TRX i alıp da satmayı düşünenler zaten 1000 lerden almışlar. %50 artış ile bile 1000 lere gelemedi. o kdar çok düştü ki
Hocam günaydın.
Burda da yazdım. Her yerde de yazılıyor. Bizim asıl yatırımımız btc ve altcoinleri elimizdeki btc miktarını arttırmak için alıyoruz, satıyoruz ya da elimizde tutuyoruz. Yatırımının %40-%50'sini btcde tutmayanlar, kan gövdeyi götürürken hareket edemediler.
1000'den aldıkları trx miktarı kadar dip yaptığı noktalarda 600'den, 500'den, 400'den alsalardı tekrar ellerindeki btcler ile ortalamalarını düşürür mutlu mesut bir hayat sürerlerdi. Kaybetmeden öğrenilmiyor malesef
Zamanla öğrenilecektir bu da.
Panik yapıp zararına satış yapanlar için kötü günler oldu. Elinde kenarda btc tutmayanlar ancak aldıkları fiyatlara dönüyor yavaş yavaş sakinlik sayesinde zarardan döndüler. Akıllı olan ve piyasa dipte müthiş alım fırsatları verdiğinde cesur davrananlara ise tebrikler. Tatil iyi geçecektir mutlaka
Buraya bir süre yazamadım, düzenli şekilde yazmayı düşünüyordum. Çok yoğun ve derin araştırmalar yapıp gerçekten müthiş bir zaman harcıyorum yeni altcoinleri incelemeye ama yazdıklarımdan olur olmaz insanların etkilendiğini gördüm. "İyi demiştin aldık şimdi %75 zarar var napalım?" tarzında durumlarla karşılaşmak istemiyorum. Kesinlikle ve kesinlikle burada yatırım tavsiyesi vermediğimi söylemiş olmama rağmen durum bu. Aslında her şey çok açık, piyasada ne yaptığını bilmeyen bir gecede milyonlarca para kazanma hayaliyle yanıp tutuşan öyle sabırsız bir kitle var ki işte bu çakılmalar bu yüzden. Korkuyu ve paniği öyle derin tetikliyor ki bu ne idüğü belirsizler, hayalperestler de hayalleriyle birlikte ellerindekileri satacak yer ararken zararlarıyla ayrılıyor. Ya da bana öyle geliyor bilemiyorum, herkes kendince daha iyisini biliyordur.
Hep söylenen gibi, dikkatli olun herkesi çarpacaklar, bu balon patlayacak. Bitcoin 100 dolar olacak, satcak yer bulamayacaksınız. Ponzi bu. Balon bu. Uzak durun işte.