zik_zak' Alıntı:ezilenboteci' Alıntı:araba satış takas ve binimum işlemlerinden sonra
yemek işleride güzel olmus
örgü yok mu örgüüü bayanlar
erkek arkadaşlar bu konuyu neden bu kadar üzerinize aldınız anlamadım, :-1: arabamı da sürerim, yemeğimi de yaparım, keyfime de bakarım
ezilenboteci' Alıntı:zik_zak' Alıntı:ezilenboteci' Alıntı:araba satış takas ve binimum işlemlerinden sonra
erkek arkadaşlar bu konuyu neden bu kadar üzerinize aldınız anlamadım, :-1: arabamı da sürerim, yemeğimi de yaparım, keyfime de bakarım
yanlış anlamayın bn üzerime filan alınmadım
bayanlara karşıda değilim
kastım bilisim forumuyuz ama ev araba yemek ailevi sorunlar hersey var forumda
:+1: :alkis:zik_zak' Alıntı:ezilenboteci' Alıntı:araba satış takas ve binimum işlemlerinden sonra
suckan10' Alıntı:cefecan' Alıntı:zik_zak' Alıntı:size hemen güzel bir tavuk tarifi vereyim,
malzemeler
1kg tavuk pirzola
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı biber salçası
1 çay kaşığı köri
tuz
yapılışı:
yoğurt, salça, köri ve tuzu karışıtırıp sos haline getirin, tavuğu soslayın yarım saat buz dolabında bekletin daha sonra fırında pişirin süper oluyor
kori neyyyyy?
aaaa, bilmiyormusunun hocam. elinin köri uhaha:
Cacık yapın hocam...edacomü' Alıntı:bence olsun.. başlığı açan arkadaşa da teşekkürler...
mesela evde semizotu var akşama nasıl pişirsem..ben genelde ıspanak gibi pişiriyorum,başka şekilde deneyen var mı?
güzel bi fikir örgü de olur elbetttezilenboteci' Alıntı:araba satış takas ve binimum işlemlerinden sonra
bunu hiç duymamıştım hocam teşekkürler denicem... :+1:nurhayat' Alıntı:ben yemeğini sevmiyorum semizotunun..ama salatasına bayılırım..semizotunu doğrayıp içine yeşil soğan veya normal soğan doğrayın..içine limon sıkıp hafif yağlayın..isterseniz nar ekşisi de koyabilirsiiniz biraz.çok güzel oluyor..ben bu salatayı en çok yeşil fasülye yemeğinin yanında seviyorum..
hugo4545' Alıntı:başlığınız hayırlı olsun
bu da ne demek böyle? :xmehmeta81' Alıntı:bayan bilişimci mi olurmuş..
ben dolma işini pek beceremiyorumglimmer' Alıntı:ben de ekşi dolma yapacağım.
diyarbakır usulü muhteşem bi yemek... mutlaka deneyinn
tarifini verirseniz denerizglimmer' Alıntı:ben de ekşi dolma yapacağım.
gelişimci' Alıntı:akşama karnıyarık
mücver
fırında kaşarlı mantar var
buyrun beklerim
zik_zak' Alıntı:ben dolma işini pek beceremiyorumglimmer' Alıntı:ben de ekşi dolma yapacağım.