oriflame den ben ilk defa 1 hafta önce aldım parfüm giordani white gold...kokusu güzel gece bir davete felan gidince kullanılabilir...ama günlük hayat için bana ağır geldi...sabahları midemi bulandırıyordu ağır kokusu şimdilik bıraktım
edacomü' Alıntı:bence olsun.. başlığı açan arkadaşa da teşekkürler...
mesela evde semizotu var akşama nasıl pişirsem..ben genelde ıspanak gibi pişiriyorum,başka şekilde deneyen var mı?
glimmer' Alıntı:bana göre pratikler ;
karnıbahar tava...
karışık kızartmalar...
çorba...
brokli salatası...
domatesli patates...
zik_zak' Alıntı:ben akşama patates salatası yapacağım arkadaşlar, birazda fazla yaptım mı diğer günün yemeğide çıkmış olur
ozlem22' Alıntı:yemek tarifi olarak mantar çorbası önerebilirim, hep yapımı kolay hem de çok lezzetli..hazır kremalı mantar çorbasından hiç farkı yok, hatta bol mantarlı oluyo..isteyene tarif verebilirim
awek' Alıntı:Arkadaşlar spor merkezi olarak eğer bulunduğunuz ilde varsa ben b-fiti önerebilirim. Günde 30 dakika 6 gün gittiniz mi rejim diyet yapmadan kilo verebiliyosunuz. 2 yıldır gidiyorum çok memnunum..
konya da var mı böyle aletli bi salon bilen arkadaşlar....awek' Alıntı:Güzel bişi bu
B-fit i netten araştırabilirsin. fizik tedavi için kullanılan aletler var ve platformalar, 30 sn de hareket değiştirdiğin zevkli ve kilo verdiren bir spor..
araştırdım şehir merkezine gidersek bir gün aklıma yazdım))awek' Alıntı:Güzel bişi bu
B-fit i netten araştırabilirsin. fizik tedavi için kullanılan aletler var ve platformalar, 30 sn de hareket değiştirdiğin zevkli ve kilo verdiren bir spor..
bu kadar karamsar düşünmeyin hocam, hepimiz aynı durumdayız. bu sıkıntılı günlerde böyle paylaşımlar kafa dağıtır bence, gündemimiz az da olsa değişirsamsunlu' Alıntı:ne ojesi ne yemeği arkadaşlar ya, cebimde tornavida ile geziyorum biz tamirci,teknik servis hatta bir arkadaşın tabiri ile amele olmuşuz ,tek eksiğimiz bu tarz muhabbetler ...
nurhayat' Alıntı:misafirler için çayın yanına ne tür salatalar hazırlıyorsunuz ?
kısır,patates salatası, mercimek köftesi dışında lezzetli bi tarifi olan var mı?
fırın yok be hacıı : Pzik_zak' Alıntı:kızlar sigara böreği yapıyorsunuz ya, işte onu tavada kızartmayın üzerine çok az zeytin yağı sürüp fırına verin, hem çok daha hafif oluyor hem de çıtır çıtır
ogretmen_pc' Alıntı:bende de kayınvalidemin verdiği kuru patlıcan biber vardı verdiğiniz tarife göre yapayım ama aşağı yukarı ölçüler nasıl olmalı ? bi de domatesli patates nasıl oluyor bi de teşekkürler
glimmer' Alıntı:hocam patatesleri haşla. sıcakken içine tereyağ ve rendelenmiş kaşar ekle dikdörtgen borcama düzle. üzerine az yağda sotelediğin rendelenmiş havuçları dök, onlarıda düzle. üzerine sarımsaklı yoğurt ve onun üzerine de süs için baharatlar. pratik ve lezzetli.
ben mantar çorbası tarifini alabilirim...
daha önce hiç yemedim, yarın deniycem mutlakaglimmer' Alıntı:hocam patatesleri haşla. sıcakken içine tereyağ ve rendelenmiş kaşar ekle dikdörtgen borcama düzle. üzerine az yağda sotelediğin rendelenmiş havuçları dök, onlarıda düzle. üzerine sarımsaklı yoğurt ve onun üzerine de süs için baharatlar. pratik ve lezzetli.
.