biltek2007' Alıntı:nese1982' Alıntı:şöyle evde kullanabileceğim bi alet istiyorum. kısa zamanda vücudun büyük kısmını çalıştıracak. var mı tvsiyeniz.
Hocam evde değil de salon tavsiye ederim. Şehrinizde varmı bilmiyorum, b-fit salonları var. sadece bayanlara. 30 dakikada bütün vücudu çalıştırmış oluyorsunuz. Spor hocası size özel hareketler gösteriyor. Gayet zevkli.
http://www.nesfit14gun.com/ondort_gun_programi.aspx
buradaki hareketler de çok işe yarar
glimmer' Alıntı:ya selda hocam ve diğer hanımlar böyle mkonuşmaktamam güzel der ben yüzlerinizi tiplerinizi coook merak ediyommmmmm
uhaha: uhaha: :şeffaf' Alıntı:bekar bir arkadaş ilgilensin gurupla işe yeni başladığımda bekarsın hocam şuraya da sen git, şunu da sen yap darlerdi hep şimdi de ben o zihniyetteyim
katılıyorum hocama :+1: :idea:şeffaf' Alıntı:bekar bir arkadaş ilgilensin gurupla işe yeni başladığımda bekarsın hocam şuraya da sen git, şunu da sen yap darlerdi hep şimdi de ben o zihniyetteyim
glimmer' Alıntı:yok mu grupla ilgilenecek bi arkadas
şeffaf' Alıntı:arkadaşlar özellikle formatörlerin çalışma saatlerini ve şartlarını merak ettim.benim okulum 2500 civarında öğrencisi 100 öğretmeni olan gözde bir okul...işler çookk ama anlaşmalı olduğumuz bir bilgisayarcı da var, başım sıkışınca onu arıyoruz, söz verdiği gibi gelmese de işe yarıyor :roll: 9-15 çalışıyorum öğle arası kullanmıyorum..
evet çok şükür ciddi bi sorun yaşamadım 4 yıldır. bırakıp gidiyorum okulumuklebsiella' Alıntı:şeffaf' Alıntı:arkadaşlar özellikle formatörlerin çalışma saatlerini ve şartlarını merak ettim.benim okulum 2500 civarında öğrencisi 100 öğretmeni olan gözde bir okul...işler çookk ama anlaşmalı olduğumuz bir bilgisayarcı da var, başım sıkışınca onu arıyoruz, söz verdiği gibi gelmese de işe yarıyor :roll: 9-15 çalışıyorum öğle arası kullanmıyorum..
Hocam ne güzel bir okulunuz varmış öyle nerdeymiş o okul.. tayinlerde aklımızda bulunsun..
iyi fikir ama ben tanıdık çıkacak diye çekiniyorum nedenseozgulhoca' Alıntı:face i olmayanlar napsın :cry:
profillerinize bari resim koyun