bayan bilişimciler

Kodla Büyü
biltek2007' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
şöyle evde kullanabileceğim bi alet istiyorum. kısa zamanda vücudun büyük kısmını çalıştıracak. var mı tvsiyeniz.

Hocam evde değil de salon tavsiye ederim. Şehrinizde varmı bilmiyorum, b-fit salonları var. sadece bayanlara. 30 dakikada bütün vücudu çalıştırmış oluyorsunuz. Spor hocası size özel hareketler gösteriyor. Gayet zevkli.

http://www.nesfit14gun.com/ondort_gun_programi.aspx

buradaki hareketler de çok işe yarar :)

eliptikbisiklet ya da kondisyon bisikleti tavsiyem ben kondisyon bisikleti kullanıyorum evde inanaılmaz derecede ter attırıyor ve kendimi dinc hissetmemi sağlıyor .Evde küçük bebeğim oldugu için yuruyus spor aslonu falan artık bana çok uzak :) Oğlum uyudugunda açıyorum tv yi en az yarım saat bisiklet çalışıyprum . eger almak istiyorsanız tavsiye ederim.

bayanlar hepinize merhaba dilerim herkes iyidir :) sizlere bir sorum olacak evinizde mikrodalga kullanıyor musunuz?malum şu kanser yapıyor haberlerinden sonra çekiniyorum ama çok da gerekli oluoyr bazen.

ben de kullanmıyorum. hocam ışınlr sayesinde ısınan yemek vs.. zararlıdır diye düşünüyorum

hocalarım günaydın :) sizden bi tavsiye ,akıl istiyorum. dün erkek arkadaşım aradı bana yüzük alacakmış ama tektaşlar çok pahalıymış ve taşları bit kadarmış. onun yerine daha güzel normal taşlı bir yüzük alabilirmişiz. Sizce tektaş pırlantamı yoksa normal taşlı bi yüzük mü :?

günaydınnn
benim fikrim;
erkek arkadasınız zenginse para bul çoksa güzel bi pırlanta
eger senn benm gibi memursa ne gerek var kasmaya. bit kadar pırlantaya dünyanın parasını vermek. güzel bi taşlı yüzük alsın derim.

günaydın
hocam ne fark eder, pırlantaymış değilmiş, siz ikisini yan yana görünce aradaki farkı anlayabiliyor musunuz. ben anlayamıyorum şahsen
bütçesi neye yetiyorsa onu alsın, önemli olan anlamıdır. zaten size bu sorduysa epey ilerlemiş bir ilişki bence hiç ama hiç önemi yok

ya selda hocam ve diğer hanımlar böyle mkonuşmaktamam güzel der ben yüzlerinizi tiplerinizi coook merak ediyommmmmm

glimmer' Alıntı:
ya selda hocam ve diğer hanımlar böyle mkonuşmaktamam güzel der ben yüzlerinizi tiplerinizi coook merak ediyommmmmm

Ben de sizin 25 yaşında olup bu kadar becerikli ve herşeye hakim olamnızı çok beğendim, keşke ben de olabilsem dedim, kendimi herşeyi geriden takip ediyor hissettim :)

lütfen öyle düşünmeyin ... hepimizin bi yerlerde saklanmış yetenekleri vardır...
kızlar aklıma cok güzel bi fikir geldi.
hadi face de bi grup oluşturalım bayan bilisimciler diye ne dersiniz?

ben hakkını vererek ilgilenemem hanımlar grupla cünkü mayısın 29undan ititbaren izne ayrılıcam
hadi birisi öncülük etsin açsın

glimmer ve selda hocam teşekkür ederim:) sanırım haklısınız ikimizde öğretmeniz bütçeyi sarsmaya gerek yok

bekar bir arkadaş ilgilensin gurupla :D işe yeni başladığımda bekarsın hocam şuraya da sen git, şunu da sen yap darlerdi hep şimdi de ben o zihniyetteyim :P

şeffaf' Alıntı:
bekar bir arkadaş ilgilensin gurupla :D işe yeni başladığımda bekarsın hocam şuraya da sen git, şunu da sen yap darlerdi hep şimdi de ben o zihniyetteyim :P
katılıyorum hocama:) :+1: :idea:

arkadaşlar özellikle formatörlerin çalışma saatlerini ve şartlarını merak ettim.benim okulum 2500 civarında öğrencisi 100 öğretmeni olan gözde bir okul...işler çookk ama anlaşmalı olduğumuz bir bilgisayarcı da var, başım sıkışınca onu arıyoruz, söz verdiği gibi gelmese de işe yarıyor :roll: 9-15 çalışıyorum öğle arası kullanmıyorum..

şeffaf' Alıntı:
arkadaşlar özellikle formatörlerin çalışma saatlerini ve şartlarını merak ettim.benim okulum 2500 civarında öğrencisi 100 öğretmeni olan gözde bir okul...işler çookk ama anlaşmalı olduğumuz bir bilgisayarcı da var, başım sıkışınca onu arıyoruz, söz verdiği gibi gelmese de işe yarıyor :roll: 9-15 çalışıyorum öğle arası kullanmıyorum..

Hocam ne güzel bir okulunuz varmış öyle nerdeymiş o okul.. tayinlerde aklımızda bulunsun.. :)

klebsiella' Alıntı:
şeffaf' Alıntı:

Hocam ne güzel bir okulunuz varmış öyle nerdeymiş o okul.. tayinlerde aklımızda bulunsun.. :)
evet çok şükür ciddi bi sorun yaşamadım 4 yıldır. bırakıp gidiyorum okulumu :(

sayfa grupp ne olursa artık o ilgilenecek olan arkadasa kalır...
hattaaaa ben bu öneriyi genişleterek bbnet ailesine ait bi grup istiyorum faceden...
ne dersiniz?

Geri