edacomü' Alıntı:anneler günü programımız bitti çok şükür....kazasız belasız atlattık.....
annelere özel program hazırladık hocam biz...ben öğrencileri videoya aldım tenefüste annelerine bişeyler söylediler mesaj gibi sonrada törende toplu olarak öğrencileri çektim anneler gününüz kutlu olsun derlerken bunları movie makerda birleştirip sunu yaptım....bide öğrencilerden son iki gün(foto sayısını azaltmak için ) anneleriyle beraber çekilmiş fotolarını istedik onlarıda yine movie maker da ayrı sunu yaptım....bana düşen görev bunlardı...şiirler koro anneye mektup yarışmasının sonuçları yılın annesi falan oldu....güzeldiii...bide annelere karanfil dağıttık...ogretmen_pc' Alıntı:edacomü' Alıntı:anneler günü programımız bitti çok şükür....kazasız belasız atlattık.....
anneler günü programımız olmadı olsa güzel olurduu videolar flan mı izlettiniz.. ben de derste video hazırlattım isteyen annesine izletecek pazar günü...
nryozer' Alıntı:henüz anne olamasamda geleceğin mükemmel anne adaylarından biriyim teşekkür ederim..
aminnnogretmen_pc' Alıntı:glimmer hocam inşş seveceğiniz bi yere çıkar tayininiz...
glimmer' Alıntı:aminnnogretmen_pc' Alıntı:glimmer hocam inşş seveceğiniz bi yere çıkar tayininiz...
glimmer' Alıntı:kızlarrr belli oldu - İSTANBULLLL
glimmer' Alıntı:kızlarrr belli oldu - İSTANBULLLL
Hayırlı olsun Hocam..İstanbul'da bi etkinlik yaparız artıkglimmer' Alıntı:kızlarrr belli oldu - İSTANBULLLL
tunaböte' Alıntı:kızlar akşama ne yemek var sizde, ben kararsızım da?