Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Hocam biyere gelmişler ama vizyonları dar;kafa yapıları eski..anlayamazlar..elektronik dedinmiydi anlar TV radyo daha da bişey ifade etmez elektronik onlar için...kaldı ki 2000de girdim üniye;o zamanlarda elektronik öğrtmenliğinin puanları tef bilg. öğretmenliklerinden bile yüksekti...boş boş konuşuyolar;boş atar dolu tutarız hesabı...davayı açarız..en kötüye hazırladım kendimi ben...

Hocam haberler çok can sıkıcı görünüyor ama bu telefonla aldığımız dönütler resmi olmayan sözler.Durun bakalım resmi kanaldan ne cevap verecekler.Sendikanın etkisi ne olacak , bakın şu eğitim bir sen çok etkili milli eğitim üzerinde aranızda yokmu tanıdığı olan .Onlar işin içine girerse çözer bu işi.
Eğer bu formatörlüğe mecbur kalırsak yandık ki ne yandık diplomalı amele olacaz valla,ben ilköğretimdeyim heves kalmadı.Zorla ikinci üniversiteyi okutacaklar zaten katsayı farkı çok azaldı...

merhaba arkadaşlar. ben eğitim bir sen ilçe başkanı ile görüştüm. öncelikle bilgi alayım dedi, sıkıntımızı dilim döndüğünce anlattım. not aldı. yarın tekrar uğrarım yanına inş. bu arada Türk Eğitim-Sen hızlı, konuyu web sitelerinde (http://www.turkegitimsen.org.tr/haber_g ... er_id=2663) hemen haber yapmışlar. uzun zamandır konuyu takip ediyorum ama cevap yazma fırsatım olmadı. daha önce de böyle bir sıkıntı olmuştu. Allah'ın izniyle bu sıkıntıyıda atlatacağız...

Sendikalardan pek umudum yok ama inşallah bi sonuç alırız. Yalnız pgm konuşmalarından olumlu bi sonuç alamasam da şunu gördüm ki bunların hakikaten yasal bi tutanağı yok. Leyla hanımda bugünkü kişinin de ilk söyledikleri 119 daki ihtiyacın karşılanamaması maddesinin kalkmasıydı. Ki bu karar çok açık ve bizim gibi daha önce atananlarla hiçbir ilgisi yok. Bunu tutturamayınca da çizelgede alanımızın olmamasına bağladılar. Bizi okuma yazma bilmiyor sanıyorlar. Bu dayanaklarınıda daha önce talim terbiye kurul kararları ile atanan diye başlayan madde ile çürütünce ikiside şaşırdı. Biri orada çizelgeden bahsediyor dedi, diğeri alanla ilgili dedi. Halbuki ikisi de çok iyi biliyorlardır ki "yerdeğiştirme suretiyle atamaları aynı tür eğitim kurumlarına yapılır" ifadesi bizim hakkımızı korumakta. Bilmiyorlarsa zaten yazık demek lazım. Komik olansa ikisininde farklı yorumlamasıydı, tabi amaçları yaptıklarına kulp takmaya çalışmak. Hatta bugün konuştuğum kişi kararı biz yazdık tabi bilmezmiyiz diyor. Biz ttk yazdı diye biliyoruz ama uzatmaya gerek yoktu. Gerçekten adam gibi bi dayanakları olsaydı mutlaka söylerlerdi. Bu da şunu gösteriyor ki mahkeme için yeterli dayanakları yok. Eğitimleri bu alanda çalışmaya yetersiz diyecekler, başka yok. Buda zaten saçma olacak, yoktu da niye aldınız. Zamanında bilgisayar bölümlerinde sadece pascal, C, mikro, Office dersleri vardı. Ki aldığımız eğitim fazlasıyla yeterliydi. Artı tef mezunuyduk. Bu yüzden aldılar bence. Sanki biz zorladık. Bunu nedense kabullenemiyorlar. Megep kapsamına geçince alanlar ve dersler değişti. Bilgisayar mezunu arkadaşlarda dahil bi çoğumuz için yeni dersler vardı tabi ama kimse mezun olduğu günde kalmıyor. Diğer mesleki branşlarda da böyle bir durum oldu. Hatta teknik servis dalını sadece bizim arkadaşlarımız verebiliyor zannedersem. Böyle bir dalın olduğunu yada içeriğini bile bilmediklerine eminim. Hepsini geçelim, bu sene hangi karar değişti de böyle bi uygulamaya gittiniz. Bunlar hakikaten kendi çiftlikleri olarak görüyorlar orayı. Yalnız bi korkum var, o’da talim terbiyenin görüşü yada bundan sonra çıkartacağı atama kararında bunlarında zorlamasıyla hakkımızı elimizden bir şekilde almaya çalışması.

ceyne' Alıntı:
Burada kötü haberler verip can sıkmak istemiyorum ama, derdimi sadece sizler anlayabilirsiniz. Telefon etmeyim diyorum ama içimde rahat etmiyor. Değerlendirme, denetleme ve planlama şubesinin daire başkanını ikna edebilirsem sorun kısa çözülür diye düşündüm. Sekterini zor bela ikna edip bağlandım ama pişman oldum. Adı lütfi orak. Ben üslubumu bozmadan konuştum ama adam terbiyesizmiş. Listedeki bazı okullar atanamazken siz nasıl atanacaksınız, yeterli kapasiteniz varmı ki demeye getirdi lafı. 119 daki madde kalktıktan sonra sizi artık atamayız gibi saçmalıklarına bizi bağlamadığını söylüyorum, 80 nolu karara göre cevap veriyorum tabi karşılık veremiyor, karardaki aynı türdeki kurumlara atanırı nasıl açıklıyorsunuz diyorum, o bilişim alanında olmanızı sağlar sadece diyor. Tabi hiç alakası olmadığını söylemeye çalışıyorum, ama doğru düzgün dinlemiyor bile, laflarımı yarıda kesmeye çalışıyor. Yasal dayanağına da en sonunda sadece eğitimini almadığınız kuruma atamayız, bu yasal dayanağımız deyip çıkıyor. Sanki bizi ölçebilecek kapasiteye sahip beyefendi. Bizi şu ana kadar neden atadınız, bu hakkı niye verdiniz falan gibi sorulara da tabi yanıt veremiyor, sizin hiç hakkınız olmadı deyip utanmadan bide kovarım seni ordan filan dedi. Sanki babasının çiftliği. Devlet memuruyuz ama takan yok. Kimlik bilgilerimizi filan verince gereken her cevabı yapıştıramadım tabi. Zaten suratıma kapattı resmen. Ama fitil oldum bugün, derslerden falan da soğudum artık. Ya ben grafik bölümünde 3ds max gibi programların bile dersini veriyorum, kalkmış bana orda yapamazsınız diyor, neler yaptığımızdan haberi yok. Leyla hanım terbiyeliydi en azından, konuşabilmiştik. Moralinizi bozdum ama bi gelişme yok yani, bu adamda böyle dedikten sonra dilekçelere olumlu yanıt gelmesini de beklemiyorum.

AL BENDENDE O KADAR..
bugün yani salı günü :) :verymad: vallhi arkadaşlar saat gecenin 03:36 sı ama 1:30 dan beri uyuyamıyorum.. bende kalktım yaszıyorum.. neyse diyeceğim o ki, bugün milli eğitim müdürlüğüne elden götürdüm dilekçeyi tam 1 saat şube müdürüne derdimi anlatmaya çalıştım.. öyleydide böyleydi vb.. anlat babam anlat.. birde bizim okulda böteci elemanı bölüm şefi yapmışlar bu adama laf anlatıyorum.. işte anlayın.. en son dedim düzenlerlerse düzenlesinler olmassa olumsuz cevap versinler dedim farketmez.. 80 sayılı kararın 10 maddesi ve geçici 1 maddesi ve 119 un 8/b maddesine rağmen sizi meslekci olarak atamamışlar diyebiliyor.. bende neye göre diyorsunuz diyorum.. çizelgede yok bölümünüz diyor.. bende eskidende yoktu zaten esaslarda var dedim.. tam kısır döngü oldu.. Allahtan insanların hakim savcı vb olabilmesi için belli bir zekayı aşabilmeleri gerekiyor.. yoksa her makam için zeka aranmıyor.. neyse umarım mahkemeye gerek kalmadan bu yanlıştan dönerler.. ama 60 gün süreleri varmış bu arada biz tayin istemiş bile oluruz sanırım..

HOCAM MAŞALLAH

abacus' Alıntı:
Artı hizmetiçi eğitimlerle aldığım grafik tasarım,Windows server 2003,Visual Basic Net. Eğitimler var.hizmetiçi eğitim eğer ülkemizde işe yaramıyorsa neden her sene düzenleniyor.

HOCAM MAŞALLAH
bende bu tür eğitimlere katılmak için başvurmak istedim müdürüm eğitim öğretimi aksatmayalm diye başvurumu almayarak kanunsuzluk yaptı.. eee.. napalım burası mecburi hizmet ve doğu buradan mecburi hizmeti yapmayanlar çıkarım yapsınlar artık.. :)

ARKADAŞLAR..
saat 4:14 oldu ama bir damla uykum yok..
EĞİTİM-BİRSEN okul temsilciliği ve sendikadan istifa etmekle çok iyi bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum şuan!
MECBURİ HİZMET dolayısıyla çektiğim sıkıntılar yüzünden midemde ülser gastrit gibi sorunlar başladı.. ayrıca antideprasan ilaçlar kullanmaya başladım..
KÜÇÜK KIZIM içeride uyumaya çalışıyor ama astım akut buronşit, yaban ellerde doğru düzgün doktor bile yok..
DAYIMIN OĞLU 15 gün önce vefat etti son anda öğrendim ama 1000 km yolu gidemedim..
BÖTECİ elemanı okulda bölüm şefi yaptıkları gibi laftanda anlamayan idarecilerle uğraştım ha gittim ha gidecem derken olayı dava konusu yapmayıp sabrederken sağ olsun devletimizin zırt pırt yaptığı yönetmelik değişikleri sonucu uzun yıllar doğuda mahsur kaldık..
BÜTÜN BUNLAR YETMEZ GİBİ şimdi birde mecburi hizmet affı üzerine konuşuyorlar.. af edeceklerse etsinler ama önce bizlere öncelik vererek memleketlerimize alsınlar.. batıda ihtiyaç olmayan tüm kadroları açmayarak mağdur ediliyorum ki.. bundan sonra herşey benim için dava konusudur..
SABAH OKULDA NÖBETÇİYİM artık bu saatten sonra uyumanın mantığıda yok..
DİLEKÇEME EK OLARAK bilgi edinmedende yarın yani bugün için başvuruda bulunacağım.. herkez şuan yapabilir, bulunduğunuz şehrin milli eğitim müdürlüğü internet sitesine girin ve hemen başvurunuzu yapın bence..

...................................... Meslek Lisesinde bilişim teknolojileri alanı atölye ve laboratuar öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Daha önceki Talim ve Terbiye Kurulu kararlarına göre bilişim teknolojileri atölye ve laboratuvar öğretmeni olarak atandım ve 80 sayılı talim terbiye kurulu kararlarının Madde 10'un son paragrafına göre ayrıca Geçici 1. maddesinde belirtildiği üzere en son atama kararnameme göre bundan sonrada bilişim teknolojileri alanında atölye ve laboratuvar öğretmeni olarak atanabilmem gerekir. Ancak 2010 yılı özür durumu atamalarında mebbis modülünde atölye ve laboratuar öğretmeni olarak görev yapabileceğim mesleki eğitim kurumları açılmamıştır. Bu bağlamda bundan sonra bilişim teknolojileri alanında atölye ve laboratuvar öğretmeni olarak atanıp atanamıyacağıma dair belgenin 4982 kanun gereğince düzenlenerek yazılı bir şekilde görev yeri adresime gönderilmesi husunda gereğinin yapılmasını arz ederim.

ARKADAŞLAR ŞU YUKARIDAKİ yazıyı hemen iliniz millieğitim müdürlüğünün bilgi edinmesine gönderiniz.. bakanlığınkinede.. ben gönderdim..

SAAT 5:17 ben şimdilik çıkıyorum..

hatta bilgi edinme başvurunuzu düzenleyip ekte gönderdim...

Ekli dosyalar

Hocam Hizmetiçi eğitimler Temmuz ve Ağustosta da oluyor.ben genelde okul tatilken seçiyorum.Kesin çıkar seçersen.

alperrtegas' Alıntı:
Bu konunun memurlar.net te haber olması için ne yapabiliriz?
arkadaşlar memurlar.nette http://forum.memurlar.net/konu/897422/ bu başlığı ben açtım ancak ilgi çok az...editörlere de mail yolladım;mağduriyetimizi haber yapın diye ama kaile almadılar..katılım az olduğundan belki de önemsemediler...sizlerde katılım sağlayıp editörlere msj atarsanız bi ihtimal taşınabilir 1. sayfaya!!??

spider23' Alıntı:
alperrtegas' Alıntı:
Bu konunun memurlar.net te haber olması için ne yapabiliriz?
arkadaşlar memurlar.nette http://forum.memurlar.net/konu/897422/ bu başlığı ben açtım ancak ilgi çok az...editörlere de mail yolladım;mağduriyetimizi haber yapın diye ama kaile almadılar..katılım az olduğundan belki de önemsemediler...sizlerde katılım sağlayıp editörlere msj atarsanız bi ihtimal taşınabilir 1. sayfaya!!??

hocam memurlar netin işi gücü mecburi hizmet affıyla ilgili yazı yazmak... sanırım orada maksut diyi biri var bir akrabası falan atandıda ona af getirtmek için uğraşıyor.. yoksa neden böyle haberler yapsın dursun.. MEB den hiç yalanlamada gelmiyor..

habere bakın.. yani yuh..
http://www.memurlar.net/haber/165262/

evet bu zorunlu hizmet affına bende karşıyım;son derece adaletsiz olacak!!ben da karstayım;nişanlımdan ailemden 1500km uzakta...benim günahım neydi;üstüne bi de bu teknik-meslek liselere tayin hakkımız gasp edildi!! :verymad:

Bu sene tayin isteme hakkım yok ama dilekçe vermelimiyim? Sendikamızın verdiği dilekçe yeterli mi acaba?

Arkadaşlar bende dilekçemi hazırladım bugün verecem. Ancak birçok arkadaşın bu olaydan haberi yok. Mümkün olduğunca sınıf arkadaşlarımıza ulaşmaya çalışalım. Ulaştıklarımızda arkadaşlarına ulaşsınlar çoğalalım.
Sanırım bizim dilekçelerimiz ve sendikanın yazısı sonucu PGM, TTKBden bu konuda görüş isteyecektir. Burada tek güvencemiz TTKBnın 7/7/2009 tarih 80 nolu kararıdır. TTKB kendi kararına aykırı cevap verebileceğini sanmıyorum.

arkadaşalar dilekçeleri okullarımıza verelim ve arkdaşlarımıza verelim.
ne kadar çok dilekçe verirsek, ne kadar kişinin etkilendiği görürler.
dilekçe resmi olduğu işin telefondaki gibi cevaplarda almayız.
ayrıca 2010 özür grubu atamalarında mağdur olmama rağmen olayı öğrenip dilekçemi verdim.
sonuçta hak kaybımız varsa bu hepimizin problemi. ayrıca zor bir iş değil, kimse size neden dilekçe veriyorsunuz diye
sormaz. sıkılacak bir şeyde yok!

konuya duyarsız kalanlar;yada gereğini yapmayıp ÜŞENEN sayın meslektaşlarım hatta kader ortaklarım;bu konu düzeltilmezse ileri de sizin başınızda çoooooooooook ağrıyacak...Haberiniz olsun..belki biraz içinizi huzursuz edebilmişimdir;böylelikle harekete geçmeyi düşünürsünüz????Ayrıca benim yerime birileri nasılsa uğraşıyo;bana gerek yok mantığın da olanlar sizlere de saygılar!!!!...burda 8-10 kişi değil;en az 50-60 kişi yazışıyo olmalıydık!!!!Üniversitenin mail grubundan belki 200 kişiye mesaj attim geri dönen 2-3 kişi ya var ya yok..Dedim yuh olsun!!

spider23' Alıntı:
evet bu zorunlu hizmet affına bende karşıyım;son derece adaletsiz olacak!!ben da karstayım;nişanlımdan ailemden 1500km uzakta...benim günahım neydi;üstüne bi de bu teknik-meslek liselere tayin hakkımız gasp edildi!! :verymad:

karsın neresinde hocam.. hangi yıl.. ben 2004 de oradaydım..

Ben bugün 3 arkadaşımla birebir konuştum inşallah dilekçeyi verecekler onlarada gönderdim.. TELEFONLARINIZDA kayıtlı olan arkadaşlarınızı arayıp mutlaka dilekçe vermeleri konusunda uyarın..

esesim26' Alıntı:
Bu sene tayin isteme hakkım yok ama dilekçe vermelimiyim? Sendikamızın verdiği dilekçe yeterli mi acaba?

evet vermelisin.. senide etkiliyor eninde sonunda tayin isteyeceksin.. işi zaman aşımına uğratırsan hakkını daha alamassın.. yani belli bir süreden sonra yapılan değişiklikleri kabullenmiş oluyorsun ayrıca 80 den sonra birkaç değişiklik daha yapsalar sonradan iş iyice karışır.. sen dilekçeni ver.. sonra olumsuz gelirse 60 tl masrafla idari mahkemeye dava ediyorsun hepsi bu..

arkadaşlar ilgili olduğunuz için hepinize bir bir teşekkür ederim.bende yarın dilekçeyi vereceğim.bir yanıt alamaz isem mahkemeye vereceğim.bu yolun başka çaresi yok.ama biz kendi haklarımız koruyamaz hale geldik.öğretmenlik mesleğinden soğudum ya.ben bu sene meslek lisesine geçeceğim ümit ediyordum, hayal kırıklığı oldu.yok ya ideal öğretmen olun diyorlar, sonra da bize yapmadıkları kalmıyor.bunlardan sonuç alamazsam tek çare olarak müdür yardımcılığı düşünüyorum. :(

bende aynısını düşünüyorum resmen derslerden soğudum hiç bir şey anlatısım gelmiyor derslerde

CEYNE BU DİLEKÇEYİ KONUNU EN BAŞINA EKLERMİSİN..

Ekte Dilekçe Ve Bilgi Edinme Başvurunuz Var..

Bu Dilekçeyi Ve Formu Bildiğiniz Tüm Arkadaşlarınıza Mail Atın Ayrıca Yakın Arkadaşlarınıza Telefonla Haber Verin Ve Onlarda Bildiklerine Söylesin..

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik Bilgisayar Eğitimi Bölümü Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği Anabilim Dalı mezunuyum. Kağızman Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezine Bilgisayar alanında ilk atama şeklinde atölye laboratuar ve meslek dersi öğretmeni olarak atandıktan sonra eş özrü durumu ile tayin ataması sonucu Gümüşhane Kız Teknik ve Meslek Lisesinde görevime başlayarak halen görevime devam etmekteyim. Bu süreçte 2563 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanan 119 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu kararında; Madde 8/b’ye göre “Aşağıda belirtilen alanların öğretmen ihtiyacının ek çizelgede bu alanlara kaynak gösterilen yüksek öğretim programlarından mezun olanlarla karşılanamadığı atama dönemlerinde; Bilgisayar öğretmenliğine; Elektronik Öğretmenliği ile Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği programlarından mezun olanlar, puan üstünlüğüne göre atanırlar” ibaresine göre işlem yapılmıştır. 2608 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanan 26/03/2008 tarih ve 125 sayılı Talim ve Terbiye Kurulu kararına göre daha önceden adı Bilgisayar olan atama alanımın adı Bilişim Teknolojileri olarak değiştirildi. Bu kararla gelişen süreçte Gümüşhane Kız Teknik ve Meslek Lisesinde Bilgisayar alanı atölye laboratuar ve meslek dersi öğretmeni olarak görev yapmaktayken yine aynı okula alanım Bilişim Teknolojileri alanı atölye laboratuar ve meslek dersi öğretmeni olarak değiştirilerek yeniden atandım. Benimle aynı lisans mezuniyetine sahip öğretmenlerden Türkiye çapında 2002–2006 yılları arasında ilk atama olarak atamalar yapılmıştır. 2622 sayılı Tebliğler Dergisinde yayımlanan 80 sayılı Talim Terbiye Kurulu kararında ise yukarıda belirttiğim 119 sayılı T.T.K. kararının 10. maddesindeki ibare kaldırılmıştır. Ancak yine 80 sayılı T.T.K. kararının Alan Dışına Atananlarla ile ilgili madde 10’da “Daha önceki Talim ve Terbiye Kurulu kararları kapsamında öğretmenliğe atanan, ancak bu Esaslar eki Çizelgede mezun oldukları yükseköğretim programlarına ve alanlarına yer verilmeyen öğretmenlerin yer değiştirme suretiyle atamaları, aynı türdeki eğitim kurumlarına yapılır.” ibaresine göre işlem yapılmadığından dolayı mebbis atama modüllerinde sadece ilköğretim, orta öğretim kurumları görülebilirken mesleki öğretim kurumları görülmemektedir. Ayrıca, 80 sayılı T.T.K. kararının Geçici madde 1’ine göre yer değiştirme suretiyle atamamın en son atama kararında belirtilen alanlarda yapılması gerekirken bu maddeyede uyulmayarak genel kültür Bilişim Teknolojileri öğretmenleri gibi değerlendirilmekteyim. Bütün bunların yanında 2010 Şubat özür durumu atamaları esnasında il içi meslek liseleri açık gözüküyordu bu atama döneminde Türkiye çapında alanımdan aynı lisans mezunları için mesleki eğitim kurumlarına atamalar yapılmıştır ve bu süreç içinde ilgili kanunlarda değişiklik yapılmamasına rağmen benim için atama modüllerinde mesleki eğitim kurumları görüntülenmeyerek T.C. Anayasasının “Hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz tanınamaz.” ifadesi göz ardı edilmektedir. Bahsi geçen tüm sebeplerden ötürü; 3795 sayılı kanuna göre “Teknik Öğretmen” unvanı almam ve atamam dolayısıyla, 657 sayılı kanununun 152 maddesince ve ayrıca 16.12.2006/26378 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan ek ders saatlerine ilişkin kararca kazanmış olduğum haklarım elimden alınmış olacaktır. Belirttiğim tüm hususların ve kanunların sonucu olarak bundan sonraki atama ve yer değişikliği işlemlerimde Bilişim Teknolojileri alanında atölye ve laboratuar öğretmeni olarak atama ve yer değiştirme hakkımın bulunması gerekir. Ancak bilemediğim herhangi bir kanun sebebiyle kazanılmış haklarım elimden alınmışsa hukukun genel kavramlarından olan “kazanılmış hakların devamı ve korunması” ve “eşitlik” ilkesinden hareketle bundan sonraki atama ve yer değişiklerimde eskiden olduğu gibi mebbis modülümde ilköğretim, orta öğretim, mesleki ve teknik okullarında buralara tayin isteyebileceğim şekilde açılması hususunda gereğinin yapılmasını arz ederim.

buradada bilgi edinme yazısı..

………………………. Meslek Lisesinde bilişim teknolojileri alanı atölye ve laboratuar öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Daha önceki Talim ve Terbiye Kurulu kararlarına göre bilişim teknolojileri atölye ve laboratuvar öğretmeni olarak atandım ve 80 sayılı talim terbiye kurulu kararlarının Madde 10'un son paragrafına göre ayrıca Geçici 1. maddesinde belirtildiği üzere en son atama kararnameme göre bundan sonrada bilişim teknolojileri alanında atölye ve laboratuvar öğretmeni olarak atanabilmem gerekir. Ancak 2010 yılı özür durumu atamalarında mebbis modülünde atölye ve laboratuar öğretmeni olarak görev yapabileceğim mesleki eğitim kurumları açılmamıştır. Bu bağlamda bundan sonra bilişim teknolojileri alanında atölye ve laboratuvar öğretmeni olarak atanıp atanamıyacağıma dair belgenin 4982 kanun gereğince düzenlenerek yazılı bir şekilde görev yeri adresime gönderilmesi husunda gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ekli dosyalar

dilekçeyi aldım. okul müdürü seminere gitmiş yalovaya dönünce hemen verecem.

hakkımızı arayalım yoksa bunların, senin hakkın yendi tekrar verelim diyecek halleri yok.

Ayrıca atama ile ilgili tüm birimlere mail atalım arkadaşlar.

pasha34' Alıntı:
acaba 0312 413 15 58 lütfü arok beyi hepimiz mi arasak hergün birimiz arayalım derim!!!
ayrıca haketmeyenlerin yetkili olduğuyerde mağdur olmamız normal arkadaşlar.
neden olmasın.

cagdas' Alıntı:
pasha34' Alıntı:
acaba 0312 413 15 58 lütfü arok beyi hepimiz mi arasak hergün birimiz arayalım derim!!!
ayrıca haketmeyenlerin yetkili olduğuyerde mağdur olmamız normal arkadaşlar.
neden olmasın.
Bencede arayalım hocam hergün herkes değişik birini arasın tc nosmuzu vermedikçe birşey olmaz yaptıklarının yanlış olduğunu anlatalım .Ayrıca her defasında başka biri olduğumuzu söyleriz kalabalık görünmemizi sağlar.Bizim moralimiz zaten bozuk onlarda biraz rahatsız olsunlar napalım...Zaten problem çözmek için o makamdalar.
Hakkımız yeniyo arkadaşlar bu durum aşikar hukuki olarak bizi ilk atadıkları şekliyle değerlendirmek zorundalar.

Geri