HOCAM MAŞALLAH
abacus' Alıntı:
Artı hizmetiçi eğitimlerle aldığım grafik tasarım,Windows server 2003,Visual Basic Net. Eğitimler var.hizmetiçi eğitim eğer ülkemizde işe yaramıyorsa neden her sene düzenleniyor.
HOCAM MAŞALLAH
bende bu tür eğitimlere katılmak için başvurmak istedim müdürüm eğitim öğretimi aksatmayalm diye başvurumu almayarak kanunsuzluk yaptı.. eee.. napalım burası mecburi hizmet ve doğu buradan mecburi hizmeti yapmayanlar çıkarım yapsınlar artık..
ARKADAŞLAR..
saat 4:14 oldu ama bir damla uykum yok..
EĞİTİM-BİRSEN okul temsilciliği ve sendikadan istifa etmekle çok iyi bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum şuan!
MECBURİ HİZMET dolayısıyla çektiğim sıkıntılar yüzünden midemde ülser gastrit gibi sorunlar başladı.. ayrıca antideprasan ilaçlar kullanmaya başladım..
KÜÇÜK KIZIM içeride uyumaya çalışıyor ama astım akut buronşit, yaban ellerde doğru düzgün doktor bile yok..
DAYIMIN OĞLU 15 gün önce vefat etti son anda öğrendim ama 1000 km yolu gidemedim..
BÖTECİ elemanı okulda bölüm şefi yaptıkları gibi laftanda anlamayan idarecilerle uğraştım ha gittim ha gidecem derken olayı dava konusu yapmayıp sabrederken sağ olsun devletimizin zırt pırt yaptığı yönetmelik değişikleri sonucu uzun yıllar doğuda mahsur kaldık..
BÜTÜN BUNLAR YETMEZ GİBİ şimdi birde mecburi hizmet affı üzerine konuşuyorlar.. af edeceklerse etsinler ama önce bizlere öncelik vererek memleketlerimize alsınlar.. batıda ihtiyaç olmayan tüm kadroları açmayarak mağdur ediliyorum ki.. bundan sonra herşey benim için dava konusudur..
SABAH OKULDA NÖBETÇİYİM artık bu saatten sonra uyumanın mantığıda yok..
DİLEKÇEME EK OLARAK bilgi edinmedende yarın yani bugün için başvuruda bulunacağım.. herkez şuan yapabilir, bulunduğunuz şehrin milli eğitim müdürlüğü internet sitesine girin ve hemen başvurunuzu yapın bence..
...................................... Meslek Lisesinde bilişim teknolojileri alanı atölye ve laboratuar öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Daha önceki Talim ve Terbiye Kurulu kararlarına göre bilişim teknolojileri atölye ve laboratuvar öğretmeni olarak atandım ve 80 sayılı talim terbiye kurulu kararlarının Madde 10'un son paragrafına göre ayrıca Geçici 1. maddesinde belirtildiği üzere en son atama kararnameme göre bundan sonrada bilişim teknolojileri alanında atölye ve laboratuvar öğretmeni olarak atanabilmem gerekir. Ancak 2010 yılı özür durumu atamalarında mebbis modülünde atölye ve laboratuar öğretmeni olarak görev yapabileceğim mesleki eğitim kurumları açılmamıştır. Bu bağlamda bundan sonra bilişim teknolojileri alanında atölye ve laboratuvar öğretmeni olarak atanıp atanamıyacağıma dair belgenin 4982 kanun gereğince düzenlenerek yazılı bir şekilde görev yeri adresime gönderilmesi husunda gereğinin yapılmasını arz ederim.
ARKADAŞLAR ŞU YUKARIDAKİ yazıyı hemen iliniz millieğitim müdürlüğünün
bilgi edinmesine gönderiniz.. bakanlığınkinede.. ben gönderdim..
SAAT 5:17 ben şimdilik çıkıyorum..
hatta bilgi edinme başvurunuzu düzenleyip ekte gönderdim...