mr_ogretmen' Alıntı:
agazi' Alıntı:
flame81' Alıntı:
arkadaşlar o kadar doğru şeyler yazmışsınızki hepinize teşekkür ediyorum.Bir arkdaşım neden elektronk mezunu olduğumuz halde elektronik mühendisliğini seçemediğimizi söylüyor.Ben bu olayı çok inceledim, burda vatanı bitirme projesi var.Bunu şöyle açıklayayım.1999 yılından sonra meslek liselerine zeki öğrenci gelmez oldu.Bunun sonucunda meslek liseleri dolaysısyla Türkiye nin iş gücü iflas etme noktasına geldi.Aslında bizim Elektronik Mühendisi olmamızı engelleyenleri mahkemeye vatan haini olarak vermemiz lazım.Düşünün arkadaşlar siz elektronik bölümünden mezun oluyorsunuz ve Elektronik Mühendisi olamıyorsunuz....!Bunu istemeyen güçler vardı ve başardılar...Bazıları diyecek ki biz ara elemanız yok arkadaşım öyle değil.Eğer birisi Elektonik Mühendisi oalcak ise meslek lisesini bitirip olacak, sen sonra o çocuğun neler yapabildiğini gör.Eğer ben Milli Eğitim bakanı olsam ve bu ülkeyi kalkındırmak istesem, ilk yapacağım meslek lisesindeki öğrenciler mühendisliği seçerse fazladan ek puan veririm.Sen 10 yıl sonra Türkiye'nin geleceğini gör.Ben görüyorum bunu,benden falza okuaynlar nasıl göremez...!Arkadaşlar işlerine gelmiyor...
:++: :++: :++: :++: :+1:
sizde dilekçe verdinizmi hocam..
tabiki hocam.gerekirse mahkemeye başvuracağım.artık devletimin haksız kararlarına katlanmayacağım.devlet milleti için vardır.bende milletimin bir bireyi olarak bu konuda tahammülüm kalmadı...En kötü ihtimal ile 2 sene mahkeme sürer ama ben meslek lisesine geçerim.Hatta siz gidin 2 yıllık mezunları meslek lisesinden temizleyin diye dava bile açablirim.O zaman devlet işin içinden çıksında göreyim.Yok artık devlet yaptımı doğru yapar...
"Bu yazdığımı lütfen bütün arkadaşlar okuyun...!" "Yazacaklarım gerçektir hiçbir hayal ürünü değildir...!Ankadara trafik polisi, lakabı "protokol ahmet" olan polis memuru ki hiçbir tanıdığı yok bu kişinin.Bu kişi birgün bir milletvekilinin arabasını geçerken çeviriyor.
Protokol ahmet arabayı durdurup "şoföre alkol muayenesi yapacağım."
Milletvekili-"ben şuranın milletvekiliyim acelemiz var bırak da gidelim oğlum işimiz gücümüz var efendim diyor."
Protokol ahmet-"Efendim ben sizi kontrol etmeyeceğim merak etmeyin.soförününüzü kontrol edeceğim"
Milletvekilinin yaındaki vali yardımcısı-"Oğlum ben de vali yardımcısıyım, bırak da gidelim"
Protokol ahmet-"Efendim ben sizi kontrol etmeyeceğim merak etmeyin.soförününüzü kontrol edeceğim"
Şoförün yanında yine emniyet amiri-"Bende emniyet amiriyim, acelemiz var bırak da gidelim"
Protokol ahmet-"Efendim sizde merak etmeyin.sizi kontrol etmeyeceğim merak etmeyin.soförününüzü kontrol edeceğim"
Protolol ahmet şoröre alkol muayenesi yapıyor ve şoför alkollü çıkıyor.Protokol ahmet arabayı bağlayacağım sayın milletvekilim sizi başka araçla göndermem lazım diyor.
Milletvekili-"Amirin yok mu senin telefonunu ver onu arayacağım"
Protokol ahmet-"Tabi efendim, ama benden aldığınızı söylemeyin.Bana kızar yoksa"
Milletvekili Protokol ahmetin amirini arayıp- "Senin burdaki polis bizi meşkul ediyor.Söylede bizi bıraksın.Ben şuranın milletvekiliyim"
Amir-"Efendim,polis memurunun ismi Ahmet mi?"
Milletvekili-"Oğlum senin adın Ahmet mi?"
Protokol ahmet-"Evet efendim"
Amir-"Labakı, protokol ahmet mi?"
Milletvekili-"Senin lakabın protokol ahmet mi?"
Protokol ahmet-"Evet efendim"
Amir-"Efendim kaçın yakanızı kurtarın"
Ertesi gün amir milletvekilinin arabasını kendisi götürür makamına.
Milletvekili-"Bana neden yakamı kurtar dedin?Birisinin tanıdığı mı?"
Amir-"Protokol ahmet yasaları o kadar iyi bilir ki siz orada itiraz etseydiniz beni görevimden alırlardı.Sizinde donunulmazlığınız olduğu halde bir şekilde dokunurdu...!"
Arkadaşlar biz vatandaş yada öğretmen olarak haklarımızı bilmezsek..!Daha çok üzülürüz,daha çok bizim haklarımızı elimizden alırlar...