Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
doctor_cmptr' Alıntı:
Burdayım arkadaşlar, ama biraz yoruldum. Bugün yine bakanlığa gittim. Genel olarak haberler çok iyi değil ama umut verici şeylerde duyduk. Duyduk diyorum yalnız değildim. Konyadan Hakan arkadaşımızda izin alıp gelmiş, tesadüf görüşüp beraber koşturduk. Saatlerdir bakanlıktaydık yani. Bi hayli görüşme trafiği yaptık.
Leyla oralla hiç konuşma gereği duymuyorum artık, sürekli oyalam taktiği yapıyor, amacı sorunumuz çözmek filan değil onun. Daha üsttekiler ile konuşmaya çalıştım.

Lütfi orakla görüşme yine iğrençti. Onu oraya oturtanıda işten atmak lazım. Git talim terbiye sorununuzu çözsün diyor, sürekli rencide edici laflar etti ama 2 dakida konuşabilmek adına sustum, 2 dakida söz hakkı istedim ısrarla, o yorulunca konuşabildim sadece. Aynı hikaye çizelgede bazıları mesleklere atanmaya yeterli görülmezken siz nasıl hak idda edersiniz deyip duruyo. Olurmu bu diyor, olur diyorum. Bilişim alanında sadece bilgisayar dersleri yoktur, elektronik alan bilgisi gerektiren birçok ders bulunduğunu belirtiyorum, ben teknik kısmını bilmem deyip çıkıyo, peki bilmediğiniz halde yetersiz olduğumuzu nasıl söyleyebilirsiniz diyorum, uzmanları bilir onu diyo. Tıkanıp kalıyo yani. Yanımda gazi tef bilgisayar ve elektronik ders listesini de götürüm ama hiç bana gösterme onları anlamam diyor. İlköğretim okullarına ihtiyaçtan dolayı aldığınızı gösteren bi belge gösterin diyorum, tabi yok. Kazanılmış hakkınız yok, yanlışlıkla yapılan bir işlem var, yanlış olan işlemler için danıştayında kararı vardır. Bu bağlamda artık mesleklere atamanızı yapmayız diyor. Madde 10’u okudum ama anlamadı bile, onlarda yanlış olabilir diyor. Erkek teknik sizden sorumlu, talim terbiyeye bildirsin onlarda bize görüş yazsın... Dön dolaş aynı yere geliyor yani.

Ayhan İlterle koridorda karşılaştık, ama çok daha ılımlı yaklaştı. Haklısınız demesede derdimizi durup dinledi. Söylediği şeylere mantıklı cevaplar verdiğimizde hak verdi aslında, ama karar şimdilik böyle diyo mırın kırın ediyo işte, bir iki saat sonra tekrar gördü ve varmı bi gelişme diye sordu filan. Hikmet ormana yönlendirdi ama görüşemedik bi türlü onla. Sonradan duyduk ki oda karşı olanlardanmış. Hakan arkadaşın müşteşar yardımcısı ile bi bağı varmış, o isimle pgm müdürüne çıktık ama özel kalem müdürü bizi biraz dinledi ve mevzuata gönderdi. Asıl kötü haberler ordan çıktı. Madde 10 alanına geçiş yapanlar yadan kaldıranlar için geçerli, bilişim alanı kalkmış filan değil oradan bişi çıkaramazsınız dedi. Bu biraz yaraladı aslında. Öbür söyledikleri taraflı görüşlerdi bence. Mesela kazanılmış hak bilişim alanı hakkıdır, bilişim alanı meslek lisesi öğretmeni olabilmek hak değildir diyor. Bence saçma, çünkü tef bilgisayar mezunlarınıda bu mantıkla ilköğretime gönderebilir, ve hak kaybetme olmaz. Hak sadece bilişim alanı diyor. Hatta mahkeme filanda çözmez diyor ama çözecek bence. Kısaca talim terbiyeye dilekçe yazın diyor, izzet fakılı.

Ramazan aksoymudur nedir, adam benden kaçtı resmen. Erkek tekniğin dilekçesi bugün geldi onlara karşı cevap yazacağız diyor. Kaç bilgisayar kredisi aldın sen diyor. Yanımdaki ders listesini görünce yürüdü gitti. Cahiller gelirse iş başına kaçar işte.

En güzel haberler yine erkek teknikte. Türkan hanımla biraz dertleştik. Oda biliyor Leyla hanımın yüzünden olduğunu. Uzun bi süre daire başkanı ihsan savaşı bekledik. Görüşebildik ama zaten sonuna kadar bize hak veriyor. Onların yazısına da olumsuz cevap vereceklerini söyledik, talim terbiyeyede göndermelerini istedik. Yazının cevabı gelince tekrar değerlendirip, talim terbiye de gönderebiliriz dedi. Lütfi orak nerdeyse bizi kovuyor, öbürü bizden kaçıyordu, bu beyefendi bize çay baklava filan ikram ediyor. Yaklaşımlar arasındaki fark o kadar bariz ki, anlam veremiyoruz. Güzel haber olarak şunu söyledi. Bu sorun bu atama döneminde çözülmez ama bundan sonraki dönemlerde %99 ihtimalle çözülür dedi. Burası benim için çok önemliydi. Yani geleceğimizi kurtarmak günü kurtarmaktan bence çok daha önemli. Kısa süre içinde kurullar toplanıp bu sonuç çıkmaz, talim terbiyeninde bunun için toplanması filan gerekir artık diyor. Bu arada benim dilekçemede aynı cevap gelmişti. Oradaki ilköğretim okulları için almıştık, mesleklerde ihitiyaç yok kısmını ihsan beyede gösterdim, olmaz öyle şey diyor, siz ilk atama değilsiniz ayrıca sizi mesleki kurumlara ihitiyaçtan dolayı almıştık diyor. Tam ihtiyacımız olan cevaplar yani. Yalnız Ayhan İlter tekrar bunun için toplanacağız erkek teknik müdürüde olacak bu sefer demişti. Onu ikna edemezler umarım. Erkek teknik bu sorunu çözecek gibi duruyo şu an için. Erkek teknik bizim arkamızda olduğu sürece bu sorun çözülecek arkadaşlar. Hatta ihsan beyin dediğine göre onlarda aslında yaptıklarının yanlış olduğunu biliyorlar ama bazıları başvuru yaptığı için şu noktadan sonra dönemiyorlar diyor. Şu toplantıda umarım erkek teknik müdürünü ikna edemezler. Ederlerse eğer talim terbiyeye yazı gitmez, sorunumuzda çözülmez, ama ihsan beyin dediği gibi yazı yazarlarsa sorunumuz %99 çözülecek.
BUNLAR HAKKATEN BEYİNSİZLER...
ARKADAŞLAR SANIRIM ŞÖLE Bİ DURUM VAR:BİZE ŞİMDİ MESLEKLERİ ASÇALAR SANIRIM SİSTEMLERİNDE OTOMATİK OALRAK İLK ATAMADAKİ ELEKTRONİK ÖĞRETMENLERİNEDE AÇILIYOR.kULLANDIKLARI ATAMA SİSTEMİŞNDEN SDOLAYI BİR SORUNMU VAR ACABA BİZE SÖLEYEMİYOLAR.
DA BÖLE APTALCA GEREKÇELER SUNUYOLAR BİZE.YANİ BU BİZİ YÖNETENLER BU KADAR APTAL OLAMZLAR İNANAMIYORUM.

doctor_cmptr ben inanıyorum hocam ... başımıza milli eğitim bakanı diye avukat yerine bir öğretmen verseydiler hiç bunlara gerek kalmayacaktı ... Ceyne hocam sonuç ne olursa olsun emeğine sağlık ...

Ceyne hocam emeklerin için sana çok teşşekkür ederiz.
İçimizde en fazla bu iş için uğraşan sensin.Biz de Ankara' da olsaydık seninle beraber elimizden geleni yapardık.
Şu an sendikamızdan bir avukat bulup dava açmaktan başka yapabileceğimiz yok.En azından benim için.

Arkadaşlar dava açmak için personele dijital olarak gönderdiğimiz bilgi isteme formundan gelen cevap yeterli mi?
Yoksa okulumuzdan ilçeye gönderdiğimiz dilekçemiz mi gerekli?
Çünkü ilçeye gönderdiğimiz dilekçenin personele kadar ulaşıp bize döneceği meçhul bence bilgisi olan var mı?

EVET SİSNİRDEN ATLADIM BU KISMI HOCAM.EMEĞİNE SAĞLIK.TEŞEKKÜR EDERİZ UĞRAŞLARIN İÇİN.
AYRICA ARKADAŞLAR NEDENORGANİZE OLAMIYORUZ.BEDENCİLER TOPLANDILAR ANKARADA.NEDEN BİZDE EN AZINDAN 10, 15,20 HERNEYSE NE KADAROLURSAK TOPLANMIYORUZ ANKARADA.
BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR.BU SADECE CEYNE HOCAMLA OLACAK İŞ DEĞİL BENCEDETTEK OLALIM.İNŞALLAH BAŞVURULAR UXZATIIRSA TOPLANIP GİDELİM BU SEFER HOCAM DEĞERLİ ARKADAŞLAR.

Arkadaşlar size birşey daha
müdürün şifresiyle girilen mebsis bilgilerinde bölümümüzü :elektronik bilgisayar olarak alanımızı bilgisayar seçince
kendi başvuru sayfamıza girdiğimizde meslek okulları hepsi çıkıyo anası satim.
Şeytan diyo yaz tayin al git.Gittiğin okullda da alanı iki saniyede değiştir olsun bitsin.
Personeldeki gibi bizde yasal olmayan cinlikler mi yapacaz.Anasını satim. Zorla bizi günaha sokuyolar.

CEYNE hocam teşekkürler bütün uğraşların için.
Bu atama döneminde çoğu okul kapanacak arkadaşlar. Şahsım adına söylüyorum benim için kötü bi durum, tayin isteyecektim.
Artık ben bu rezilliğe, bu işbilmez liyakatsız yöneticilere söyleyecek söz bulamıyorum. Büyüklerimiz , yöneticilerimiz farkında mısınız ? ÇOK AH ALDINIZ.

Büyüklerimiz , yöneticilerimiz farkında mısınız ? ÇOK AH ALDINIZ.
HOCAM BAS KÜFÜR GİTSİN YA BU SAATEN SONRA NE BÜYÜĞÜ İMİŞ.BİR SÜRÜ APTAL TOPLANMIŞLAR SALAK SALAK İŞ YAPILYOLAR AKILLARI BOŞ OLDUGUNDAN FİKİRLERİ DAHA DA BOŞ BU YETMEZMİŞ GİBİ BİDE CEYNE HOCAMA UKALACA HİTAP ETMİŞLER..
GAYET NET:
HİÇ BİR YÖNETMELİK KURALŞ ANAYASA HÜKMÜ BİLM EM İŞTE YAZILI BELGE BANA ŞUNU DAYATAMAZ;
2 OKUL VAR...BUNARDAN BİRİNDE ÇALAIŞABİLİRSİN SORUN DEĞİL AMA DİĞERİNİ SANA YASAKLIYORUM.

BU NU DİYEN ZATEN BAŞTAN APTALDIR.APTALLARADA LAF YETMEZ.MAHKEME İLLA DİCEKKKİ KAFALARI DANK ETSİN.

gerçekten ceyne hocamın emeğine ayaklarına sağlık. arkadaşlar bizde suçluyuz yakın illerden en az 10 elektronikçi olupta çıkamadık adamların karşına

gerçekten ceyne hocamın emeğine ayaklarına sağlık. arkadaşlar bizde suçluyuz yakın illerden en az 10 elektronikçi olupta çıkamadık adamların karşına
ANKARA GİTMEK İSTEYENLER LİSTESİ:
BEN
TAYNCİ
FLAME81
CEYNE ZATEN ANKARADA
LİSTENİN DEVAMI ARKADAŞLAR VARMI GELMEK İSTEYEN....BEN TAA VANDAN RAZIYIM GİTMEYE...

EVET İŞTEBİZİM BİRLİK BERABERLİĞİMİZ SANIRIM.....TOPLAM:4
HERKES AYNI ŞARTLKARDA ÇALIŞIYOR ARKADAŞLAR.BİR DAHA DA BU KONUDA FİKİR BELİRTMİCEM.GİDELİMDERSENİZDE GİTMİCEM.

ceyne hocam, hakan hocam
teşekkürler,
ağzınıza, yüreğinize, ayaklarınıza sağlık
emeklerimiz boşa gitmeyecek inşAllah.
Dava açmak için dilekçenin cevabını bekliyorum.
Geldiği gibi idare mahkmesinin yolunu tutacağım.
formu takip etmeyen ama telefon ile görüştüğüm 3 arkadaım da dilekçelerini verdiler,
daha verecek olanlarda var.

http://www.memurlar.net/haber/168565/
ARKADŞALAR SÜRE UZADI.
- Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuruları 11 Hazirana kadar uzatıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ''Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği''nin 6 Mayısta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiği anımsatıldı.

Açıklamada, ilk atama ve zorunlu hizmetini tamamlamak üzere atanmış ve 6 Mayıs itibarıyla ikinci ve üçüncü hizmet bölgesi ile birinci hizmet bölgesinin D ve E sınıfı ilçeleri kapsamındaki eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerden adaylığı kaldırılmış olanların, bulunduğu ilde çalışması gereken süre şartı aranmaksızın iller arası yer değiştirme başvurularının da kabul edileceği belirtildi.

Öğretmenlerin il içi ve iller arası yer değiştirme başvuru ve onay işlemlerinin 11 Haziran Cuma günü saat 17.00'ye kadar uzatıldığının bildirildiği açıklamaya göre, onaylanmış başvurulara dayalı yer değiştirme suretiyle atama işlemi ise 15 Haziran Salı günü gerçekleştirilecek. Sonuçlar aynı gün Bakanlığın http://personel.meb.gov.tr adresinden duyurulacak.

Ayrıca Bakanlığa bağlı resmi eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerin emeklilik işlemlerinin temmuz ayının ikinci yarısında sonuçlanacağı göz önüne alınarak, emekli olacak öğretmenlerin görev yaptıkları eğitim kurumları ile diğer sebeplerle boşalacak eğitim kurumları da il içinde yer değiştirecek öğretmenlerin tercihlerine ikinci kez açılacak.

Açıklamada, 2010 Yılı Öğretmenlerin Yer Değiştirme Kılavuzu hükümleri çerçevesinde, kadrosunun bulunduğu eğitim kurumunda 15 Eylül tarihi itibarıyla iki yılını dolduracak öğretmenlerden il içinde yer değiştirmek isteyenlerin tercihlerine norm açığı bulunsun ya da bulunmasın il genelindeki tüm eğitim kurumlarının yansıtılmasının sağlanacağı kaydedildi.

Bu kapsamda il içi yer değiştirmeler için ikinci kez elektronik ortamda yapılacak başvurular, 12-13 Temmuz 2010 tarihlerinde Bakanlığın http://mebbis.meb.gov.tr adresinden alınacak. Birinci değerlendirme 30 Temmuz 2010 tarihinde, ikinci değerlendirme ise 17 Ağustos 2010 tarihinde bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek. Yer değiştirme suretiyle atama sonuçları aynı gün Bakanlığın http://personel.meb.gov.tr adresinden duyurulacak.

Aslında sorunun adresi net talim terbiye erkek teknik buraya yazı göderirse bu iş çözülür..Mutlaka erkek teknik talim terbiyeye yazı göndermeli..Daha öncede yazdığım gibi 2 günde Tekstil teknolojisi/tekstil alanını dokuma öğretmenliğine kaynak yaptılar....

Erkek teknik ve talim terbiyey oynamamız lazım..Talim terbiyede tanıdığı sunu bunu olan ulaşşsın arkadaşlar bu işi halledelim...talim terbiye toplanacak basit ve doğru bi kara verecek unuttuğu bizi hatıralayacak velekin toplanabilirse...

Sözin özü talim terbiyey sıkı bir baskı yapmalıyız ama telefon ama faks ama siyasi ama tanıdık......

CEYNE hocama destek için ankaraya gidecekler listesi 5 olduk arkdaşlar....

BEN
TAYiNCİ
FLAME81
timsah
CEYNE ZATEN ANKARADA

LİSTENİN DEVAMI ARKADAŞLAR VARMI GELMEK İSTEYEN....BEN TAA VANDAN RAZIYIM GİTMEYE...

doctor_cmptr' Alıntı:
CEYNE hocama destek için ankaraya gidecekler listesi 5 olduk arkdaşlar....

BEN
TAYiNCİ
FLAME81
timsah
CEYNE ZATEN ANKARADA

Bu listenin devamı olmalı, arkadaşlar şu memlekette başka türlü hak alınamıyo , bu iş bir kampanyaya dönüşmeli sayımız çok olmalı ki sesimiz daha gür çıksın. Ne olur banane demeyin biraz fedakarlık edin. Lütfen !

doctor_cmptr' Alıntı:
arkadaşlar ozaman tuncay beyin dediğini pgmyi tekrar fax yağmuruna tutalım yarın.yada bu akşamdan itibaren.ama biri tuncay beyin dediği gibi konuyu ttkb na bildirmesi ve resmi bir yazı istemeleri için bir dilekçe oluşturup buraya ve facebooka eklerse herkes yarın bu dilekçeyi pgmye fax çekebilir.
arkadaşlar tuncay beybu işi isimvermeden yapın dedi.yani tuncay bey in fikriyke bölebişi yapıyoruz dersek sadece tncay beyin kişisel fikri ile hareket etmiş oluruz bu da kimseyi bağlamaz.
ben ce isim kullanmayalım faxlarda....
ayrıca tayinci hocam sizegelen cevabın aynısı......
Bilgisayar Mühendisliği, Kontrol Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Sistemleri Mühendisliği bölümlerinden mezun olanlar milli eğitim bakanlığında öğretmenlik yapabilmek için kaynak bölümlerde gösterilmişler.

Her ne hikmetse Elekronik ve Bilgisayar Eğitimi bölümlerindeki Elektronik Programlarından mezun olan %100 öğretmen olan, hemide mesleki ve teknik okullara kaynak olarak gösterilen Teknik Eğitim Fakültelerinden mezun olan, ders denkliği(içeriği) bakımından %88 denklik gösterilen Elektronik Öğretmenleri şu anda kaynak bile gösterilmiyor.

Peki Bilgisayar mezunu Bilgisayar öğretmenlerim, peki sizleri yukarıdaki mühendisliklerden mezun olanlar mühendis olabilmeniz için ne diyorlar acaba.
Mühendisler öğretmen olabiliyor ama, öğretmenler ders içerikleri tutmasına rağmen sadece mezuniyet programının hiç benzer olmamasından dolayımı bilişim teknolojileri öğretmeni olamıyor. Hemide yıllarca Mesleki Teknik okullarda görev yapmış bu öğretmenlerimiz, nasıl oluyorda karambolden atanıyor.
Gerçekten çok yazık!
Bir mühendis diplomasından dolayı piyasada her yerde iş bulabilir, öğretmenlerin ise diplaması ile piyasada hiçbir imza yetkisi yok. Lise mezunu teknisyenle bir tutuluyorlar. Mesleki teknik okullarda mühendislerden fazla bana göre tamamen öğretmen olan, eğitimci olan BÖTE mezunları hak ediyor. Mühendis öğretmenlik yapacağına bırakında BÖTE mezunu yapsın öğretmenliği.

CEYNE hocama destek için ankaraya gidecekler listesi 6 olduk arkdaşlar....

BEN
TAYiNCİ
FLAME81
timsah
omegafi hocam sizide yazdım
CEYNE ZATEN ANKARADA

DEĞERLİ ARKADAŞLARIM:
İLKATANDIĞIMDA AYNI OKULDA BİR BİLGİSAYARCI DAHA VARDI.BÖTELİ.BU ARKADAŞIM O KADAR HEY HEY Lİ İDİKİ.KORKUDAN ÖDÜ PATLIYODU.AMAN SORUŞTURMA ÇALIRI BİŞİ OLURMESLEKTEN ATARLAR FALAN FİLAN.İNANIN MÜDÜR EK DERSLERİ BİLE ONA YAPTIRIYODU.İADRE NEDESE HEMEN ATLAYIP YAPIYODU KORKUDAN.PISIRIK BİRİSİ İDİ.BU BENİM GÖREVİM DEĞİL DESE KİMSE BİŞİ DEMEYECEK ASLINDA AMA İŞTE ADAM TIRSIK.ÖRNEK KÖTÜ AMA
ÖRNEĞİ ŞUNUN İÇİN VERİYORUM:HAKKINI HUKUKUNU BİLİP ONA GÖRE HARELET EDEN BİLİNÇLİ ÖĞRETMENLERMİYİZ YKSA AMAN NOLUR NOLMAZ NE DERSELERYAPAN ÖĞETMENLREMİYİZ.
ANLAMIYORUMKU NEYİ BEKLİYOSUNUZ.OTURDUGUNUZ YERDE BİRİLERİ SİZE AMANN HAKKATEN YA BUNLARIN HAKKINI YEMİŞİZ DİYİP HAKKINIZI VERCEZNİZİ Mİ SANIYOSUNUZ.
BENDE VAN DA ÇALIŞIYORUM 2 ÜÇ GÜNLÜ KE DERSİM GİDİCEK ARTI O KADARDA YOL MASRAFI YAPICAM.
NEDİR YANİİ BU ORGANİZE OLAMMAMK ANLAMIYORUMKİ.DENEMEDEN SESİMİZİ GİDİP BİZZAT DUYURDMADAN BİREBİR KONUŞMADAN ÖLE BURDA BEKLEYELİM GEVEZELİK EDELİM HADİ.BUYRUN BAKALIM NOLCAK...HER KESE İYİ GECELER
.

doctor_cmptr' Alıntı:
CEYNE hocama destek için ankaraya gidecekler listesi 6 olduk arkdaşlar....

BEN
TAYiNCİ
FLAME81
timsah
CEYNE ZATEN ANKARADA

Ankaraya gidebilmek için ben sıkıntıya girecem papaz olacam idareyle, daha yeni izin alıp gittim memlekete. Ama bende gelecem. Arkadaşlar lütfen ses verin biraz duyarlı olun bu bizim meselemiz başkasının değil. Kapıya dayanmış 6 kişi ile 60 kişi arasındaki farkı, ne olur fark edin. Şimdi ildışından herkez tayin isteyebiliyo son değişiklik mağlumunuz kapanacak her taraf. Arkadaşlar 6 kişi ile olmaz hadi LÜTFEN !

ceyne hocam, hakan hocam ve diğer arkadaşlar hepinizin emeğine sağlık, teşekkür ederim.

arkadaşlar bende gelirim Allah'tan bir aksilik olmazsa..

ANKARA GİTMEK İSTEYENLER LİSTESİ:8 OLDUK ARKADŞLAR
BEN
TAYiNCİ
FLAME81
timsah
karbukan
TUNA 54
CEYNE ZATEN ANKARADA

MİNİMUM 15 KİŞİ DİYORUM ARKADAŞLAR.LÜTFEN DUYARLI OLALIM SAHİP ÇIKALIM KONUMUZA.....

herkese iyi geceler benim pilim bittim bu gece. Nasip atamalarda açıldı artık tayin isteyebiliyorum ve bir tane bile meslek lisesi yok listemde (:

Ne zaman gidilecek arkadaşlar bi plan program yapıp buradan duyurur musunuz? Benim tayin istemeye niyetim yok ama maksat birlik olalım. Birde bilgi edinmeye cevap yazdım onuda bi beklemek istiyorum ayrıca . . .

arkadaşlar şuan yazdıklarıma bende inanamıyorum ama, babamla konuşuyordum.. durumdan biraz bahsettim.. bizim memlekette ilçede babamın bir arkadaşı.. nimet çubukçunun akrabasıymış! babam 70 yaşında işçi emeklisi bir hacı! valla bende çok şaşırdım. Ne varsa eski topraklarda var.. bakalım çok uzak akrabasımı yoksa babammı durumu yanlış anladı onu yarın görecez.. :) çok garip bir durum.. ya birde norm kadroların hepsini açacaklar.. bundan sonra tüm batıdaki meslek lisesi kadroları dolacak.. emin olun dolacak.. gelecek senelerde tayin alacak bilgisayarcı arkadaşlara bile meslek lisesi kalmayabilir.. tüm normlar açılıyor... malesef.. ya emekli oluncaya kadar aynı okulunuzda kalacaksınız.. yada zaten tayin alıp yerdeğiştirmek bile iyice zorlaştı.. şu atamada aldık aldık.. alamassak yandık.. gelecek senelerde kadro açılmaz.. bizim meslekte tüm öğretmenler gençtir.. siz hiç 50 yaşında bilgisayarcı gördünüzmü? :) bu sebeple meslek lisesine dolan öğretmenler emekli olana kadar çok zor norm açılır..

ANKARA GİTMEK İSTEYENLER LİSTESİ:9 OLDUK ARKADŞLAR
BEN
TAYiNCİ
FLAME81
timsah
karbukan
TUNA 54
serhadocak
CEYNE ZATEN ANKARADA

MİNİMUM 15 KİŞİ DİYORUM ARKADAŞLAR.LÜTFEN DUYARLI OLALIM SAHİP ÇIKALIM KONUMUZA.....
SAYIMIZ BELLİ OLSUN PLANIMIZI YAPALIM BENİM ÖENRİM HAFTAYA PAZARTSİ BULUŞALIM....VE NELER YAPABİLECEİĞİMZE KARAR VERLİM KİMLE GÖRÜŞÜLECEK DÖKÜMANLARIMIZ VESAİRE HAZIRLAR ÖLE BULUŞURUZ AYRNTILARI KONUŞURUZ ÖNEMLİ OLAN ŞU AN İÇİN SAYIMIZ.

BEN YATAR İYİ GECELER HERKESE.LÜTFEN İYİ DÜŞÜNÜP MESELEYE SAHİP ÇIKNIZ.BİZDEN BAŞKA KİMSEMİZ YOK......
HADE İİ GECELER KAFAK ŞİŞTİ.O KADAR TEL GÖRÜŞMESİ YAPTIM Kİ SANIRIM BU AY 1500 DK AŞACAM.:)

Geri