Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
tarikdeniz80' Alıntı:
arkadaşlar az önce Leyla Hanımla görüştüm 2010 atama ve yer değiştirme yönetmeliğinde 8. sayfada yazıyor. atanamıyorsunuz dedi. Bizim hakkımızda böyle birşey yazmıyor dedim atanamazsınız dedi. tek yol mahkeme
Klavuz; yönetmelik, yönerge, kurul kararı vb.lerine aykırı olamaz. Kılavuzdaki o yazının yasal bir dayanağı yok. Ttkb'nin kurul kararlarını bile uygulamıyorlar. Kendince yorum yapıyorlar. Böyle keyfi bir uygulama verimi arttırmaz tam tersine düşürür. Sendikalardanda bir beklentim yok, hiçbir yaptırımları yok. Aynen zorunlu hizmet affında olduğu gibi yine kandırıldık. Herkes kendi başının çaresine bakacak, davsını açacak.

Arkadaşlar bu iş bence de artık davalık. dilekçeleri verelim ve gelecek olan cevaba göre hareket edelim. hoş dilekçeleri versek en az iki ayda cevap gelir o zamanda biz görev yerlerimizde değiliz muhtemelen bu cevapları okullardaki , milli eğitimdeki memurlar kaybeder elimize geçmez o da ayrı bir sıkıntı! bu sene tayin isticek arkadaşlarımız belki mağdur olabilir ama en azından önümüzdeki yıl için bu işi kalıcı olarak düzeltebiliriz diye düşünüyorum. ayrıca dilekçesine cevap gelen arkadaşlarımız dava açmak istediklerinde maddi manevi yardım ne gerekiyorsa ben varım daha öncedende bunu söylemiştim. bu arada sendika ile görüştüm bununla ilgili gerekli hukuksal işlemleri yapacaklarını, ciddi bir yazı hazırladıklarını ve bu konunun düzeltilmesini istediklerini belirterek tekrar göndereceklermiş. Ama gerçek şu ki sendikalar da yeterince bizimle ilgilenmedi. hayırlısı olsun...

bende ulaşamıyorum.. milli eğitim müdürlüğüdfe ulaşamıyor.. şuan hizmet puanım sıfır.. allah napsın bunları ya.. adam etsin diyeyim artık..
hizmet puanı sıfır

"TTKB nin 80 nolu kararı neticesin de mağdur olan biz elektornik-haberleşme mezunu;bilişim teknolojileri öğretmenlerinin durumunu içeren dilekçe mi ekte yolladım...Okuyup değerlendirirseniz çok sevinirim..İnanın bu durum beni ve bu durum daki pekçok arkadaşımı ciddi anlam da hak kaybına uğratmış;ve bizlerin moral motivasyonunu sıfırlamıştır..dileriz en kısa süre de lehimize bir kararla çözümlenir bu durum...saygılar...iyi çalışmalar.. "
bu maili ayşe iyigüne yollamıştım cuma günü..bugün şöyle bi yanıt gelmiş; "Aşağıda yer alan başvurunuz Personel Genel Müdürlüğüne gönderilmiştir."

Arkadaşlar gözümü kararttım hikmet ormanı ı aradım.Sekreteri cıktı beni görüştür dedim .O da dediki şimdi burda yok sıkıntını fax cek masasının üstüne bırakıyım.Bende dedimki tamam cekiyorum ama sonra tekrar arayacam beni görüştür.Dediki tamam.
Faksı cektim şimdide arayacam.
Arada makam falan bırakmadım hepsini atladım soruşturma açarlarsa canınız sağolsun ben yaptım diyecem...
:))))

Hikmet Orman tel 0312 413 13 69 faks 0312 418 03 81
Arkadaşlar durumumuzdan hikmet Ormanın sekreterleri bile haberdar 80 sayılı karar diyolarda başka bişey demiyolar.Sizde arayın yada faks çekin boğulacaksak da büyük denizde boğulalım derdimizi en üst seviyeye anlatalım...

ARKADAŞLAR BİR DE FATİH ÇEKİRGE ARAYIP DURUMU BİLDİREBİLİRMİSİNİZ.BEN ARDAIM GÖRÜŞTÜM KENDİSİ İLE KONUYU İSMİNİZİLE MAİL ATIN DEDİ İLGİLENECEM...
SİZDE AYNI DURUMDAN BAHSEDERSENİZ DAHA FAZLA ETKİMİZ OLUR.BEN ARADIĞIMDA ADAMLA KONUŞUIRKEN NİMET ÇUBUKÇU ARAMIŞ SESLERDEN DUYDUM ADAM ACİL OALRAK KAPATTI TEL İ NİMET ÇUBUKÇU İLE GÖRÜŞDÜ SANIRIM.SONRA TEKRAR ARADAIM BU SEFER İSMİNİZLE BİRLİKTE DURUMU ÖZETLEYEN BİR MAİL ATIN DEDİ İLGİLENCEM.BELKİ FAYDASI OLUR LÜTFEN SİZDE ARAYINIZ DERİM BEN...
FATİH ÇEKİRGE
0 212 677 00 00
BU NUMARADAN BAĞLANMASINI İSTEYİN..

tayinci' Alıntı:
bende ulaşamıyorum.. milli eğitim müdürlüğüdfe ulaşamıyor.. şuan hizmet puanım sıfır.. allah napsın bunları ya.. adam etsin diyeyim artık..
hizmet puanı sıfır
tayinci hocam bende merak ettim baktım ama hala aynı değişen bişey yok puanımda

Arkadaşlar durumumuzdan hikmet Ormanın sekreterleri bile haberdar 80 sayılı karar diyolarda başka bişey demiyolar.Sizde arayın yada faks çekin boğulacaksak da büyük denizde boğulalım derdimizi en üst seviyeye anlatalım...
BU ADAMIN SEKRETERİ çıkıyo tel e ve maalesef hikmet bey in görüşüde aynı diyor.galiba bu iş mahkemeye gidicek.....

arkadaşlar fatihçekirge mailime gerei dönüş yaptı durumla ilgileniyorum diye.sizde ulaşmaya çalışın.durumu belki daha iyi anlatırsınız.belki nimet çubukçuya aktarır durmumuzu....

alperrtegas' Alıntı:

Aradım numarayı Hikmen Orman makamında yokmuş sekreteri 80 sayılı karar gereğince bizi şeyediyolarmış dedi, erkek tekniğin görüşü bizi bağlamaz dedi çizelge dedi, yemin ediyorum ağzıma geleni saydım... şube müdürlerinin numaralrını verdi onlar açmıyo telefonu dedi ama benim yapabileceğim bişey yok dedi.. Siz arayan ikinci kişisiniz dedi... Benim yapabileceğim bişey yok dedi... piskopata bağladım sinirden elim ayağım titriyo.......

doctor_cmptr' Alıntı:
BU ADAMIN SEKRETERİ çıkıyo tel e ve maalesef hikmet bey in görüşüde aynı diyor.galiba bu iş mahkemeye gidicek.....
Hocam genel müdürün görüşünü onlar bilemezler bence.Sadece konuyu biliyorlar çünkü bu konu yukarı gitmiş...
Ben cuma günü 5 e kadar hatta uzatılırsa süre önümüzdeki hafta boyunca yılmadan mücadele etmeliyiz diyorum.Ne olacaksa olsun...

doctor_cmptr' Alıntı:
arkadaşlar fatihçekirge mailime gerei dönüş yaptı durumla ilgileniyorum diye.sizde ulaşmaya çalışın.durumu belki daha iyi anlatırsınız.belki nimet çubukçuya aktarır durmumuzu....
onu da aradım ama bağlamadılar telefona.Sekreterine not bıraktım ve mail attım.... :)

tayinci' Alıntı:
EĞİTİMBİRDEN İSTİFA ETMEYENLERİN CANI ÇIKSIN..

http://www.egitimbirsen.org.tr/detay.php?id=137424&cid=52

ramazancakirci@egitimbirsen.org.tr

Tel
:
0.312.231 23 06

Bürocell
:
0.533.741 40 26 - 0.505.640 82 33
heyyttttttt çok iyi olmuş bu da.Gerçi bizim sorunumuzu hiç anlamamışlar bizle ilgili bir ifade yok ama yine de talim terbiye ve personeldekiler bunun bizimle alakalı olduğunu bileceklerdir.
Valla helal olsun bilgisayarcı olduğumuz belli oluyo ortalığı güzel ayağa kaldırdık güzel birlik olduk birde mesele hallolursa süper olur...
Niye kızdınız anlamadım bu yazıyı bizimkiler çıkarmamışmı? bende tam fenerbahçeliyim 2 dk sevindim hemen :) :)

heyyttttttt çok iyi olmuş bu da.Gerçi bizim sorunumuzu hiç anlamamışlar bizle ilgili bir ifade yok ama yine de talim terbiye ve personeldekiler bunun bizimle alakalı olduğunu bileceklerdir.
Valla helal olsun bilgisayarcı olduğumuz belli oluyo ortalığı güzel ayağa kaldırdık güzel birlik olduk birde mesele hallolursa süper olur...
bizimle ilgili değil hocammmmmm neden seviniyorsunuz.......

az önce Eğitimsenle görüştüm. hukuk bürosundan avukat mahmut beyle görüştüm. büyük bi ihtimal süre uzatılacak. dava açıldı zaten dedi. bi dava daha açacaklarını söyledi bizide kapsayacak şekilde. dava dilekçesi yarın yayınlanacakmış sitede.

tayinci' Alıntı:
EĞİTİMBİRDEN İSTİFA ETMEYENLERİN CANI ÇIKSIN.. biraz ağır oldu ama bakın yaptıklarına siz elektroniksiniz diyor birde.. :) böyle devletin.. devlet düşmanı olduk iyice yaptıkları işe bak..

http://www.egitimbirsen.org.tr/detay.php?id=137424&cid=52

ramazancakirci@egitimbirsen.org.tr

Tel
:
0.312.231 23 06

Bürocell
:
0.533.741 40 26 - 0.505.640 82 33

tayinci hocam bu düzelirse bizim durum da düzelir sanırım. artık mebin naptığını kafam almıyor

arkadaşlar güzel olan birşey var aramıza yeni kişiler katılıyo bu bir nebze de beni umutlandırıyor. birlikten kuvvet doğacak inşallah

tayinci hocam bu düzelirse bizim durum da düzelir sanırım. artık mebin naptığını kafam almıyor
hocam bizi bağlamaz yukardaki durum bizim alanımız kaynak alanda yazmıyo....böteye açar bu sefer bişze yine açmayabilirler meslek lişselerini.bence ço kdogru bir yaklaşım değil ama iş te ne desek boş.meb bu ne yapsa yeridir.

Tüm mail,tel,fax çalışmalarını bende yaptım arkadaşlar gibi ama ya yanıt yok yada aynı şeyler.tlfnda papağan gibi 80 nolu karardan bahsediyorlar.benm anlamadığım 80 nolu kararda
"Daha önceki Talim ve Terbiye Kurulu kararları kapsamında öğretmenliğe atanan, ancak bu Esaslar eki Çizelgede mezun oldukları yükseköğretim programlarına ve alanlarına yer verilmeyen öğretmenlerin yer değiştirme suretiyle atamaları, aynı türdeki eğitim kurumlarına yapılır."
burada çelişki yokmu.hadi bizler ilköğretimdeyiz, ama meslek liselerindeki arkadaşların aynı türdeki eğitim kurumları ilköğretimler mi?Teknik Okuldaki bir teknik öğretmenin atanacağı denk okul ilköğretim olabilirmi bu karara göre?kendileri ne yaptıklarını biliyorlarsa ben istifa edecem...

bu eğitimbirsen ne dengesiz bir sendika.ya zaten daha öncede onlar atanamıyordu.değşen birşey yokki.onların teknik öğretmen ünvanları yok zaten.değişiklik sadece bizlere yapıldı.bizi ele alacakken bizim ismimiz bile geçmiyor listede.istifa etmekle nekadar büyük bir karar vermişim çok şükür.

kartal4545' Alıntı:
bu eğitimbirsen ne dengesiz bir sendika.ya zaten daha öncede onlar atanamıyordu.değşen birşey yokki.onların teknik öğretmen ünvanları yok zaten.değişiklik sadece bizlere yapıldı.bizi ele alacakken bizim ismimiz bile geçmiyor listede.istifa etmekle nekadar büyük bir karar vermişim çok şükür.
Hocam bu yazı bizim için konulmuş oraya ama bunu yazdıran hangi arkadaşımızsa konuyu tam anlatamamış yada onlar tam anlayamamışlar...Konuyla ilgili olarak eğitim bir sen li biri arayıp düzelttirse iiyi olur aslında...

alperrtegas' Alıntı:
kartal4545' Alıntı:
Hocam bu yazı bizim için konulmuş oraya ama bunu yazdıran hangi arkadaşımızsa konuyu tam anlatamamış yada onlar tam anlayamamışlar...Konuyla ilgili olarak eğitim bir sen li biri arayıp düzelttirse iiyi olur aslında...
aynen bende katılıyorum

Geri