yuzuakyener
Aktif Üye
:alkis: :alkis: Bize bunlarla gelin.unreal27' Alıntı:Arkadaşlar uzun zamandır forumdan yazışmaları takip ediyorum, eminim benim gibi birşey yazmayan fakat gerekli yazışmaları yapan, takip eden daha bir çok arkadaşımız var . Ne kadar serzenişte bulunsanız haklısınız. Bende şu anda meslek lisesinde çalışıyorum. Tayin istemicem o yüzden sadece fax ile size destek vermeye çalışıyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda da maddi manevi elimden gelen desteği göstereceğimi bilmenizi istiyorum.
Bunlarla değil :-1: :-1:orionvega' Alıntı:5 -10 saat ücret içinyapmadığınız hakaret kalmamış kimi ben derse girmem diyo kimi saçalıyo ayıp be.
pekala teknik bilgisayar öğretmeni olup kadro doluluğundan ilk öğretimde calışanlar ne olacak.sınıf öğretenlerinin brans öğretmenlerinin hic mi canı yok
işiniz gücünüz para eğitimle alakanız yok utanıyorum öğretmenliğimden
ha bi de hakmış ne hakkıysa
Teşekkür ederiz unreal27 hocam ve tüm diğer sessiz destekçilerimiz. Ben zaten emindim sessiz bir çoğunluğun bizlere destek verdiğinden. Çünkü bakanlıktaki 180 derecelik dönüşün sebebi de bu baskılar olsa gerek diye düşünüyorum. Ben de bu hafta inanılmaz bir yoğunluk içerisindeyim. Bu hafta ne faks çekebildim ne telefon açabildim Daha okuluma dilekçe bile veremedim. Çok stresliyim, iyice daraldım.
Arkadaşlar polemik yaratmak isteyen arkadaşların yazılarını görmezlikten gelmenizi rica ediyorum. Amacımızdan ve hedefimizden sapmayalım.