Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
unreal27' Alıntı:
Arkadaşlar uzun zamandır forumdan yazışmaları takip ediyorum, eminim benim gibi birşey yazmayan fakat gerekli yazışmaları yapan, takip eden daha bir çok arkadaşımız var . Ne kadar serzenişte bulunsanız haklısınız. Bende şu anda meslek lisesinde çalışıyorum. Tayin istemicem o yüzden sadece fax ile size destek vermeye çalışıyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda da maddi manevi elimden gelen desteği göstereceğimi bilmenizi istiyorum.
:alkis: :alkis: Bize bunlarla gelin.

orionvega' Alıntı:
5 -10 saat ücret içinyapmadığınız hakaret kalmamış kimi ben derse girmem diyo kimi saçalıyo ayıp be.
pekala teknik bilgisayar öğretmeni olup kadro doluluğundan ilk öğretimde calışanlar ne olacak.sınıf öğretenlerinin brans öğretmenlerinin hic mi canı yok
işiniz gücünüz para eğitimle alakanız yok utanıyorum öğretmenliğimden

ha bi de hakmış ne hakkıysa
Bunlarla değil :-1: :-1:

Teşekkür ederiz unreal27 hocam ve tüm diğer sessiz destekçilerimiz. Ben zaten emindim sessiz bir çoğunluğun bizlere destek verdiğinden. Çünkü bakanlıktaki 180 derecelik dönüşün sebebi de bu baskılar olsa gerek diye düşünüyorum. Ben de bu hafta inanılmaz bir yoğunluk içerisindeyim. Bu hafta ne faks çekebildim ne telefon açabildim :( Daha okuluma dilekçe bile veremedim. Çok stresliyim, iyice daraldım.

Arkadaşlar polemik yaratmak isteyen arkadaşların yazılarını görmezlikten gelmenizi rica ediyorum. Amacımızdan ve hedefimizden sapmayalım.

Arkadaşlar üzülmeyin, başkalarının yanlışlarına bakarak bizler doğrularımızdan vazgeçmeyiz.

Bugün bir cenazeye gittim, namazı kıldık, defnettik. Toplam 2 metrekarelik bir yer, üzerine biraz bildiğiniz tahta ve üzeri iyice örtüldü.

Hepimiz oraya gitcez eninde sonunda ama bu koltuklarından sarsılmaz bürokratlarımız aceba topu topu bu 2 metrekare için mi bu denli büyük mücadeleler veriyorlar. Allah diyorum sadece, herkes hakkını alacak o gün emin olun.

Ben artık gidişatına bıraktım herşeyi ve içimden bir ses aynen şunları söylüyor;
1. Açılan davalarla yönetmelik iptal olacak.
2. Yaklaşık 100 bin öğretmen ilişik kesip yeni yerlerinde göreve başlamışken dönün tekar okullara diyecekler
3. Meb'te kaos oluşacak
4. Bakalım o zaman bu güzide yöneticelerimiz bunun hesabını nasıl verecekler.

.............(Bu bölümü sildim). Ben de cumartesi sendikaya gitcem, bu konuyla ilgili görüşecem eğer hala ilgisizlerse o gün istifa dilekçemi verip ordan çıkcam.

Bide orionvega 'ya söylicek bir iki kelamım olacak. Kardeşim eğer birgün meslek lisesine geçer ve zamanın büyük bölümünü buraya ayırıp birşeyler yapar ve sonrasında bir haksızlığa uğrarsan bu formda yazdıklarını unutma. Buradaki insanlar emin ol 5-10 saatlik ekders için bu yaygarayı koparmıyorlar. Keser döner sap döner gün gelir devran döner.

Değerli arkadaşlarım, dostlarım sizlerle gurur duyuyorum, bu memleketin sizler gibi öğretmenleri olduğu için bugün ayakta emin olun. İçin rahat olsun emin olun bizim olanı bize geri verecekler. Moralinizi bozmayın......

Ben buradan sizleri yine herzaman desteklemeye devam edecem.

tayinci' Alıntı:
gurcal' Alıntı:
http://www.kamudanhaber.com/haber-Ogretmenlere-Tayin-Mujdesi-14580/ VARAN 1
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/14899676.asp?gid=373 VARAN 2

Konuya her ne kadar direk dahil edilmesekte umarım bu haberler doğrultusunda düzenlenen yönetmelikte bizim durumumuzu göz ardı etmezler ... Çabalarımızın sonuçlarını inş. alırız ... Tabi bu tip haberlerin hızımızı kesmesine izin vermeyelim ... Artık kandırılmak istemiyorum !!!

hocam 3 yıl şartı işin dolandırıcılık kısmı.. batıda olan ve mecburi hizmetini yapmayan yada verilmeyen herkes puanına göre mecburi tayin istemine tabi tutulmalıdır.. biz şimdi tayin alabilirmiyiz diye canımızı çıkartıyoruz.. adamın biri 5-6 hizmet puanıyla memleketimdeki çok güzel okulda görev yapıyor.. mecburi hizmetini yapmayanların normlarıda açık gösterilmeli oralarda görev yapanlarda puanlarına göre tayin istetilmeli veya gitsinler doğuya.. haksızmıyım.. bu dediğim bu konuda en haklı olan durumdur.. amaaan..

1-af geldi
2-elektronik alanı
3-az kontenjan verildi
4-hizmet puanlarında bozukluk var şuan 5 puan düşük gözüküyor
5-boşuboşuna üniversite hazırlığı okumuşum lisede okusam hiç değilse kademe alırdım
6-keşke 97 yılında 20 soru daha az yapıp fizik tedavi uzmanı olsaymışım..
7-doğu hizmeti sırasında yaparak çok sayıda anlayışsız kişi gördüm.. buradan artık kurtulmam gerek.. ilkokulda olsa gideceğim..
8-davamı kazanacağım
9-sizde kazanacaksınız..

amin :)

amin hocam amin :) açtığım her telefondan çektiğim her fakstan verdiğim her dilekçeden sonra '' bıktık artık aramayın'' demeleri o kadar hoşuma gider hale geldi ki artık kendimi tanıyamıyorum ... ve bu psikolojiyle verdiğim dersi sen düşün ... veya sen niye düşüneceksin bırak onlar düşünsün :)

doctor_cmptr' Alıntı:
kazanamadık mı o zaman
o zaman ben kendime bir bilgisayarcı dükkanı açarım.15 saat derse girerim ki an fazla 21 saat girme zorunluluğum var.gerisi beni ilgilendirmez.kendi işme bakarım.meb mi banane ya ben mi kurtaracam bu ülkeyi.küsen değil insanlarını kendine yıllardır küstüren devlet düşünsün.ha o da diyosa benim için tınnn, bana hayli tınnnnnn:)))))))))))))))))))))))
gerçi mahkemeyi kaznasakta artık eskisi gibi ders miş vatanmış millet miş devletmiş ülkeymiş hasılı vatn millet sakarya edebiyatına son.
halkbuki ne emeklerim vardır benim geriye dönüp baktıgımda projeler etkinlikler seminerler hele anlattıgım ders özel kurslarda bile olmaz dı büle şeyler...
nmeyse reklam olmasın dahası....
artık hiç birini her halükarda yapmam.30 yada 49 mu gierim derse yazılımı yaparım 3 , 5 tane evrak doldururum hepsi bu.
yani bu meslek artık kısaca özetlersek ulvi bir meslek olmaktan çıkıp para kazanmma amaçlı bir meslek haline dönüverdi birden..neden acaba!!!!!
bende bir huy var küsersem sadece parama bakarım.:)
:)))))))))))
çıkmadık candan ümit kesilmez, cuma gününe kadar fax, mail, telefon vs. tüm yöntemleri deneyelim.

Zira Bugün ben iki sendika ile de görüştüm ikisi de durumdan haberdar ve bu durumu takip ettiklerini belirttiler.

PES etmeyelim...
aklınıza gelebilecek tüm ihtimalleri ben kendi adıma yaptım hocam...şu an için nafile, açıkçası durumumuz vahim.tabi kimseninde umudunu kırmak istemem ama gerçekçi olmaktada fayda var.
neyse gün ola hayrola.UMARIM HERKESİN İSTEDİĞİ ŞEY GERÇEKLEŞİR.AMİN.

SİZE KATILIYORUM HOCAM.AMİN.

resmen sinir harbi yaşanıyor.. anlamsız bir şekilde meslek liselerini açmıyorlar.. yani 9 yıl boyu bizleri atadılar.. şimdi ne olduda bunlar oluyor.. yani ben meslek lisesi için yetersizsem şuanki okulumdaki öğrencilere yazık değilmi..

doctor_cmptr' Alıntı:
5 -10 saat ücret içinyapmadığınız hakaret kalmamış kimi ben derse girmem diyo kimi saçalıyo ayıp be.
pekala teknik bilgisayar öğretmeni olup kadro doluluğundan ilk öğretimde calışanlar ne olacak.sınıf öğretenlerinin brans öğretmenlerinin hic mi canı yok
işiniz gücünüz para eğitimle alakanız yok utanıyorum öğretmenliğimden

ha bi de hakmış ne hakkıysa
değerli arkadaşım.sütünü iç uyu.ne işin var senin buralarda.tatlı rüyalar sana.benceburnunu sokma böle b.. tan şeylere....

ULAN BU ADAMI ELİME VERECEKLER..ALLAHIM BANA SABIR VER...!

gokan38' Alıntı:
Arkadaşlar üzülmeyin, başkalarının yanlışlarına bakarak bizler doğrularımızdan vazgeçmeyiz.

Bugün bir cenazeye gittim, namazı kıldık, defnettik. Toplam 2 metrekarelik bir yer, üzerine biraz bildiğiniz tahta ve üzeri iyice örtüldü.

Hepimiz oraya gitcez eninde sonunda ama bu koltuklarından sarsılmaz bürokratlarımız aceba topu topu bu 2 metrekare için mi bu denli büyük mücadeleler veriyorlar. Allah diyorum sadece, herkes hakkını alacak o gün emin olun.

Ben artık gidişatına bıraktım herşeyi ve içimden bir ses aynen şunları söylüyor;
1. Açılan davalarla yönetmelik iptal olacak.
2. Yaklaşık 100 bin öğretmen ilişik kesip yeni yerlerinde göreve başlamışken dönün tekar okullara diyecekler
3. Meb'te kaos oluşacak
4. Bakalım o zaman bu güzide yöneticelerimiz bunun hesabını nasıl verecekler.

Son olarak ankaradan bir arkadaşla konuştum, PGM'nin kesin talimatı varmış bu sene bize meslek liseleri açılmayacakmış. Ben de cumartesi sendikaya gitcem, bu konuyla ilgili görüşecem eğer hala ilgisizlerse o gün istifa dilekçemi verip ordan çıkcam.

Bide orionvega 'ya söylicek bir iki kelamım olacak. Kardeşim eğer birgün meslek lisesine geçer ve zamanın büyük bölümünü buraya ayırıp birşeyler yapar ve sonrasında bir haksızlığa uğrarsan bu formda yazdıklarını unutma. Buradaki insanlar emin ol 5-10 saatlik ekders için bu yaygarayı koparmıyorlar. Keser döner sap döner gün gelir devran döner.

Değerli arkadaşlarım, dostlarım sizlerle gurur duyuyorum, bu memleketin sizler gibi öğretmenleri olduğu için bugün ayakta emin olun. İçin rahat olsun emin olun bizim olanı bize geri verecekler. Moralinizi bozmayın......

Ben buradan sizleri yine herzaman desteklemeye devam edecem.

ARKADAŞIM AĞZINA SAĞLIK...

ALİM İLE SOHBET ETMEK LALÜ MERCAN İNCİDİR, CAHİL İLE SOHBET ETMEK GÜNDE BİR CAN İNCİTİR...
demiş Atalarımız.
Konu hakkında doğru bir bilgisi dahi olmayanlara cevap vermeye deymez.
Biz davamızda haklıyız.
İnşAllah adalet tecelli edecek.
Ben dün Sendikanın genel merkezindeki mevzuaata bakan kişiye ulaşabildim, telefon ile görüşmelere devam ettiklerini söyledi.
Sendikadan çok ümidim olmasada, belki diyorum.
Ulaşabildiğim dönem arkadaşlarımın dilekçe vermiş olduklarını öğrendim.

"Astronomi ve Uzay Bilimleri mezunları atandıkları branşlar ile ilgili olarak kredilerinin en az %30 unu aldıklarını gösteren belge"
Bu açıklama ben 2002 yılında ilk atandığımda, atandığım ilin MEM tarafından bana tebliğ edilen belgede istenilen belgeler kısmında yer almaktaydı.
Bizim %88 denkliğimiz var.
%30 olanların dahi atanmalarında/yer değiştirmelerinde sorun çıkmazken bizde çıkması enteresan.

AK Parti İletişim Merkezi’ne yapmış olduğunuz başvurunuz, Milli Eğitim
Bakanlığı'na iletilmiştir. Bakanlığın ilgili biriminden gelen cevap
aşağıda yer almaktadır.

" Branşınız bilişim teknolojileri olarak değiştirilmişse elektronik
öğretmeni olarak nakil isteyemezsiniz. Ayrıca meslek liselerine göre
ilköğretim okullarında daha fazla okul atamaya açılmaktadır. İyi günler
dileriz."

Bilginize sunar sistemimizi kullandığnız için teşekkür eder, iyi
çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...

gülermisin ağlarmısın

Merhaba arkadaslar ben bulundugum yere kalıcı olarak yerlesmeyı dusundugum ıcın pek ılgılenmemıstım dun bır arkdasla gorustum durumu ızah ettı zıyadesıyle canım sıkıldı. manevı destegın harıcın de yapabılecegım bır sey var mı ? elımden gelenı yapmak ısterım

dava açarım
başka açıklaması yok bu işin.
Aslında demek istedikleri ilköğretimlerde çok fazla ihtiyaç var karşılanamıyor.
hadi siz bu işi halledersiniz.
bizim size bu şekilde ihtiyacımız var, yarında anaokullarına yollarız, oradan sonrası Allah Kerim

ares0106' Alıntı:
aşağıda yer almaktadır.

dileriz."

çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...

gülermisin ağlarmısın

Adamlar kazı koz bile anlayamamışlar :@ Keşke bir okusalardı.

ares0106' Alıntı:
aşağıda yer almaktadır.

dileriz."

çalışmalar dileriz.
Saygılarımızla...

gülermisin ağlarmısın

Acaba gerçekten sizin başvurunuzu MEB'e iletmişler midir? Çünkü böyle bir cevap olaydan bihaber, meslek lisesi ile ilköğretim arasındaki farkı bilemeyecek kadar cahil insanın elinden çıkmış. Söylecek söz yok!
Umarım bundan sonra MİLLİ Eğitim işin ehli birine emanet edilir de bu sorunları aşarız.

gokan38' Alıntı:

Son olarak ankaradan bir arkadaşla konuştum, PGM'nin kesin talimatı varmış bu sene bize meslek liseleri açılmayacakmış. Ben de cumartesi sendikaya gitcem, bu konuyla ilgili görüşecem eğer hala ilgisizlerse o gün istifa dilekçemi verip ordan çıkcam.

KİM BU ARKADAŞ HOCAM YETKİSİ NEDİR? HANİ BU PGM İŞİN TEKNİK KISMI İLE İLGİLENİYORDU. TTK DAN KARAR BEKLİYORLARDI. RAMAZANI BEYİ, LEYLA HANIMI KESİN HİÇBİRŞEY SÖYLEMEZKEN BU ARKADAŞ NASIL OLUYORDA BÖYLE KESİN Bİ TALİMATI BİLEBİLİYOR?

Tuna54' Alıntı:
gokan38' Alıntı:

KİM BU ARKADAŞ HOCAM YETKİSİ NEDİR? HANİ BU PGM İŞİN TEKNİK KISMI İLE İLGİLENİYORDU. TTK DAN KARAR BEKLİYORLARDI. RAMAZANI BEYİ, LEYLA HANIMI KESİN HİÇBİRŞEY SÖYLEMEZKEN BU ARKADAŞ NASIL OLUYORDA BÖYLE KESİN Bİ TALİMATI BİLEBİLİYOR?
Hocam ilk başta bizede kesinlik le alınmayacak diyolardı...Siz bu tür laflara aldırmayın hocam.Pgm yi arayın bilgi isteyin leyla hanım la görüşün bişeyler yapmaya çalışın.Buraya herkes herşeyi yazabilir hepsine inanmamak lazım.Biz elimizden geleni yapalım sıkıştıralım pgm yi daha da olmazsa mahkeme ye gidecez...Moral bozmak yok işin peşini bırakmasın kimse...

arkadaşlar bişey kafama takıldı..bu halk eğitimler böte mezunlarına gözükmüyo mu?? sadece bilgisayar teknik öğretmenlerine ve bizlere mi gözüküyo_?

arkadaşlar az önce ilçe milli eğitimden arkadaşım aradı.onları da il milli eğitimden aramışlar ve başvuruların 9 hazirana erteleneceğini bakanlıktan yazı beklediklerini öğretmenlerin de buna göre hareket ederek acele etmemeleri söylenmiş.muhtemelen kontenjan ve zorunlu hizmet bölgelerindeki sıkıntılarla ilgili bi değişiklik yapılacakmış.bizimle direk alakalı olmasa da zaman kazandırması ve söylenilen sıkıntıları olan arkadaşlar için iyi bir haber.

TEL VE MAİL
A- Öğretmen Atamaları Mevzuatı Şubesi Müdürlüğü (01)
1. Norm Kadro, (Öğretmenlerin)
2. Atama ve Yer Değiştirme, (Öğretmenlerin)
3. Vekalet-Geçici Görevlendirme, (Öğretmenlerin)
4. Sözleşmeli ve Geçici Personel. (Öğretmenlerin)

E-Posta adresi :pgm_mevzuat_ogretmenatama@meb.gov.tr
Telefon Numarası Şube Müdürü: 413 17 24 Büro: 413 17 29

TEL VE MAİL
A- Öğretmen Atamaları Mevzuatı Şubesi Müdürlüğü (01)
1. Norm Kadro, (Öğretmenlerin)
2. Atama ve Yer Değiştirme, (Öğretmenlerin)
3. Vekalet-Geçici Görevlendirme, (Öğretmenlerin)
4. Sözleşmeli ve Geçici Personel. (Öğretmenlerin)

E-Posta adresi :pgm_mevzuat_ogretmenatama@meb.gov.tr
Telefon Numarası Şube Müdürü: 413 17 24 Büro: 413 17 29

Ya arıyoruz açan yok bugün arkadaşlar. ya bu olayı erkek teknik eğitim çözecek yine! ama bıktıtlar mı ne telefonlara kimsecevap vermiyor. bıksalarda akşama kadar aramaya devam edicem. ya ne hale getirdiler bizi Öğretmeniz biz ya ama karşımnızda muhatap yok! :(

SERHAY45' Alıntı:
Ya arıyoruz açan yok bugün arkadaşlar. ya bu olayı erkek teknik eğitim çözecek yine! ama bıktıtlar mı ne telefonlara kimsecevap vermiyor. bıksalarda akşama kadar aramaya devam edicem. ya ne hale getirdiler bizi Öğretmeniz biz ya ama karşımnızda muhatap yok! :(
Sercan Erkek teknik eğitim biz< yazıyı gönderdik diyo...Artık personeli aramak lazım...Leyla hanım biliyor durumu onu arıyorum ben ama acmıyo telefonu 312 413 1337 sende dene kardeşim sor son durumu yazı geldimi geldiyse nasıl değerlendiriyorsunuz falan diye...

alperrtegas' Alıntı:
SERHAY45' Alıntı:
Sercan Erkek teknik eğitim biz< yazıyı gönderdik diyo...Artık personeli aramak lazım...Leyla hanım biliyor durumu onu arıyorum ben ama acmıyo telefonu 312 413 1337 sende dene kardeşim sor son durumu yazı geldimi geldiyse nasıl değerlendiriyorsunuz falan diye...

tamam alpercim. biraz da oraya yüklenelim bakalım. ya bu isimlerlerle hep görüştüm öncesinde ama sana diğer arkadaşlara söylenenin aynısı bana da söylendiği için forumla paylaşmadım. umarım sonuç alırız.

arkadaşlar az önce Leyla Hanımla görüştüm 2010 atama ve yer değiştirme yönetmeliğinde 8. sayfada yazıyor. atanamıyorsunuz dedi. Bizm hakkımızda böyle birşey yazmıyor dedim atanamazsınız dedi. tek yol mahkeme

bu arada bazı bilgisayar öğretmenliği bölümü arkadaslar kendilerince bi gerekce bulmuslar bu durumun normal olduğunu dusunup konusuyorlar onlara tavsiyem kendi kisisel sorunlarını bir kenara bırakıp olaylara mantık penceresinden bakmalarıdır.Morallerinizi bozmayın arkadaslar bu ülkede birzda olsa hukuk var ve hakkımızı alacağız.

Geri