Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlarf şu denklik denen belgeyi nasıl elde edebiliriz ben bizim bölüm başkanına mail attım umarım cevap verir sizlerde mezunolduğununuz okullara ulaşmaya çalışsanız denklik belgesini bir elde etsek. arkadaşlar birde elimizden geldiğimizce hepimiz tepkimizden vazgeçmeyelim bakın yogun tepki sonucunda adamlar tain süresini uzattı ve herkese tain hakkını verdi bizim sayımız az ama elimizden geleni yapalım bazı eml ye yerleşmiş umursamayan arkadaşlar var ama talim terbiye olumsuz bi karar alırsa emlde çalışanşarada dank eder ama iş işten geçmiş olur

tayinci' Alıntı:
ysancak' Alıntı:
doctor_cmptr' Alıntı:
adam durmun farkındaydı sanki bana direk şu soruyu sordu ya inanmıyorum:ilk atandığında düzliseye atandın peki neden gidip meb a dilekçe ile başvurmadın yanlış bir okula atandım yerimi değiştirip beni meslek lisesine atayın DİYE......demekki şimdiyekadar halinden memnundun .....dedi bana.

Hocam, sen ilk atama liseye atanmışsın.. Benim alk atamam da Meslek Lisesi. Ona ne diyecek? :)

Bu arada pazartesi ben de geliyorum. Talim Terbiye Kurulu başkanı babamın eski iş arkadaşı. Evinde yatmış-kalkmışlığım vardır, umarım hatırlar :)
Onunla da görüşürüz..

arkadaşlar gelecek olanlar akşam beni arayabilirmi.. şuan kurstayım ama geleceklerin numaralarını isimlerini alayım buluşalım.. bana özelden mesaj atın tel nolarınızı lütfen.. zaten birçoğunuzu tanıyorum ama bilemediklerimde var.. pazartesi gelecek arkadaşlar cuma günü akşama doğru hastaneye yada aile hekiminden rapor alsın izin alsın artık bişeyler yapın.. pazartesi gelecekler tel numaralarını isimlerini bana özel mesajla gönderebilirse düzenleyip gönderirim özelde tekrar herkese..

ankarada olan sınıf arkadaşlarınızada ulaşın.. lütfen..
Bende 3 farklı Meslek okulunda çalıştım. Endüstri Meslek, Halk Eğitimi ve ASO, Ticaret Meslek Lisesi peki buna ne diyecekler yahu.

ARKADAŞLAR TEKRAR EDİYORUM SAYIMIZ EN SON 9 DU GALİBA ANKARAYA GELECEKLER.
NİYEKİ
SEDEN SES ÇIKMIYO YA DELİ OALCAM....EN AZ 100 KİŞ ÇIKMASI LAZIM GELBİLECEK.MAZARETİNİZ GELECEĞİNİZ DEN DAHA ÖNEMLİ İSE O ZAMAN BİR ÖMÜR BOYU İLKÖĞRETİMLERDEÇALIŞIN .NE HALNİZ VARSADA GÖRÜN.

Tuna54' Alıntı:
Tuna54' Alıntı:
arkadaşlar benim dilekçeme çok uyduruk bir cevap geldi. Moralim bozuldu. okul ilçeye , ilçe ile yollamış ama il milli eğitim personele yollamadan direk bana cevap yazmış ;

ilçeniz teknik ve endüstri meslek lisesi bilişim teknolojileri öğretmeni Tuna54'e ait :) 26/o4/2010 tarihli dilekçe incelenmiş olup, kontenjan girişi yapılan kurumlar atama dönemlerinde öğretmenlerin mezuniyet durumuna göre bakanlıkça mebsis modülüne yansıtılmaktadır. Müdürlüğümüzce mebsis modülüne müdahale etme yetkimiz bulunmamaktadır.
Bilgilerinizi ve ilgiliye tebliğini rica ederim.

bu ne şimdi ya ben nasıldava acıcam şimdi kafam durdu inanın. Dilekçenin cevabına çok güveniyordum dava için. Personele bile gitmemiş.

ben şimdi ne halt edeceğim yaw

hocam tekrar beklemeden bir dilekçe ver bu dilekçenide emsal göster. milli eğitimdekiler biliyorsun kraldan çok kralcı! bu sana gelen cevabı da dilekçende ilgi olarak göster kanuni haklarımı aramak için dilekçemin üst makamlara iletilmesi gibi birşeyler yaz! olacak iş değil ya saçma sapan cevaplar veriyorlar. o dilekçeyi üst makamlara göndermeme gibi bi yetkileri yok!

hocam ben bir ara bilgi edinmeyle atölye öğretmeni olarak atanabilirmiyim atanamazmıyım diye sordum "anlayamadık" diye cevap yazmışlardı.. şimdi o cevap ve itirazım başbakanlık bilgi edinme degerlendirme kurulunda.. bakalım ne cevap verecekler..

Tuna54' Alıntı:
Tşklr SERHAY45 Hocam bi sesimi sen duydun

ben teşekkür ederim hocam ne demek. ben bir ara başka konuyla ilgili bir dilekçe vermiştim aynen gerekli yere gitmeden ilçe milli eğitimden geri geldi. neden diye sorduğumda basit şeylerle uğraştırma milleti oldu! :) yani adam karar veriyor benim dilekçemin lüzumlu mu lüzumsuz mu olduğuna! sonra tekrar yazınca göderdiler.

Benim aps ile gönderdiğim dilekçelerim bugün ellerine ulaşmıştır. Yarın okurlar sanırım. Atama dönemi sona ermeden bu dilekçelerin cevapları elime ulaşır.

SERHAY45' Alıntı:
Tuna54' Alıntı:
Tşklr SERHAY45 Hocam bi sesimi sen duydun

ben teşekkür ederim hocam ne demek. ben bir ara başka konuyla ilgili bir dilekçe vermiştim aynen gerekli yere gitmeden ilçe milli eğitimden geri geldi. neden diye sorduğumda basit şeylerle uğraştırma milleti oldu! :) yani adam karar veriyor benim dilekçemin lüzumlu mu lüzumsuz mu olduğuna! sonra tekrar yazınca göderdiler.
Dilekçe kanununa muhalefetten ilgili kişiler hakkında ceza davası açabilirsiniz. Dilekçe hakkını engellemenin cezası 4 yıl.

Must@f' Alıntı:
Benim aps ile gönderdiğim dilekçelerim bugün ellerine ulaşmıştır. Yarın okurlar sanırım. Atama dönemi sona ermeden bu dilekçelerin cevapları elime ulaşır.

hocam dilekçeden kastın bizim forumda paylaştığımız dilekçeler dimi hani fax filan çektik?

yok hocam erkek teknik eğitime yolladığımız faxtaki dilekçeler değil
ilk zamanlarda okullara maduriyetimiz ve bunun giderilesi giderilmeyeceksede neden giderilmeyeceğine dair olan dilekçe

SERHAY45' Alıntı:
Must@f' Alıntı:

hocam dilekçeden kastın bizim forumda paylaştığımız dilekçeler dimi hani fax filan çektik?

Forumda hazırlanan dilekçeleri göndermedim hocam, kendim düzenledim gönderdim. Ama sonuçta aynı anlama geliyor."Elektronik başvuru ekranında Meslek Liselerinin görenmemesinin yasal gerekçesi nedir, tarafıma belgelendirilmesi" diye bitirdim dilekçemi.

Must@f' Alıntı:
SERHAY45' Alıntı:
Must@f' Alıntı:

Forumda hazırlanan dilekçeleri göndermedim hocam, kendim düzenledim gönderdim. Ama sonuçta aynı anlama geliyor."Elektronik başvuru ekranında Meslek Liselerinin görenmemesinin yasal gerekçesi nedir, tarafıma belgelendirilmesi" diye bitirdim dilekçemi.

anlıyorum hocam sağolun. ben onu yapmadım tek bir de onu yapayım olmazsa. fax,mail,telefon hepsini denedik ama nafile:(

Must@f' Alıntı:
SERHAY45' Alıntı:
Must@f' Alıntı:

********** Ticaret Meslek Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapıyorum.

24 Mayıs-04 Haziran 2010 tarihleri arasında yapılmakta olan 2010 yılı Öğretmenlerin İller arası ve İl içi yer değiştirme başvurularında ******* ili – MERKEZ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve ******* ili- ******* ilçesi-Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okullarına yer değişikliği başvurusunda bulunmak istiyorum.

Fakat başvuru ekranımda Lise ve İlköğretimlerden başka okul görüntülenmemektedir.

https://mebbis.meb.gov.tr/Basvurular/Il ... 04003.aspx elektronik başvuru ekranımda ki tercihleriniz kısmında Meslek liselerinin listelenmemesinin yasal gerekçesi nedir?

Tarafıma resmi bilgi ve belgelerin verilmesini saygılarımla arz ederim.

şeklinde bilgi edinme dilekçesi verdim.

hocam tam olarak postaladığın adreside yazarsan aynısını bende postalarım. APS kullandın sanırım ama onların cevabı o kadar cabuk gelir mi ki

Tuna54' Alıntı:
hocam tam olarak postaladığın adreside yazarsan aynısını bende postalarım. APS kullandın sanırım ama onların cevabı o kadar cabuk gelir mi ki
Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü
Adres:(Merkez Bina): Millî Eğitim Bakanlığı Atatürk Bulvarı Bakanlıklar/ANKARA
Tel: 0 312 419 14 10

TALİM ve TERBİYE KURULU BAŞKANLIĞI
Adres:
Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı
Teknikokullar 06330 Ankara TÜRKİYE

Milli Eğitim Bakanlığı
Erkek Teknik Öğretim Genel Müdürlüğü

Atatürk Bulvarı No:98 Merkez Bina 1. Kat A Blok 06648
Bakanlıklar/Ankara

ANKARA YOLCUSU KALMASIN HADİ ARKADAŞLAR HADİİ KAÇ OLDU SAYIMIZ ?
BU ATAMA DÖNEMİ ÇOK ÖNEMLİ BENİM ANLATMAMA GEREK YOK.

flame81' Alıntı:
ceyne' Alıntı:
Bilal bey tekrar aradı, pgm müdürü biraz yoğunmuş. Konuya tam hakim olmadığı için yeni düzenlemenin sizinle bir ilgisi varmı diye sordu. Pazartesi Salı randevu alırız dedi. Başka arkadaşlarnızda gelebilirse iyi olur, randevu saatini bildiririm diyede ekledi. Gelecek arkadaşlar hazırlıklı olursa ve gelebilirlerse sevinirim.
randevu günü ve saati yeterli hocam...
birde getireceğimiz evraklar
Bilal bey döner dönmez buraya yazarım. Belgeler konusu yok aslında, ne varsa getirin. Aslında bizden kimse belge melge istemiyo ama bellide olmaz. Asıl amacım derli toplu bi dosya hazırlayabilmekti ama kimse destek çıkmadı.

musaf' Alıntı:
Arkadaşlarf şu denklik denen belgeyi nasıl elde edebiliriz ben bizim bölüm başkanına mail attım umarım cevap verir sizlerde mezunolduğununuz okullara ulaşmaya çalışsanız denklik belgesini bir elde etsek. arkadaşlar birde elimizden geldiğimizce hepimiz tepkimizden vazgeçmeyelim bakın yogun tepki sonucunda adamlar tain süresini uzattı ve herkese tain hakkını verdi bizim sayımız az ama elimizden geleni yapalım bazı eml ye yerleşmiş umursamayan arkadaşlar var ama talim terbiye olumsuz bi karar alırsa emlde çalışanşarada dank eder ama iş işten geçmiş olur
Fakültelerimizden birinden bile bu belgeyi alabilirsek devamıda gelir hatta devamına gerek bile kalmayabilir. Bu belgeyi almanın kolay bi yolu olmayabilir, bölüm başkanları isterse bu işi halledebilirler bence

ysancak' Alıntı:
Bu arada pazartesi ben de geliyorum. Talim Terbiye Kurulu başkanı babamın eski iş arkadaşı. Evinde yatmış-kalkmışlığım vardır, umarım hatırlar :) Onunla da görüşürüz..
Hocam sen nediyon öyle. böyle bi yakınlığın varsa hiç durma atla gel lütfen. Bu sorunu kökten bile çözebiliriz.

ysancak' Alıntı:
Bu arada pazartesi ben de geliyorum. Talim Terbiye Kurulu başkanı babamın eski iş arkadaşı. Evinde yatmış-kalkmışlığım vardır, umarım hatırlar :) Onunla da görüşürüz..

Sayın hocam , aman hocam bu durumu lütfen kullanalım.
Bak karışmam babanızın telefon numarasını bulurum yazarım foruma, arayın ! derim sonra. :) Yapar mıyım , kaç gündür psikopat sürekli online bende , yaparım valla. :)

10 sanırım ama kim kim nasıl.. nerede.. anlamadım.. kafam çok karışık.. inanın şuan beynimin içi acıyor.. evet ağrımıyor... acıyor.. hiç düşünmek istemiyorum.. valla çok sıkıldım.. ben dava açarak kazanacağıma adım gibi eminim.. benim cevap 24 mayısta geldi.. şuan 3 haziran.. 10 gün geçti.. dava açılınca yürütmeyi durdurma olarak açılacak.. 3-4 ay içinde meslek liseleri açılıyor.. mahkeme yoluyla sorun değil bu işler.. şuan atanan bizlere yazık olacak.. şuan dava açsam 3 ay içinde yürütme duracak meslek liseleri açılacak.. off of..

10 sanırım ama kim kim nasıl.. nerede.. anlamadım.. kafam çok karışık.. inanın şuan beynimin içi acıyor.. evet ağrımıyor... acıyor.. hiç düşünmek istemiyorum.. valla çok sıkıldım.. ben dava açarak kazanacağıma adım gibi eminim.. benim cevap 24 mayısta geldi.. şuan 3 haziran.. 10 gün geçti.. dava açılınca yürütmeyi durdurma olarak açılacak.. 3-4 ay içinde meslek liseleri açılıyor.. mahkeme yoluyla sorun değil bu işler.. şuan atanan bizlere yazık olacak.. şuan dava açsam 3 ay içinde yürütme duracak meslek liseleri açılacak.. off of..
hocam mahkeme en son seçenek kısa yol varken.tabi halledebilirsek.birde mahkemede bizim bu durmumuzu yola açanlarınsorumlusu hakkındada mahkeme de dava açmak lazım.kimmiş bu kafasına göre iş yapan.

arkadaşlar adamlar batıdakii normları full açıldı haberiniz vardır belki hepsi dolacak acaba bölge idareye yürütmeyi durdurma davası açamazmıyız sonuçta bizi haklı görürseler bilişimde atamaları durdurabilirler sendikalı arkadaşlar sendika avukatlarına sorsalar

HOCAM BEN SORDUM BENİM DİLEKÇEMEDE UYDURUK Bİ CEVAP GELDİ İL MİLLİ EĞİTİM PERSONELE YOLLAMADAN BANA BİZİM YETKİMİZ YOKTUR TARZINDA CEVAP YOLLAMIŞ. DİLEKÇE GELİR GELMEZ DAVA AÇACAKTIM GÖYA. SENDİKA MERKEZİNİ ARADIM. DİLEKÇEDEN ÖTE ARAYIP ISRARCI OLSANIZ YADA DİREK PERSONEL GİTSENİZ DEDİM. AVUKAT HANIM MEVZUAT GENEL SEKRETERLİĞİNE DURUMUNUZU ANLATAN DİLEKÇE YAZIN. BENDE MEVZUAT MÜDÜRÜNE DURUMU İZAH EDEYİM DEDİ. MAİLİME NE KADAR ZAMANDA GERİ DÖNERSİNİZ DEDİM HEMEN İLGİLENİYORUZ GELEN MAİLLERLE DEDİ. KAFAMIN İÇİ ÇOK DOLU BİRŞEYLER YAZMAYA KALKTIM SONRA OKUDUM SÖVÜP SAYMAKTAN BAŞKA HİÇBİRŞEY YAZMAMIŞIM . MANTIKLI BİRŞEYLER YAZABİLECEK OLAN VARSA DÖKTÜRSÜN HEMEN SENDİKA ÜYE NUMARAMI FALAN FİLAN MAİLE EKLEYİP GÖNDEREYİM .

HOCAM BEN SORDUM BENİM DİLEKÇEMEDE UYDURUK Bİ CEVAP GELDİ İL MİLLİ EĞİTİM PERSONELE YOLLAMADAN BANA BİZİM YETKİMİZ YOKTUR TARZINDA CEVAP YOLLAMIŞ. DİLEKÇE GELİR GELMEZ DAVA AÇACAKTIM GÖYA. SENDİKA MERKEZİNİ ARADIM. DİLEKÇEDEN ÖTE ARAYIP ISRARCI OLSANIZ YADA DİREK PERSONEL GİTSENİZ DEDİM. AVUKAT HANIM MEVZUAT GENEL SEKRETERLİĞİNE DURUMUNUZU ANLATAN DİLEKÇE YAZIN. BENDE MEVZUAT MÜDÜRÜNE DURUMU İZAH EDEYİM DEDİ. MAİLİME NE KADAR ZAMANDA GERİ DÖNERSİNİZ DEDİM HEMEN İLGİLENİYORUZ GELEN MAİLLERLE DEDİ. KAFAMIN İÇİ ÇOK DOLU BİRŞEYLER YAZMAYA KALKTIM SONRA OKUDUM SÖVÜP SAYMAKTAN BAŞKA HİÇBİRŞEY YAZMAMIŞIM . MANTIKLI BİRŞEYLER YAZABİLECEK OLAN VARSA DÖKTÜRSÜN HEMEN SENDİKA ÜYE NUMARAMI FALAN FİLAN MAİLE EKLEYİP GÖNDEREYİM .
hocam sendikayı ikna edebilirmisiniz bir pazartesi ankarar gittiğimizdde yanımızda birde sendikadan avukat yada yetkili bulunma görüşmelerimizdeee.bece süper olur.

tainci hocam siz beklemeyin yürütmeyi durdurma için mahkemeye baş vurun bu işte tecrübeli arkadaşlar var durumumuzu anlattım hiç durmayın yürütmeyi durdurma davası açın diyorlar yüz de 90 kazanırsınız diyorlar. Bizde baskılarla bir sonuç alırsak davayı düşürürsün

mail atayım mail attıktan sonra sendikayı arayıp mailimin durumunu sorup ne yapabilirler filan konuşmak istiyorum ama doğru dürüst bi mail atmak gerek yine

Geri