Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Tuna54' Alıntı:
TATLİM TERBİYENİN BAŞKANININ TANIDIĞI OLAN ARKADAŞ CİDDİ İSE BİR GİRİŞİMDE BULUNSA ŞAKA MIYDI YOKSA

:) Şaka değil hocam.. Yarın Merdan Bey'i arayıp Pazartesi için randevu isteyeceğim. Durumu size de bildiririm. İnşallah olumlu olur.

Merdan Bey'i tanıdığımda epey küçüktüm. Nasıl biridir bilmem. Gereksiz yere sizleri de umutlandırmayayım şimdiden.

Pazartesi gelenlerle buluşmak üzere..

:) Şaka değil hocam.. Yarın Merdan Bey'i arayıp Pazartesi için randevu isteyeceğim. Durumu size de bildiririm. İnşallah olumlu olur.

Merdan Bey'i tanıdığımda epey küçüktüm. Nasıl biridir bilmem. Gereksiz yere sizleri de umutlandırmayayım şimdiden.

ankarada görüşürüz hocam:)

ysancak' Alıntı:
Tuna54' Alıntı:
TATLİM TERBİYENİN BAŞKANININ TANIDIĞI OLAN ARKADAŞ CİDDİ İSE BİR GİRİŞİMDE BULUNSA ŞAKA MIYDI YOKSA

valla bu kadar karın ağrısı çektirdin kaç zamandır bize mubarek. ev telefonunu filan verde dilekçe ve faks protestosuna başlayalım sanada

musaf' Alıntı:
tainci hocam siz beklemeyin yürütmeyi durdurma için mahkemeye baş vurun bu işte tecrübeli arkadaşlar var durumumuzu anlattım hiç durmayın yürütmeyi durdurma davası açın diyorlar yüz de 90 kazanırsınız diyorlar. Bizde baskılarla bir sonuç alırsak davayı düşürürsün

verdiğimiz dilekçeye cevap gelmeden dava açabilirmiyiz acaba?

hocam açarsında bu işler teknik meselelermiş mahkemenin ne diyeceği belli olmazmış. ben bir kaç avukatla görüştüm açılabilirmiş ama sana gelen bi cevapla açılması daha sağlam olurmuş.

tuna arkadaşıma katılıyorum ama tainci nikli arkadaşın cevabı gelmiş sanırım o hemen açabilir. mahkeme masrafıda 140 tl

Arkadaşlar birde denklik için bölüm başkanımıza mail atmıştım problemimizi onlarda duymuşlar. Ama denklik belgesinin alınabilmesi için yöke başvurmak gerekliymiş yök

tuna hocam yanıt şu şekilde

İstediğin türden bir belgeyi alabilmeniz için YÖK üzerinden bir girişimde bulunmanız gerekir. Bizim Bölüm olarak sizlere re'sen böyle bir belge vermemiz uygun/mümkün değil. Fakat YÖK ve Üniversite Rektörlüğü kanalı ile gelen böyle bir talep doğrultusunda, Elektronik Öğretmenli Programı ve Bilgisayar Öğretmenli Programı arasındaki benzerleği oransal olarak ve karşılaştırmalı olarak temin edebiliriz.

belki mezun olduğu ilde çalışanlar varsa rektörlüğe baş vurup alınabilirde

musaf' Alıntı:
Arkadaşlar birde denklik için bölüm başkanımıza mail atmıştım problemimizi onlarda duymuşlar. Ama denklik belgesinin alınabilmesi için yöke başvurmak gerekliymiş yök

Bence, denklikle bir işimiz yok.

- Teknik öğretmeniz.
- Bilişim Teknolojileri öğretmeniyiz.
- Kazanılmış hakkımız var.
- Mesleki ve Teknik kurumlara atanabilmemiz gerekir.

Denklik konusu, bundan sonra yapılacak atamalarla, yani ilk atamalarka ilgili bir konu.

hocammahkemeye iyi hazırlanmak lazım.bunların elinde bilmediğimiz bir şeyler olabilir pgm sonradan bize şu yönetmelik felan var diye mahkemeye sunabilir.
AÇIKÇASI ŞU DEDİKLERİNİ HALA ANLAYAMADIM:BİZ SİZİ MESLEK DERSİ ÖĞRETMENİ OLARAK ATAMADIK DİYOLAR.BUNU NEYE DAYANARAK SÖLÜYOLAR ANLAYAMIYORUM.
YA ONLAR ZEKA YOKSUNU YADA BENDE BİR ANORMALLİK VAR SİNİRDEN PSİKLOLİMMİ BOZULDU ACABA KAVRAMA VE ANLAMA YETENGİMDE BİR GERİLEMEMİ OLDU:)
BİRİ BANA AÇIKLASIN VARSA ANLAYAN BİŞİ.
BİRDE BİİZM NUMARALARIMIZ VARMIŞ ATAMA NUMARISIMIDIR NEDİR ŞU 119 M UDUR 1119 MUDUR NEDİR BU NE ANLAMA GELİYOR.

ysancak arkadaşımıza katılıyorum
bizim kararnamemiz bilişim mahkeme sormazmı bu adamı atamışsın da şimdimi aklına bunlar geldi die
kazanılmış hakları her zaman mahkeme hak sahibine verir.
denklikle bizim işimiz yok.
o sadece kafa karıştırır.

ysancak' Alıntı:
musaf' Alıntı:

Bence, denklikle bir işimiz yok.

- Teknik öğretmeniz.
- Bilişim Teknolojileri öğretmeniyiz.
- Kazanılmış hakkımız var.
- Mesleki ve Teknik kurumlara atanabilmemiz gerekir.

Denklik konusu, bundan sonra yapılacak atamalarla, yani ilk atamalarka ilgili bir konu.

hocam bizlerde senin gibi düşünüyoruzda senin talim terbiyedeki amcalar öyle düşünmüyor. personeldekilerde bize eminim gıcıklar

Tuna54' Alıntı:
ysancak' Alıntı:
Tuna54' Alıntı:

valla bu kadar karın ağrısı çektirdin kaç zamandır bize mubarek. ev telefonunu filan verde dilekçe ve faks protestosuna başlayalım sanada

:puhaha:

1119 atama branşımızın numarası
her branşın bir numarası vardı, hala varmı bilemiyorum.
ama her bilgisayarcının atamasında 1119 Bilgisayar yazıyordu
bununla ilgili bir sıkıntı yok bence

ysancak hocam arkadaşlar ankaraya gittiklerinde ellerinde bu tür bi belge olsun diye çabalıyorum birde mahkemeye gidersek ihtiyacımız olacak biz bu yerdeğiştime döneminde atanamassak bundan sonra çok zor geçen yıl açık eml elle sayılırken şuan her ilde tüm normlarıyla ve kontenjanlar artırılarak açılmış

doctor_cmptr' Alıntı:
hocammahkemeye iyi hazırlanmak lazım.bunların elinde bilmediğimiz bir şeyler olabilir pgm sonradan bize şu yönetmelik felan var diye mahkemeye sunabilir.
AÇIKÇASI ŞU DEDİKLERİNİ HALA ANLAYAMADIM:BİZ SİZİ MESLEK DERSİ ÖĞRETMENİ OLARAK ATAMADIK DİYOLAR.BUNU NEYE DAYANARAK SÖLÜYOLAR ANLAYAMIYORUM.
YA ONLAR ZEKA YOKSUNU YADA BENDE BİR ANORMALLİK VAR SİNİRDEN PSİKLOLİMMİ BOZULDU ACABA KAVRAMA VE ANLAMA YETENGİMDE BİR GERİLEMEMİ OLDU:)
BİRİ BANA AÇIKLASIN VARSA ANLAYAN BİŞİ.
BİRDE BİİZM NUMARALARIMIZ VARMIŞ ATAMA NUMARISIMIDIR NEDİR ŞU 119 M UDUR 1119 MUDUR NEDİR BU NE ANLAMA GELİYOR.

teknik öğretmen arkadaşlardada aynı numara var..

AYRICA MAHKEMEYİ KAZANSAK BİLE BÜTÜN OKULLAR DOLU OALCAK.PGM BİZE MAHKEME KARARINA UYARAK OKULLARDA AÇIK VARSA BİLE BİZİM TAYİNİMİZ İÇİN BU AÇIKLARI BİZE GÖSTERCEKMİ.DİYELİM OKULLAR DA AÇIK YOK O ZAMAN NOLCAK.NE İŞE YARİCEK BU MAHKEME KAARARI.
YADA MAHKEMEDEN ŞÖLE BİR KARAR ÇIKARMI:BU ÖĞRETMENLERİ DERHAL MESLEK LİSESİNDE İSTEDİKLERİ OKULA ATA:)
AYRICAMAHKEMEYİ KAZANIRSAK BİZİM BUNCA ZAMANIMIZI ALAN BU GERİZEKALILARA KARŞI DA DAVA AÇIP TAZMİNAT ALABİLİCEKMİYİZ.MAHKEME BANA MUHAKEMEME GİRE KEYFİ BİR UYGULAMA YAPTIKLARINA KARAA VERECEK.BU DURUMDA KARŞI DAVA AÇIP HAK MAHRUMİYETİ V.B. SEBEPLERDEN TAZMİNAT MÜMKÜN MÜDÜR ACABA...
AMA PARA BUNLARIN CEBİNDEN ÇIKSIN İSTİYORUM.
SEMBOLİK DE OLABİLİR 1 KURUŞ:):)
KAÇ KURUŞLUK OLDUKJLARINI YÜZLERİNE OKUMAK İSTİYORUM ZİRA:):)
MUHAHA VARYANE GÜLERİM BÖLE BİŞİ OLURSA:)

Arkadaşlar yarın erkek tekniği tekrar arayalım personelden olumsuz cevap gelince talim terbiyeye de yazı yazabiliriz demişlerdi ceyne hocama

Arkadaşlar yarın erkek tekniği tekrar arayalım personelden olumsuz cevap gelince talim terbiyeye de yazı yazabiliriz demişlerdi ceyne hocama
BU SÜPER İŞTE:)
CEYNE HOCAMA SANIRIM PGM NİN CEVABI ERKEK TEKNİĞE OLUMSUZ OLACAK DENMİŞ PGM TARAFINDAN...

ANKARADA BULUŞACAKLAR ORTALIĞA BULAŞACAKLAR :)

07.06.2010 PAZARTESİ SABAH 8:00 ANKARA KIZILAY YKM ÖNÜNDEYİZ.

GELECEKLER
TOLGAY HOCA - VAN doctor_cmptr
OĞUZHAN HOCA ANKARA ceyne
SERVER HOCA KAHRAMANMARAŞ omegafi
YASİN HOCA İZMİR ysancak
ÖZEN HOCA İSTANBUL flame81
AHMET HOCA NEVŞEHİR timsah
İBRAHİM HOCA GÜMÜŞHANE tayinci

İŞİ ÇIKANLAR
EMRE HOCA tuna54
KEMAL HOCA spider23

GELECEĞİM DİYENLERDEN İRTİBAT KURAMADIKLARIM
KARBULCAN
SERHATOCAK
XKAHRAMAN
ERCANERDOGAN43

gelecek varsa bu listeye kendini eklesin kopyala yapıştır yapsın beni arasın 0505.5735253 tanışalım..

İnanç çok önemlidir. Eğer MEB pazartesi gelip şahsen dilekçe vereceklere teknik öğretmen hakkını tanırız dese. Buna herkes inansa. Şuan bu listede 100 kadar kişi yazabilirdik. Hatta herkes Ankara'ya gelirdi. Bu işe ve sonuçlarına inanmamız gerekiyor sadece..

Geri