tayinci' Alıntı:by_rebel' Alıntı:106 sayfa olmuş, biri konunun özetini yapabilir mi? :cry:
if mezuniyet=elektronik then go to ilkokul
else go to meslek lisesi
end if
Akış diyagramıyla anlatmayınca anlamıyorum hocam
tayinci' Alıntı:by_rebel' Alıntı:106 sayfa olmuş, biri konunun özetini yapabilir mi? :cry:
if mezuniyet=elektronik then go to ilkokul
else go to meslek lisesi
end if
linkini verir misin? ben göremedimmusaf' Alıntı:tuna54 hocam türk eğitim senin başvurusu var bizim durumumuzu anlatan incelesen
Tuna54' Alıntı:TATLİM TERBİYENİN BAŞKANININ TANIDIĞI OLAN ARKADAŞ CİDDİ İSE BİR GİRİŞİMDE BULUNSA ŞAKA MIYDI YOKSA
ankarada görüşürüz hocamŞaka değil hocam.. Yarın Merdan Bey'i arayıp Pazartesi için randevu isteyeceğim. Durumu size de bildiririm. İnşallah olumlu olur.
Merdan Bey'i tanıdığımda epey küçüktüm. Nasıl biridir bilmem. Gereksiz yere sizleri de umutlandırmayayım şimdiden.
Pazartesi gelenlerle buluşmak üzere..
ysancak' Alıntı:Tuna54' Alıntı:TATLİM TERBİYENİN BAŞKANININ TANIDIĞI OLAN ARKADAŞ CİDDİ İSE BİR GİRİŞİMDE BULUNSA ŞAKA MIYDI YOKSA
Şaka değil hocam.. Yarın Merdan Bey'i arayıp Pazartesi için randevu isteyeceğim. Durumu size de bildiririm. İnşallah olumlu olur.
Merdan Bey'i tanıdığımda epey küçüktüm. Nasıl biridir bilmem. Gereksiz yere sizleri de umutlandırmayayım şimdiden.
musaf' Alıntı:tainci hocam siz beklemeyin yürütmeyi durdurma için mahkemeye baş vurun bu işte tecrübeli arkadaşlar var durumumuzu anlattım hiç durmayın yürütmeyi durdurma davası açın diyorlar yüz de 90 kazanırsınız diyorlar. Bizde baskılarla bir sonuç alırsak davayı düşürürsün
musaf' Alıntı:Arkadaşlar birde denklik için bölüm başkanımıza mail atmıştım problemimizi onlarda duymuşlar. Ama denklik belgesinin alınabilmesi için yöke başvurmak gerekliymiş yök
ysancak' Alıntı:musaf' Alıntı:Arkadaşlar birde denklik için bölüm başkanımıza mail atmıştım problemimizi onlarda duymuşlar. Ama denklik belgesinin alınabilmesi için yöke başvurmak gerekliymiş yök
Bence, denklikle bir işimiz yok.
- Teknik öğretmeniz.
- Bilişim Teknolojileri öğretmeniyiz.
- Kazanılmış hakkımız var.
- Mesleki ve Teknik kurumlara atanabilmemiz gerekir.
Denklik konusu, bundan sonra yapılacak atamalarla, yani ilk atamalarka ilgili bir konu.
Tuna54' Alıntı:ysancak' Alıntı:Tuna54' Alıntı:TATLİM TERBİYENİN BAŞKANININ TANIDIĞI OLAN ARKADAŞ CİDDİ İSE BİR GİRİŞİMDE BULUNSA ŞAKA MIYDI YOKSA
Şaka değil hocam.. Yarın Merdan Bey'i arayıp Pazartesi için randevu isteyeceğim. Durumu size de bildiririm. İnşallah olumlu olur.
valla bu kadar karın ağrısı çektirdin kaç zamandır bize mubarek. ev telefonunu filan verde dilekçe ve faks protestosuna başlayalım sanada
HOCAM MESELDE BU ZATEN.kazanılmış hakları her zaman mahkeme hak sahibine verir
doctor_cmptr' Alıntı:hocammahkemeye iyi hazırlanmak lazım.bunların elinde bilmediğimiz bir şeyler olabilir pgm sonradan bize şu yönetmelik felan var diye mahkemeye sunabilir.
AÇIKÇASI ŞU DEDİKLERİNİ HALA ANLAYAMADIM:BİZ SİZİ MESLEK DERSİ ÖĞRETMENİ OLARAK ATAMADIK DİYOLAR.BUNU NEYE DAYANARAK SÖLÜYOLAR ANLAYAMIYORUM.
YA ONLAR ZEKA YOKSUNU YADA BENDE BİR ANORMALLİK VAR SİNİRDEN PSİKLOLİMMİ BOZULDU ACABA KAVRAMA VE ANLAMA YETENGİMDE BİR GERİLEMEMİ OLDU
BİRİ BANA AÇIKLASIN VARSA ANLAYAN BİŞİ.
BİRDE BİİZM NUMARALARIMIZ VARMIŞ ATAMA NUMARISIMIDIR NEDİR ŞU 119 M UDUR 1119 MUDUR NEDİR BU NE ANLAMA GELİYOR.
BU SÜPER İŞTEArkadaşlar yarın erkek tekniği tekrar arayalım personelden olumsuz cevap gelince talim terbiyeye de yazı yazabiliriz demişlerdi ceyne hocama