Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
erolslore' Alıntı:
http://egitimsen.org.tr/hukukburo.php?id=3278
Eğitimsende
3-Halen mesleki ve teknik eğitim kurumlarında bilişim teknoloji öğretmeni olarak görev yapan öğretmenler yer değiştirme başvurularında mesleki ve teknik eğitim kurumlarını tercih edememektedirler. Böylece söz konusu öğretmenlerin ya görev yaptığı mesleki ve teknik eğitim kurumunda kalması ya da ilköğretim kurumlarını seçmesi tercihi dayatılmaktadır. Bu durum hukuk devletinin temel ilkelerinden kazanılmış hak ilkesiyle açıkça çelişmektedir.
bizim durumumuzdan bu şekilde bahsetmiş.

iyi geceler arkadaşlar
bu sayfada toplanıldığını bilmiyordum öğrenince üye ol aktivasyon falan derken epey zaman geçti. bizim gibiler için uğraşan arkadaşlar hepinizden allah razı olsun keşke ankara'ya gitme işinden daha önce haberimiz olsaydı.ama yeterli örgütlenmeyi sağlamak zor. bakın arkadaşlar 3 yıl şartını niçin kaldırdılar. "bakanlığımıza gelen talep ve tepkilerden dolayı" denilmekte bizde verelim tepkimizi siz zaten çoktan vermişsiniz tepkinizi bende pazartesi fax, mail, dilekçe nevarsa yolluyorum. foruma atmışsınız örnekleri saolun.
sendikaların itiraz yazıları:
türkeğitim-sen
http://www.turkegitimsen.org.tr/haber_g ... er_id=2663
eğitimbir-sen
http://www.egitimbirsen.org.tr/detay.ph ... 424&cid=52
eğitim-sen
http://www.egitimsen.org.tr/hukukburo.php?id=3278
arkadaşlar ben hergün bu sendikalara farklı adreslerden mail atıyorum hakkım yeniyor sendikanızın üyesiyim düzelttirmezseniz istifa ederim diyerek .belki tutturlar. unutmayın ki bir çok öğretmen doğuda 3 yıl şartından dolayı sendikalardan istifa etti veya edeceğini söyledi sendikalar bakanlığa baskı yaptı ve hemen düzeltildi.
"AĞLAMAYAN BEBEYE EMZİK VERMEZLER..."

bilcent' Alıntı:
iyi geceler arkadaşlar
bu sayfada toplanıldığını bilmiyordum öğrenince üye ol aktivasyon falan derken epey zaman geçti. bizim gibiler için uğraşan arkadaşlar hepinizden allah razı olsun keşke ankara'ya gitme işinden daha önce haberimiz olsaydı.ama yeterli örgütlenmeyi sağlamak zor. bakın arkadaşlar 3 yıl şartını niçin kaldırdılar. "bakanlığımıza gelen talep ve tepkilerden dolayı" denilmekte bizde verelim tepkimizi siz zaten çoktan vermişsiniz tepkinizi bende pazartesi fax, mail, dilekçe nevarsa yolluyorum. foruma atmışsınız örnekleri saolun.
sendikaların itiraz yazıları:
türkeğitim-sen
http://www.turkegitimsen.org.tr/haber_g ... er_id=2663
eğitimbir-sen
http://www.egitimbirsen.org.tr/detay.ph ... 424&cid=52
eğitim-sen
http://www.egitimsen.org.tr/hukukburo.php?id=3278
arkadaşlar ben hergün bu sendikalara farklı adreslerden mail atıyorum hakkım yeniyor sendikanızın üyesiyim düzelttirmezseniz istifa ederim diyerek .belki tutturlar. unutmayın ki bir çok öğretmen doğuda 3 yıl şartından dolayı sendikalardan istifa etti veya edeceğini söyledi sendikalar bakanlığa baskı yaptı ve hemen düzeltildi.
"AĞLAMAYAN BEBEYE EMZİK VERMEZLER..."

Evet değerli hocam. Ben birkaç gündür ulaşabildiğim bütün sınıf arkadaşlarıma ulaşmaya çalışıyorum. Bazı arkadaşlarımızın dünyadan haberleri yoktu. Sayemde öğrendiler.

Forumdaki tüm arkadaşlarıma söylüyorum, tanıdığınız bütün arkadaşlarınıza ulaşmaya çalışın, onlara telefon açın. Onlarda duysun.

Ben aradım duydular ve şu anda onlarda çok tepkili bu olaya. Eğer bu duruma şimdi ses çıkarmazsak, şimdi durumumuzu anlatmazsak bunun ardı arkası gelecektir. Belkide bir kere uyguladılarmı bunu, daha sonra hep bu uygulamayı örnek alarak, bu işi becerebilmelerinin özgüveni ile daha başka neler yapmazlarki.
Buda bizi hep görev yaptığımız yıllar boyunca rahatsız edecektir, hiçbir zaman tam anlamıyla görev yapamayacağız belkide, hep tedirginlik içinde olacağız, yine yeni birşeyler çıkarda başka uygulamalar yaparlarmı diye?

Bilal beyle tekrar görüştük, randevu günü ve saati pazartesi günü verilecekmiş. Randevu pazartesi günü olabilir ama olmayadabilir, umarım geç bi tarih vermezler. Bana Salı yada Çarşamba olur gibi geliyor ama bellide olmaz. Gelecek arkadaşlar için belirtmek istedim.

Bundan sonra olacaklar için biraz tahmin yürütebiliriz. Pgm erkek tekniğe olumsuz görüş bildirecek yada konuyu talim terbiyeye soracak. Ama umarım bunu pgm yapmaz. Çünkü erkek tekniğin atanabilirler şeklinde talim terbiyeye yazı yazması çok daha faydalı olacaktır. Erkek teknik olumsuz cevap gelirse bu yazıyı yazacağını söyledi de zaten.

Aslında şu an bizlerin yapılabileceği en iyi iki şeyden biri bu pgm müdürüne haksızlığa uğradığımızı anlatabilmek ve inandırabilmek. Pgm de bizim için yapılacak toplantının sonucunu etkileyecektir. Diğeride ysancak arkadaşımızın aracılığıyla talim terbiye başkanına konuyu aktarabilmek, buradan olumlu bi sonuç çıkarabilirsek, yazıyı kim yazarsa yazsın bu sorun kökten hallolacaktır. Bunların haricinde pgm deki malum şahıslardan bi beklentim kalmadı aslında.

pgm ile işimiz bitti adamlar at gözlüğüyle bakıyorlar adamları ikna etmek çok zor iki haftadırda bir sonuç alamadık. ceyne hocamın dediği gibi erkek tekniğe talim terbiyeye görüş sordurmak.pazartesi erkek teknik pmg den gelen yazıyı beklemeden talim terbiyeye görüş sorarsa talim terbiye belki cumaya kadar bu işi çözer.Ankaraya gidecek olan arkadaşlar ile birlikte biz de burdan erkek tekniğe görüş sordurabilirsek işimiz çözülebilir

Arkadaşlar Bilgi edinmeden gelen komik daha doğrusu trajikomik cevap:
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Başvuru No :

Cevap Metni : Bakanlığımızın http://personel.meb.gov.tr/ internet sitesinde yayınlanan 2010 yılı Öğretmenlerin Yer Değiştirme Klavuzuna göre işlem yapılmaktadır.

İstediğiniz belgeler (varsa) Email'a eklenmiştir

musaf' Alıntı:
pgm ile işimiz bitti adamlar at gözlüğüyle bakıyorlar adamları ikna etmek çok zor iki haftadırda bir sonuç alamadık. ceyne hocamın dediği gibi erkek tekniğe talim terbiyeye görüş sordurmak.pazartesi erkek teknik pmg den gelen yazıyı beklemeden talim terbiyeye görüş sorarsa talim terbiye belki cumaya kadar bu işi çözer.Ankaraya gidecek olan arkadaşlar ile birlikte biz de burdan erkek tekniğe görüş sordurabilirsek işimiz çözülebilir

haklısınız hocam pgm artık ne telefonlara nakıyor ne cevap veriyo. Leyla hanım bile direk ramazan beye yönlendiriyor onlarda telefonları açmıyorlar. PGM ye kalırsak hiç şansımız yok.

entropi_xy' Alıntı:
Halen mesleki ve teknik eğitim kurumlarında bilişim teknoloji öğretmeni olarak görev yapan öğretmenler yer değiştirme başvurularında mesleki ve teknik eğitim kurumlarını tercih edememektedirler. Böylece söz konusu öğretmenlerin ya görev yaptığı mesleki ve teknik eğitim kurumunda kalması ya da ilköğretim kurumlarını seçmesi tercihi dayatılmaktadır. Bu durum hukuk devletinin temel ilkelerinden kazanılmış hak ilkesiyle açıkça çelişmektedir.

Yukarıdaki ve buna benzer ifadeler yeterli arkadaşlar.
Elektroniği karıştırmamak, atanmamızı sorgulatmamamız gerekir.
Atama kararnamemiz var.
Biz elektronik öğretmeni değil BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ öğretmeniyiz.
Bunu kimse değiştiremez, bunun için ancak TBMM nin özel yasa çıkartması gerekir
tamamen katılıyorum..

Tuna54' Alıntı:
tayinci hocam siz dava açtınız mı bi dava dilekçesi eklemişsiniz

henüz açmadım. pazartesi akşam yada salı öğleden sonra ankarada avukatla yüzyüze görüşeceğiz.. sonrasında ya bireysel yada vekalet vererek dava açacağım.. böyleceeylül ekim ayı için içinde meslek liseleri bana açılacak ama tayin almış oluyorum o zamana kadar..

Arkadaşlar PGM de kiler ikna etmeyi bana bırakın.ben ramazan bey i belli bir noktaya getirdim telefonla konuşa konuşa.En sonunda şunun farkına vardılar:Biz eilköğretim bilgisayar öğretmeni olarak atanmadık.Bunu ramazan bey e ispat ettim telefonda.
Bu durum karşısında onunda hamlesi şu oldu:İlköğretim bil. tek. öğretmeni atanmamışzınız ama meslek derdi öğretmeni oalrak da atanmamışsınız dedi ve ortada bir belirsizliğin oldugunu vurguladı.
---------------------------
Sonuç itibari ile böteli kapsamında değerlendirilimeyeceğimizi anladı ama şu noktaya henüz değinmedim .son can alıcı nokta şu ki bu konuya en son değinecem:Bahsettiğiniz belirsizlik varken daha önce biiz meslek liselerine atıyordunuz.Hakkımızda atanamaz ibarsei olmadığına ve daha önce atanbiliyor oldugumuzdan ve teknik öğetmen haklarımızda saklı kaldıgından (8/1) olayı vesaire ve mevcut denklik durumundan(%88) biizm meslek liselerine atanmaamız gerekmektedir.Aksi taktidrde keyfi bir uygulama yapmış oalcaksınız.Ki bu keyfi duruma sizin karar veme yetkiniz bulunmamaktadır.Ve eski kararlarınız ki atanbilir olmamız geçmişte zaten bir emsal ve teamül oluşturmaktadır.
BİLGİNİZE ARZ EDERİM:):)
ARKADAŞLAR TEK SIKINTIMIZ HAKKIMIZDA Kİ BU OLUMLU DURUMU BU ATAMAYA KADAR DEĞİŞTİREBİLİRMİYİZ.YANİ YENİ ALACAKLARI KARAR BU ATAMAYA YEİŞİRMİ Kİ BUNUDA ARTIK BİLEMİYORUM NASIL BİR TAKLTİK UYGULARIZ.

doctor_cmptr' Alıntı:
Biz eilköğretim bilgisayar öğretmeni olarak atanmadık.Bunu ramazan bey e ispat ettim telefonda.
Bu durum karşısında onunda hamlesi şu oldu:İlköğretim bil. tek. öğretmeni atanmamışzınız ama meslek derdi öğretmeni oalrak da atanmamışsınız dedi ve ortada bir belirsizliğin oldugunu vurguladı.

meslek dersi öğretmeni olarak atandım ben.. şuan meslek dersi öğretmeniyim.. hayatımdada hiç kadrolu olarak ilkokulda çalışmadım.. bunu nasıl iddia edebiliyor.. olurmu, işte bal gibi meslekciyiz.. elle tutulur bir yanı yok söylediklerinin.. eğer hakkımızı vermezlerse biz alırız.. ama bu sıkıntıya bizi zevk içinmi sokuyorlar..

meslek dersi öğretmeni olarak atandım ben.. şuan meslek dersi öğretmeniyim.. hayatımdada hiç kadrolu olarak ilkokulda çalışmadım.. bunu nasıl iddia edebiliyor.. olurmu, işte bal gibi meslekciyiz.. elle tutulur bir yanı yok söylediklerinin.. eğer hakkımızı vermezlerse biz alırız.. ama bu sıkıntıya bizi zevk içinmi sokuyorlar..
HOCAMBUNU TALİM TERBİYE KURUL KARARLARINA GÖRE SÖYLÜYOR.VE HAKLIDA OLABİLİR.ÇÜNKÜ PGM NİN BİZİ ATAMAYBİLMESİ İÇİN TT KURUL YAYINDA KALVUZDA ALANIMIZIN GEREKLİ YRDE OLMASI GEREKİRDİ.bİZİ KURTARAN İSE ŞUDUR:119 TT KARARINDA DA ALANIMIZIN ORDA OLMAMASI VE ALAND ŞIŞI ATANMAMIZ.VE GÖRDÜĞÜMÜZ EĞİTİMİN MEGEP KAPSAMINDAKİ DERSLERE UYGUN OLMASI.VE HERHANGİ BİR KARARIN PGM CE ŞU ANA KDAR ALINMIŞ OLAMMASI.YAZILI OLARAK DİYORUM BİZİM HERHANGİ BİR ALANDA ATANDIĞIMIZA DAİR ALINMIŞ BİR KARAR YOK HOCAM RSMİ OALRAK.HİÇ İBR YÖNETMELİK YADA KANUNDA BİZİM İLKÖĞRETİM ÖĞREMENİ OALRAK ATANDIĞIMIZ DAHA ÖNCE KARAR BAĞLANMAMIŞ.bÖLE BİR KARAR ELLERİNDE YOK.AMA PRATİKTE HEM MESLEK LİSESİNDE ÇALIŞIYORUZ HEMDE ATAMNA KARARNAMELERİMİZ DİĞER BİL. ÖĞETMENLERİ İLE AYNI OLMASI BİZİMDE MESLEK DERSİ ÖĞREMTENİ OALRAK YANLIŞLIKLA BİLE (BİLEREK YADA BİLMEYEREK PGM TARAFINDA) OLSA ATANDIĞIMIZIN İSPATI OLUYOR.
RESMİ BİR KARARDA BULUNMADIĞINA GÖRE BİİZMLE İLGİLİ O ZAMAN PRATİKTEKİ DURUM RESMİYETE DÖNÜŞMÖŞ OLUYOR VEYA DÖNÜŞMÜŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR.

ÖZETLE ARTIK GERİ DÖNÜŞ YAPAMAZLAR.BİZE BÖTELİ MUAMELSEİ YAPAMZALAR.YAPARLARSADA ZORLAMA VE KEYFİ BİR UYGULAMA OLMUŞ OLUR.BU DA TCK YASALRINA GÖRE SUÇ TEŞKİL EDER.
MAHKEME KARARI ALDIKTAN SONRA BU KARARI ALANLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNABİLİRİZ HERHALDE.:)

AYRICA HOCAM ÖNYARĞILI İNSANLARI BİRDEN İKNA EDEMEZSİNİZ.BU MÜMKÜN DEĞİL.YAVAŞ YAVAŞ AMA KARARLI BİR ŞEKİLDE.AÇIKLAYA AÇIKLAYA.İZAH EDE EDE VE ADIM ADIM.SEN BÖLE BİR APTAK KARARI NASIL ALIRSIN LANNNN DERSEN KARŞIDAKİNİ ÖN YARGISINA DESTEK OLMUŞ OLURSUN.AYRICA BİİZM HAKKIMIZDA OLUMSUZ KARAR ALIRKEN BİLGİ EKSİKLİĞİNDEN KAYNAKLI BİR KARAR ALINMIŞ ZANNEDİYORUM.YANİ KENDİMİ ONLARIN YERİNE KOYUP EMPATIK YAKLAŞMAYA ÇALIŞIYORUM..BİZİM KARARNAMELERİMİZ, 8/1 BAŞLADIGIMIZ, ÜNV. TEDE GÖRDÜĞÜMÜZ EĞİTİMİN MEGEP KAPSAMNINDAKİ DERSLERE OLANUYGUNLU, KAZANILMIŞ HAK, VE BİZİ BÖTELİ KAPSAMINDA DÜŞÜNMELERİ (ZANNETMELRİ) (SANIRIM HİÇ İNCELEMEMİŞLER DURMUMUZU) GİBİ VE TALİM TERBİYE KARARLARINDA ÇİZELGEDEKİ DURUMUZMUZ ONLARI SANIRIM BÖLE BİR KARAR LAMAYA SEVK ETMİŞ.AMA SONUNU DÜŞÜNMEDEN BİR KARAR ALINDIĞINI ANLAMAMAK İÇİN SAF OLMAMAIZ GEREKİR.YAADA BUNLAR GERİZEKALIDIRLAR NASILSA ANLAYAMAZLA FARKEDİP GEREKLİ ERAKSİYONU GÖSTEREMEZLER BİZDE(PGM) İLK. ÖĞRETİM BİL KADROLARINI DOLDURURUZ EN AZINDAN BİR KISMINI DİYEMİ DÜŞÜNDÜLER ARTIK O KADARINI DA BİLEMİYORUM.
YA CAHİLLİKLERİNDEN(DAHA KİBARI BİLGİ EKSİKLİĞİNDEN) BÖLE BRİ KARAR ALDIRLAR YADA YA BUNLAR SAFTIRLAR HAK HUKUK BİLEMZLER GELİN ŞUNLARA Bİ OYUN OYNAYALIM DEDİLER.
AMA SONUNU DÜŞÜNEMEDEN KARAR VEREMEZSİN:)AKSİ TAKDİRDE SORARLAR ADAMA HEASBINI:KEYFİ UGYULAMA SUÇ TEŞKİL EDER.EĞER BİR YANLIŞLIK YAPTIGINIZI DÜŞÜNÜYORSANIZ YADA YANLIŞLIKLA BENİ MESLEK LİSESİNE ATADI İSEN BU DAHA DA BÜYÜK SUÇ TEŞKİL EDER KASIY ARANIR.
YADA KARDEŞİM BU İŞİ BECEREMİYOSANIZ BIRAKIN GİDİN.
YADA KOMPLEKSE GEREK YOK SİZ DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZDE HATA(YADA YANLIŞLIK) YAPABİLİR.DURUMU KABÜLLENİP BİZİMLE İLGİLİ OLUŞAN OLUMLU TEMAÜLLERİN DEVAMINDAYENİ BİR KARAR ALIP DURMAKYOK YOLA DEVAM DEMEK TEK YOL ÇÖZÜM OLDUGU GEREKMEKTEDİR.
-------------------------------------------------------------------
ARKADAŞLAR YANLIŞMI DÜŞÜNÜYORUM.
BİRDE NE OLUERS AOLSUN BU DEĞERLİ BÜYÜKLERİMİZE KESİNLİKLE SAYGI GÖSTERMEMİZ GEREKİR.ONLARDA HATA VARSA YAPABİLİRLER.HERKES HATA YAPABİLİR.YETERKİ ERDEMLKİ DAVRANI BİR HATA VARSA KOPMLEKS YAPMADAN DUMUMU OLUMLU YÖNDE DEĞİŞTİREBİLMEK.
SAYGILAR.

doctor_cmptr' Alıntı:
HOCAMBUNU TALİM TERBİYE KURUL KARARLARINA GÖRE SÖYLÜYOR.VE HAKLIDA OLABİLİR.ÇÜNKÜ PGM NİN BİZİ ATAMAYBİLMESİ İÇİN TT KURUL YAYINDA KALVUZDA ALANIMIZIN GEREKLİ YRDE OLMASI GEREKİRDİ.bİZİ KURTARAN İSE ŞUDUR:119 TT KARARINDA DA ALANIMIZIN ORDA OLMAMASI VE ALAND ŞIŞI ATANMAMIZ.VE GÖRDÜĞÜMÜZ EĞİTİMİN MEGEP KAPSAMINDAKİ DERSLERE UYGUN OLMASI.VE HERHANGİ BİR KARARIN PGM CE ŞU ANA KDAR ALINMIŞ OLAMMASI.YAZILI OLARAK DİYORUM BİZİM HERHANGİ BİR ALANDA ATANDIĞIMIZA DAİR ALINMIŞ BİR KARAR YOK HOCAM RSMİ OALRAK.HİÇ İBR YÖNETMELİK YADA KANUNDA BİZİM İLKÖĞRETİM ÖĞREMENİ OALRAK ATANDIĞIMIZ DAHA ÖNCE KARAR BAĞLANMAMIŞ.bÖLE BİR KARAR ELLERİNDE YOK.AMA PRATİKTE HEM MESLEK LİSESİNDE ÇALIŞIYORUZ HEMDE ATAMNA KARARNAMELERİMİZ DİĞER BİL. ÖĞETMENLERİ İLE AYNI OLMASI BİZİMDE MESLEK DERSİ ÖĞREMTENİ OALRAK YANLIŞLIKLA BİLE (BİLEREK YADA BİLMEYEREK PGM TARAFINDA) OLSA ATANDIĞIMIZIN İSPATI OLUYOR.
RESMİ BİR KARARDA BULUNMADIĞINA GÖRE BİİZMLE İLGİLİ O ZAMAN PRATİKTEKİ DURUM RESMİYETE DÖNÜŞMÖŞ OLUYOR VEYA DÖNÜŞMÜŞ OLMASI GEREKMEKTEDİR.

ÖZETLE ARTIK GERİ DÖNÜŞ YAPAMAZLAR.BİZE BÖTELİ MUAMELSEİ YAPAMZALAR.YAPARLARSADA ZORLAMA VE KEYFİ BİR UYGULAMA OLMUŞ OLUR.BU DA TCK YASALRINA GÖRE SUÇ TEŞKİL EDER.
MAHKEME KARARI ALDIKTAN SONRA BU KARARI ALANLAR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNABİLİRİZ HERHALDE.:)

hocam böyle binlerce yanlışlık ve yıllarca boyu süren yanlışlık olmaz.. sağlam bir dava açarız.. sonra ben herkesin adresine dava kararını kargoyla gönderirim.. onuda dilekçesine ekleyerek başvurur herkes.. binlerce kişinin dava masrafını ödemek ve her davayı kaybetmek istemez meb.. inşallah pazartesi salı çözeriz..

hocam böyle binlerce yanlışlık ve yıllarca boyu süren yanlışlık olmaz.. sağlam bir dava açarız.. sonra ben herkesin adresine dava kararını kargoyla gönderirim.. onuda dilekçesine ekleyerek başvurur herkes.. binlerce kişinin dava masrafını ödemek ve her davayı kaybetmek istemez meb.. inşallah pazartesi salı çözeriz..
İNAŞŞALH HOCAM.YOKARDAKİ MESAJLARIMDA PGM NİN BİZİMLE İLGİLİ ALDIGI MEVCUT OL,UMSUZ KARARIN PGM Yİ NE KADAR ZOR DURUMDA BIRAKTIGII SANIRIM AÇIKLAYABİLDİM.:)
YUKARDA YAZDILARIM AHYET NETTİR.BERRAKTIR.ANLAYAMAYANDA KASIT ARARIM.ART NİYET ARARIM.BU PGM BİLE OLSA:)

doctor_cmptr' Alıntı:
İNAŞŞALH HOCAM.YOKARDAKİ MESAJLARIMDA PGM NİN BİZİMLE İLGİLİ ALDIGI MEVCUT OL,UMSUZ KARARIN PGM Yİ NE KADAR ZOR DURUMDA BIRAKTIGII SANIRIM AÇIKLAYABİLDİM.:)
YUKARDA YAZDILARIM AHYET NETTİR.BERRAKTIR.ANLAYAMAYANDA KASIT ARARIM.ART NİYET ARARIM.BU PGM BİLE OLSA:)

hocam resmen adamların kafalarını karıştırmışsın (: tam onlar gibi konuşmuşsun onlarla. İnş. pazartesi bu iş bir çözüm bulur. Pazartesi bende yeni dilekçemi elden okul, ilçe , il dolaştıracağım. İl de görüştüğüm kişi bana dilekçemi bakanlığa yollamadan kendilerinin 80 sayılı çizelgeye göre atanıp atanamayacağıma dair bir cevap verebileceğini söyledi bende tamam amenna dedim.

Tuna54' Alıntı:
doctor_cmptr' Alıntı:

hocam resmen adamların kafalarını karıştırmışsın (: tam onlar gibi konuşmuşsun onlarla. İnş. pazartesi bu iş bir çözüm bulur. Pazartesi bende yeni dilekçemi elden okul, ilçe , il dolaştıracağım. İl de görüştüğüm kişi bana dilekçemi bakanlığa yollamadan kendilerinin 80 sayılı çizelgeye göre atanıp atanamayacağıma dair bir cevap verebileceğini söyledi bende tamam amenna dedim.
hocam resmen adamların kafalarını karıştırmışsın (: tam onlar gibi konuşmuşsun onlarla. İnş. pazartesi bu iş bir çözüm bulur.
HOCAM HAKSIZSAM HAKSIZSINIZ DİYİN BANA.DİYEBİLİYORMUSUNUZ.SANIRIM DİYEMEZSİNİZ Kİ PGM YEN YUKARDA YAZDILARIMIN HEPSİNİ SÖLEMEDİM DAHA.BİR KISMINDAN BAHSETTİM.:)
YAVAŞ YAVAŞ.ASIL CAN ALICI KISMINI ANKARAYA GİDİNCE SÖLİCEM.:)
OLUMSUZ KARARDA ISRAR EDERLERSE ARTIK ORASINADA NE DİYELİM SAYGI İÇİNDE GEREKLİ CEVABI SÖZLE VE MAHKEME KARARI İLEİLERDE VERİRİZ.
NE YAPALIM HER ŞEYDE BİR HAYIR VARDIR.

hocam ben cuma günü belki bir saat aralıkız ramazan beyi aradım sürekli meşgul demek ki seninle konuşuyordu (: pazartesi bende koşturacam. ya dilekçemi okuldan çıkartana kadar yarım saat laf dinledim müdür yardımcısından . hala bana senin atanman lazım diyor, tamam hocam atanmam lazımda atamıyorlar işte imzala dilekçemi gideyim ilçeye.

hocam ben cuma günü belki bir saat aralıkız ramazan beyi aradım sürekli meşgul demek ki seninle konuşuyordu (:
hocam saygızılık etmeden onların dilinde konuşmak gerek.küfür yok.küçük düşürmek yok.ama zekice iğneli konuşarak, espri ve şaka yollu diyeceğini demek.
karşımıza alarak değil yanımıza çekemye çalışmak.yöntem gayet basit olunca baya bi uzun süre konuştum ramazan beyle.hiç sert cevap vemedi bana öle b i konuşma yaptımki:)tersleme felanda olmadı çok şkür.güzel güzel konuştuk.tek aleyhimize ramazan bey bizimle ilgili yeni bir karar alıncak dedi.konu en üst mevkilere kadar taşındı dedi bana.ama karar bu atamaya yetişirmi o konuda net bişi sölemedi ama olumsuz gibi bir durum vardı sanki tutumunda.dediğim gibi onlar sonuçta bizim büyüklerimiz sayılırlar hata yaptılarını da düşünsek saygı konusunda hassas davranmalıyız.bir önyargı var sa bile bize karşı ancak böle aşabiliriz.
BAŞKA YAPACAK BİŞİ YOK.MAHKEME KARARI DA ALSAK BİZİM ŞU AN İŞİMİZE YARAMAZ.MALUM KADROLAR DOALCAK BU SENE....

Arkadaşlar ilköğretimlerin boş olduğu mesleki okulların dolu olduğu kesinlikle yalan,kendilerince öyle bir bahane uyduruyorlar,daha 6 ay önce pgm il mem lere yazı gönderdi,tüm meslek liselerinin açık kontenjanlarını yansıtın atamalarda diye,6 ayda tüm meslek liseleri doldumu sanki sadece benim bulunduğum ilçede 3 meslek lisesinde 10 tane açık var hemde antalya gibi yerde, bide batıda ilk öğr. lise ,meslek lisesi tüm okullarda çok sayıda açık var ama gel görelim doğuda en ücra köşelerde bile bilgisayar öğretmeni var buda otomatik pilotun eseri ve emaneti :)

arkadaşlar bir fikrim var.hep beraber memurlar netin yazarı maksut balmuk var ona mail atalım durumumuzu anlatalım o adam meajları okuyor ve haklılık varsa kesin anasayfada haber yapıyor ve pgm de memurlar netin haberine kesin likle kulak veriyor.bence çok etkili olacak hemen şimdi maillerimizi atalım yarın yada bir gün sonra anasayfada haberi görürüz.
memurlar net eğitim yöneticisi
E-mail:maksut@memurlar.net

bide bu durumun 3000 Elektronik öğretmeni ilgilendirdiğini anlatalım.bide sorunumuz hallolmazsa açacağımız yürütmeyi durdurma davalarının meb te bir kaosa neden olcağını (ki kesinlikle durdurulur)anlatalım.ne kadar çok mesaj gönderirsek yayınlatma şansımız okadar çok olur.

maksut balmuk geçenlerde doğudaki zorunlu affından sonra 3 yıl bekleme meselesini yazdı tak iki gün sonra meb düzeltti.ondan sonra norm kadroların güncellenmesi gerek diye haber yaptı tak 1 gün sonra meb il memlere talimat verdi.basının gücü bu

Geri