.Yanınızda olabilmeyi çok isterdim..Malesef özel işlerden tarih uymadı.....Yolunuz açık olsun desteğimizde dualarımızda sizlerle.....
m-akyer' Alıntı:Allah yar ve yardımıcınız olsun arkadaşlar. İnşallah hakıımızda hayırlı sonuclarla dönersiniz
Must@f' Alıntı:Must@f' Alıntı:SERHAY45' Alıntı:Must@f' Alıntı:Benim aps ile gönderdiğim dilekçelerim bugün ellerine ulaşmıştır. Yarın okurlar sanırım. Atama dönemi sona ermeden bu dilekçelerin cevapları elime ulaşır.
hocam dilekçeden kastın bizim forumda paylaştığımız dilekçeler dimi hani fax filan çektik?
Forumda hazırlanan dilekçeleri göndermedim hocam, kendim düzenledim gönderdim. Ama sonuçta aynı anlama geliyor."Elektronik başvuru ekranında Meslek Liselerinin görenmemesinin yasal gerekçesi nedir, tarafıma belgelendirilmesi" diye bitirdim dilekçemi.
********** Ticaret Meslek Lisesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak görev yapıyorum.
24 Mayıs-04 Haziran 2010 tarihleri arasında yapılmakta olan 2010 yılı Öğretmenlerin İller arası ve İl içi yer değiştirme başvurularında ******* ili – MERKEZ Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ve ******* ili- ******* ilçesi-Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi okullarına yer değişikliği başvurusunda bulunmak istiyorum.
Fakat başvuru ekranımda Lise ve İlköğretimlerden başka okul görüntülenmemektedir.
https://mebbis.meb.gov.tr/Basvurular/Il ... 04003.aspx elektronik başvuru ekranımda ki tercihleriniz kısmında Meslek liselerinin listelenmemesinin yasal gerekçesi nedir?
Tarafıma resmi bilgi ve belgelerin verilmesini saygılarımla arz ederim.
şeklinde bilgi edinme dilekçesi verdim.