Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
"Fırat Üniversitesi-Elektronik Öğretmenliği" bende açılıyor....

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

filatros' Alıntı:
"Fırat Üniversitesi-Elektronik Öğretmenliği" bende açılıyor....

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Birebir aynı bende de durum,

Fırat - TEF - Elektronik Öğretmenliği

Açılıyor bende de...

Şükürler olsun...

Allah razı olsun tüm arkadaşlardan...

arkadaşlar emeği geçenlere çok teşekkürler. azmin zaferi bu olsa gerek. herkes yapmazdı böyle birşey çok teşekkürler. acaba sadece bu atama dönemi içinmi bu karar yoksa bundan sonra hep açılacakmı.

Fırat TEF Elektronik. bana da açılıyor meslek liseleri. Emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun. Bundan sonra tüm dualarımda dahil edeceğim arkadaşları. Allah razı olsun. Çok teşekkürler.

Emeği geçen arakadaşlardan Allah Razı olsun. Gözükmüyenlerde muhtemelen Mezuniyet Alanında Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi gözüküyordur Elektronik-Bilgisayar Eğitimi Olarak idarecilerine değiştirtsinler düzelir

ben tercihlerimi onaylattım pamukkale tef. elektronik öğr. mezunuyum. pamukkalelilerden açılan varsa bilgi verebilirmi tercihleri iptal ettirecem..
emegi geçenlere Allah razıolsun

Pamukkale Üniversitesi-Elektronik Öğretmenliği" bende açılıyor....
Emeği geçenlereden Allah razı olsun ............ :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:

"GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ ELEKTRONİK ÖĞRETMENLİĞİ" yazıyor arkadaşlar bende. gazi mezunuyuz görünmüyor.
"GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ELEKTRONİK - BİLGİSAYAR EĞİTİMİ ELEKTRONİK ÖĞRETMENLİĞİ" şeklinde değiştirsek görünür mü acaba?

Bu sorun Gazi de Fakülte bölümünde 2 fakülte görünüyor Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Yazıyorsa Açılmıyor
Elektronik-Bilgisayar Eğitim Yazıyorsa Açılıyor

marmara tef açılıyor.

Emeği geçen ve ankarada uğraşan 9 kişiye teşekkürler. aynı sınıftan arkadaşım 9 kişilik kadrodaki özen'i de ayrıca tebrik ederim :mrgreen: :+1: :alkis: :alkis: :alkis:

tekniks hocam bu ifadeyi nasıl değiştirecez. müd yard. biz değiştiremiyoruz dedi. ilsiste değiştirirler mi acaba?

SAKARYA -TEF-ELEKTRONİK ÖĞRETMENLİĞİ- tüm meslek liseleri açık görünüyor.
Özellikle Ankaraya kadar giden emektar arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.

Ankara'nın havasını bizlerle paylaşırsanız memnun olurum.İnşallah ilerleyen yıllarda bizleri yine strese sokmazlar.

erdcan' Alıntı:
tekniks hocam bu ifadeyi nasıl değiştirecez. müd yard. biz değiştiremiyoruz dedi. ilsiste değiştirirler mi acaba?
Okul şifresi ile değiştirilebilir Özlük modülünden Bilgi Girişi Öğrenim Bilgileri Buradan değiştirebilirsiniz.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ ELEKTRONİK ÖĞRETMENLİĞİ

gözükmüyor !!! çıldırmak üzereyim ...

Arkadaşlar bu olayda emeği geçen herkesten Allah Razı Olsun. İnşaalah bir dah abunu yaşamazyız. Görüşen arkadaşlar detaylı bilgi verirlerse sevineceğiz.

tekniks' Alıntı:
Bu sorun Gazi de Fakülte bölümünde 2 fakülte görünüyor Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Yazıyorsa Açılmıyor
Elektronik-Bilgisayar Eğitim Yazıyorsa Açılıyor

Hocam bu durumla ilgili düzeltme kim tarafından yapılacak bilgin var mı ?

Geri