hocam ne güzel sizin okullara izin verilmiş. bizde pasif geliyor ekran.inşallah bende yarın mem de değiştirecem. fon oluşturma olayına katılıyorum. harcama yapan arkadaşlarımızın harcamalarınızı paylaşalım.cubido' Alıntı:evet hocam özlük bilgi modülünden elektronik-bilgisayar seçtim şimdi sorun yok hepsi görünüyor.erdcan' Alıntı:hocam siz özlük modülünden, bilgi girişinden mi girdiniz?
Çok mantıklı :+1: :alkis:spider23' Alıntı:arkadaşlar hem teşekkür edelim hem de bi fon oluşturup en azından yaptıkalrı harcamaları geri ödeyelim arkadaşlara ta vandan gümüşhanedne giden arkadaşlar var.....hepsini kucaklayasım geldi yeminle
ben de katılıyorum fon oluşturma olayınaerdcan' Alıntı:hocam ne güzel sizin okullara izin verilmiş. bizde pasif geliyor ekran.inşallah bende yarın mem de değiştirecem. fon oluşturma olayına katılıyorum. harcama yapan arkadaşlarımızın harcamalarınızı paylaşalım.cubido' Alıntı:evet hocam özlük bilgi modülünden elektronik-bilgisayar seçtim şimdi sorun yok hepsi görünüyor.erdcan' Alıntı:hocam siz özlük modülünden, bilgi girişinden mi girdiniz?
peki hocam elektornik-bilgisayar diye seçsek bir sorun çıkar mı çünkü o şekilde gözüküyorMust@f' Alıntı:Gazi TEF mezunuyum. Bana şu anda görünmüyor. Yarın özlük modülünde ve ilsis modülündeki arkadaşları arayacağım. Geçmişten hatırı sayılır arkadaşlardır. Okuldan değiştirmeye çalıştık ama bize ekran pasif çıkıyor.
Must@f' Alıntı:Gazi TEF mezunuyum. Bana şu anda görünmüyor. Yarın özlük modülünde ve ilsis modülündeki arkadaşları arayacağım. Geçmişten hatırı sayılır arkadaşlardır. Okuldan değiştirmeye çalıştık ama bize ekran pasif çıkıyor.
Ankara'ya giden arkadaşlarla görüştük, onlara "ve" yerine "-" koyun demişler. Ama yarın bakanlık teşkilatındakilere durumu belirtmek lazım.cubido' Alıntı:peki hocam elektornik-bilgisayar diye seçsek bir sorun çıkar mı çünkü o şekilde gözüküyorMust@f' Alıntı:Gazi TEF mezunuyum. Bana şu anda görünmüyor. Yarın özlük modülünde ve ilsis modülündeki arkadaşları arayacağım. Geçmişten hatırı sayılır arkadaşlardır. Okuldan değiştirmeye çalıştık ama bize ekran pasif çıkıyor.
Must@f' Alıntı:Ankara'ya giden arkadaşlarla görüştük, onlara "ve" yerine "-" koyun demişler. Ama yarın bakanlık teşkilatındakilere durumu belirtmek lazım.cubido' Alıntı:peki hocam elektornik-bilgisayar diye seçsek bir sorun çıkar mı çünkü o şekilde gözüküyorMust@f' Alıntı:Gazi TEF mezunuyum. Bana şu anda görünmüyor. Yarın özlük modülünde ve ilsis modülündeki arkadaşları arayacağım. Geçmişten hatırı sayılır arkadaşlardır. Okuldan değiştirmeye çalıştık ama bize ekran pasif çıkıyor.
spider23' Alıntı:arkadaşlar hem teşekkür edelim hem de bi fon oluşturup en azından yaptıkalrı harcamaları geri ödeyelim arkadaşlara ta vandan gümüşhanedne giden arkadaşlar var.....hepsini kucaklayasım geldi yeminle
DaMieN' Alıntı:filatros' Alıntı:"Fırat Üniversitesi-Elektronik Öğretmenliği" bende açılıyor....
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Birebir aynı bende de durum,
Fırat - TEF - Elektronik Öğretmenliği
Açılıyor bende de...
Şükürler olsun...
Allah razı olsun tüm arkadaşlardan...
Okul idareleride değiştirebilir, ama bana göre diplomamızda ne yazıyorsa o şekilde atamaların açılması daha doğrudur.gurcal' Alıntı:Must@f' Alıntı:Ankara'ya giden arkadaşlarla görüştük, onlara "ve" yerine "-" koyun demişler. Ama yarın bakanlık teşkilatındakilere durumu belirtmek lazım.cubido' Alıntı:peki hocam elektornik-bilgisayar diye seçsek bir sorun çıkar mı çünkü o şekilde gözüküyorMust@f' Alıntı:Gazi TEF mezunuyum. Bana şu anda görünmüyor. Yarın özlük modülünde ve ilsis modülündeki arkadaşları arayacağım. Geçmişten hatırı sayılır arkadaşlardır. Okuldan değiştirmeye çalıştık ama bize ekran pasif çıkıyor.
Hocam idareyle irtibata geçerek mi düzeltsinler demişler ?
cagdas' Alıntı:yes ogızzcıımm(yanlış hatırlamıyom demi :mrgreen: ). az önce görüştüm telle 9 kişi gitmişler.fatherboard' Alıntı:gurcal' Alıntı:tekniks' Alıntı:Bu sorun Gazi de Fakülte bölümünde 2 fakülte görünüyor Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Yazıyorsa Açılmıyor
Elektronik-Bilgisayar Eğitim Yazıyorsa Açılıyor
Hocam bu durumla ilgili düzeltme kim tarafından yapılacak bilgin var mı ?
okul tarafından yapılabiliyor hocam...Okul şifresi ile sizin öğrenim durmunu değiştirecekler...
Bu arada seyfütttin çağdaş özen heyettemimiş kardeş...
Fender' Alıntı:Okul şifresi ile girildiğinde ÖĞRENİM BİLGİSİ GİRİŞ KISMINDA HAZIR KALIP LİSTE VAR ;BURADA ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ VAR.BURAYA ELEKTRONİK-BİLGİSAYAR EĞİTİMİ BİÇİMİNDE EKLEME NASIL YAPILIYOR?