Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
arkadaşlar hem teşekkür edelim hem de bi fon oluşturup en azından yaptıkalrı harcamaları geri ödeyelim arkadaşlara ta vandan gümüşhanedne giden arkadaşlar var.....hepsini kucaklayasım geldi yeminle :)

cubido' Alıntı:
erdcan' Alıntı:
hocam siz özlük modülünden, bilgi girişinden mi girdiniz?
evet hocam özlük bilgi modülünden elektronik-bilgisayar seçtim şimdi sorun yok hepsi görünüyor.
hocam ne güzel sizin okullara izin verilmiş. bizde pasif geliyor ekran.inşallah bende yarın mem de değiştirecem. fon oluşturma olayına katılıyorum. harcama yapan arkadaşlarımızın harcamalarınızı paylaşalım.

spider23' Alıntı:
arkadaşlar hem teşekkür edelim hem de bi fon oluşturup en azından yaptıkalrı harcamaları geri ödeyelim arkadaşlara ta vandan gümüşhanedne giden arkadaşlar var.....hepsini kucaklayasım geldi yeminle :)
Çok mantıklı :+1: :alkis:

erdcan' Alıntı:
cubido' Alıntı:
erdcan' Alıntı:
hocam siz özlük modülünden, bilgi girişinden mi girdiniz?
evet hocam özlük bilgi modülünden elektronik-bilgisayar seçtim şimdi sorun yok hepsi görünüyor.
hocam ne güzel sizin okullara izin verilmiş. bizde pasif geliyor ekran.inşallah bende yarın mem de değiştirecem. fon oluşturma olayına katılıyorum. harcama yapan arkadaşlarımızın harcamalarınızı paylaşalım.
ben de katılıyorum fon oluşturma olayına

Gazi TEF mezunuyum. Bana şu anda görünmüyor. Yarın özlük modülünde ve ilsis modülündeki arkadaşları arayacağım. Geçmişten hatırı sayılır arkadaşlardır. Okuldan değiştirmeye çalıştık ama bize ekran pasif çıkıyor.

Must@f' Alıntı:
Gazi TEF mezunuyum. Bana şu anda görünmüyor. Yarın özlük modülünde ve ilsis modülündeki arkadaşları arayacağım. Geçmişten hatırı sayılır arkadaşlardır. Okuldan değiştirmeye çalıştık ama bize ekran pasif çıkıyor.
peki hocam elektornik-bilgisayar diye seçsek bir sorun çıkar mı çünkü o şekilde gözüküyor

Gazi TEF mezunuyum bende göremiyorum.
Ankarada modüle bakanlarla görüşsek düzeltebilirlermi.
Zira yalnızca Gazi Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi yazanlarda bir problem var gibi.

Must@f' Alıntı:

Hocam yapmamız gereken her iki ifadeye de (VE) (-) açmalarını sağlamak ama nasıl ? Okulun şifresi haricinde bişey olmalı ... galiba ilsisten değiştiricez şimdilik kimseden ses çıkmıo ...

cubido' Alıntı:
Must@f' Alıntı:
peki hocam elektornik-bilgisayar diye seçsek bir sorun çıkar mı çünkü o şekilde gözüküyor
Ankara'ya giden arkadaşlarla görüştük, onlara "ve" yerine "-" koyun demişler. Ama yarın bakanlık teşkilatındakilere durumu belirtmek lazım.

Must@f' Alıntı:
cubido' Alıntı:
Must@f' Alıntı:
Ankara'ya giden arkadaşlarla görüştük, onlara "ve" yerine "-" koyun demişler. Ama yarın bakanlık teşkilatındakilere durumu belirtmek lazım.

Hocam idareyle irtibata geçerek mi düzeltsinler demişler ?

Hocam bence dediğiniz şekilde düzeltilebilir( ve yerine -) ama bazı yerlerde diplomada böyle yazmıyor yapamayız diyebilirler.
Mantıklı olanın bu problemin kaynağı atama modülü(program-sayfa) burada elektronik ve bilgisayarında tanımlanması lazım galiba
bunu modüle bakan kişi ile görüşürüz yarın

Herkese hayırlı uğurlu olsun mücadelemizin sonucu bu olmalıydı şükürler olsun aldık bütün emeği geçen arkadaşları gönülden selamlıyorum.İNŞALLAH ülkemizdeki şehitler içinde mücadelemiz hayırla sonuçlanır ondada pes etmeyeceğim etmeyeceğiz inşallah.Allah'a emanet olun.

spider23' Alıntı:

KATILIYORUM HOCAM SONUNA KADAR VARIM

DaMieN' Alıntı:
filatros' Alıntı:
"Fırat Üniversitesi-Elektronik Öğretmenliği" bende açılıyor....

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Birebir aynı bende de durum,

Fırat - TEF - Elektronik Öğretmenliği

Açılıyor bende de...

Şükürler olsun...

Allah razı olsun tüm arkadaşlardan...

allah ebeden razı olsun

1-2 saat önce arkadaşlarla ayrıldık. Yorucu bi gün geçti. Şu an gazi tef elektronik mezunu arkadaşlar hata alması normal ama telaş etmeyin. Bizde de açılmadığını anladıktan sonra tekrar çıktık orada biraz inceledik ekranları. ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR ifadesini ELEKTRONİK-BİLGİSAYAR olarak değişttirin. yani sorun "-" ve "ve" ekleri yüzünden farkılığından oluyor. Komedi ama öyle işte. Sorun yaşayanlar, okuldan düzeltebilir o da olmazsa il milli eğtitimi arayıp düzeltsinler, bakanlığı aramayın, çünkü onlarda yazan böyle. o kısmı bizim değiştirmemiz gerekiyo.
Bu konunu tekrar gündeme gelip gelmeyeceğini bilemiyoruz, erkek teknikten ayşe iyigün hanım oyuncak değilki ikide bi yapmazlar dedi, farklı bi söylemde bulunan da olmadı. Umarız bu son olur.

Ceyne hocam, tüm emekleriniz için sonsuz teşekkür ederiz. Elbette diğer arkadaşlarımızın da...

gurcal' Alıntı:
Must@f' Alıntı:
cubido' Alıntı:
Must@f' Alıntı:

Hocam idareyle irtibata geçerek mi düzeltsinler demişler ?
Okul idareleride değiştirebilir, ama bana göre diplomamızda ne yazıyorsa o şekilde atamaların açılması daha doğrudur.
Onun için bakanlık teşkilatındakilerin "elektronik ve bilgisayar eğitimi" cümlesine meslek liselerini açmaları daha doğru olacağı kanısındayım.

cagdas' Alıntı:
fatherboard' Alıntı:
gurcal' Alıntı:
tekniks' Alıntı:
Bu sorun Gazi de Fakülte bölümünde 2 fakülte görünüyor Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Yazıyorsa Açılmıyor
Elektronik-Bilgisayar Eğitim Yazıyorsa Açılıyor

Hocam bu durumla ilgili düzeltme kim tarafından yapılacak bilgin var mı ?

okul tarafından yapılabiliyor hocam...Okul şifresi ile sizin öğrenim durmunu değiştirecekler...

Bu arada seyfütttin çağdaş özen heyettemimiş kardeş...
yes ogızzcıımm(yanlış hatırlamıyom demi :mrgreen: ). az önce görüştüm telle 9 kişi gitmişler.

yanlışlık yoq çağdaş..Hepimize hayırlı uğurlu olsun özen faceden anıtkabir resimlerini yayınlamıştı baya evvelden hazırmış..:))

Yahu arkadaş evdekilerin bile maskarası olduk.
Sadece bir tire(-) yemi kaldı yani senin işin diyorlar. Bir tire(-) işareti nelere kadir.

Okul şifresi ile girildiğinde ÖĞRENİM BİLGİSİ GİRİŞ KISMINDA HAZIR KALIP LİSTE VAR ;BURADA ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ VAR.BURAYA ELEKTRONİK-BİLGİSAYAR EĞİTİMİ BİÇİMİNDE EKLEME NASIL YAPILIYOR?

Fender' Alıntı:
Okul şifresi ile girildiğinde ÖĞRENİM BİLGİSİ GİRİŞ KISMINDA HAZIR KALIP LİSTE VAR ;BURADA ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ VAR.BURAYA ELEKTRONİK-BİLGİSAYAR EĞİTİMİ BİÇİMİNDE EKLEME NASIL YAPILIYOR?

Onu sizin ekleme şansınız yok bildiğim kadarıyla...

Bencede okul yönetici şifresi ile bu iş olmuyor.İl M.E.M. halleder.Teşekkürler Hocam...

buraya kadar gelen her arkadaşa tek tek teşekkür ederim. bu form araclığıyla birlik olduk. sizlerde maillerinizle, faxlarınızla telefonlarınızla destek verdiniz, hak aradınız. bu sonuç için hepimiz uğraştık. birlik olabilmemiz çok önemliydi ve bunu hep beraber başardık. bu konuda emeği geçen herkese bende teşekkür ederim.

Geri