Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
gurcal' Alıntı:
GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ ELEKTRONİK ÖĞRETMENLİĞİ

gözükmüyor !!! çıldırmak üzereyim ...
tekniks' Alıntı:
Bu sorun Gazi de Fakülte bölümünde 2 fakülte görünüyor Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Yazıyorsa Açılmıyor
Elektronik-Bilgisayar Eğitim Yazıyorsa Açılıyor
Müdür yardımcınıza söyleyin değiştirebilir.

gurcal' Alıntı:
tekniks' Alıntı:
Bu sorun Gazi de Fakülte bölümünde 2 fakülte görünüyor Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Yazıyorsa Açılmıyor

Hocam bu durumla ilgili düzeltme kim tarafından yapılacak bilgin var mı ?

okul tarafından yapılabiliyor hocam...Okul şifresi ile sizin öğrenim durmunu değiştirecekler...

Bu arada seyfütttin çağdaş özen heyttemimiş kardeş...

gurcal' Alıntı:
tekniks' Alıntı:

okul tarafından yapılabiliyor hocam...Okul şifresi ile sizin öğrenim durmunu değiştirecekler...

Bu arada seyfütttin çağdaş özen heyettemimiş kardeş...

Arkadaşlar ben de Gazi TEF Elektronik Öğretmenliği mezunuyum. Maalesef bana da Teknik ve Meslek liseleri görünmüyor.
Lisans Düzeyinde Mezun Olduğu Yüksek Okul Programı : GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİ ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ ELEKTRONİK ÖĞRETMENLİĞİ yazıyor MEBBİS'de.
ELEKTRONİK-BİLGİSAYAR olarak değiştirip sonuç alan var mı?

fatherboard' Alıntı:
gurcal' Alıntı:
tekniks' Alıntı:

Peki hocam sistemi açanlar bu durumu nasıl farketmemişler veya farketmelerini sağlamak için hangi birimle irtibata geçebiliriz okul şifresine alternatif olarak ?

ama mezuniyet belgesinde elektronik VE bilgisayar eğitimi bölümü yazıyor. sizinkilerde ne yazıyor acaba? ne saçma bişey bu...

4445.jpg

buyrun arkadaşlar pasif olarak geliyor ekran.

değiştiren arkadaşlar daha önce değiştirdi sanırım şu anda okullara kapalı olabilir mi?

bu ekrana okul şifresiyle mi girdiniz. eğer öyle ise yapabileceğimiz bişey yok. meb den halletmeleri lazım.

Şuan ki duygularımı tarif edemiyorum. Ankarada ki arkadaşlardan Allah razı olsun. İnşallah istediğiniz okula atanırsınız.

Buarada Fırat TEF Elektronik mezunuyum.

evet hocam okulun şifresiyle girdim hocam da, şimdi müd. yard. görüştüm. batman ili için bu izni okullara sınırlandırmışlar. belki sizin çalıştığınız ilde okulların değiştirmesine izin verilmiş olabilir. bende yarın il milli eğitimden değiştirecem. herkes için hayırlı olsun meslek lisesini isteyen arkadaşlar. Bu iş için gayret gösteren arkadaşlara çok teşekkürler. Mail attık olmadı sanırım ankaraya gidip görüşen arkadaşların sayesinde çözüldü sorun

Arkadaşlar bende Sakarya üniversitesi
Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi
Elektronik Öğretmenliği yazıyor
Meslekler açık
İlköğertimdeyim.

Talim Terbiye Başkanı ile görüşüp halletmişler şimdilik ama bu uygulma bu senelik mi devamlı mı belli değil.. Arkadaşlardan Allah Razı Olsun....

az önce tayinci hocamla cepten görüştüm. şuan için okulları açtırmışlar. bu ay içerisinde de karar alacaklarmış ama o kararın nasıl olacağı belli değilmiş. En azından şimdilik olay çözülmüş oldu. Tekrar arkadaşlardan Allah razı olsun.

ben de yarın deneye bilirim ancak. peki ya sorun çıkarırlarsa çünkü mezuniyet belgesinde elektronik ve bilgisayar yazıyor bence mebbis den halledilmesi daha iyi olur ama onu nasıl yapabiliriz acaba. mebbisle ilgilenenlerin tel. nolarını bilen var mı?
kartal4545 hocam bu da güzel sizde de bizimkilerle aynı ifade yazıyor ama size açık bize kapalı. bunlar nasıl iş yapıyor ben anlamıyorum.

bu işe sahip çıkan dilekçe,fax gönderen özellikle ankarada birebir görüşen arkadaşlar herkesten allah razı olsun sonunda hakkımız olanı aldık İnşallah seneye yina aynı mevzuyu çıkarmazlar başımıza

fatherboard' Alıntı:
gurcal' Alıntı:
tekniks' Alıntı:

Bu arada seyfütttin çağdaş özen heyettemimiş kardeş...
yes ogızzcıımm(yanlış hatırlamıyom demi :mrgreen: ). az önce görüştüm telle 9 kişi gitmişler.

gurcal' Alıntı:
fatherboard' Alıntı:
gurcal' Alıntı:
tekniks' Alıntı:

Peki hocam sistemi açanlar bu durumu nasıl farketmemişler veya farketmelerini sağlamak için hangi birimle irtibata geçebiliriz okul şifresine alternatif olarak ?

badem' Alıntı:
ben de yarın deneye bilirim ancak. peki ya sorun çıkarırlarsa çünkü mezuniyet belgesinde elektronik ve bilgisayar yazıyor bence mebbis den halledilmesi daha iyi olur ama onu nasıl yapabiliriz acaba. mebbisle ilgilenenlerin tel. nolarını bilen var mı?
kartal4545 hocam bu da güzel sizde de bizimkilerle aynı ifade yazıyor ama size açık bize kapalı. bunlar nasıl iş yapıyor ben anlamıyorum.

gazi mezunu arkadaşlar okullarının şifresiyle bi inceleseler. Ben yarın mem e gidip "VE" ifadesi yerine gazi üniv.e ait bölümlerden "elektronik -bilgisayar" olanını seçtirecem. tabi ki o listede öyle bir bölüm varsa? ya yoksa? ozaman ne olacak. talim terbiyeden halletmemiz gerekecek yine...ah ulen ah....

Evet ben her iki yılda bunun sorun olmasından bıktım ve Alan değişkliğinde açılırsa Elektroniğe geçecem

irembilisim' Alıntı:
az önce tayinci hocamla cepten görüştüm. şuan için okulları açtırmışlar. bu ay içerisinde de karar alacaklarmış ama o kararın nasıl olacağı belli değilmiş. En azından şimdilik olay çözülmüş oldu. Tekrar arkadaşlardan Allah razı olsun.
ee bu nedemek şimdi illa hevesimizi kursağımızda bırakacaklar. sonraki atamalarda kapanma ihtimali var yani :x

Tercihlerimi yaptım kaydettim. Ankara'da mücadele eden arkadaşlarımızın bir listesini yayınlayalım ayrı bir konuda. Gurur Tablosu olsun konunun adı da. Çok büyük iş başardınız arkadaşlar. Çok dua aldınız.

bu işte emegi olan arkadaşlara çok teşekkür edirim allah hepinizden razı olsun arkadaşlar ben şimdi degiştirdim elektronik-bilgisayar egitim diye okullar açıldı

Geri