Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar tüm emeği geçen özellikle Ankara ya giden arkadaşlar size sonsuz teşekkürler!!!Hakknızı helal edin!!!
Bu arada da bu birliktelik bozulmasın diyorum!!!! kelimelerin bittiği yerdeyim çok mutluyum fazla söze gerek yok!

Fon olayını ciddi anlamda destekleyelim. Ben de çok isterdim yanlarında olabilmeyi. Yalnız kendileri için değil, hepimizi etkileyen çok önemli bir sonuç için çok ciddi fedakarlıklarda bulundu arkadaşlarımız. En azından maddi kayıplarını giderelim. Şimdilik destek verenlerin bir listesini çıkardım. Ben sık giremiyorum çok yoğunum. O yüzden listeyi sizler de güncelleyebilirsiniz.

spider23
erdcan
yuzuakyener
cubido
erolslore
Tuna54
adebrum

:) Arkadaşlar bir kaçgündür yazamadım ama dualarım emin olun sizlerleydi.Ankaraya giden arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun hakkınızı helal edin bizlere. diğer tüm arkadaşlara da çok teşekkürler herkes gerçekten emek verdi. fon olayında bende varım arkadaşlar bu emeklerinin karşılığını asla karşılamaz ama bizimde çorbada tuzumuz olsun.

TOLGAY HOCA - VAN doctor_cmptr
OĞUZHAN HOCA ANKARA ceyne
SERVER HOCA KAHRAMANMARAŞ omegafi
YASİN HOCA İZMİR ysancak
ÖZEN HOCA İSTANBUL flame81
AHMET HOCA NEVŞEHİR timsah
İBRAHİM HOCA GÜMÜŞHANE tayinci
MÜMİN HOCA MERSİN xkahraman
SADIK HOCA ANKARA
AHMET HOCA MUĞLA karbukan

Ankara kafilesi rüyalarıma kabus gibi giren bu olayın çözümü için göstermiş olduunuz emek için allah hepinizden razı olsun. Çok ama çok teşekkür ederim. Umarım bu sorunla bir daha yüzyüze gelmeyiz. Bu fon olayı için de hakkıma ne düşüyorsa yapmaya hazır oldduumu ilgili kişilere bildirmek isterim. Çok teşekkür ederim.

bilgehan636' Alıntı:
Hocam bence dediğiniz şekilde düzeltilebilir( ve yerine -) ama bazı yerlerde diplomada böyle yazmıyor yapamayız diyebilirler.
Mantıklı olanın bu problemin kaynağı atama modülü(program-sayfa) burada elektronik ve bilgisayarında tanımlanması lazım galiba
bunu modüle bakan kişi ile görüşürüz yarın

kesinlikle katılıyorum. peki ama nereyi arayacağız?
ama daha sonra okudum ki ceyne hocam bakanlığı aramayın ilden halletmeye çalışın demiş bakalım yarın ola hayrola...

YASİN HOCA İZMİR ysancak
SADIK HOCA ANKARA
AHMET HOCA MUĞLA karÖĞRETMENLERİM HAKKINIZI HELAL EDİN. ÇOK TELEKKÜR EDERİZ.

spider23
erdcan
yuzuakyener
cubido
erolslore
Tuna54
adebrum
SERHAY45
Tolgabaysal

fon da son nokta...şöyle yapalım derim 2 yada 3 kişi Ankaraya giden hocalarımza sponsor olsun;mesela ben ibrahim hocam olurum;1 arkadaş daha bana katılır ikimiz onu finanse etmiş oluruz;her hoca için bu şekilde paylaşalım ve banka hesap nolarına EFT yapalım...nedersiniz?

spider23 hocam. Bence listeyi bir çıkaralım. Destekçi sayısına göre bir formül bulalım. Sonuçta hepsinin masrafları da birbirinden farklı olmuştur. Van, gümüşhane, ankara bir değil. Hem adam tutmaca olursa ben arada kalırım. Tolgay da benim sınıf arkadaşım Karbukan da :D

tamam hocam o zaman öyle yapalım;arkadaşlar da dönsün;ama şimdi onlara ne kadar masraf ettiniz desek;cevap alamayız o yüzden;artık 3 aşağı 5 yukarı ;eksik kalamayacak şekilde bir yardımımız dokunsun arkadaşlara..

Arkadaşlar bazı illerde Elektronik ve bilgisayar Eğitimi değiştirmesi okulda bazılarında ise ilde. Ben denedim açılıyor o zaman. Ama mezunişyet belgesinde yazan eğer Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi ise bunu Elektronik - Bilgisayar Eğitimi olarak değiştirmek doğru olmayabilir. o nedenle modülden düzeltmek daha uygun olacaktır. tabi bi de şu var gazi tef mezunu olupta açılanda var. Sanırım okullar ilk gördükleri elektronik bilgisayar gören yeri seçmişler modüldede ona göre açılmış. Umarım düzelteceklerdir. Yarın bu konuda bir girişimde bulunacam bilgi edinebilirsem yazarım.

YASİN HOCA İZMİR ysancak
SADIK HOCA ANKARA
AHMET HOCA MUĞLA karÖĞRETMENLERİM HAKKINIZI HELAL EDİN. ÇOK TELEKKÜR EDERİZ.

Türk eğitim sen sitesinde Elektronik / Elektronik Haberleşme mezunları müjde diyerek haberi duyurmuş. Daha ilgili olmalarını bekliyordum ben ama yinede sendikalarda destek verdi.

Emeği geçen tüm arkadaşlara özellikle Ankara' da koşuşturan arkadaşalara çok teşekkür ediyoruz. Hepinizden Allah razı olsun.

emeği geçen bütün meslektaşlarıma sonsuz teşekkürler. İnşallah bir daha bu saçma durum karşımıza çıkmaz.

SERHAY45' Alıntı:
Türk eğitim sen sitesinde Elektronik / Elektronik Haberleşme mezunları müjde diyerek haberi duyurmuş. Daha ilgili olmalarını bekliyordum ben ama yinede sendikalarda destek verdi.

Bugün eğitim sen ile de görüştük, sağolsun bizi dinlediler, hakkımızı dikkate alacaklarını belirttiler.
Ama türk eğitim sen hepimizi şaşırttı diyebilirim. Avukat dilek hanım bizimle bakanlığa kalktı geldi. Pgm müdürü ile görüşmek için beraberce çıktık. o yoktu ama pgm müdür yardımcısı ile beraber görüştük, 1 saat boyunca bizi dinlediler ama bu birazda yanımızda bulunan dilek hanım sayesinde oldu. Yoksa bizi çokta kale almazlardı, alsalar bile detaylı bi görüşme yapamazdık. Bir çok defa hakkımzın yendiğini, yasal bi dayanaklarının olmadığını, mahkemeye gitmeden bu işin çözülmesini istediklerini dile getirdi.
Bu işin çözümünde katkıları bulundu. bi teşekkür edelim derim.

Avukat dilek hanım'a da ayrıca teşekkürler.

sendika olarak türk eğitim-sen gibi ilgili bir sedikamız yok. en kısa zamanda üye olacağım bu sendikaya. :alkis:

O zaman Türkeğitimsen'deki avukat Dilek hanım'a da sonsuz teşekkürler...

Evet bizleri sıkıntıya soktu ama bu konunun düzeltilmesinden dolayı çok mutluyum. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

ankaradaki arkadaşlar hepinize helallll olsunn..
siz bu branşdaki tüm öğretmenlerin hakkını geri aldınız hepinize canı gönülden teşkkür ederim.
sizinle orada olamamaktan dolayı çok mahçubum.
mebbis de meslek liseleri açılmış durumda.
bi sorum olacak bir sefere mahsus mu düzeltildi yoksa her zaman bu şekilde kalacak mı? bilgisi olan var mı?

arkadaşlar gazi tef harici üniversitelerden mezun elektronik ve bilgisayar (elektronik-bilgisayar değil) eğitimi şeklinde olup ta meslek liseleri açılan varmı.

Allah herkesten razı olsun. biz de onlar sayesinde oturduğumuz yerden hak sahibi olmuş olduk. ama dualarımız onlarlaydı. teşekkürler. (Fırat Elektronik-herşey gayet net :))

Var ceycey61

e8wc5s.jpg

Geri