Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ceyne' Alıntı:
SERHAY45' Alıntı:
Türk eğitim sen sitesinde Elektronik / Elektronik Haberleşme mezunları müjde diyerek haberi duyurmuş. Daha ilgili olmalarını bekliyordum ben ama yinede sendikalarda destek verdi.

Bugün eğitim sen ile de görüştük, sağolsun bizi dinlediler, hakkımızı dikkate alacaklarını belirttiler.
Ama türk eğitim sen hepimizi şaşırttı diyebilirim. Avukat dilek hanım bizimle bakanlığa kalktı geldi. Pgm müdürü ile görüşmek için beraberce çıktık. o yoktu ama pgm müdür yardımcısı ile beraber görüştük, 1 saat boyunca bizi dinlediler ama bu birazda yanımızda bulunan dilek hanım sayesinde oldu. Yoksa bizi çokta kale almazlardı, alsalar bile detaylı bi görüşme yapamazdık. Bir çok defa hakkımzın yendiğini, yasal bi dayanaklarının olmadığını, mahkemeye gitmeden bu işin çözülmesini istediklerini dile getirdi.
Bu işin çözümünde katkıları bulundu. bi teşekkür edelim derim.

EĞİTİM SENDE OLMAK ÜZERE AMA HOCAMIZIN DEDİĞİ GİBİ BURADA REKLAM YAPMAK DEĞİL
TÜRK EĞİTİMSEN E AYRICA TEŞEKKÜRLER...

pcteacher25' Alıntı:
Ankaraya gidip bize tayin yolunu açan tüm arkadaşlarımızdan ve Türk Eğitim Sen den Allah razı olsun. İnanın çok fazla ümidim yoktu ama bunu başardınız demekki istenince yapılamayacak sey yok. İnşallah ilerde ikna etmeye gittiğiniz kişilerin yerine sizler geçersiniz.

ARKADAŞIM EĞİTİM SEN DE YARDIMCI OLDU..
ASLA ONLARI GÖZ ARDI ETMEYELİM.
SAĞOLSUNLAR
GENEL SEKRETER BAŞTA OLMAK ÜZERE BİZİ SABIRLA DİNLEDİLER
YARDIMCI OLDULAR

HER İKİ SENDİKAYA DA AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM...

FON MU NE FONU ? GEÇİN !

ŞİMDİ GELDİM ANKARADAN VE BİR DAHA DÜŞÜNDÜM, ACABA 9 DEĞİLDE 99 KİŞİ OLSAYDIK NASIL OLURDU ? SÖZÜM VAR ASLINDA...

Yardımlarından ötürü EĞİTİMSEN(sağolsunlar siz hangi sen.. demediler ilgilendiler Avukat bey ismini bilmiyorum ve Genel Sekreter...) ve TÜRKEĞİTİMSEN(sağolsunlar siz hangi sen.. demediler ilgilendiler özellikle Av. Dilek Hanım...)' e de teşekkürlerimizi sunarız.

Sendikalar hakkındaki fikirlerimde değişiklikler olmuştur.

omegafi' Alıntı:
Yardımlarından ötürü EĞİTİMSEN(sağolsunlar siz hangi sen.. demediler ilgilendiler Avukat bey ismini bilmiyorum ve Genel Sekreter...) ve TÜRKEĞİTİMSEN(sağolsunlar siz hangi sen.. demediler ilgilendiler özellikle Av. Dilek Hanım...)' e de teşekkürlerimizi sunarız.

Sendikalar hakkındaki fikirlerimde değişiklikler olmuştur.

BENİMDE FİKRİMDE DEĞİŞİKLİK OLDU.
BU ARADA HOŞGELDİN.YOLCULUK NASILDI :)

ACİL!!

Arkadaşlar, Marmara TEF mezunuyum. Benim geçici mezuniyet belgemde "Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi Eğitimi" yazıyor. Bunun "Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği" olarak değişmesi gerek ama ilçe ben bunu değiştiremem diyor..

Benzer durumda olan var mı? Ne yapılabilir?

ysancak' Alıntı:
ACİL!!

Arkadaşlar, Marmara TEF mezunuyum. Benim geçici mezuniyet belgemde "Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi Eğitimi" yazıyor. Bunun "Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği" olarak değişmesi gerek ama ilçe ben bunu değiştiremem diyor..

Merhaba,

Az önce Personel GM ile tekrar görüştüm. Kesinlikle bilgilerinizde değişiklik yapmayın dedi ("-" yada "ve" sorun olmaz ama daha farklı değişiklikler) .

pgm_atama_yerdeg39@meb.gov.tr adresine diplomanızı mail atabilirsiniz.

Arkadaşlar, dün hepin(m)iz için Ankaradaydık. Ben de bu konuda desteğinizi bekliyorum.

Selamlar,
Yasin.

ysancak' Alıntı:
ysancak' Alıntı:
ACİL!!

Merhaba,

Az önce Persone GM ile tekrar görüştüm. Kesinlikle bilgilerinizde değişiklik yapmayın dedi ("-" yada "ve" sorun olmaz ama daha farklı değişiklikler) .

pgm_atama_yerdeg39@meb.gov.tr adresine diplomanızı mail atabilirsiniz.

Arkadaşlar, dün hepin(m)iz için Ankaradaydık. Ben de bu konuda desteğinizi bekliyorum.

Selamlar,
Yasin.

Diplomamı gönderince hallettiler :+1: ... Ülser olacağım neredeyse yahu!.

hatay/samandağ meslek lisesindeyim. bi başka ilçedeki meslek lisesine tayin istiyorum. bizim işgüzar müdür. başuruyu onaylamış fakat açıklama kısmına not düşmüş: "tercihler 80 say.TTK kararına uygun değil" diye. bi sorun çıkabilirmi. adam bana. dzeltmeyle ilgili yazı göster MEB' den diyo. çıldıracaaaaaam. ne yapmalıyım arkadaşlar_

erollore' Alıntı:
hatay/samandağ meslek lisesindeyim. bi başka ilçedeki meslek lisesine tayin istiyorum. bizim işgüzar müdür. başuruyu onaylamış fakat açıklama kısmına not düşmüş: "tercihler 80 say.TTK kararına uygun değil" diye. bi sorun çıkabilirmi. adam bana. dzeltmeyle ilgili yazı göster MEB' den diyo. çıldıracaaaaaam. ne yapmalıyım arkadaşlar_
Yuh artık yaaa yuuuuuuuuuuuhhhh. Bakanlık bilmiyordu zaten uygun mu değil mi. Manyak bu adamlar yaa. Koltuğa oturan kendini bi .... sanıyor. :verymad:

erollore' Alıntı:
müdürün bu durumu nereden biliyor. sen mi söylemiştin. yoksa bu durumu bileceğini pek sanmam.

BÜTÜN HERKESE TEŞEKKÜRLER.BÜTÜN ARKADAŞLARDAN ALLAH RAZI OLSUN.
FAKAT BU SORUN İLERDE TEKRAR EDER Mİ?
SENE FAKAT SORUN NE ŞEKİLDE ÇÖZÜLDÜ.BİR FIRSATINI BULUP GNE AYNI İŞE KALKARLAR MI?

ysancak' Alıntı:
ysancak' Alıntı:
ACİL!!

Diplomamı gönderince hallettiler :+1: ... Ülser olacağım neredeyse yahu!.
Hocam benim de diplomamda Elektronik ve Haberleşme Teknolojisi yazıyor ama problem yok.

yine aynı telaş hersene yaşanır mı diye akıllarda soru var,Ankara ya giden arkadaşlar çözüm;sadece sözlü mü halledildi? geçici çözüm olarak mı?
TES'in sitesinde avukat dilek hanımın PGM yrd.Hikmet Orman ile sözlü olarak olayın çözüldüğünü anladım...
İnşaallah her sene aynı problem yaşanmaz...Bilgisi olan paylaşsın...

yasin hocam işini hallede bildiğine sevindim. ankarada olan faks dilekçe ve mail atan tüm arkadaşlara teşekkürler..

Geri