Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
erollore' Alıntı:
hatay/samandağ meslek lisesindeyim. bi başka ilçedeki meslek lisesine tayin istiyorum. bizim işgüzar müdür. başuruyu onaylamış fakat açıklama kısmına not düşmüş: "tercihler 80 say.TTK kararına uygun değil" diye. bi sorun çıkabilirmi. adam bana. dzeltmeyle ilgili yazı göster MEB' den diyo. çıldıracaaaaaam. ne yapmalıyım arkadaşlar_

hocam ona işgüzar müdür demezler yanlış biliyorsun. O. Ç. Müdür derler

hatay/samandağ meslek lisesindeyim. bi başka ilçedeki meslek lisesine tayin istiyorum. bizim işgüzar müdür. başuruyu onaylamış fakat açıklama kısmına not düşmüş: "tercihler 80 say.TTK kararına uygun değil" diye. bi sorun çıkabilirmi. adam bana. dzeltmeyle ilgili yazı göster MEB' den diyo. çıldıracaaaaaam. ne yapmalıyım arkadaşlar_

ben olsam döverim:)

arkdaşlar bu arada bende yeni eve gelebildim.Olumlu karar hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.Ankaraya gelen tüm arkadaşlarımıza bende teşekkür edeiyorum tek tek saymaya gerek hepsinden Allah razı olsun.

:alkis: :++: Arkadaşlar bu işin çözümünde emeği geçen herkese çok amam çok teşekkür ederim. Birlik olunca ve organize hareke edince bazı meseleler çözülüyor demekki. hadi herkese iyi tayinler....

erolslore hocam döveceksen şahit bırakma memurluktan men cezası gibi birşey var . Kapıyı kitle önce (: hocam istediği kadar yırtınsın bakanlıktan açmışlar o kim k. Gitsin demir bileysin

yine aynı telaş hersene yaşanır mı diye akıllarda soru var,Ankara ya giden arkadaşlar çözüm;sadece sözlü mü halledildi? geçici çözüm olarak mı?

doctor_cmptr' Alıntı:

ben olsam döverim:)

arkdaşlar bu arada bende yeni eve gelebildim.Olumlu karar hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.Ankaraya gelen tüm arkadaşlarımıza bende teşekkür edeiyorum tek tek saymaya gerek hepsinden Allah razı olsun.

KESİN DÖVERSİN. :)
HOŞGELDİN..BENDE SANA TEŞEKKÜR EDERİM.ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN

Tuna54' Alıntı:
erollore' Alıntı:

bi b.k olmaz hocam sen kafanı yorma. o müdür malum "müdür" hikayesinde anlatılan müdür anlaşılan.

Tuna54' Alıntı:
hocam bende de sürekli değişiyor güncelleme yaptıklarını söylediler ilçe milli eğitimidekiler

sağolun hocam. ya arkadaş tayin döneminden önce görünen puan tam lazım olacağı sırada gözükmüyor. Tayin istemeyi düşünmüyordum ama şimdi biraz iştahım kabardı gibi :)

Değerli arkadaşlar bugün itibariyle tercihlerimi yaptım.
İnşallah herkes hayırlısıyla istediği yerlere atanır.

Ankara'ya gidip çalışmalar yapan arkadaşlara her şeyden önce vefa borcumuz var. Ben onları Safranbolu'da misafir etmek isterim. Her zaman kapım onlara açık.

Fona bende katılmak isterim, inşallah güzel, layıkiyle arkadaşlarımıza birşey düşünebiliriz. Tabi bu çalışmalar maddi olarak karşılanamaz ama çam sakızı çoban armağanı bir şeyler yapmak lazım.

Arkadaşlar meraba, Çarşamba günü oğuzhan hocamla bakanlığa gittiğimizde olumsuz yanıtla karşılaşınca umudum kalmamıştı ama pazartesi günü sağolsun
hocalarımın gitmesi olumlu sonuçlandırdı, emeği geçenlerden Allah razı olsun, Pazartesi gelemedim konyadan ,katılmak isterdim bende. Birlik ve beraberliğimiz hiçbir zaman bitmesin. Ankara çubuk,Akyurt eml istiyorum puanım 70. Hayırlısı bakalım....

TOLGAY HOCA - VAN doctor_cmptr
OĞUZHAN HOCA ANKARA ceyne
SERVER HOCA KAHRAMANMARAŞ omegafi
YASİN HOCA İZMİR ysancak
ÖZEN HOCA İSTANBUL flame81
AHMET HOCA NEVŞEHİR timsah
İBRAHİM HOCA GÜMÜŞHANE tayinci
MÜMİN HOCA MERSİN xkahraman
AHMET HOCA MUĞLA karbukan

Burada adı geçen değerli hocalarıma gayretleri için ve Eğitimbirsenli bir öğretmen olarak Türkeğitimsen ve Eğitimsen Sendikalarına ilgi ve yardımları için minnet ve şükranlarımı iletiyorum. Lütfen şu fon olayını gerçekleştirelim ve arkadaşlarımıza karınca kararınca bizim de desteğimiz olsun. Selam ve Dua ile...

saking' Alıntı:
YASİN HOCA İZMİR ysancak

Burada adı geçen değerli hocalarıma gayretleri için ve Eğitimbirsenli bir öğretmen olarak Türkeğitimsen ve Eğitimsen Sendikalarına ilgi ve yardımları için minnet ve şükranlarımı iletiyorum. Lütfen şu fon olayını gerçekleştirelim ve arkadaşlarımıza karınca kararınca bizim de desteğimiz olsun. Selam ve Dua ile...
Katılıyorum hocam, sen bu işi organize et.

arkadaşlar benim tercih ekranı kaydet dediğimde yarısına kadar yüklenip donuyor sizdede problem var mı şu anda

Bu forumda bulunan tüm arkadaşlara özellikle ankaraya gidip bizim haklarımızı savunan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.....

Merhaba,

Hem aklımda kaldığı kadarıyla pazartesi gününü anlatıp hem de bir görüşümü paylaşmak istedim:
Pazartesi günü önce Eğitim Sen'e gidip genel sekreter Mehmet Bey ve Avukat Mahmut beylekonuştuk. Bizi uzun uzun dinleyip toplantıları için notlar aldılar.
Oradan Türk Eğitim-Sen'e gidip Avukat Dilek Hn'ı da alıp Personel Genel Müdürlüne gittik ve Genel Müdür Yard. Hikmet Orman ile uzun bir görüşme yaptık. Bu görüşme hararetli ve olumu geçti. Başta epey karşı duran Hikmet Bey ısrarlı tepkiler ve izahatlar sonucu çok daha ılımlı bakıyordu biz çıkarken.

Biz bu görüşmeyi yaparken İbrahim Hocam ve bize destek vermek için gelen abisi, başka görüşmeler yapıyordu.

Öğle yemeğini yerken Talim Terbiye başkanı Merdan Bey'den randevuyu kapınca taksilere atlayıp Beşevlere gittik. Merdan Bey bizi fazla konuşturmadan durumu anladı ve hemen personel genel müdürlüğüne telefon etti. Ulaşamayınca da sinirlendi biraz. Aslında söylediği; "Biz, sizin başvurunuzla işlem yapmayız. PGM bizden görüş istemeli ki toplanıp fikrimizi belirtelim..." idi. Gerçi daha sonra teşekkür etmek için aradığımda Hikmet Beyle görüştüğünü ve gerekenleri söylediğini iletti.

Tekrar bakanlığa döndüğümüzde Personel Genel Müdürü ile görüşememek canımızı sıkmıştı ki Erkek Teknik Eğitim'den Ayşe Hn. gülümseyerek iyi haberi verdi..

Ben bizim çabalarımız yanında sendikaların açtığı davaların, yaptıkları görüşmelerin de çok etkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü Personel Genel Müdürü sendika topantısından sonra geldi ve durumu bildiğini söyledi. Hemen ardından değişiklik yapıldı.

Bu süreçin bana gösterdiği; örgütlü olmanın, hak ararken ne kadar önemli olduğu. Bu yüzden sendikalı olmayan arkadaşları bir daha düşünmeye davet ediyorum...

Hatta teknik öğretmenler olarak daha organize olursak bu tür sıkıntıları çok daha az yaşarız. Netten bir arama yaptığımda;
Teknik Öğretmenler Birliği Derneği ( http://www.tekob.org/ ) ve Teknik Öğretmenler Derneği'ne rastladım. Çalışmaları hakkında bilgi edinip en kısa zamanda üye olacağım.

Selam ve saygılar.

Hocam Tekrar Tekrar emeklerinize sağlık. Ya arkdaşlar 12. tercihten sonra sistem aşırı şekilde yavaşlıyor. Tercih yapamıyorum kaydete bastığımda iki saat bekleyip kaydetmiyor. Sizde de böylemi. Bir kaç tercih girip kaydet diyip. sonr tekrar geri kalan ttercihleri girebiliyormuyuz

saking' Alıntı:
YASİN HOCA İZMİR ysancak

tüm öğretmen arkadaşlara yardım ve desteklerinden dolayı tşk ediyorum

Geri