Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
FONA katkılarınızız bekliyoruz kuru kuru teşekkür olmaz :)

spider23
erdcan
yuzuakyener
cubido
erolslore
Tuna54
adebrum
SERHAY45
Tolgabaysal

yok mu yeni isimler???

spider23' Alıntı:
FONA katkılarınızız bekliyoruz kuru kuru teşekkür olmaz :)

spider23
erdcan
yuzuakyener
cubido
erolslore
Tuna54
adebrum
SERHAY45
Tolgabaysal

yok mu yeni isimler???

Katılmak problem değil de, arkadaşlarımız böyle bir şeyi kabul ederler mi önce onlara sormak lazım.

bu içimizden gelen bi jest sonuçta zora ki değil;ben kabul etmezlerse üzülürüm...borçluyuz onlara;bi nebze de olsa içimi rahatlatır benim bu şekilde bi jesti kabul ederlerse..

damien hocam teşekkürler. ben başvuruyu önceden yaptım da durumu merak ettim.

arif kardeşim yok bir sorun. forum da arkadaşlar yazınca merak ettim. bendede elektronik ve bilgisayar yazıyorda. seni aradım kapalıydı tel. neyse sorun yok. iyi geceler kardeş

ceycey61' Alıntı:
arkadaşlar gazi tef harici üniversitelerden mezun elektronik ve bilgisayar (elektronik-bilgisayar değil) eğitimi şeklinde olup ta meslek liseleri açılan varmı.
Bugün akşam sordum. Bir arkadaşım Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Bölümü Elektronik Öğretmenliği mezunu. Ona görünüyormuş bütün meslek liseleri.

Bu problem sadece Gazi TEF'lilere özgü sanırım.

ceyne' Alıntı:
SERHAY45' Alıntı:
Türk eğitim sen sitesinde Elektronik / Elektronik Haberleşme mezunları müjde diyerek haberi duyurmuş. Daha ilgili olmalarını bekliyordum ben ama yinede sendikalarda destek verdi.

Bugün eğitim sen ile de görüştük, sağolsun bizi dinlediler, hakkımızı dikkate alacaklarını belirttiler.
Ama türk eğitim sen hepimizi şaşırttı diyebilirim. Avukat dilek hanım bizimle bakanlığa kalktı geldi. Pgm müdürü ile görüşmek için beraberce çıktık. o yoktu ama pgm müdür yardımcısı ile beraber görüştük, 1 saat boyunca bizi dinlediler ama bu birazda yanımızda bulunan dilek hanım sayesinde oldu. Yoksa bizi çokta kale almazlardı, alsalar bile detaylı bi görüşme yapamazdık. Bir çok defa hakkımzın yendiğini, yasal bi dayanaklarının olmadığını, mahkemeye gitmeden bu işin çözülmesini istediklerini dile getirdi.
Bu işin çözümünde katkıları bulundu. bi teşekkür edelim derim.

Bende Türk eğitim sen üyesiyim. zaten devamlı il başkanı ile görüşüyordum, çok sık olarak ankaraya bu konu ile ilgili gelişme olup olmadığını sorduklarını,ilgililerin konuyu yakından takip ettiklerini söylüyordu. sağolsunlar bize destek oldular gerçekten. İşte o anlar canımız yandığı için resmen, çok daha fazla haykırılmasını istiyor insan duygusallaşıyoruz yani :) emeği geçen herkese çok teşekkürler. umarım bu son olur. ben şu an meslek lisesindeyim tayin de istemeyeceğim bu yıl. inşallah önümüzdeki yıllardada hiçbirimiz böyle problemlerle karşılaşmayız.

Savaşçı arkadaşlarımızı alnından öpüyorum..Helal olsun...Arkadaşlara yapılacak her türlü yardım için bende destek olmak isterim..fakat böyle ulu orta konuşulmadan yapılsa daha iyi olur..özelmesajdan örgütlenip arkadaşlara sunsak daha iyi olur diye düşünüyorum..diğer türlü bu hak mücadelesinde güzel iş çıkardınız alın şu parayı der gibi oluyor..pek hoş durmuyor...gerçi arkadaşların aldıkları hayır duaları da kendilerine bir ömür yetecektir bence..

uğraşan arkadaşlara ve türkeğitimsene helal olsun diyorum. fon olayını netleştirelim. bilardoda siyah 9lu gibiler valla uğaşan arkadaşlar:)

yusufbaysal' Alıntı:
ya bu gazi tef lilere neden görünmüyor? biz kendimiz mexuniyet durumunu ilsis ten birileri ile Elektronik- bilgisayar şeklinde değiştirsek daha sonra sorun olurmu acaba. sonuçta fırat taki de elektronik ve bilgisayar yazıyormuş ve görünüyormuş. ben anlamadım bu işi...

gazi mezunları elektronik - bilgisayar olarak okul müdürüne alanlarını değiştirtsinler.. elektronik ve bilgisayar olmayacak.. elektronik - bilgisayar olacak.. bu kadar.. sadece gazide var bu sıkıntı..

Birlik olup o kadar emek harcayan tüm eğitimci arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Birlik olunca bişeylerin değişebileceğini bize gösterdiniz. Hepinizden Allah Razı Olsun. Masraflar için ben de katkı da bulunmak isterim...

bu kadar hit alan bu konudaki gelişmeleri kısaca birisi yazsında bilgilenelim :) 130 sayfayı okumak zor olacakta..

sanırım sizde bişeyleri kazandınız :lol:

Ankaraya gidip bize tayin yolunu açan tüm arkadaşlarımızdan ve Türk Eğitim Sen den Allah razı olsun. İnanın çok fazla ümidim yoktu ama bunu başardınız demekki istenince yapılamayacak sey yok. İnşallah ilerde ikna etmeye gittiğiniz kişilerin yerine sizler geçersiniz.

cagdas' Alıntı:
marmara tef açılıyor.

Emeği geçen ve ankarada uğraşan 9 kişiye teşekkürler. aynı sınıftan arkadaşım 9 kişilik kadrodaki özen'i de ayrıca tebrik ederim :mrgreen: :+1: :alkis:

ÖZEN SENİ BİR ELİNE GEÇİRİRSE :)

fatherboard' Alıntı:
gurcal' Alıntı:
tekniks' Alıntı:
Bu sorun Gazi de Fakülte bölümünde 2 fakülte görünüyor Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Yazıyorsa Açılmıyor
Elektronik-Bilgisayar Eğitim Yazıyorsa Açılıyor

Hocam bu durumla ilgili düzeltme kim tarafından yapılacak bilgin var mı ?

okul tarafından yapılabiliyor hocam...Okul şifresi ile sizin öğrenim durmunu değiştirecekler...

Bu arada seyfütttin çağdaş özen heyttemimiş kardeş...

ÖZEN NE YAPMIŞ ANLAMADIM...

Must@f' Alıntı:
cubido' Alıntı:
Must@f' Alıntı:
Gazi TEF mezunuyum. Bana şu anda görünmüyor. Yarın özlük modülünde ve ilsis modülündeki arkadaşları arayacağım. Geçmişten hatırı sayılır arkadaşlardır. Okuldan değiştirmeye çalıştık ama bize ekran pasif çıkıyor.
peki hocam elektornik-bilgisayar diye seçsek bir sorun çıkar mı çünkü o şekilde gözüküyor
Ankara'ya giden arkadaşlarla görüştük, onlara "ve" yerine "-" koyun demişler. Ama yarın bakanlık teşkilatındakilere durumu belirtmek lazım.

GAZİ TEF LİLER BAĞLI OLDUĞU İLE SÖYLEYECEK BU KADAR...

ceyne' Alıntı:
1-2 saat önce arkadaşlarla ayrıldık. Yorucu bi gün geçti. Şu an gazi tef elektronik mezunu arkadaşlar hata alması normal ama telaş etmeyin. Bizde de açılmadığını anladıktan sonra tekrar çıktık orada biraz inceledik ekranları. ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR ifadesini ELEKTRONİK-BİLGİSAYAR olarak değişttirin. yani sorun "-" ve "ve" ekleri yüzünden farkılığından oluyor. Komedi ama öyle işte. Sorun yaşayanlar, okuldan düzeltebilir o da olmazsa il milli eğtitimi arayıp düzeltsinler, bakanlığı aramayın, çünkü onlarda yazan böyle. o kısmı bizim değiştirmemiz gerekiyo.
Bu konunu tekrar gündeme gelip gelmeyeceğini bilemiyoruz, erkek teknikten ayşe iyigün hanım oyuncak değilki ikide bi yapmazlar dedi, farklı bi söylemde bulunan da olmadı. Umarız bu son olur.

HOCAM BENDE YENİ GELDİM :)
EVDE VE MUTLU OLMAK GÜZEL :)

fatherboard' Alıntı:
cagdas' Alıntı:
fatherboard' Alıntı:
gurcal' Alıntı:
tekniks' Alıntı:
Bu sorun Gazi de Fakülte bölümünde 2 fakülte görünüyor Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Yazıyorsa Açılmıyor
Elektronik-Bilgisayar Eğitim Yazıyorsa Açılıyor

Hocam bu durumla ilgili düzeltme kim tarafından yapılacak bilgin var mı ?

okul tarafından yapılabiliyor hocam...Okul şifresi ile sizin öğrenim durmunu değiştirecekler...

Bu arada seyfütttin çağdaş özen heyettemimiş kardeş...
yes ogızzcıımm(yanlış hatırlamıyom demi :mrgreen: ). az önce görüştüm telle 9 kişi gitmişler.

yanlışlık yoq çağdaş..Hepimize hayırlı uğurlu olsun özen faceden anıtkabir resimlerini yayınlamıştı baya evvelden hazırmış..:))

YOK HOCAM ONUNLA ALAKALI YOK ANITKABİR RESİMLERİNİN :)

tolgabaysal' Alıntı:
TOLGAY HOCA - VAN doctor_cmptr
OĞUZHAN HOCA ANKARA ceyne
SERVER HOCA KAHRAMANMARAŞ omegafi
YASİN HOCA İZMİR ysancak
ÖZEN HOCA İSTANBUL flame81
AHMET HOCA NEVŞEHİR timsah
İBRAHİM HOCA GÜMÜŞHANE tayinci
MÜMİN HOCA MERSİN xkahraman
SADIK HOCA ANKARA
AHMET HOCA MUĞLA karbukan

Ankara kafilesi rüyalarıma kabus gibi giren bu olayın çözümü için göstermiş olduunuz emek için allah hepinizden razı olsun. Çok ama çok teşekkür ederim. Umarım bu sorunla bir daha yüzyüze gelmeyiz. Bu fon olayı için de hakkıma ne düşüyorsa yapmaya hazır oldduumu ilgili kişilere bildirmek isterim. Çok teşekkür ederim.

ARKADAŞLAR YAZIYI OKUYUNCA BEN Mİ BİZİ YANLIŞ SAYDIM DİYE
SANDIM TEKRAR TEKRAR SAYDIM.
BİZ DOKUZDUK...

SADIK HOCA ANKARA YOKTU ARKDADAŞLAR..
BURDA AFERİN BEKLEMİYORUZ AMA UĞRAŞMAYANLARIN İSMİNİ KOYMAK DOĞRU DEĞİL...!

Geri