Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
kduran' Alıntı:
Ya arkadaşlar dün tercih istedim. bugün onaylatmaya gittim. ancak daha önce yazmış olduğum dilekçeye salı günü cevap geldi. "talim terbiyenin kararına göre elektronik öğretmeni olduğu için atama isteyemez. " diye cevap geldi. Salı akşamıda listeler açıldı. Ancak şimdi ilçe milli eğitim müdürü dilekçene red kararı geldiği için başvurunu onaylıyamam diyor. Böyle şey olurmu ya. Okul müdürü aradı ilçeyi siz onaylayın dedi. o da il onaylamayabilir diyor. Böyle durumla karşılaşan oldu mu hiç?

valla arkadaşım bende pazartesi ankaraya dilekçem yüzünden gidemedim. Önce verdiğim dilekçeye net bir cevap gelmemişti. Elden pazartesi okul, ilçe il dolaştırdım atamada masanın üstüne bıaktım. Şimdi bende korkuyorum. Akşamına tercihler açıldı. İnş. banada ilden bi gıcıklık yapmazlar. Dün sabah verdim hala ilde onay bekliyor.

Ancak şimdi ilçe milli eğitim müdürü dilekçene red kararı geldiği için başvurunu onaylıyamam diyor.
dilekçene gelen cevabı nereden biliyor.açıp sana gelen yazıyımı okumuş yoksa sen mi götürüp adama yazıuı teslim ettin.
ilk seçenekse durum hakkaten vahim:(

kduran' Alıntı:
Ya arkadaşlar dün tercih istedim. bugün onaylatmaya gittim. ancak daha önce yazmış olduğum dilekçeye salı günü cevap geldi. "talim terbiyenin kararına göre elektronik öğretmeni olduğu için atama isteyemez. " diye cevap geldi. Salı akşamıda listeler açıldı. Ancak şimdi ilçe milli eğitim müdürü dilekçene red kararı geldiği için başvurunu onaylıyamam diyor. Böyle şey olurmu ya. Okul müdürü aradı ilçeyi siz onaylayın dedi. o da il onaylamayabilir diyor. Böyle durumla karşılaşan oldu mu hiç?

hocam ben ankaraya gidip olaylarla ilgilendiğim için beni tanıyorlar.. bana fazla sıkıntı çıkartmadılar.. tek sıkıntı internet yüzündendi.. il onaylayıncaya kadar yanlarında bekledim.. onayladılar.. ama müdür bir kopyasını bana vermedi.. "sıkıntı" ..... yarın alırım artık.. millet ne olduğu tam belli olmadığı için çekiniyor.. çıksın şu tayin artık iyice sabırım kaçtı..

arkadaşalar Türk Eğitim Sen in sitesindeki yazı gösterseniz olmaz mı acaba?
http://www.turkegitimsen.org.tr/haber_g ... er_id=2807
valla bende bugün verdim köy okulu olduğundan geç geldiğimizden ilçe onaylamamış daha!!!!
yazınızı okuyunca bayağa tırstım eğer bana sıkıntı çıkarırlarsa hemen
yazıyı ilçeye ve ile faxlamayı düşünüyorum olmadı sendika yetkililerini devreye sokmaya!!!!
bu arada 7 haziran pazartesi günü benim yaklaşık 1,5 ay önce verdiğim dilekçenin cevabı geldi müdür çağırdı teslim etti bana!!!
ama ben forumdan müjdeli haberi alınca ve okullar açılınca önemsemedim!!!
bugün müdüre teslim ederkende söyledim böyle böyle oldu diye gözün aydın dedi didiklemedi!!!

HOCAM DİDİKLESELERDE BİŞEY ÇIKMAZ SİZ BAŞVURUNUZU YAPIN.. MÜDÜRÜNÜZ ALMAZSA AVUKATLA GÖNDERİN.. GEREKİRSE GİDİN VALİYLE KONUŞUN.. GİDİP SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUN ÖYLE ŞEYMİ OLUR.. NE SANIYORLAR BUNLAR YA.. SİNİRLENİYORUM.. GERİLDİM İYİCE..

tayinci' Alıntı:
HOCAM DİDİKLESELERDE BİŞEY ÇIKMAZ SİZ BAŞVURUNUZU YAPIN.. MÜDÜRÜNÜZ ALMAZSA AVUKATLA GÖNDERİN.. GEREKİRSE GİDİN VALİYLE KONUŞUN.. GİDİP SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNUN ÖYLE ŞEYMİ OLUR.. NE SANIYORLAR BUNLAR YA.. SİNİRLENİYORUM.. GERİLDİM İYİCE..

efsane geri döndü

Tuna54' Alıntı:
tayinci' Alıntı:

efsane geri döndü
HOCAM TOPLANIP GİDELİM NEREYSE ORASI.
EDELİM MUDAHALEMİZİ:)
AYIPTIR ARTIK BU MÜDÜRE DE YAZIKLAR OLSUN:(

tayinci' Alıntı:

BUGÜN VERDİM TERCİHLERİMİ.HATTA ELDEN TESLİM ETTİM.OKUL, İLÇE VE İLDE ONAYLAMIŞ.BİR SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR.

Tuna54' Alıntı:
tayinci' Alıntı:

efsane geri döndü

BIKAKIN EFSANE BİRAZ DİNLENSİN...HAK ETTİ O KADAR :)

doctor_cmptr' Alıntı:
Tuna54' Alıntı:
tayinci' Alıntı:

efsane geri döndü

HOCAM SAKİN DAHA YENİ GELDİK ANKADARADAN :)

kduran' Alıntı:
Dilekçenin cevabı bakanlığın hangi biriminden geliyor hocam. İlçe o zaman oraya telefon açıp sorsun. Yada Talim Terbiyeyi arasın.

Ben daha tercih bile yapmadım, biraz sonra yapacam eğer bahsedildiği gibi sorun çıkarda tayin isteyemezsem bu sefer açık açık ana avrat söverim, gerçekten yakarım bi tarafı çalarım kibriti. Zaten puanım az stres oldum temelli istediğim yerler gelmeyecek. Dengemi yitirdim !

omegafi' Alıntı:
Ben daha tercih bile yapmadım, biraz sonra yapacam eğer bahsedildiği gibi sorun çıkarda tayin isteyemezsem bu sefer açık açık ana avrat söverim, gerçekten yakarım bi tarafı çalarım kibriti. Zaten puanım az stres oldum temelli istediğim yerler gelmeyecek. Dengemi yitirdim !

hocam dün gece tercihleri yaptım. Oldukça yavaş açılıyordu. Bilgin olsun küfür etmeye başlama. Zahmetli oluyor ama kaydediyorsun sonuçta.

doctor_cmptr' Alıntı:
Tuna54' Alıntı:
tayinci' Alıntı:

efsane geri döndü

hocam okulun faks numarasını ver bakım bi.. :)

benim tercihler ilçeden onaylandı ilde bekliyor. Onaylanana kadar yüreğim ağzımda hizmet puanımıda 4 puan eksik yazdılar. Uğraşmaktan yoruldum valla. Onaylansın yeter neresi çıkarsa artık.

arkadaşlar dilekçeyi kendiniz takip edin yani önce okula sonra ilçeye sonra da ile onaylatın sorunla karşılalmayın ben böyle yaptım.

omegafi' Alıntı:

HOCAM SORUN YOK BENİM İLDE DAHİL HEPSİ ONAYLAMIŞ.SAKİN OL :)

tayinci' Alıntı:
doctor_cmptr' Alıntı:
Tuna54' Alıntı:
tayinci' Alıntı:

efsane geri döndü

hocam okulun faks numarasını ver bakım bi.. :)

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

MÜDÜR TÖVBE EDER YAPTIKLARINA SAKIN FAKS NUMARASINI VERME HOCAM.

80 sayılı ttk' yı gösterin yeterli olur bence.yeniden fax işine girmenin bi anlamı yok. orası zaten onayı vermiş. o kadar uğraştan sonra. Eğitimsen toptan dava açtı bizim durumumuzla ilgili. temmuzda olacak 2. ve 3. ara yer değiştirmelere yetişir. sorundan kökten hallolmuş olur.

Geri