Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
sistem hatasından dolayı öyle olmuş ya kendi kendine düzeldi sonra ne stres ya. Ne olacaksa olsun artık valla. Her yerimden terler boşaldı valla. Tercihlerinizeki hatadan dolayı başvurunuz iptal edilmiştir yazıyordu. Kendi kendine düzeldi.

Adana , Merkez , İLİÇİ , İstediğim Teknik Lise geldi.
Elektronik-Haberleşme Mezunu ; Bilişim Öğretmenlerinin ,Meslek Liselerini tercih edebilmesi için uğraşan,emek veren arkadaşlar olmasaydı şuan bir ilköğretim okulunda olabilirdik.Mücadele eden tüm Değerli Öğretmenlerimize Teşekkürler...

herkese hayırlı olsun arkadaşlar, kilimli eml atandım. biim için uğraşan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

gauldoth' Alıntı:
kağıthane gültepe endüstri meslek lisesi.tayinci hocam Allah senden razı olsun bu arada

herbirimizden razı olsun allah..

http://www.facebook.com/group.php?g...=all&subj=130913976923301&aid=-1&id=620698323

umarım kalıcı olur bu.. ama sonuçta şunu anladık haklarımız için uğraşmalıyız.. şuan tayini çıkmayan arkadaşlar ileride yeniden böyle sıkıntılara düşrlermi bilemiyorum.. umarım bir daha bizle uğraşmaz kimse.. bu bakanıda bir an önce değiştirsinler.. hemşerim aslında ama pek mumnun değilim..

Arkadaşlar bende memleketime dönüyorum SAKARYA (meslek lisesi tabiki) hepniz hakkınızı helal edin arkadaşlar. Benden yana helal olsun.

Ben de Bolu Merkez EM lisesine atandım arkadaşlar. Başta Ankara'da mücadele eden arkadaşlarımız olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlar sonsuz teşekkürler. Birlikteliğimizin gücü sayesinde şu an ilk görev yaptığım okula, öğrenciliğimde de öğretmenliğimde de çok değer verdiğim müdürümün yanıa dönüyorum.

HEPİNİZ HAKKINIZI HELAL EDİN Benden yana helal olsun.

Artık gönül rahatlığıyla iki gün sonraki final sınavıma çalışabilirim. Allah'a emanet olun.

arkadaşlar İZMİR Karabağlar İto vakfı süleyman taştekin meslek lisesi bilişim alan şefiyim. Tayinleri gerçekleşen tüm meslekdaşlarıma hayırlı olsun. il dışından tayin isteyip de okulumuza tayini çıkan arkadaşlar varsa kendilerine yardımcı olabilirim.

BURSA/YILDIRIM/Yıldırım Beyazıt İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Emeği geçen tüm arkadaşlardan Allah razı olsun Ankara giden tüm arkadaşlar hakkınızı helal edin!!!

standbye' Alıntı:
arkadaşlar İZMİR Karabağlar İto vakfı süleyman taştekin meslek lisesi bilişim alan şefiyim. Tayinleri gerçekleşen tüm meslekdaşlarıma hayırlı olsun. il dışından tayin isteyip de okulumuza tayini çıkan arkadaşlar varsa kendilerine yardımcı olabilirim.

6.tercihimdi okulunuz ama kısmet olmadı...

Bu arada hadi atanamadık yapacak bir şey yok ama benim asıl korktuğum seneye bu meslek liselerini açmazlar bize tayin döneminde :roll:

tayinci hocam öncelikle hayırlı olsun. memleketimize buyur gel. face'den de yazdım ama buradan da hatırlatayım dedim. hocam hangi okula atandın bide tercihlerine kaç puanla atanmışlar, bilgi verebilir misin?

80 PUAN KAYSERİ 1. TERCİH HÜRRİYET EML.... BURAYA ATANMAMDA EMEĞİ GEÇEN TÜM ARKADAŞLARIMDAN ALLAH RAZI OLSUN. HERKESİN YOLU AÇIK OLSUN..

irembilisim' Alıntı:
tayinci hocam öncelikle hayırlı olsun. memleketimize buyur gel. face'den de yazdım ama buradan da hatırlatayım dedim. hocam hangi okula atandın bide tercihlerine kaç puanla atanmışlar, bilgi verebilir misin?

ona nereden bakıyoruz.. henüz belli değil sanırım o ileride vereecekler sanırım..

Geri