Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ben dün akşam okuldaki tüm arkadaşların aşvurularını aldım kendim ile götürdüm, sonra memurlar tamam dedi, hocam biz onayları.. GİT manasında yani.. ama oturdum oraya onlar onaylayıncaya kadar bekledim.. sonra onayladılar.. bu yerdeğiştirme dönemini hiç unutmayacağım..

ya arkdaşlar şu istanbulu tercih edecekler var eğitimhane.comda deli oldum ya yine evimin yakınında bir okula gidemicem.vanda 5 yıl çalışmanın ödülü yine istanbulda sürünmek oalcak.böle adaletin ben taaaaaaa:(

tayinci' Alıntı:
Tuna54' Alıntı:
bende hocam bende hala onaylanmamış ilin +2 günü varmış onaylamak için

hocam seninkini onayladılarmı.. reddederlerse ne yapacaksın??
hocam onaylamak zorundalar.onlar bir değerlendirme yapamak gibi şanları yok.görevleri sadece onaylamak.bu vatandaş uygunmu değilmi diye karar verme yetkileri yok.rahat olunuzu yaini.ildeki bir tane kıcı kırık dingil mi karar verecek sizin tayin isteyip isteyemeyeceğinize:)

doctor_cmptr' Alıntı:
tayinci' Alıntı:
Tuna54' Alıntı:
bende hocam bende hala onaylanmamış ilin +2 günü varmış onaylamak için

hocam seninkini onayladılarmı.. reddederlerse ne yapacaksın??
hocam onaylamak zorundalar.onlar bir değerlendirme yapamak gibi şanları yok.görevleri sadece onaylamak.bu vatandaş uygunmu değilmi diye karar verme yetkileri yok.rahat olunuzu yaini.ildeki bir tane kıcı kırık dingil mi karar verecek sizin tayin isteyip isteyemeyeceğinize:)

evet hocam aynen öyle oluyor.. şuan yapılan uygulamayı duymadınızmı? şuan mesela stajerliği kalkan herkes tayin istiyor ya hani.. işte bunla ilgili bit yönetmelik yapmadılar.. sadece basın açıklamasıyla 3 yıl şartını iptal ettiler yani.. .... ... yani kanuna göre değil basın açıklamasına göre iş yapıyorlar...

ayrıca özür durumundan gelen kişilerin başvurularını reddediyorlar.. reddetmelerinin bir gerekçeside yok.. bugün sanırım bizim okuldan bir arkadaşın başvurusu reddedildi... açıktan atanan diğer arkadaşınkide reddedildi galiba... artık çok yalan yanlış iş yapmaya başladılar.. bakanın hemen değişmesi gerekiyor.. mahvetti... tüm düzenin resmen içine etti kadın ya..

Bu konuda emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler. büyük bir iş başarmışsınız, inanın ben bu konudan öğrendim liselerin açıldığını. ondan sonra tercihlerimi güncelledim son gece. böylede rezalet bir bakanlığımız var işte yapılan değişikliği duyurmaktan bile aciz. şans eseri burayı görmesem en son mebbis'e kaydederken farkedecektim liselerin açıldığını, o zaman dahada aceleye gelecekti herşey.

fon olayında organize olabilirsek ben de katılmak isterim. saygılar.

tayinci hocam il onayladı dün gece. Hayırlısı bakalım umarım herkes gönlünce bir yere atanır. Salı günü paylaşırız artık.

mevcut' Alıntı:
Bu konuda emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler. büyük bir iş başarmışsınız, inanın ben bu konudan öğrendim liselerin açıldığını. ondan sonra tercihlerimi güncelledim son gece. böylede rezalet bir bakanlığımız var işte yapılan değişikliği duyurmaktan bile aciz. şans eseri burayı görmesem en son mebbis'e kaydederken farkedecektim liselerin açıldığını, o zaman dahada aceleye gelecekti herşey.

fon olayında organize olabilirsek ben de katılmak isterim. saygılar.

günaydın hocam. Maşallah size

Tuna54' Alıntı:

ne mutlu bize.. :) artık güncel tutmak için güncel yazıyoruz.. ama henüz bişeyler başarmış sayılmayız bu atama dönemini atlattık.. belki bir süre daha bize bulaşan olmaz ama.. eninde sonunda yine takarlar bunlar..

:D :)

Resmi açıklamayı aradım ama bulamadım. Ben yarın diye biliyordum. Salı gününü bekleyeceğiz o zaman.

Sonunda kazanmış olsak bile, her şey oldu bittiye gelmemeli. bize bu durumun neden kaynaklandığı ve tekrar edip etmiyeceği konusunda bilgi verilmeli

emre hocanın başvurusu iptal edilmiş.. onaylandığı halde bu sabah iptal edilmiş.. sabah il. mem'e gidiyordu... umarım düzeltir durumunu..

tercihlerinizi kontrol edin.

Ekli dosyalar

• PTAL.jpg
    PTAL.jpg
    111.5 KB · Görüntüleme: 370
inşallah genel için bir sorun yoktur. bir arkadaşımızınki iptal edilmiş.. başka bir sebepten sanırım.. telefonla ulaşamadım.. neden sebebini bilmiyorum..

Geri