DaMieN' Alıntı:Bu arada hadi atanamadık yapacak bir şey yok ama benim asıl korktuğum seneye bu meslek liselerini açmazlar bize tayin döneminde :roll:
Tuna54' Alıntı:DaMieN' Alıntı:Bu arada hadi atanamadık yapacak bir şey yok ama benim asıl korktuğum seneye bu meslek liselerini açmazlar bize tayin döneminde :roll:
ben memlekete döndüm hocam çok şükür ama seneye yine aynı şeyler olursa yine devam . Atandık kurtulduk yok. Merak etmeyin hocam.
Valla sorunun cevabını bilmiyorum ama sayenizde bu yazdıklarınızın hepsinden uzunca bir süre kurtulduğumu biliyor ve için için göbek atıyorum. Allah hepinizden razı olsuntayinci' Alıntı:not defteri teslim, not fişeri, rehberlik dosyası, kulüp dosyası, ogye çalışma dosyaları, ders kesim raporu, rehberlik yıl sonu raporları, özel eğitim öğrencilerinin raporları vb.... ıvır zıvır.. teslim ettikten sonra ne zaman ilişin kesilecek..???
omegafi' Alıntı:Eyi olmuş eyi. Adminin eline sağlık
Arkadaşlar aynı şeyleri kaç defa tekrar ettik artık bırakalım şu lüzumsuz polemikleri.
tayinci' Alıntı:omegafi' Alıntı:Eyi olmuş eyi. Adminin eline sağlık
Arkadaşlar aynı şeyleri kaç defa tekrar ettik artık bırakalım şu lüzumsuz polemikleri.
hocam tayin çıktımı?
http://aksaray.meb.gov.tr/TR1/images/st ... ildisi.pdfdoctor_cmptr' Alıntı:ARKADAŞLAR BU ARADA BİZ NE ZAMAN İLİŞİĞİ KESİP YENİ OKULUMUZA GİTCEZ.KLAVUZDA 18 HAZİRANDAN İTİBAREN 10 GÜN İÇNDE DİYOR AMA İLD IŞI TAYİNLERDE 15 GÜN MAYİL HAKKIMI NE VARMIŞ.NİYE BÖLE APTALCA BELİRSİZLİKLER VAR YA NİYE İŞLERİNİ DOGRU DÜZGÜN YAPMIYOLAR.
İDARE 1 TEMMUZDA AYRIL DİYO SINAV GÖREVİ VERİYOLAR.
BİLGİSİ OLAN VARMI ACABA.
AYRICA BAŞVURU SÜRESİ UZATILDI MALUM AMA KLAVUZ GÜNCELLENMEDİ.KARANANEMLER 9 HAZİRANDA DİYORDU AMA BAŞVURU ERTELENDİĞİ İÇİN KARANAMELERİN ÇIKMASIDA UZİCEKMİ........
Hocam öncelikle yazı için çok teşekkür ediyor sonrasında da aptalca bulduğum bir madde hakkında fikirlerinize başvurmak istiyorum.egunay' Alıntı:http://aksaray.meb.gov.tr/TR1/images/st ... ildisi.pdf
Atamalar ile ilgili yazı.
2 kez sıra tayin yapılacak. 30 temmuz ve 17 ağustos. Bu yüzden 1. tayinde normu dolu bir okuldan başka bir okula tayini çıkan öğretmenin yerine (normu boşalmış olacak) 2. tayinde başka birisi atanabilecek.yuzuakyener' Alıntı:Hocam öncelikle yazı için çok teşekkür ediyor sonrasında da aptalca bulduğum bir madde hakkında fikirlerinize başvurmak istiyorum.egunay' Alıntı:http://aksaray.meb.gov.tr/TR1/images/st ... ildisi.pdf
Atamalar ile ilgili yazı.
Madde 6- 2010 Yılı Öğretmenlerin Yer Değiştirme Kılavuzu hükümleri çerçevesinde, kadrosunun bulunduğu eğitim kurumunda iki yılı dolduran veya 15 Eylül 2010 tarihi itibarı ile iki yılı dolduracak öğretmenlere norm açığı bulunsun yada bulunmasın il genelindeki tüm eğitim kurumları yansıtılarak il içinde yeniden yer değiştirmeleri için ikinci kez başvuru hakkı verilecektir.
Bu ne saçmalıktır yaa norm açığı bulunmayan okulu niye yansıtacaklar ekrana. 30 tane bilgisayarcıyı aynı okula mı dolduracaklar? :S
Yazdığın kurumlara atanacaksın diye birşey yok. Norm kadroda açık yoksa tayin gerçekleşmiyor. İl içi sıra tayin bu şekildedir.yuzuakyener' Alıntı:Ya boşalmassa?
ceyne' Alıntı:erkek tekniğe bi teşekkür hediyemiz olacaktı. bugün için gideceğimi söylemiştim ama mümkün olmadı, yarın bi aksilik olmazsa emanetinizi veririm. bu arda ben tayin istemedim ama tayini çıkan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum.