irembilisim' Alıntı:mebbis de başvurular kısmında gözüküyor hocam...
gurcal' Alıntı:irembilisim' Alıntı:mebbis de başvurular kısmında gözüküyor hocam...
Evet hocam haklısın az önce girdim baktım ... Mezun olduğu okullar bölümünü ve geçmek istediği alan bölümünü Elektrik-Elektronik Tek./Elektronik seçtiğimde bulunduğum ilde tek okul açılıyor ... Kafamı kurcalayan 2 soru var ;
1- Klavuzda belirtilmeyen alan nasıl oluyor da mebbiste bana açılıyor ?
http://personel.meb.gov.tr/kilavuz/2010 ... lavuzu.pdf
2- Olurda oraya geçersem tayin istemek için 3 yıl bu kurumda çalışmam gerekiyor mu ?
ozilogic' Alıntı:Arkadaşlar açılmış banada tekokul var ama okul süper bilişim şefliğini bırakıp elektronik öğretmeni olayım mı?
Zannetmiyorum, çünkü excel dosyasına bakarsanız birçok branş için bu hak verildi. Türkiye çapında tüm alanlarda 30252 kadro gösterilmiş alan değişikliği için.m-akyer' Alıntı:bu alan değişiklğinin verilme sebebi önümüzde ki atama dönemlerinde bizleri ilköğretme yönlendirme yapmak için olabilir mi?
aklıma böyle bir alangirlik düştü????
irembilisim' Alıntı:gurcal' Alıntı:irembilisim' Alıntı:mebbis de başvurular kısmında gözüküyor hocam...
Evet hocam haklısın az önce girdim baktım ... Mezun olduğu okullar bölümünü ve geçmek istediği alan bölümünü Elektrik-Elektronik Tek./Elektronik seçtiğimde bulunduğum ilde tek okul açılıyor ... Kafamı kurcalayan 2 soru var ;
1- Klavuzda belirtilmeyen alan nasıl oluyor da mebbiste bana açılıyor ?
http://personel.meb.gov.tr/kilavuz/2010 ... lavuzu.pdf
2- Olurda oraya geçersem tayin istemek için 3 yıl bu kurumda çalışmam gerekiyor mu ?
1. Sorun:
Sayfa -4:
3. GENEL AÇIKLAMALAR
3.1. Mezun olduğu alanı dışında atanan veya öğrenimleri birden fazla alana kaynak olanlar ile başka bir alanda yüksek öğrenimi bitiren öğretmenler, adaylıklarının kaldırılmış olması ve mezuniyetlerinin Talim ve Terbiye Kurulunun ilgi (c) Kararında atanacağı alana uygun olması kaydıyla atanabilecekleri alanlara,
Yani, klavuz ekinde sadece Türkçe Öğretmenliğine geçişten bahsedilmiş, sebebi özel bir başvuru olacağı için (istihdam alanı daralan, artık almanca fransızca öğretmeyeceğiz anlamına geliyor), zaten diğerleri elektronik ortamda olacak denmiş,
2. Sorun:
3.4. Alan değişikliği yapılan öğretmenler 31/12/2010 tarihine kadar il içinde yer değiştirme talebinde bulunamayacaktır.
ozilogic' Alıntı:Arkadaşlar açılmış banada tekokul var ama okul süper bilişim şefliğini bırakıp elektronik öğretmeni olayım mı?
Hemşerim birbirimze yakınız. Bende Sarayönü'ndeyim ve seninle aynı durumdayım. Ben düşünmüyorum. Buradan kalkıp Seydişehir'e elindeki imkanlar bırakılıp gidilmez, bence...
hocam okullar acıldımı basvuru ekranında bende ozlukde bir duzletme istiyor su an. sende problem varmı pwki bir bakarmısınozilogic' Alıntı:hocam ben geçmeyi düşünüyorum korkulu rüya görmektense uyumamak daha iyidir. Bakanlığın ne yapacağı belli olmuyor. Önlük bilişimdede giiyordum zaten devam ederiz
hocam açılıyor bana 1 okul görünüyor yalnız okulu araştırıyorum ordada elektrikçi elektronikçi kavgası var ya of ne bitmez çilemiz var . Elektrikçiler daha eski olduğu için elektronik bölümünü kendi alt bölümleri olarak görüyorlar offfffffffffffffmuratmertgenc' Alıntı:hocam okullar acıldımı basvuru ekranında bende ozlukde bir duzletme istiyor su an. sende problem varmı pwki bir bakarmısınozilogic' Alıntı:hocam ben geçmeyi düşünüyorum korkulu rüya görmektense uyumamak daha iyidir. Bakanlığın ne yapacağı belli olmuyor. Önlük bilişimdede giiyordum zaten devam ederiz
gauldoth' Alıntı:iliçi yer değiştirenlere çıkıyor.peki başvuru yapmayı deneyen var mı? başvuru yapınca siz başvuramazsınız diye bir uyarı çıkıyor mu?
gurcal' Alıntı:irembilisim hocam verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ancak 2. soru için il içi hakkında açıklama yapılmış il dışı için herhangi bir açıklama yapılmamış bununla ilgili bir bilgin veya yorumun var mı ? Saygılarımla
ozilogic' Alıntı:hocam açılıyor bana 1 okul görünüyor yalnız okulu araştırıyorum ordada elektrikçi elektronikçi kavgası var ya of ne bitmez çilemiz var . Elektrikçiler daha eski olduğu için elektronik bölümünü kendi alt bölümleri olarak görüyorlar offfffffffffffff