Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arkadaşlar temmuzdaki il içi atamalarda meslek liselerin açılıp açılmayacağı bilgisini nereden alabirim.
İliçi yerdeğiştirmede meslek liseleri bize açılırsa alan değiştirmeyi düşünmüyorum. 7 Temmuzda da alan değiştirmede
son başvuru tarihi, bu belirsizlik insanı yıpratıyor.

ozilogic' Alıntı:
irembilisim hocam sarayönünde hangi okuldasınız siz?

Hocam Çelik gider ayak 76. maddeyle Seydişerdeki Müdür yardımcısını Fatihe müdür atadı. Türk Eğitim Sen mahkemeye verdi, kazandı. Tekrar yerine gitti. Bu sefer eski okulunun müdürlüğü boşaldığı için müdürlüğe oturdu. Müdürü için fatihte çalışan arkadaşlar çok iyi birisi diyorlardı. Onların yalançısıyım :D

Hocam Sarayönü Kız Meslekteyim. İsmim Arif. Bende Fatih Teknik mezunuyum (97). Siz kaç mezunusunuz. Birde tanıdık çıkıyormuşuz. Siz Ilgın'da hangi okuldasınız hocam?

ozilogic' Alıntı:
Arkadaşalar yanlış bilgi vermek istemem Ankaraya giden ekip içinde Vandan tanıdıgım Tolgay vardı onunl akonuşmuştum. Talim Terbiye başkanı haziran ayı içersinde sizin durum ile ilgili bir karar alacağız demiş ama kara ne olacak belli değil. Dikkatiniz çektiyse uzun yıllardır verilmeyen alan değişimi kontenjanı bu sene verildi hemde bir çok branşa bunun anlamı bence herkes kendi branşında çalışsın.

hocam aynı şekilde elektroniktende bilişim alanınan geçiş var şuan ve meslek liseleride gözüküyor.....Yani bizden bu hakkı alacaklarsa halal alan değişikliğinde elektronikten bilişime geçiş veriyorlar biraz ters olur değilmi...

Bilişime senelerdir bu kaadar yatırım yapmışım artık bırakmam....Birde elektroniğe geçip elektrikçilerlel ortak çalışmak..hemde ayağında yer kabuğu soğumuş elektrikçilerle....Belki elektronik ayrı olsadı elektrikten düşünürdüm..:)

irembilisim' Alıntı:
ozilogic' Alıntı:
irembilisim hocam sarayönünde hangi okuldasınız siz?

Hocam Çelik gider ayak 76. maddeyle Seydişerdeki Müdür yardımcısını Fatihe müdür atadı. Türk Eğitim Sen mahkemeye verdi, kazandı. Tekrar yerine gitti. Bu sefer eski okulunun müdürlüğü boşaldığı için müdürlüğe oturdu. Müdürü için fatihte çalışan arkadaşlar çok iyi birisi diyorlardı. Onların yalançısıyım :D

Hocam Sarayönü Kız Meslekteyim. İsmim Arif. Bende Fatih Teknik mezunuyum (97). Siz kaç mezunusunuz. Birde tanıdık çıkıyormuşuz. Siz Ilgın'da hangi okuldasınız hocam?
Hocam ben 98 mezunuyum. Ilgın Endüstri Meslekte Çalışıyorum Bilişim Şefi olarak. Seydişehirin müdürü erkek tekniğin müdürünün amcaoğlu aynı zamanda

Elektronikten Bilişime geçiş yok hocam konyada kadro olmasına karşın. Elektronik öğretmnei arkadaşın sayfasında;
Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Bakanlık atama alanınız başvuru yapmanız için uygun değil yada Bulunduğunuz ilde geçebileceğiniz alana ait kontenjan yok.!

Özlük modülünde hizmet puan ve süresini etkileyen güncellemeler başvuru ekranına eş zamanlı olarak yansımaktadır.Puan ve süre hesabında yanlışlık olanlar özlük bilgilerini güncelleterek başvuru yapmalıdır.
Yazıyor.

istanbuldan bir arkadaşda elektronik öğretmeni ve bilişim açılıyormuş....O arkadaşın sistem kaynaklıdır..

fatherboard' Alıntı:
istanbuldan bir arkadaşda elektronik öğretmeni ve bilişim açılıyormuş....O arkadaşın sistem kaynaklıdır..
ozilogic' Alıntı:
Elektronikten Bilişime geçiş yok hocam konyada kadro olmasına karşın. Elektronik öğretmnei arkadaşın sayfasında;
Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Bakanlık atama alanınız başvuru yapmanız için uygun değil yada Bulunduğunuz ilde geçebileceğiniz alana ait kontenjan yok.!

Özlük modülünde hizmet puan ve süresini etkileyen güncellemeler başvuru ekranına eş zamanlı olarak yansımaktadır.Puan ve süre hesabında yanlışlık olanlar özlük bilgilerini güncelleterek başvuru yapmalıdır.
Yazıyor.
Hocam muğla ünviversitesi TEFde elektronik ve bilgisayar öğretmenliği bölümü var. Bu bölüm mezunu olupta elektronik atanmış öğretmen bilişime alan değiştirebilir. Aynı şekilde yine bu bölümü okuyup bilişim atanmış öğretmen eletroniğe alan değişikliği isteyebilir.
Ancak elektronik öğretmenliği mezunu iseniz ve elektronik öğretmeni olarak çalışıyorsanız tabiki bilişime alan değiştiremezsiniz.
Önemli olan okuduğunuz bölümün (1den fazla lisans eğitimi bitirmiş olabilirsiniz) 80 sayılı ttkbde hangi alana atanabileceğidir.

ozilogic' Alıntı:
Hocam ben 98 mezunuyum. Ilgın Endüstri Meslekte Çalışıyorum Bilişim Şefi olarak. Seydişehirin müdürü erkek tekniğin müdürünün amcaoğlu aynı zamanda

Osman Hocam, imzanda bulunan adresden yola çıkarak kimliğini öğrenmiştim :D hocam teknik mezunumusunuz? akraba çıkacağız :D

Zaten akraba tanıdık olmazsa Fatih'e müdür yaparlarmıydı :D görüşmek dileğiyle...

irembilisim' Alıntı:
ozilogic' Alıntı:

Osman Hocam, imzanda bulunan adresden yola çıkarak kimliğini öğrenmiştim :D hocam teknik mezunumusunuz? akraba çıkacağız :D

Zaten akraba tanıdık olmazsa Fatih'e müdür yaparlarmıydı :D görüşmek dileğiyle...
Hocam Ben Meslek olarak Meramda başladım Tenike geçince Fatihe geldim...

Arkadaşım Marmamara mezunu ve elektronik öğretmeni..Bilişim alanına alan değişikliği isteyebiliyor...Bilginize kesin bilgidir...

arkadaslar elektroniğe geçiş istediğinizde iller arası acıldımı size. bana sadece il iliçi acıldı merak ettim. ayrıca sizede sadece elektronik mi acılıyor . ben marmara elektronik haberleşme mezunuyum ama neden sadece elektronik acılıyor ki madem geçiş hakkı veriyorsun diplomama uygun yerlerin hepsini ve cok secenekli acsa daha uygun olmazmıydı. 5 tercih ne anlamadım. endüstriyel otomasyon bölümü var abi eml lerde ben orayı istiyorum mesela.diplomamda haberleşme yazıyor ayrıca haberleşme acılması lazımdı bana. sasırtıcı bir acılım olmus :x

Arkadaşlar klavuzu dikkatli okuyun;
----------------------------------------------------------------------
c) Talim ve Terbiye Kurulunun 07/07/2009 tarih ve 80 sayılı kararı.
3. GENEL AÇIKLAMALAR
3.1. Mezun olduğu alanı dışında atanan veya öğrenimleri birden fazla alana kaynak olanlar
ile başka bir alanda yüksek öğrenimi bitiren öğretmenler, adaylıklarının kaldırılmış olması ve
mezuniyetlerinin Talim ve Terbiye Kurulunun ilgi (c) Kararında atanacağı alana uygun olması
kaydıyla atanabilecekleri alanlara,

2010 yılı alan değiştirme döneminde;
 İstihdam alanı daralan öğretmenler, Bakanlık Atama Alanına göre EK-2 çizelgedeki
alanlara,
 İlgi (c) Karar eki çizelgeye göre geçebileceği alana kaynak olan yüksek öğretim
programlarından mezun olan öğretmenler ilan edilen alanlara,
alan değişikliği isteğinde bulunabileceklerdir.

1. Başvuru Şartları
1.2. Talim ve Terbiye Kurulunun öğretmenliğe atanacakların belirlenmesine ilişkin kararına
göre öğrenim durumu geçeceği alana uygun olma şartı aranacaktır.
-------------------------------------------------------------------------

Tayin istemedim arkadaşlar bölümdeki öğretmenler hocam ders sıkıntısı var gelme dedi müdür yrdımcısı hocam dersten bol birşey yok gel dedi. :) veeee anladım ki elektrikçilerle anlaşmak hakkaten zor. okulda 9 elektrikçi 1 elektronikçi var:)

arkadaşlar teknik öğretmenlik hakkımızın geri alınmasında ankaraya giden 9 öğretmen arkadaşımız için bi güzellik yapacaktık. o konu ne oldu?
ben zonguldak kilimli eml ye atandım arkadaşların girişimi sayesinde, kendilerine tekrardan teşekkür ediyorum.

bugün acılan il içilerde durum ne arkadaşlar ben yerdeğiştirme yatığım için göremiyorum . yeniden meslek liseleri acılmaması sorunu varmı?

Geri