ozilogic' Alıntı:irembilisim hocam sarayönünde hangi okuldasınız siz?
ozilogic' Alıntı:Arkadaşalar yanlış bilgi vermek istemem Ankaraya giden ekip içinde Vandan tanıdıgım Tolgay vardı onunl akonuşmuştum. Talim Terbiye başkanı haziran ayı içersinde sizin durum ile ilgili bir karar alacağız demiş ama kara ne olacak belli değil. Dikkatiniz çektiyse uzun yıllardır verilmeyen alan değişimi kontenjanı bu sene verildi hemde bir çok branşa bunun anlamı bence herkes kendi branşında çalışsın.
Hocam ben 98 mezunuyum. Ilgın Endüstri Meslekte Çalışıyorum Bilişim Şefi olarak. Seydişehirin müdürü erkek tekniğin müdürünün amcaoğlu aynı zamandairembilisim' Alıntı:ozilogic' Alıntı:irembilisim hocam sarayönünde hangi okuldasınız siz?
Hocam Çelik gider ayak 76. maddeyle Seydişerdeki Müdür yardımcısını Fatihe müdür atadı. Türk Eğitim Sen mahkemeye verdi, kazandı. Tekrar yerine gitti. Bu sefer eski okulunun müdürlüğü boşaldığı için müdürlüğe oturdu. Müdürü için fatihte çalışan arkadaşlar çok iyi birisi diyorlardı. Onların yalançısıyım
Hocam Sarayönü Kız Meslekteyim. İsmim Arif. Bende Fatih Teknik mezunuyum (97). Siz kaç mezunusunuz. Birde tanıdık çıkıyormuşuz. Siz Ilgın'da hangi okuldasınız hocam?
fatherboard' Alıntı:istanbuldan bir arkadaşda elektronik öğretmeni ve bilişim açılıyormuş....O arkadaşın sistem kaynaklıdır..
Hocam muğla ünviversitesi TEFde elektronik ve bilgisayar öğretmenliği bölümü var. Bu bölüm mezunu olupta elektronik atanmış öğretmen bilişime alan değiştirebilir. Aynı şekilde yine bu bölümü okuyup bilişim atanmış öğretmen eletroniğe alan değişikliği isteyebilir.ozilogic' Alıntı:Elektronikten Bilişime geçiş yok hocam konyada kadro olmasına karşın. Elektronik öğretmnei arkadaşın sayfasında;
Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Bakanlık atama alanınız başvuru yapmanız için uygun değil yada Bulunduğunuz ilde geçebileceğiniz alana ait kontenjan yok.!
Özlük modülünde hizmet puan ve süresini etkileyen güncellemeler başvuru ekranına eş zamanlı olarak yansımaktadır.Puan ve süre hesabında yanlışlık olanlar özlük bilgilerini güncelleterek başvuru yapmalıdır.
Yazıyor.
ozilogic' Alıntı:Hocam ben 98 mezunuyum. Ilgın Endüstri Meslekte Çalışıyorum Bilişim Şefi olarak. Seydişehirin müdürü erkek tekniğin müdürünün amcaoğlu aynı zamanda
Hocam Ben Meslek olarak Meramda başladım Tenike geçince Fatihe geldim...irembilisim' Alıntı:ozilogic' Alıntı:Hocam ben 98 mezunuyum. Ilgın Endüstri Meslekte Çalışıyorum Bilişim Şefi olarak. Seydişehirin müdürü erkek tekniğin müdürünün amcaoğlu aynı zamanda
Osman Hocam, imzanda bulunan adresden yola çıkarak kimliğini öğrenmiştim hocam teknik mezunumusunuz? akraba çıkacağız
Zaten akraba tanıdık olmazsa Fatih'e müdür yaparlarmıydı görüşmek dileğiyle...
TEŞEKKÜRLER SAĞOLASIN HOCAMozilogic' Alıntı:Hocam iller arası olmuyo il içi tayin şeklinde oluyor alan değişikliği..
carni' Alıntı:bugün acılan il içilerde durum ne arkadaşlar ben yerdeğiştirme yatığım için göremiyorum . yeniden meslek liseleri acılmaması sorunu varmı?