Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
sanırım bu sorun kökten çözüldü.kılavuzda sadece bu madde* yazıyor ve baktım meslek liseleri de açık
*b) Matematik-Bilgisayar bölümü, İstatistik-Bilgisayar bölümü, Bilgisayar Teknolojisi/Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği mezunları;

-İlköğretim okullarını,

-Mesleki ve teknik liseler hariç diğer liseleri tercih edeceklerdir.

b) Matematik-Bilgisayar bölümü, İstatistik-Bilgisayar bölümü, Bilgisayar Teknolojisi/Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği mezunları;
-İlköğretim okullarını,
-Mesleki ve teknik liseler hariç diğer liseleri tercih edeceklerdir.
Evet arkadaşlar klavuza yukarıdaki madde eklenmiş ve 2009 ve önceki yıllarda uygulanan sisteme geri dönülmüştür. PGM yaptığı yanlışı kabul etmiştir. Hayırlı olsun.

tayinci' Alıntı:
hiç geçiş yapan oldumu?
5,5 yıl bt öğretmenliği yapınca yemedi diyebilirim. Birçok şeyi unuttum, yeniden başlamak çok koyardı ve çok zorlanırdım. BTde ise 5,5 yıllık birikimim var. Bu sebeble alan değişikliği istesem kesin çıkacağı okula alan değişikliği istemedim ama Bilişimci olarak iliçi tayin istedim. Bakalım istanbul mem sonuçları açıksın bekliyoruz.

BEN GECTIM ELEKTRONIGE 5 YIL BIR YANA 25 YIL VAR DIYE DUSUNDUM. TELEFONLA ARAYAN MI ARARSIN GECE GECE. MAALESEF ÜLKEMİZDE BU KADAR BİLGİSAYAR BİLMEYEN VARKEN GERÇEKTEN ZOR İŞ ABİ . ANLATIYORSUN MEMURA DİYELİM 2 GÜN SONRA TEKRAR AYNI SENARYO. YA NOT ALSANA ARKADS DİYORUM. ANLAMIYORUM Kİ DİYOR. BAŞKA BİŞEY YOK. VE HERKESIN BILGISAYARCIYA SORU SORMASI BENI ARTIK GERÇEKTEN RAHATSIZ EDIYORDU. BASIT ZOR FARKETMEZ. SIRF MENFAATI ICIN GELIP MUHABBET EDIP SONRA YAW BENIM BILGISAYAR DA ŞU SORUN VARRRRRR DİYE LAF AÇANLARIN ARKADAŞLIGINI DUSUNMEYE BASLAR HALE GELMISTIM.GECIS YAPTIGIM ICIN DEGIL SEN GIT UNIVERSITEDE TEKNIK EGITIM GOR MEMURA EXCELI MOUSE KULLANMAYI 5 KERE OGRET . TEMBELLIK BECERIKSIZLIK GORUNCE NEDENSE BANA BISEYLER OLUYOR . NEYSE BEN GIDIP BIR KOLA ICEYIM. SERINLERIM

SENDEMI BRUTUS GENE GENE GENE :scared:

forumlara şöyle bir göz atıyorum şimdide sanırım meslekte çalışan böteli arkadaşları parmaklamaya hazırlanıyorlar. Adamlar birlik olacaklarına elektronikcilere takılıyorlar. Hayret birşey. Forum sayfamızda öksüz kaldı bu arada.

muratmertgenc' Alıntı:
BEN GECTIM ELEKTRONIGE 5 YIL BIR YANA 25 YIL VAR DIYE DUSUNDUM. VE HERKESIN BILGISAYARCIYA SORU SORMASI BENI RAHATSIZ EDIYORDU. BASIT ZOR FARKETMEZ. MENFAATI ICIN GELIP MUHABBET EDIP SONRA YAW BENIM BILGISAYAR DA SU SORUN VARRRRRR

SENDEMI BRUTUS GENE GENE GENE :scared:

:+1: :puhaha:

teşekkürler arkadaslar elektroniğe gectim ama end. otomasyon gelişsin biraz daha ona geçicem su an yemiyor. teklifi bile geldi ama her yerde yaygınlaşmamıs onun ıcın atama doneminde kayseri, bursa erzurum,izmr, ankra,gebze,istanbul acılacak bende buralardan baska biryere gidemeyecegim icin aklımda ama tayin isteyecegim ile ve okullara acıldıgında gececegim hemen.

ENDÜSTRİYEL OTOMASYON TEKNOLOJİLERİ ALANI Bulunan Okullarımız Ayrıntılı bilgi için Kurum Adına tıklayınız
Sıra İl İlçe Kurum Kodu Kurum Adı Kurum Türü
ADANA SEYHAN 111715 Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
1 ADANA SEYHAN 111715 Adana Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
2 AFYONKARAHİSAR MERKEZ 263291 Gazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
3 AFYONKARAHİSAR MERKEZ 263291 Gazi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
4 ANKARA ÇANKAYA 119676 Balgat Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
5 ANKARA ALTINDAĞ 966456 İskitler Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
6 ANKARA ALTINDAĞ 966456 İskitler Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
7 ANTALYA MURATPAŞA 970149 Antalya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
8 BURSA OSMANGAZİ 134787 Hürriyet Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
9 BURSA OSMANGAZİ 281727 Ali Osman Sönmez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
10 BURSA OSMANGAZİ 281727 Ali Osman Sönmez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
11 DENİZLİ MERKEZ 140099 Şehit Öğretmen Yusuf Batur Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
12 DENİZLİ MERKEZ 140099 Şehit Öğretmen Yusuf Batur Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
13 ERZURUM YAKUTİYE 967486 Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
14 ESKİŞEHİR ODUNPAZARI 967488 Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
15 ESKİŞEHİR ODUNPAZARI 967488 Atatürk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
16 ESKİŞEHİR ODUNPAZARI 967491 Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
17 GAZİANTEP ŞAHİNBEY 149649 Mehmet Rüştü Uzel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
18 GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL 378191 Hacı Sani Konukoğlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
19 HATAY DÖRTYOL 965887 Dörtyol Payas Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
20 İSTANBUL ÜSKÜDAR 162869 Haydarpaşa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
21 İSTANBUL ZEYTİNBURNU 163216 Zeytinburnu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
22 İSTANBUL TUZLA 345007 Tuzla Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
23 İSTANBUL PENDİK 960162 Pendik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
24 İSTANBUL PENDİK 960162 Pendik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
25 İSTANBUL BEŞİKTAŞ 965232 İSOV-Dinçkök Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
26 İZMİR ÇİĞLİ 417105 Çiğli 75.Yıl Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
27 İZMİR BORNOVA 751078 Mazhar Zorlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
28 İZMİR BORNOVA 751078 Mazhar Zorlu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
29 KAHRAMANMARAŞ MERKEZ 184169 Kahramanmaraş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
30 KAHRAMANMARAŞ MERKEZ 184169 Kahramanmaraş Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
31 KAYSERİ MELİKGAZİ 169739 Hürriyet Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
32 KAYSERİ MELİKGAZİ 169739 Hürriyet Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
33 KIRIKKALE MERKEZ 121515 Kırıkkale Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
34 KOCAELİ İZMİT 173805 İzmit Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
35 KOCAELİ GEBZE 174129 Gebze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
36 KOCAELİ GEBZE 215978 Gebze STFA Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
37 KOCAELİ DARICA 967519 Deniz Yıldızları Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
38 KONYA SELÇUKLU 269621 Adil Karaağaç Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
39 KONYA SELÇUKLU 269621 Adil Karaağaç Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
40 MALATYA MERKEZ 180387 Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
41 MERSİN TARSUS 157774 Tarsus Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
42 MERSİN TARSUS 157774 Tarsus Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
43 ORDU MERKEZ 191132 Ordu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
44 ORDU MERKEZ 191132 Ordu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
45 ŞANLIURFA MERKEZ 205688 Şanlıurfa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
46 ŞANLIURFA MERKEZ 205688 Şanlıurfa Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
47 TEKİRDAĞ ÇORLU 960125 Mehmet Rüştü Uzel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi
48 TEKİRDAĞ ÇORLU 960125 Mehmet Rüştü Uzel Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Teknik Lisesi
49 VAN MERKEZ 960137 Van Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi>>> Anadolu Meslek Lisesi

http://etogm.meb.gov.tr/?sayfa_id=200&s ... DD%20ALANI

http://etogm.meb.gov.tr/?sayfa_id=1000& ... read_bursa

Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Bölümlerini Yaygınlaştırma Programını Güçlendirme Projesi (SPREAD) 6. Proje İlerleme Toplantısı ve “Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanının Endüstriye Katkısı” konulu 3. Çalıştay 14-15 Ocak 2010 tarihlerinde Bursa Ali Osman Sönmez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde gerçekleştirilmiştir bursada ki teknik lisede bu arada supermiş ilk defa goruyorum. böle teknik liselerde varmıs demek vayyyy

murat hocam endüstriyel otomasyon alan değişikliğinde açık değildi. açıkçası açılırsa bende bu alana geçmeyi düşünüyorum ama atama alanı otomasyon olan birini ne duydum ne gördüm.bu konudaki bilgilerinizi paylaşır mısınız?

hocam hizmetiçi kursla sadecec elektronik değil elektrik öğretmenleri..... bile geçebiliyor. kurs izmirde sanırım mazhar.. eml olması laazım . 1.5 + 1.5 ay totalde 3 aylık bir kurs ve bitiminde sınav. gecen sene gidenler içinden 1 kişi gecememiş sadece. ama tekrar soyluyorum. su an yaygın degil ama gelecegin mesleği bence endüstriyel otomasyon. herşeyi robotlar yapacak.elektronik bitik maalesef ayrıca atamasıda durmak uzere yılda 25 e dustu. elektronikle elektrik birleşimi neden oldusizce cunku elektronik birsuru parçalara ayrılmış. ondan dogan parçaları daha iddaalı.end. otomasyon , tıp elektronği..

bende googledan buldum su an

2006-2007 Eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyete geçen Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri bölümünün Bölüm Şefi ve Öğretmenleri Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri konusunda bilgilenmek ve gelişmeleri yakından takip etmek amacıyla 19 Şubat 2007 ve 18 Mayıs 2007 tarihleri arasında açılan hizmetiçi eğitim kursuna katılmak üzere İzmir’e gittiler
http://www.sanliurfaeml.com/modules.php?name=News&file=article&sid=46

T.C.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığı

HİZMETİÇİ EĞİTİM ETKİNLİK PROGRAMI

1. ETKİNLİĞİN ADI:

Endüstriyel Otomasyon
Teknolojileri Kursu (Endüstriyel Kontrol Temel Seviye 2)

2. ETKİNLİĞİN AMAÇLARI:

- Bakanlığımız ile Japon Hükümeti arasındaki teknik işbirliğine
dayalı olarak uygulanan proje çerçevesinde endüstriyel kontrol
konusunda; eğitim alan uzmanların bilgi, becerilerini ve
deneyimlerini diğer yaygınlaştırma okullarındaki endüstriyel
otomasyon teknolojileri alanında görev yapan öğretmenlere aktarmak,

3. ETKİNLİĞİN SÜRESİ:

- 33 gün /138 saat

4. ETKİNLİĞİN HEDEF
KİTLESİ :
- Endüstriyel Teknik Öğretim
Okullarında Proje Yaygınlaştırma kapsamında Otomasyon Teknolojileri
Bölümünde görev yapan bilgisayar ve elektronik öğretmenleri.

5. ETKİNLİĞİN UYGULANMASI
İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR:

- Endüstriyel Teknik Öğretim
Okullarında görevli, Proje Yaygınlaştırma kapsamında Otomasyon
Teknolojileri Bölümünde görev yapan bilgisayar ve elektronik alan
öğretmenlerinin yetiştirilmesi ihtiyacından doğmuştur.

- Kursa katılım internet yapılacaktır,

- Katılımcı sayısı 14 kişi olacaktır

- Kurs, İzmir Bornova Mazhar Zorlu Anadolu Teknik ve Plastik
Endüstri Meslek Lisesinde verilecektir.

- Eğitim görevlileri konusunda uzman öğretim üyeleri oluşacaktır.

- Kurs süresince gerekli görüldüğü zamanlarda gezi, gözlem ve
incelemeler yapılacaktır.

- Kurs atölye ve laboratuar ortamında uygulamalı olarak
verilecektir.

- Kursiyerler iki gruba ayrılacak ve her grubun başında bir eğitim
görevlisi olacaktır

6. ETKİNLİĞİN İÇERİĞİ

KONULARI

SÜRE

SENSÖRLER VE
SİNYAL
İŞLEME
OPAMP
TEORİSİ VE UYGULAMALARI

6 Saat

SICAKLIK ÖLÇME
TEORİSİ VE TEKNİKLERİ

2 Saat

TERMOKUPL VE
RTD İLE SICAKLIK ÖLÇÜMÜ

2 Saat

NTC,PTC VE LM35
İLE SICAKLIK ÖLÇÜMÜ

2 Saat

BASINÇ, KUVVET
VE AĞIRLIK ÖLÇÜMÜ TEORİSİ VE UYGULAMALARI

2 Saat

POZİSYON ÖLÇÜMÜ
TEORİSİ VE UYGULAMALARI

2 Saat

SEVİYE VE
AKIŞKANLIK ÖLÇÜM TEORİSİ VE UYGULAMALARI

2 Saat

BİLGİSAYAR
DESTEKLİ DEVRE
TASARIMI
DEVRE
TASARIM PROGRAMI TANITIMI

2 Saat

TASARIM ALANI
VE SAYFA ÖZELLİKLERİ

2 Saat

OHM VE KİRŞOF
KANUNLARI SİMÜLASYONU

2 Saat

TRANSİSTÖR
ANALİZİ, OPAMP UYGULAMALARI

2 Saat

OPAMP
UYGULAMALARI

4 Saat

TEMEL LOJİK
KAPILAR

2 Saat

FLİP-FLOPLAR

2 Saat

SAYICILAR

2 Saat

PCB TASARIMI

12 Saat

AKTÜATÖR

PNÖMATİĞE GİRİŞ

2 Saat

PNÖMATİK DEVRE
ELEMANLARI

4 Saat

PNÖMATİK
DEVRELER

10 Saat

ELEKTROPNÖMATİĞE GİRİŞ

2 Saat

ELEKTROPNÖMATİK
DEVRE ELEMANLARI

4 Saat

ELEKTROPNÖMATİK
DEVRELER

6 Saat

ELEKTROHİDROLİĞE GİRİŞ

2 Saat

ELEKTROHİDROLİK
DEVRE ELEMANLARI VE DEVRELER

6 Saat

PLC
RÖLELİ
KONTROL

4 Saat

PLC TEMEL
YAPISI

8 Saat

LADDER
PROGRAMLAMA

6 Saat

KOMUTLARLA
PROGRAMLAMA

6 Saat

GİRİŞ-ÇIKIŞ
ARAYÜZLERİ

2 Saat

SENSÖR VE
AKTÜATÖR BAĞLANTILARI

2 Saat

KONVEYÖRLER

2 Saat

PLC'LER ARASI
HABERLEŞME

6 Saat

DOKUNMATİK
EKRAN KULLANIMI

6 Saat

İLERİ SEVİYE
PLC UYGULAMALARI

12 Saat

Toplam:

138 Saat

Ayrıntılı Bilgi için lütfen http://hedb.meb.gov.tr adresini ziyaret ediniz

http://www.memurdunyasi.org/pg/blog...e-sinyal-isleme-opamp-teorisi-ve-uygulamalari

http://ttkb.meb.gov.tr/menu/119_sayili_ ... izelge.pdf
Yukarıdaki eski ttkb kararına göre Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri -3 alanına
1. Elektronik Öğretmenliği
2. Elektrik Öğretmenliği
3. Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği
4. Elektrik Mühendisliği (*)
5. Elektrik-Elektronik Mühendisliği (*)
6. Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği
7. Elektronik Mühendisliği (*)
8. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği (*)
9. Telekomünikasyon Mühendisliği (*)
Atanabiliyordu. O yüzden 7/7/2009 tarihine kadar elektronik (elektrik-makine-bilişim) mezunları Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanına alan değişikliği isteyebiliyordu. Bu karar 7/7/2009da yerini 80 sayılı ttkb kararına bıraktı.
YENİ ÇİZELGELER:
http://ttkb.meb.gov.tr/duyurular/80/80_cizelge.pdf
80 sayılı ttkb kararına göre 20. sırada bulunan Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri alanına;
1. Mekatronik Öğretmenliği
2. Kontrol Öğretmenliği
3. Mekatronik Mühendisliği (*)
Öğretmenleri atanabilmektedir. O yüzden 7/7/2009 tarihinden sonra elektronik,makina,elektrik, bilişim öğretmenlerinin bu alana alan değişikliği ile atanması mümkün değildir.
Ancak Elektrik-Elektronik öğremenleri
Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanının;
• Endüstriyel Kontrol
• Mekatronik
Dallarının Elektrik Elektronik Teknolojisi Alanı
ile ilgili alan ortak ve dal derslerine maaş karşılığı girerler.
80 sayılı ttkb kararına göre başka alandaki Elektronik Öğretmenliği mezunlarının alan değişikliği yapabileceği alanlar:
1) Denizcilik/Gemi Elektroniği,
2) Elektrik – Elektronik Teknolojisi/Elektronik
3) Raylı Sistemler Teknolojisi/Raylı Sistemler Elektrik - Elektronik
4) Uçak Bakım/Uçak Elektrik-Elektroniği

Arkadaşlar ben de geçtim elektroniğe. Çok uzun zamandır internetsizdim ancak yazabildim. Emeği geçenlere tekrar teşekkürler.

yuzuakyener hocam hayırlı olsun. elektroniğe geçiş olayı alan değişikliğinden yaptınız sanırım. bende elektroniğe geçmek isterdim fakat bizim zonguldak meb benim işlemleri o süreçte hala ilsise geçmediği için alan değişikliği yapamadım/ yada il dışı tayinle geldiğim için böyle bir hakkım zaten yoktu sistem izin vermedi yapamadım:)

ben şuan özür durumundan girip baktığımda şöyle yazıyor... Tayinini alan herkeste böylemi yazıyor?

Tamamlanmamış atamanız olduğundan dolayı başvuru yapamazsınız !

Alan değişikliği yapanlar, iliçi veya ildışı yer değiştirmişler özür grubudan tayin isteyemeyecekleri (tayinden sonra özrü oluşmadıysa) için sayfaları açılmaz.
Bu arada benimde BT öğretmeni olarak iyi bir meslek lisesinde çalışmama rağmen, okulumda norm fazlası olduğumdan (istanbul mem saolsun!) başka bir meslek lisesine iliçi tayinim çıktı. 8-9 arkadaşımız remzi kaya ile görüşmeseydi hakkımızı aramasaydı belki ilköğretime isteyecektim mecburen. Bir kez daha arkadaşlara teşekkür ederim.

erdcan' Alıntı:
yuzuakyener hocam hayırlı olsun. elektroniğe geçiş olayı alan değişikliğinden yaptınız sanırım. bende elektroniğe geçmek isterdim fakat bizim zonguldak meb benim işlemleri o süreçte hala ilsise geçmediği için alan değişikliği yapamadım/ yada il dışı tayinle geldiğim için böyle bir hakkım zaten yoktu sistem izin vermedi yapamadım:)
Teşekkür ederim hocam. Yine uzun bir internetsizlik dönemim oldu. Bu aralar oldukça yoğunum. Yeni ev, taşınma, iki kez atama, eş durumu vs. vs.

Ben de il dışı tayinin arkasından istedim hemen. 15 gün sonra ikinci atamam oldu yani :D Dün karşılaştığım bir arkadaşım da şaşırdı. 1 yıldan önce nasıl istedin yaa dedi. Valla açıldı, tercih ettim, çıktı. Ben de şaşırdım :D Şu an mezun olduğum okulda, eski hocalarımla çalışacağım :)))

Tuna54 hocam size de teşekkür ederim.

Marmara Ün. Elektronik ve bilgisayar eğitimi elektronik ve Hab. Öğretmenliğinden 2000 yılında mezun oldum. Bilişim öğretmeni olarak atanacağımı umarken az önce KPSS tercihlerde bölümümü göremeyince burayı buldum. Şoktayım ve hayal kırıklığı yaşıyorum. 3,5 yıl birlikte oku ve bilişim öğretmeni olarak ilk atamam yapılamasın. Boşuna çalışmışım KPSS ye. Bir önerisi olan var mı? Bu arada Eğitim sen genel başkanı benim lise hocam. Çok da iyi tanır beni. O konuda bir şey yapılabilir mi sizce ?

Geri