Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
ceyne' Alıntı:
bugün erkek tekniğe teşekkür etmek için tekrar uğradığımda Ayşe İyigün ile ayaküstü tekrar konuştuk. Konu ile ilgili mütalaa alacaklarını söyledi. Bu kelimenin anlamını tam çıkaramadım ama merak etmeyin işiniz sağlamlaştı, tekrar aynı durum olmaz dedi. Sanırım bu konudaki hukuki boşluğu doldurup farklı yorumlara bundan sonra sebebiyet vermemek için mütalaa alıp kesinleştireceklermiş. Bunada güzel bir haber olarak bakabiliriz sanırım.

evet güzel haber

ARKADAŞLAR MİNİMUM PUANLAR AÇIKLANMIŞ,

sonuç olarak merkezlerde artık açık meslek lisesi normu bulmak çok zor.. şehir merkezlerinde %95 ilçelerdede %85 kadar dolmuş kadrolar.. yani konyaya göre yaklaşık doluluk söyledim.. artık il dışı antanmak çok çok zor...

manisa ahmetli cpl ye atandım .tüm atanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.bu işte katkıları olan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler allah her konuda yardımjcınız olsun. :)

Benim evimine çok yakın olan EML'de 2 kadro vardı, benim de 1. tercihimdi ama atama olmamış...

gelecek sene yine herkese tayin hakkı vereceklermi? yani tüm branşlar için.. bu sene 1 senesini doldurana tayin hakkı verdiler.. %99 çıkmamıştır ama hak verdiler sonuçta.. acaba gelecek sene kaç kontejan açacaklar sanırım hiç açmazlar yada dağ başlarındaki okulları açarlar.. şimdi bu yaz 5-6 tane atama tayin vb yapıldı..
ilk önce şubatta aldılar-
sonra ilk atama
sonra yer değiştirme-
sonra tekrar ilk atama
sözleşmeli özür durumu
il içi yer değiştirme
il içi yerdeğiştirme
özür durumu kadrolu
ilk atama (sanırım)

yani bunca atama tayin vb den sonra batı bölgelerde boş okul kadro kalırmı dersiniz?

kalmıştır hocam neden kalmasın. Ayrıca ben inceledim şöyle 18 puanla atanan bile var 27 puan 34 puan özellikle istanbula atanan çok var.Atanamayan arkadaşların içini karartmayalım. Bizim oraya ilköğretimlere çok olmuş iş dışı. Meslek liseleri ilçelerde açıklar var. Merkezler doldu tabi büyük oranda

tayinci' Alıntı:
gelecek sene yine herkese tayin hakkı vereceklermi? yani tüm branşlar için.. bu sene 1 senesini doldurana tayin hakkı verdiler.. %99 çıkmamıştır ama hak verdiler sonuçta.. acaba gelecek sene kaç kontejan açacaklar sanırım hiç açmazlar yada dağ başlarındaki okulları açarlar.. şimdi bu yaz 5-6 tane atama tayin vb yapıldı..
sonra ilk atama
sonra yer değiştirme-
sonra tekrar ilk atama
sözleşmeli özür durumu
il içi yer değiştirme
il içi yerdeğiştirme
özür durumu kadrolu
ilk atama (sanırım)

yani bunca atama tayin vb den sonra batı bölgelerde boş okul kadro kalırmı dersiniz?

hocam yıllardır atamalar oluyor, kalır mutlaka ya sonuçta sistem de değşiyor meslek liseleri oranı yüzde 50 nin üstüne çıkacak öğrenci sayısı artacak öğretmen ihtiyacıda

Branşımızın değerini bilelim arkadaşlar. BTde en yüksek puanla yer değiştirme 187 puanla olmuş. Sınıf Öğretmenliğinde 818 :scared: Amca son nefesini vermeden az önce tayin istemiş. 16057 gün hizmet süresi var 43 yıldan fazla yani :puhaha:

Tuna54^' Alıntı:
tayinci' Alıntı:
sonra ilk atama
sonra yer değiştirme-
sonra tekrar ilk atama
sözleşmeli özür durumu
il içi yer değiştirme
il içi yerdeğiştirme
özür durumu kadrolu
ilk atama (sanırım)

hocam yıllardır atamalar oluyor, kalır mutlaka ya sonuçta sistem de değşiyor meslek liseleri oranı yüzde 50 nin üstüne çıkacak öğrenci sayısı artacak öğretmen ihtiyacıda

hocam yıllardır olan atamalar var ama 3-5 tane olurdu hep.. bu yıl farklı olarak hem çok fazla atama oldu hemde norm kadro yönetmeliğine göre ihtiyaç olan okullardaki tüm kadrolar açıldı.. işte sorun bu bundan sonra norm kadronun artmasını beklemek gerekece.. tabiki merkezdeki güzel okullar için geçerli hocam yoksa llaki illerde açıklar olacaktır.. sonuçta hocam bizim alanımız diğer alanlardan farklı, herkesin yaşı genç... yani en yaşlımız 35 yaşındadır olsa olsa.. sonuç olarak insanlar memleketine gidince onlarca yıl bir daha kımıldamazlar!! öğrenci sayısı artarsa artar anca.. düz liselerden meslek lisesi olan yokki hiç.. ben hiç duymadım sorduklarımın hepsi anadolu lisesi oluyor..

şöförler odasından rayiç alıyorsunuz hocam kaç km olduğunu ve otobüs parasının ne kadar olduğunu yazıyorlar. Okula veriyorsunuz yolluğunuzla beraber ilişkinizi kesiyorlar sizde o belgeleri alıp mal müdürlüğünde onaylatıp ilçeye gidip ilişkinizi kesiyorsunuz.

Belediye zabıtadan aldım rayiçi okula verdim. mal müdürlüğüne ilde defterdar, onaylatılacağını bilmiyordum böyle birşey demedi belkide kendileri yapıyordur. neyse okula gidince sorarım.

http://www.memurlar.net/haber/170682/
Memurlar net durumu yeni haber olarak yayınlıyor. Düzeltme yapılmasına karşın önceki durumu yazıyor.
Bir yerlerden baskı geldide uyayan kurdu mu uyandırmaya çalışıyorlar.
Ne diyorsunuz arkadaşlar bundan sonraki senelerde aynı sorunu her seferinde yaşayacakmıyız yoksa.

Elektronik öğretmenleriyle oynamaktan vazgezmeyecekler bazıları..Özlük haklarımıza saldırı altında davamı açmalıyız.memurlar.net neyapmaya çalışıyor!!

bize alan değişikliği hakkı vermişler. biliyorsunuz elektronik dolu diye bize bu hakkı uzun zamandır vermiyorlardı. gelgelim verdilerde ne oldu. koskoca konyada sadece 1 okul görünüyor :D :D o da bir ilçede...

yorum sizin...

irembilisim' Alıntı:
bize alan değişikliği hakkı vermişler. biliyorsunuz elektronik dolu diye bize bu hakkı uzun zamandır vermiyorlardı. gelgelim verdilerde ne oldu. koskoca konyada sadece 1 okul görünüyor :D :D o da bir ilçede...

yorum sizin...

Hocam alan değişikliği hangi alanlar için geçerli ? Yayınlanan klavuzda EK 2'de göremedim bizimle alakalı olan kısmı ... Almanca ve Fransızcadan Türkçe'ye geçisi görebildim sadece ...

Geri