Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Tuna54' Alıntı:
Hocam Tekrar Tekrar emeklerinize sağlık. Ya arkdaşlar 12. tercihten sonra sistem aşırı şekilde yavaşlıyor. Tercih yapamıyorum kaydete bastığımda iki saat bekleyip kaydetmiyor. Sizde de böylemi. Bir kaç tercih girip kaydet diyip. sonr tekrar geri kalan ttercihleri girebiliyormuyuz
hocam ben bugün yapacağım o yüzden bilemiyorum

Emeği geçen tüm arkadaşlarımızdan Allah Razı Olsun.
Allah haklının yanındadır.
İnşAllah bir daha böyle sıkıntılarla değil de güzel şeyleri konuşup paylaşabilmek için bir arada olmaya devam ederiz.
Tayin isteyecek olan arkadaşların istedikleri okullar, haklarında hayırlı olanlar yeni görev yerleri olur inşAllah. :++:

ysancak bi duyuru yapılması gerekmiyormu MEB' den. makum bizim okul müdürü yazı diyo başka bişey demiyo:( şöyle suratına çarpacağım bi yazı

entropi_xy' Alıntı:
Emeği geçen tüm arkadaşlarımızdan Allah Razı Olsun.
Allah haklının yanındadır.
İnşAllah bir daha böyle sıkıntılarla değil de güzel şeyleri konuşup paylaşabilmek için bir arada olmaya devam ederiz.
Tayin isteyecek olan arkadaşların istedikleri okullar, haklarında hayırlı olanlar yeni görev yerleri olur inşAllah. :++:

Allah emeği geçen arkadaşlardan razı olsun.hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah. bende il içi tayin istemeyecektim. meslek açılınca artık istemek zorunlu oldu.
hayırlısı bakalım

Emeği geçen tüm arkadaşlardan Allah Razı olsun. Bu durum gösterdi ki daima birlik olmak gerekir. Bu birlikteliğimizin tüm öğretmenlere örnek olmasını ve tüm öğretmenler olarak haklarımızı beraber aramanın ne kadar önemli olduğunu gördük. Hep birlikte daha iyi bir geleceğe.... emeği geçenlere tekrar teşekkürler.

erollore' Alıntı:
ysancak bi duyuru yapılması gerekmiyormu MEB' den. makum bizim okul müdürü yazı diyo başka bişey demiyo:( şöyle suratına çarpacağım bi yazı

hocam türk eğitim senin anasayfasrındaki yazıyı bi göstermeyi deneseniz.

erollore' Alıntı:
onu kabul etmiyo ağa:) illa Meb' den olmalıymış.

ALLAH YARDINCIN olsun ne diyim hocam. Belli ki art niyetli birisi. İnsanların Hayatı için bu kadar önemli bir konuda nasıl böyle vicdansızlık yapabiliyorlar anlamıyorum. Bence oraya yazdığı şeyler bi halta yaramaz. Bakanlık açmış daha ne olsun.

Arkadaşları emeği bulunan herkese çok teşekkürler. Tayin istemiyorum ama bunun mücadelesini verdik, sonuç olarak bu hakkımız... Çok teşekkür arkadaşlar.

erollore
Arkadaşım, bence ilçe mem'e git şube müdürlerinden birisiyle hatta görüşebilirsen mem müdürü ile görüş.
Keyfi kafasına göre iş yapıyor sizin müdür.
Tayin isteyemeyeceğime dair bir yazı verin desen müdüre, yasalara aykırı hareket ediyor çünkü.
zaten başvuru uygun görülmediğinde kabul tayip iptal edilecektir diye bir ifade var tayin klavuzunda.
müdürün bu konudaki davranışı hukuksuz.

Bizim müdürden Allah razı olsun başından sonuna ilgilendi,
Etögm aradı Ayşe hanımla görüştü. Görüşme çok olumluydu.
Etögm müdürü ile konuştu yüzyüze
katkıları oldu.

az önce baktım ilçe onaylamış. herhangi bir sorun yok bakalım ilde ne olacak? yarında ile gitmeyi düşünütodum. md. yard. gitmene gerek yok. eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma dedi. bişey çıkmaz moralinide bozma dedi:)

erollore' Alıntı:
az önce baktım ilçe onaylamış. herhangi bir sorun yok bakalım ilde ne olacak? yarında ile gitmeyi düşünütodum. md. yard. gitmene gerek yok. eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma dedi. bişey çıkmaz moralinide bozma dedi:)

Orada açıklama kısmında böyle bir ifadenin durması, aslında olmayan birşeyi varmış gibi gösterecektir. Yani zaten eşeklerin aklına karpuz kabuğunu sokacaktır.
Bana göre o müdür o yazıyı derhal kaldırmalıdır. Yaptığı açıklama bana göre yetkisini aşıyor.

Şu andaki atamalar tam tersine 80 sayılı karara tam olarak uygundur.

erollore' Alıntı:

Hocam, PGM bununla ilgili gerekli değişikliği yaptı. Ayrıca bir yazı yayınlayacaklarını zannetmiyorum.. Çünkü yapılan değişiklik zaten 80 nolu kararın uygulamadaki hatasının kaldırılmasıydı. Yani yazılı bir değişiklik değil. O yüzden yazılı bir düzeltme de olayacaktır.

Sizin müdür seni çok seviyor, göndermek istemiyor belli. Yoksa oraya öyle bir ibare düşmek, "pesonel genel müdürlüğü hata yapıyor, ben daha iyisini biliyorum" demek. Salak olduğu kadar cesur da bir arkadaşmış, başka ne diyeyim.

Umarım istediğin yere ataman gerçekleşir hocam.

Hocam hakkınızı aldığınıza çok sevindim.... bir böte mezunu olarak burda sizin ile birlikte çok sayıp sövmek istedim hakkınızı gasp edenlere ama sonra alakasız olur diye yapmadım.... Ama Mücadelenizi Kazanmanıza çok sevindim

refleto' Alıntı:
Hocam hakkınızı aldığınıza çok sevindim.... bir böte mezunu olarak burda sizin ile birlikte çok sayıp sövmek istedim hakkınızı gasp edenlere ama sonra alakasız olur diye yapmadım.... Ama Mücadelenizi Kazanmanıza çok sevindim

hocam iyi niyetinizden dolayı çok teşekkür ederiz.

Bu konuda emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun! Bizde destek vermek isteriz fon olayına

refleto' Alıntı:

çok teşekkurler hocam .diğer duşuncedekiler kafalarına göre buna kılıf bile bulmuştu . ve bu yönde hadleri olmayarak abuk subuk konuşmalar yapma gafletine bile düşmüşlerdi.

Tuna54' Alıntı:
forumumuz öksüz kalmış arkadaşlar . Alışmışım hergün bu siteye girmeye vallahi.

katılıyorum arkadaşım.
ama herkese hak ver.herkes şimdi atamalarla uğraşıyor.bende dahil.bugün yaptım daha tercihleri.hayırlısı inşallah...

Ya arkadaşlar dün tercih istedim. bugün onaylatmaya gittim. ancak daha önce yazmış olduğum dilekçeye salı günü cevap geldi. "talim terbiyenin kararına göre elektronik öğretmeni olduğu için atama isteyemez. " diye cevap geldi. Salı akşamıda listeler açıldı. Ancak şimdi ilçe milli eğitim müdürü dilekçene red kararı geldiği için başvurunu onaylıyamam diyor. Böyle şey olurmu ya. Okul müdürü aradı ilçeyi siz onaylayın dedi. o da il onaylamayabilir diyor. Böyle durumla karşılaşan oldu mu hiç?

Geri