bende unuttum önceden mebbis şifresi ile öğreniyorduk şimdi nasıl olacaktwetyynet' Alıntı:ftp şifresinin unuttum nasıl öğrenecem
bahhele' Alıntı:bu ortaokul ilkokul ayırtetmeksizin hepsi için geçerli değilmi? bizim müdür dio ilkokullar değiştirmeyecek..
bu adara okulun kurum kodları değişti...mail adresleride değiştimi bilgisi olan varmı? ben mesela okulun mail adresi şifresini bilmiyorum...kullanmıyoruz çünkü gmaile yönlendirmiştim o adresi...şimdi şifreyi nerden bulacam yaa
SYSTEM' Alıntı:eposta şifresi değil FTP şifresi girmeniz gerekiyor.
bahhele' Alıntı:SYSTEM' Alıntı:eposta şifresi değil FTP şifresi girmeniz gerekiyor.
ftp demiyo e-posta dio?? nerde ftp şifresi dio arkadaş?
hocam önce mebbis şifresini değiştir sonra adres almaya çalış bir defasında başıma gelmişti öyle yaptımsevdalina' Alıntı:Arkadaşlar yeni görevlendirildiğim lisenin meb.k12 li bir edresi yok, yeni almak istiyorum, Mebbis kullanıcı adını ve şifresini giriyorum, şifre özel karakter içeremez uyarısı veriyor, müdür yardımcısının bana verdiği şekliyle yazıyorum ama bir türlü giriş yapamadım, ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz?????
hocam yeni alan adı alırken ftp şifresi de veriyor. kaydetmemişsiniz demek kialgoritmax' Alıntı:ortalık karışık olduğu için büyük ihtimalle cevap alamayacağım ama yine de sorayım
şimdi bizim ilköğretim okulu ilkokul ve ortaokul olarak ikiye ayrıldı. haliyle ikisine de yeni kurum kodu verildi. ben de sıfırdan ikisine de yeni alan adı açmaya çalıştım. alan adı açıldı ancak giriş yaparken e-posta ve ftp şifresi gerektiğini yazıyor. daha ilk defa girmeye çalışıyorum ne ftp şifresi anlamadım açıkcası?