Okula Sivil Kıyafetle Gelenler El Kaldırsın

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan enestar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
eğitim bir sen eylem yapar = danışıklı dövüş+başka sıkıntımız yok muydu
eğitim bir sen eylem yapmaz = eğitim bir hükümetin uşağı zaten
eee eğitim bir sen ne yapsın...

aytduman' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
aytduman' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
sivilim yaşasın özgürlük. eşarbımla....
:+1: :+1: ben de özgürdüm ve tasdiklenmiş oldu :D
Bu ülkede bir tek siz özgür değildiniz artık siz de özgür olduğunuza göre derdimiz kalmadı. artık düzgün işler yapabilir siyasetçiler o halde.
hazımsızlık seziyorum sanki :?:
hocam sen yeter ki kendisini özgür hissedebilen birey ol ben senden daha mutlu olurum.

Çok şükür neysek o olalım insan eşarpla bir parçasını dışarıda bırakıyordu...Uzun kol ya da kısa kol gibi kıyafetin bir parçası lütfen bunu kabul edin artık.. Bugün öğrencilerimden de hiç yadırgayan olmadı hala şekilciysek ayıp bize yasayı da düzeltmeyenler utansın düzelene kadar böyle..

agazi' Alıntı:

eğitim bir sen ne yapsın biliyor musun?

Sözünün arkasında dursun öğretmenlerinin arkasında dursun..

Hükumetin arkasında durmak yerine bizim arkamızda olsun..
Öğretmeni değersizleştiren o kadar çok açıklama yapanlara ağzını açıp da bir kelime bile bişey söyleyemeyen, Namusumuzdur deyip kıvıran sendika ne yaparsa yapsın benim gözümde HİÇtir...

arkadaşlar sendikalara en güzel tepki, üye olup yönetimlere girerek söz sahibi olarak olur. birazcık liderlik, birazcıkda yöneticilik kabiliyetiniz varsa lütfen yönetimlerde yer almaya çalışalım. sendikalar sizler gibi güzel insanlarla düzelecektir ancak.

Biraz mantık çerçevesinde baktığınızda hükümetin kılık kıyafet yönetmeliğini baştan yapacak gücü varken bu eylem neyin eylemi. Birileri göbeğini kaşırken sizler neyin kavgasını ya da savunuculuğunu yapıyorsunuz. Eğitimle ilgilenelim yeterli. Gerisi şekildir sadece.

agazi' Alıntı:

Norm fazlası atamalarında yenen hakları savunsun efendime söylüyüm branş değişikliği nedeni ile hakkı yenen insanların hakkını savunsun öğretmenlere hakaret edenlerle mücadele etsin ozaman tamam deriz. Pardon birde 18 Mart gelmiş ülkede böle ne biliyim sanki Çanakkale savaşı olmamış havası var. EE tabi bunun nedeni de bellidir.Sanırım çoğunuz da farkındasınızdır.Neden bugün eylem neden yarın değil.

aziz şehitlerimiz sizi görseydi düşman sanardı... ne farkınız var onlardan gayrı sadece dilinizde biz de müslümanız var benim gördüğüm birde kimliğiniz de uyruğunuz farklı... hatta düşmanı bırakır sizinle savaşırdı... bizim de yüzümüze tükürürlerdi %90 müslümansız da bir avuç kendini bilmezle baş edemediniz mi diye....

Fatih Sultan Mehmet de ne papadan ne bizansdan neden başka bir devletten korkardı hocam İstanbul'u kuşatmaya hazırlanırken.
Asıl korkusu kendi devletinin adamları idi.Bizde görünüşde müslüman olup da,kendi menfaaleri için insan satacak adam çoktur.
Bak iki mesaj yazdım kendi özlük haklarınızı düzeltmek için serbest kıyafetle gelir miydiniz diye,cevap veren olmadı.
O kadar öğretmen dövüldü,öldürüldü bir eylem bile yapamadık,Baş hekim kendi doktoruna artistlik yapılınca koca hastahaneyi kapatma cesaretini gösteriyor ama bizler işte böyle boş işlerle uğraşıyoruz...

bizim okuldada isteyen kravatsız isteyen mini eteğiyle özgürrr bir şekilde geldi..benim korkum yarın sözde özgürlüklerine kavuşanlar başkalarının kıyafet özgürlüğünede karışmasın özgürlükse herkese özgürlük

mrtcmhr_13' Alıntı:
tek derdiniz bu mu arkadaşlar ?herşeyiniz tam bir tek bu mu eksik ?
Yeni başlayan bir veterier 2900 alırken siz 1600 lira ile sivil gelseniz ne olur gelmeseniz ne olur ?

veteriner ol o zaman birader, kafa yapın o mesleğe daha yatkın görünüyor..

narsist' Alıntı:
mrtcmhr_13' Alıntı:
Yeni başlayan bir veterier 2900 alırken siz 1600 lira ile sivil gelseniz ne olur gelmeseniz ne olur ?

kimin koyun kimin çoban olduğu belli zaten veterinere gerek yok

narsist' Alıntı:
mrtcmhr_13' Alıntı:

Sen öğretmen misin gerçekten?

kuzey kore sevdalısı ne kadar çok arkadaşımız varmış. hani erkeklerin saç traşının nasıl olacağı hakkında kanun çıkarmışlardı yakın zamanda.

bizim ülkemizde kot pantolonla atom parçalamak yasaktır. takacaksın kıravatını açacaksın başını ondan sonra atomu parçalayabilir, uzaya çıkmak için hayaller kurabilirsin.

arkadaşlar bırakın bu kısır tartışmaları. almanya vb. ülkelerde öğretmenler istedikleri kıyafetle derse girebiliyorlar. ve adamların sadece bir markası türkiye kadar yıllık ciro yapıyor. bırakın şu çekişmeyi. çocukları daha ileriye nasıl taşırız onu tartışalım.

ve eylem içinde 18 Mart özellikle seçilmiş bir gün değil ama özümüze dönüş açısından anlamlı bence...

birde,
EBS eylem yapsa danışıklı döğüş,
eylem yapmasa bu nasıl sendika
bu ne yaaa... herşey sizin tekelinizdemi...

bu eylemde erkeklerin pek fazla kazanım elde etmeyeceğini biliyorum. ancak başörtüsü için sonuna kadar destekliyorum bu eylemi. Uzak değil daha geçen hafta öğretmenin fotografı başörtülü diye web sitesine konulmadı. sırf bunun için bile eyleme varım.

Birde bu konuyu Çanakkale savaşı ruhuyla nasıl bağdaştırdınız şaşırdım doğrusu. Sözüm karşı çıkanlara: büyük bir gururla haklı olarak övündüğümüz Osmanlı tarihini bi okuyuverin. Osmanlı = İslam Dininin Bayraktarlığı ve neticesinde cihan devletliği... Bu kadar korkmayın yemezler...

Jilet gibi traşım, kağıt gibi ütülü takımım ve en güzel kravatımla okulumdayım. Törenimizi de yaptık.

narsist' Alıntı:
mrtcmhr_13' Alıntı:

seni de bir muayene ederiz,senin de biyolojik yapın veteriner muayenesine yatkın görünüyor

Yav ne muhabbetler dönmüş arkadaş. Ne meraklıymış öğretmen camiası takım elbise-kravat giymeye. Serbest olunca da giyersin işte fena mı? İstemeyen ve rahatsız olan da giymez. İdeolojik bakış açısı bunların çoğu bana göre.

Teachnologist' Alıntı:
Jilet gibi traşım, kağıt gibi ütülü takımım ve en güzel kravatımla okulumdayım. Törenimizi de yaptık.
Tebrikler kardeşim ben de şuan 2. Törenimizi yönetmek üzere aşağıya iniyorum.
Biz hem eğitimi hem de şık yiyinmeyi aynı anda başarabiliyoruz,darısı eylemdeki arkadaşlarımıza :)

Mr.Spermata' Alıntı:
aytduman' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
aytduman' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
sivilim yaşasın özgürlük. eşarbımla....
:+1: :+1: ben de özgürdüm ve tasdiklenmiş oldu :D
Bu ülkede bir tek siz özgür değildiniz artık siz de özgür olduğunuza göre derdimiz kalmadı. artık düzgün işler yapabilir siyasetçiler o halde.
hazımsızlık seziyorum sanki :?:
hocam sen yeter ki kendisini özgür hissedebilen birey ol ben senden daha mutlu olurum.
işin siyaset kısmı beni ilgilendirmiyor. ben sadece inandığım gibi yaşamak istiyorum. size bunun neresi dokunuyo anlayamadım.....

mrtcmhr_13' Alıntı:
Teachnologist' Alıntı:
Biz hem eğitimi hem de şık yiyinmeyi aynı anda başarabiliyoruz,darısı eylemdeki arkadaşlarımıza :)

Özellikle seçilmiş bir gün olduğunu düşünüyorum. Başka gün mü yok bunun için. Gerekirse bizler de eylemimizi yaparız ama bugün değil. Ne zaferi Ne şehidi diyip 18 martı da yasaklarlarsa şaşmayın.

stoner' Alıntı:
kuzey kore sevdalısı ne kadar çok arkadaşımız varmış. hani erkeklerin saç traşının nasıl olacağı hakkında kanun çıkarmışlardı yakın zamanda.

bizim ülkemizde kot pantolonla atom parçalamak yasaktır. takacaksın kıravatını açacaksın başını ondan sonra atomu parçalayabilir, uzaya çıkmak için hayaller kurabilirsin.

arkadaşlar bırakın bu kısır tartışmaları. almanya vb. ülkelerde öğretmenler istedikleri kıyafetle derse girebiliyorlar. ve adamların sadece bir markası türkiye kadar yıllık ciro yapıyor. bırakın şu çekişmeyi. çocukları daha ileriye nasıl taşırız onu tartışalım.

ve eylem içinde 18 Mart özellikle seçilmiş bir gün değil ama özümüze dönüş açısından anlamlı bence...

birde,
ben de sakın ülkemin sevdalısıyım deme gülerim :D

mrtcmhr_13' Alıntı:
Teachnologist' Alıntı:

hocam sırf yazmış olmak için de buraya yazılmazki. tam laf olsun torba dolsun mantığındasınız :)

Arkadaşlar takım elbise kravat bir ayrıcalıktır öğretmenlik için. Model olan öğretmen şık giyinmeli, örnek olmalı diye düşünüyorum. Bende takım elbise giymekten pek hoşlanmıyorum ama zorunluluk hissediyorum. Doğrusununda bunun olduğuna inanıyorum. Model olmak için serbest kıyafette giyilebilir diyen arkadaşlar, bunu suistimal edebilecek çoook öğretmen olacaktır. Saç sakal birbirine karışmış bir vaziyette okula gelinip gidilecektir, sonu yoktur bence... (Baş örtüsü için ise eğer ozaman sadece ona izin verilsin... Dolandırmaya gerek yok)

mrtcmhr_13' Alıntı:
stoner' Alıntı:

birde,
ben de sakın ülkemin sevdalısıyım deme gülerim :D

sana cevap verip kendime haksızlık yapmayacm. sen küçücük dünyanda gülmeye devam et.

Geri