hocam sen yeter ki kendisini özgür hissedebilen birey ol ben senden daha mutlu olurum.aytduman' Alıntı:hazımsızlık seziyorum sanki :?:Mr.Spermata' Alıntı:Bu ülkede bir tek siz özgür değildiniz artık siz de özgür olduğunuza göre derdimiz kalmadı. artık düzgün işler yapabilir siyasetçiler o halde.aytduman' Alıntı::+1: :+1: ben de özgürdüm ve tasdiklenmiş oldunese1982' Alıntı:sivilim yaşasın özgürlük. eşarbımla....
agazi' Alıntı:eğitim bir sen eylem yapar = danışıklı dövüş+başka sıkıntımız yok muydu
eğitim bir sen eylem yapmaz = eğitim bir hükümetin uşağı zaten
eee eğitim bir sen ne yapsın...
agazi' Alıntı:eğitim bir sen eylem yapar = danışıklı dövüş+başka sıkıntımız yok muydu
eğitim bir sen eylem yapmaz = eğitim bir hükümetin uşağı zaten
eee eğitim bir sen ne yapsın...
mrtcmhr_13' Alıntı:tek derdiniz bu mu arkadaşlar ?herşeyiniz tam bir tek bu mu eksik ?
Yeni başlayan bir veterier 2900 alırken siz 1600 lira ile sivil gelseniz ne olur gelmeseniz ne olur ?
narsist' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:tek derdiniz bu mu arkadaşlar ?herşeyiniz tam bir tek bu mu eksik ?
Yeni başlayan bir veterier 2900 alırken siz 1600 lira ile sivil gelseniz ne olur gelmeseniz ne olur ?
veteriner ol o zaman birader, kafa yapın o mesleğe daha yatkın görünüyor..
narsist' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:tek derdiniz bu mu arkadaşlar ?herşeyiniz tam bir tek bu mu eksik ?
seni de bir muayene ederiz,senin de biyolojik yapın veteriner muayenesine yatkın görünüyornarsist' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:tek derdiniz bu mu arkadaşlar ?herşeyiniz tam bir tek bu mu eksik ?
Tebrikler kardeşim ben de şuan 2. Törenimizi yönetmek üzere aşağıya iniyorum.Teachnologist' Alıntı:Jilet gibi traşım, kağıt gibi ütülü takımım ve en güzel kravatımla okulumdayım. Törenimizi de yaptık.
işin siyaset kısmı beni ilgilendirmiyor. ben sadece inandığım gibi yaşamak istiyorum. size bunun neresi dokunuyo anlayamadım.....Mr.Spermata' Alıntı:hocam sen yeter ki kendisini özgür hissedebilen birey ol ben senden daha mutlu olurum.aytduman' Alıntı:hazımsızlık seziyorum sanki :?:Mr.Spermata' Alıntı:Bu ülkede bir tek siz özgür değildiniz artık siz de özgür olduğunuza göre derdimiz kalmadı. artık düzgün işler yapabilir siyasetçiler o halde.aytduman' Alıntı::+1: :+1: ben de özgürdüm ve tasdiklenmiş oldunese1982' Alıntı:sivilim yaşasın özgürlük. eşarbımla....
mrtcmhr_13' Alıntı:Tebrikler kardeşim ben de şuan 2. Törenimizi yönetmek üzere aşağıya iniyorum.Teachnologist' Alıntı:Jilet gibi traşım, kağıt gibi ütülü takımım ve en güzel kravatımla okulumdayım. Törenimizi de yaptık.
Biz hem eğitimi hem de şık yiyinmeyi aynı anda başarabiliyoruz,darısı eylemdeki arkadaşlarımıza
ben de sakın ülkemin sevdalısıyım deme gülerimstoner' Alıntı:kuzey kore sevdalısı ne kadar çok arkadaşımız varmış. hani erkeklerin saç traşının nasıl olacağı hakkında kanun çıkarmışlardı yakın zamanda.
bizim ülkemizde kot pantolonla atom parçalamak yasaktır. takacaksın kıravatını açacaksın başını ondan sonra atomu parçalayabilir, uzaya çıkmak için hayaller kurabilirsin.
arkadaşlar bırakın bu kısır tartışmaları. almanya vb. ülkelerde öğretmenler istedikleri kıyafetle derse girebiliyorlar. ve adamların sadece bir markası türkiye kadar yıllık ciro yapıyor. bırakın şu çekişmeyi. çocukları daha ileriye nasıl taşırız onu tartışalım.
ve eylem içinde 18 Mart özellikle seçilmiş bir gün değil ama özümüze dönüş açısından anlamlı bence...
birde,
EBS eylem yapsa danışıklı döğüş,
eylem yapmasa bu nasıl sendika
bu ne yaaa... herşey sizin tekelinizdemi...
mrtcmhr_13' Alıntı:Tebrikler kardeşim ben de şuan 2. Törenimizi yönetmek üzere aşağıya iniyorum.Teachnologist' Alıntı:Jilet gibi traşım, kağıt gibi ütülü takımım ve en güzel kravatımla okulumdayım. Törenimizi de yaptık.
Biz hem eğitimi hem de şık yiyinmeyi aynı anda başarabiliyoruz,darısı eylemdeki arkadaşlarımıza
mrtcmhr_13' Alıntı:ben de sakın ülkemin sevdalısıyım deme gülerimstoner' Alıntı:kuzey kore sevdalısı ne kadar çok arkadaşımız varmış. hani erkeklerin saç traşının nasıl olacağı hakkında kanun çıkarmışlardı yakın zamanda.
bizim ülkemizde kot pantolonla atom parçalamak yasaktır. takacaksın kıravatını açacaksın başını ondan sonra atomu parçalayabilir, uzaya çıkmak için hayaller kurabilirsin.
arkadaşlar bırakın bu kısır tartışmaları. almanya vb. ülkelerde öğretmenler istedikleri kıyafetle derse girebiliyorlar. ve adamların sadece bir markası türkiye kadar yıllık ciro yapıyor. bırakın şu çekişmeyi. çocukları daha ileriye nasıl taşırız onu tartışalım.
ve eylem içinde 18 Mart özellikle seçilmiş bir gün değil ama özümüze dönüş açısından anlamlı bence...
birde,
EBS eylem yapsa danışıklı döğüş,
eylem yapmasa bu nasıl sendika
bu ne yaaa... herşey sizin tekelinizdemi...