uhaha:stoner' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:ben de sakın ülkemin sevdalısıyım deme gülerimstoner' Alıntı:kuzey kore sevdalısı ne kadar çok arkadaşımız varmış. hani erkeklerin saç traşının nasıl olacağı hakkında kanun çıkarmışlardı yakın zamanda.
bizim ülkemizde kot pantolonla atom parçalamak yasaktır. takacaksın kıravatını açacaksın başını ondan sonra atomu parçalayabilir, uzaya çıkmak için hayaller kurabilirsin.
arkadaşlar bırakın bu kısır tartışmaları. almanya vb. ülkelerde öğretmenler istedikleri kıyafetle derse girebiliyorlar. ve adamların sadece bir markası türkiye kadar yıllık ciro yapıyor. bırakın şu çekişmeyi. çocukları daha ileriye nasıl taşırız onu tartışalım.
ve eylem içinde 18 Mart özellikle seçilmiş bir gün değil ama özümüze dönüş açısından anlamlı bence...
birde,
EBS eylem yapsa danışıklı döğüş,
eylem yapmasa bu nasıl sendika
bu ne yaaa... herşey sizin tekelinizdemi...
BEN BÜYÜK TÜRKİYE'NİN SEVDALISIYIM. İMF AB nin kapısında elpençe divan durup bekleyen türkiyenin değil.
ama kimlerin kuzey kore sevdalısı olduğu çıkıyor ortaya. yazacaksın değilmi saç favorisi kaç mm olmalı. geçenin yakacaksın çırasını. sonra o ülkeye ÖZLEM duyacaksın.
mrtcmhr_13' Alıntı:18 Mart oldsuğunun farkında mısınız?
Sizin Ata'nız şehit olmadı mı ?
Ölen Erler,Subaylar SİVİL MİYDİ ?
Atatürk Komuta ederken bu kadar rahat mıydı ? :x
mrtcmhr_13' Alıntı:uhaha:stoner' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:ben de sakın ülkemin sevdalısıyım deme gülerimstoner' Alıntı:kuzey kore sevdalısı ne kadar çok arkadaşımız varmış. hani erkeklerin saç traşının nasıl olacağı hakkında kanun çıkarmışlardı yakın zamanda.
bizim ülkemizde kot pantolonla atom parçalamak yasaktır. takacaksın kıravatını açacaksın başını ondan sonra atomu parçalayabilir, uzaya çıkmak için hayaller kurabilirsin.
arkadaşlar bırakın bu kısır tartışmaları. almanya vb. ülkelerde öğretmenler istedikleri kıyafetle derse girebiliyorlar. ve adamların sadece bir markası türkiye kadar yıllık ciro yapıyor. bırakın şu çekişmeyi. çocukları daha ileriye nasıl taşırız onu tartışalım.
ve eylem içinde 18 Mart özellikle seçilmiş bir gün değil ama özümüze dönüş açısından anlamlı bence...
birde,
EBS eylem yapsa danışıklı döğüş,
eylem yapmasa bu nasıl sendika
bu ne yaaa... herşey sizin tekelinizdemi...
BEN BÜYÜK TÜRKİYE'NİN SEVDALISIYIM. İMF AB nin kapısında elpençe divan durup bekleyen türkiyenin değil.
ama kimlerin kuzey kore sevdalısı olduğu çıkıyor ortaya. yazacaksın değilmi saç favorisi kaç mm olmalı. geçenin yakacaksın çırasını. sonra o ülkeye ÖZLEM duyacaksın.
stoner' Alıntı:BEN BÜYÜK TÜRKİYE'NİN SEVDALISIYIM. İMF AB nin kapısında elpençe divan durup bekleyen türkiyenin değil.
Srebrenica' Alıntı:Eylem yapılacak 18 Mart mı kaldı, 25 Mart olsa ne olurdu?
stoner' Alıntı:BEN BÜYÜK TÜRKİYE'NİN SEVDALISIYIM. İMF AB nin kapısında elpençe divan durup bekleyen türkiyenin değil.
Ula ülkeye IMF'den daha çok zarar veren şeyler girmişken hâlâ IMF deyip kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz. IMF'ye ödediğimiz faizin fazlasını ödüyoruz farkında değilsiniz tabii. Vermişler elinize günah keçisini onunla oyalanın.
Ha AB'ye kul olmuşsun ha ABD'ye ne fark etti. ABD'li komutan konuşuyor ülke sınırları bizim kontrolümüz altında, merak etmeyin diyor. Siz hiç gocunmuyorsunuz. Tabii ülkemiz Nato toprağıydı doğru.
sabahtan beri beni yordular hocam,bir nusibet bin nasihatten iyidir diyorum bunlara.gelecek' Alıntı:29 Ekim'i 19 Mayıs'ı kutlatmayan bir zihniyetin neresinde özgürlük???
BaRBaRYaN' Alıntı:..
Birde merak ediyorum X sendikası okula ÇİZGİLİ PİJAMAYLA geleceksiniz diye karar alsa ve üyeleri de uysa tepkiniz ne olurdu???
xtasy' Alıntı:Yazacaklarım eğitim-bir senin eylemiyle ilgili değildir. Eyleme özel almayın lütfen.
Dünyanın hiç bir yerinde memurların takım elbiseyle iş yerlerine gitmesiyle ilgili bir düzenleme yok. Sadece belirli işlere özgü üniformalar var. Bu kıyafetleri avrupadan aldık ama hiç bir devlet dairesinde ve okulda bu şekilde memur bulamazsınız. Giyenler var ama kişisel tercihleri.
Bir devlet kendi yetiştirdiği öğretmene giyeceği kıyafet konusunda güvenemiyorsa gerçekten o sistemin çarklarında zaafiyet vardır. Ayağınıza giyeceğiniz ayakkabının nev'i, üzerinize giyeceğiniz şeyin gömlek yada kazak olmasının kanunlarla sınırlandırılmış olması, o devletin kendi yetiştirdiği avukata, öğretmene, savcıya olan güvensizliğidir. Koskoca bir nesli emanet ettiğiniz öğretmene giyeceği kıyafeti seçme hususunda güvenemiyorsanız bu bir tezat değil midir?
Bazı arkadaşlar okul striptiz kulübüne döndü başıma don giydim diyerek olayın kendilerince gidebileceği noktayı göstermek istemişler. Ama gerçeklik payı yok. Üniversitelerde hocalar serbest kıyafetle gidiyorlar. Doktorlar da serbest kıyafet ama bu söylediklerinizin olması kişinin kendi kendine hakaretidir zaten. Herkes kıyafetiyle kendini ifade eder. Olayı uç noktalara götüren de yine sadece kendini ifade etmiş olur. Bu noktada toplumu rahatsız ediyorsa sadece o zaman ceza verilebilir.
mrtcmhr_13' Alıntı:İnadına lacivert takımım sarı lacivert kravatım ile okuldayım,tam zamanında şehitlerimizi anmak için törende hazırdım !Üstelik eğitim birsene üyeyim !
Sizede o yakışır hoca.kais36' Alıntı:Ben donumu başıma giyip gittim, bir tane bayan öğretmenimizde bıyık bırakmış, öğretmenler odasına striptiz direği kurduk, iş kontrolden çıktı... :?
rcandir' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:İnadına lacivert takımım sarı lacivert kravatım ile okuldayım,tam zamanında şehitlerimizi anmak için törende hazırdım !Üstelik eğitim birsene üyeyim !
Dostum iyi hoşta atamızı ve şehitlerimiz anmak için lacivert takım giyilmez ki hem atamız lacivert takım hiç sevmez ve giymemiştir. üzgünüm bu günde tercih edilmeyecek seçim. sivil gelsen bundan daha iyidir diye düşünüyorum....
Dostum konu kapanmamışmıydı sen yenisin galiba,ben lacivert takımımı dün Fener kazandığı için giydim.rcandir' Alıntı:mrtcmhr_13' Alıntı:İnadına lacivert takımım sarı lacivert kravatım ile okuldayım,tam zamanında şehitlerimizi anmak için törende hazırdım !Üstelik eğitim birsene üyeyim !
Dostum iyi hoşta atamızı ve şehitlerimiz anmak için lacivert takım giyilmez ki hem atamız lacivert takım hiç sevmez ve giymemiştir. üzgünüm bu günde tercih edilmeyecek seçim. sivil gelsen bundan daha iyidir diye düşünüyorum....
:alkis: BENDE SEVMİYORUM TAKIM ELBİSE VE KRAVAT İKİLİSİNİoyungezer' Alıntı:Yav ne muhabbetler dönmüş arkadaş. Ne meraklıymış öğretmen camiası takım elbise-kravat giymeye. Serbest olunca da giyersin işte fena mı? İstemeyen ve rahatsız olan da giymez. İdeolojik bakış açısı bunların çoğu bana göre.