neyzenoktay' Alıntı:Öncelikle teşekkürler paylaşım için...
Arkadaşlar iis'yi yükledim wwwroot klasörüne de dosyaları attım ancak localhost yazınca Microsoft'un siteisne yönlendiriyor yardım edecek olan var mı?
Veritabanındanmış çok dikaktsizim :+1:crazyboss' Alıntı:Bu programı okulum için kullanıcam fakat,Zaman çizelgesindeki ders saatlerini değiştirmek için gerekli kodu maalesef bulamadım ,08:00-08:40 olan kodu 07:50-08:30 yapmam için nereden kodu düzenlemeliyim.index.asp de bu kodu bulamadım zaman da da yok sanırım
hocam veritababnı: administrator/db klasöründe kullanıcı tablosuatungad' Alıntı:ben bunu localhosta koydum. Güzel geliyor bilgiler ama, administrator/index.asp yazdığımda gelen şifre ekranına k.adı:admin şifre: 1 yazıyorum hiçbir değişiklik olmuyor 332227sasuvgm isimli kullanıcı adınıda denedim yine olmadı nerde hata yapıyorum. yönetici panelini göremedim bir türlü
hocam saat.asp dosyasından değiştirebilirsiniz. O sayfada verileri veritabanından administrator/db klasöründeki dersler tablosundan alıyor.crazyboss' Alıntı:Veritabanındanmış çok dikaktsizim :+1:crazyboss' Alıntı:Bu programı okulum için kullanıcam fakat,Zaman çizelgesindeki ders saatlerini değiştirmek için gerekli kodu maalesef bulamadım ,08:00-08:40 olan kodu 07:50-08:30 yapmam için nereden kodu düzenlemeliyim.index.asp de bu kodu bulamadım zaman da da yok sanırım
hocam admin 12345 imiş buldum. Birkaç iis hatasıda düzelttikten sonra yeni bilgi ekledik. Bİzdede LCD ekran vardı, böyle bişey düşünüyordum. Hızır gibi yetişti paylaşımınız. Teşekkürler.suatozt' Alıntı:hocam veritababnı: administrator/db klasöründe kullanıcı tablosuatungad' Alıntı:ben bunu localhosta koydum. Güzel geliyor bilgiler ama, administrator/index.asp yazdığımda gelen şifre ekranına k.adı:admin şifre: 1 yazıyorum hiçbir değişiklik olmuyor 332227sasuvgm isimli kullanıcı adınıda denedim yine olmadı nerde hata yapıyorum. yönetici panelini göremedim bir türlü
admin 12345
admin 1
şeklinde gözüküyor bende. Başka bi hata yoktur umarım
cihanmnsl' Alıntı:hocam ellerinize sağlık...çok güzel olmuş...
rica etsem bunun kullanılmasının(yeniden yapılandırılması bilgilerin değiştirilmesi gibi) kısaca açıklayabilirmisiniz...localhostta biraz sıkıntı yaşaadım...sürekli hata alıyorum...
Teşekkürler hocam.ozgurgitarim' Alıntı:hocam, önceki site tasarımınız da gayet güzeldi, dijital pano da çok başarılı bir çalışma olmuş, tebrikler.....
atungad' Alıntı:hocam admin 12345 imiş buldum. Birkaç iis hatasıda düzelttikten sonra yeni bilgi ekledik. Bİzdede LCD ekran vardı, böyle bişey düşünüyordum. Hızır gibi yetişti paylaşımınız. Teşekkürler.suatozt' Alıntı:hocam veritababnı: administrator/db klasöründe kullanıcı tablosuatungad' Alıntı:ben bunu localhosta koydum. Güzel geliyor bilgiler ama, administrator/index.asp yazdığımda gelen şifre ekranına k.adı:admin şifre: 1 yazıyorum hiçbir değişiklik olmuyor 332227sasuvgm isimli kullanıcı adınıda denedim yine olmadı nerde hata yapıyorum. yönetici panelini göremedim bir türlü
admin 12345
admin 1
atungad' Alıntı:hocam admin 12345 imiş buldum. Birkaç iis hatasıda düzelttikten sonra yeni bilgi ekledik. Bİzdede LCD ekran vardı, böyle bişey düşünüyordum. Hızır gibi yetişti paylaşımınız. Teşekkürler.suatozt' Alıntı:hocam veritababnı: administrator/db klasöründe kullanıcı tablosuatungad' Alıntı:ben bunu localhosta koydum. Güzel geliyor bilgiler ama, administrator/index.asp yazdığımda gelen şifre ekranına k.adı:admin şifre: 1 yazıyorum hiçbir değişiklik olmuyor 332227sasuvgm isimli kullanıcı adınıda denedim yine olmadı nerde hata yapıyorum. yönetici panelini göremedim bir türlü
admin 12345
admin 1
Hocam eğer başka bir hata yoksa şifre administrator/db klasöründeki veritabanını açtıktan sonra kullanıcı tablosundaki kullanızı adı ve şifrelerdi. buradan tekrar kontrol ederek girmeyi deneyebilirsiniz. Kolay gelsinmozkan7' Alıntı:atungad' Alıntı:hocam admin 12345 imiş buldum. Birkaç iis hatasıda düzelttikten sonra yeni bilgi ekledik. Bİzdede LCD ekran vardı, böyle bişey düşünüyordum. Hızır gibi yetişti paylaşımınız. Teşekkürler.suatozt' Alıntı:hocam veritababnı: administrator/db klasöründe kullanıcı tablosuatungad' Alıntı:ben bunu localhosta koydum. Güzel geliyor bilgiler ama, administrator/index.asp yazdığımda gelen şifre ekranına k.adı:admin şifre: 1 yazıyorum hiçbir değişiklik olmuyor 332227sasuvgm isimli kullanıcı adınıda denedim yine olmadı nerde hata yapıyorum. yönetici panelini göremedim bir türlü
admin 12345
admin 1
hcoam bende kurcaladım ama giremiyorum yönetim paneline şifreden dolayı ne yapmalıyım
Çok sevindim güle güle kullanın hocam. Resimlerini paylaşırsınız artıkcrazyboss' Alıntı:Arkadaşlar şuanda sistemi kullanıyorum.Gerçekten çok kullanışlı şiddetle tavsiye ediyorum.Klavye fare aldıramadığım müdürüme bu çalışmamdan sonra boş çek tarafıma tahsis edildi bt sınıfı için şaka bitarafa idareciler bu tarz çalışmalardan büyük memnuniyet duyuyorlar. :+1:
Elimizden geleni yaparız hocam. Yeterki işinize yarasıngulsu' Alıntı:elinize sağlık hocam gerçekten çok güzel olmuş. ben de kendi okulumda bunu kullanmak istiyorum.müdür beyle görüştm bile fikir çok hoşuna gitti. bu konuda yardımlarınıza da ihtiyacım var tabi...