Dell bilgisayar kurulumlarımız geçen hafta servis tarafından tamamlandı, servis hepsine pardus yükledi, konuştuğumda "çoğu kurduğum okul pardustan windowsa geçmek istiyor geçebilirsiniz garanti konusunda sıkıntı yok, bizim yazılım ile değil donanım garantimiz var" dedi. Bende burada sitede bulunan hazır imajlardan windows 10 imajı attım bir çok uygulama yüklü geldiği için çok uğraştırmadı, sonrasında ekranın alt kısmında dell ürün kodu var onu dell ' in kendi sitesine girip tüm driver ları indirip tamamını güncelledim ve windows update kısmını açıp windows 11 e yükselttim. Sonrasında da diğer ihtiyaç duyabileceğim uygulamaları (ekte fotoğraf olarak ekledim yüklediğim uygulamaları) yükleyip Acronis 21 sürümü ile yaklaşık 2 saatte imajı aldım cuma günü. Bugün sabahtan da 4 tane usb bellek ile diğer 18 bilgisayara imajları attım. İmaj boyutu yaklaşık 24GB, yükleme süresi 8-9 dakika civarı sürdü. İmajdan sonrada hepsine ayrı ayrı netsupport yükledim bugün 3 saatte tüm lab hazır hale geldi.