seldabal' Alıntı:argan yağını duyan kullanan var mı arkadaşlar?
glimmer' Alıntı:güzel bi aperatif - salata tarifi
malzemeler
patates
tereyağ(margarin de olur)
patlıcan
kırmızı biber
sarımsaklı yoğurt
salça
patatesleri haşlayın. sıcak sıcak soyun.içine bir parça tereyağı ve tuz ekleyin güzelcee püre hakine getirin. bırakın ılısın tam soğumadan elinize 2 pinpon topu büyüklüğünde(başka nasıl tarif edeyim büyüklüğünü bilemedim ) parçalar alın ve içini oyun. yani onu kase gibi açın.
patlıcanları küp küp, biberlewri de dilim dilim doğrayım kızgın yağda kızartın. bi kasede karıstırın kızarttıklarınızı.
ayrı bir tavada salça sos hazırlayın
kızartmalarınızı kase şeklindeki patateslerin içine doldurun. üzerine sarımsaklı yoğurt dökün. üzerine de salça sos dökün ...
enfes biii tarif afşyet olsun
çok beğendim hocamglimmer' Alıntı:güzel bi aperatif - salata tarifi
malzemeler
patates
patlıcan
kırmızı biber
sarımsaklı yoğurt
salça
patatesleri haşlayın. sıcak sıcak soyun.içine bir parça tereyağı ve tuz ekleyin güzelcee püre hakine getirin. bırakın ılısın tam soğumadan elinize 2 pinpon topu büyüklüğünde(başka nasıl tarif edeyim büyüklüğünü bilemedim ) parçalar alın ve içini oyun. yani onu kase gibi açın.
patlıcanları küp küp, biberlewri de dilim dilim doğrayım kızgın yağda kızartın. bi kasede karıstırın kızarttıklarınızı.
kızartmalarınızı kase şeklindeki patateslerin içine doldurun. üzerine sarımsaklı yoğurt dökün. üzerine de salça sos dökün ...
glimmer' Alıntı:güzel bi aperatif - salata tarifi
malzemeler
patates
patlıcan
kırmızı biber
sarımsaklı yoğurt
salça
teşekkürler hocam tariflerin çok güzel hepsiniyazdım ihtiyacım vardı bunlara hepsini deneyeceğim.glimmer' Alıntı:güzel bi aperatif - salata tarifi
malzemeler
patates
patlıcan
kırmızı biber
sarımsaklı yoğurt
salça
yarın bu tarifi yapıyım ben ama benim eşim et türünden sadece köfte yer pidelerin üzerine eritilmiş tereyağ gezdirsek üzerine salçalı domatesli köfte koysak güzel olur dimideniz' Alıntı:Ekmek kebabı
Malzemeler
Taze Pide ekmek
Yogurt
Az yağlı kıyma
Taze yeşil ve kırmızı biber
maydonoz
Yapılışı:
Pideleri kare kare doğrayın bir kaba koyun
Süzme yoğurda sarımsak ezin tuz ekeyelin ve karıştırın.Bu karışımı pidenin üstüne dökün ve karşıtırın.
Geri kalan kısım alinaziğin üzeri için dediğim kısımdan başlayarak aynı.
bu da lezetli oluyor
evet hocam bildiğimiz kıymadan köfte tavuk,et yemiyor ama köfte, sucuk yiyordeniz' Alıntı:selda hocam o da güzel olur bir deneyin.köfte dediğiniz et köfte mi
geçen sene grand efe otel diye bi otele gitmiştik. acayip çocuk vardı. hep çocuklu aileler gelmiş. tam bir aile oteliydi. 4 yıldız fiyatı uygun denebilir.seldabal' Alıntı:çocukla tatil yaptığınız rahat ettiğiniz yerlerden bahsedebilir misiniz
tabi çocuk derken benim ki gibi çoook hareketli olacak
oğlumun adıda efetechnic_f' Alıntı:geçen sene grand efe otel diye bi otele gitmiştik. acayip çocuk vardı. hep çocuklu aileler gelmiş. tam bir aile oteliydi. 4 yıldız fiyatı uygun denebilir.seldabal' Alıntı:çocukla tatil yaptığınız rahat ettiğiniz yerlerden bahsedebilir misiniz
evet hocam denizi çok dalgalı. ben bile giremedim. üstelik çakıl yani kum plaj değil. otelin tek artısı yemekleri güzeldi, temizdi. bir de o kadar çok çocuk var ki hani çocuk yalnız kalmıyor. içinde bir de çocuk parkı da var. gölge alanı çok. o da avantaj. ben götürmemiştim oğlumu hasta ederim diye oraya gidince pişman oldum yani.seldabal' Alıntı:oğlumun adıda efetechnic_f' Alıntı:geçen sene grand efe otel diye bi otele gitmiştik. acayip çocuk vardı. hep çocuklu aileler gelmiş. tam bir aile oteliydi. 4 yıldız fiyatı uygun denebilir.seldabal' Alıntı:çocukla tatil yaptığınız rahat ettiğiniz yerlerden bahsedebilir misiniz
güzel bir yere benziyor özellikle çocuk havuzu ve kaydırakları ama sanki denizi dalgalı gibi yani 2,5 yaşındaki çocuk için, öylemi hocam?
rica ederim hocam. ben de aynı şekilde araştırma içindeyim. bu sene de götürmem diye düşünerek bodrum ayarladık. bellecasa suit gümbet. şimdi ise karar değiştirdim. götürmek istiyorum oğlumu da. ama otele de güvenemiyorum. kararsız kaldım..seldabal' Alıntı:evet otele bayıldım inceleyince ama keşke denizide güzel olsaydı geçen sene beleğe gitmiştik yine otel çocuk için güzeldi ama deniz çok kötüydü bu sene denizde güzel olsun istiyorum, alternatifte kalsın ama güzel otel teşekkür ederim.
evet malesef öyle biyerde de biz sıkılırıztechnic_f' Alıntı:aslında en az üç defa bu taraftaki denize gideceğiz yani günü birlik. o zaman kesin götürürüm. size de yakındır aslında. kefken, kerpe, cebeci tarafı.. incecik kum. denizi dümdüz. metrelerce gidiyorsun hiç yükselmiyor, hala bel seviyesinde. tam çocuklar için yani. ama büyük otel yok işte. pansiyon tipi hep.