ya hocam demek eşiniz elazığlı bende elazığlıyım ve orda görev yapıyorum. Tarifleriniz harika hepsini aldım ve deneyeceğimglimmer' Alıntı:teşekkürler arkadaşlar ben aydınlıyım, annem giresunlu, eşim elazığlı, eskişehirde okudum, şimdi diyarbakırdayım yani bi kültür karışımı...
tariflere devammm
Çok Teşekkürler Hocam o sizin temiz yüreğiniz. Yeni anneyim ben size çok özendimmm valla :roll:glimmer' Alıntı:elazığın iyi
kalpli insanınına buradan sevgiler...
ben kullanıyorum hocam kesinlikle tavsiye ederim. ama alırken iyi düşünün gereksiz olanlar var. ihtiyaçlarınızı belirleyip ona göre alın. mesela ben 3 lü bi set aldım. büyüklü küçüklü. birine peynir koyuyurm birine maydonoz 2 tane de tek parmak ürüünden aldım. ona da kaşar vs koyuyurom. 4 lü şekkerlerim vr. onlarda çok kullnışlı. mesela tinimini diye bişey var. almıştım hiç kullanmıyorum. ancak pikniğe giderken yaptıklarımı koyuyorum evde pek kullanışlı deil.sevdiceğim' Alıntı:tupperware ürünlerinden kullanan var mı aranızda arkadaşalr?
sevdiceğim' Alıntı:tupperware ürünlerinden kullanan var mı aranızda arkadaşalr?
hocam kek kalıbına ihtiyacım var. biraz bilgilendirebilirmisiniz beni. hangi şekli alacğımı bilmiyorum. birde yandı diye yakınanlar vr.dostdalga' Alıntı:sevdiceğim' Alıntı:tupperware ürünlerinden kullanan var mı aranızda arkadaşalr?
Yeni kullanmaya başladım.Ürünlerin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Okulumda bu konuda profesyonel bir öğretmen var.. Dışarıdan almak yerine üye olmamın daha avantajlı olacağını söyledi. Bende üye oldum bakalım..
dörtyol' Alıntı:bu yağdanlık nasıl kullanışlı mı hocam.
hocam farketmemişim sağolasınogretmen_pc' Alıntı:http://www.bilgisayarbilisim.net/genel-etkinlikler-sunum-ve-materyaller-f34/muzik-istegi-meb-hatti-olmayanlardan-t85049-75.html
burada var hocam
hocam benimki yazdan dondurucudan çıkartıp yapıyorum. bizim evde mevsim dışında hiç bir şey alınmaznese1982' Alıntı:taze fasulyenin bu mevsimde tadı olmaz diye almamıştım. yapanlar nasıl zamanı gelmişmi...
mantar-tavuk sote gözümün önüne gliyo ama onu da yeni yedik.
glimmer' Alıntı:bu bölüm fikri neden en çok hanımları rahatsız etti. ya arkadaslar sizin evinize yemek pişirmek, evinizle ilgilenmek zorunuza mı gidiyor.
bizler zaten çalışan bayanlarız, çalışarak kadın, erkek eşitliğini ispatlamış insanlarız. yemek yapmayı neden bi yenilgi olarak kabulleniyorsunuz.
ben evli biri olarak eşimde yemek yapar ben de ama ben daha cok yaparım. ben daha çok temizlerim, ben daha cok evaldımla ilgilenirim. ve hiç de bunları yaparken zoruma gitmez... şaşılacak şey doğrusu ya istemeyen girmesin başlığaaa
biz de biliyoruz bilişim sitesi olduğunbu isterseniz bi göz atın hangi başlıklşar var : otomobil kulubü, fotoğfarçılık vs...
hayret ya olay oldu yemek tarifiii.
ben de inadına yazıyorum