ben de arada bir temizlikçi çağıracam olmuyor artık yetişemiyorum kızım ev okul eş temizlik yemek yetişemiyorum
Hocam olayı çözmüş... :+1:ogretmen_pc' Alıntı:o zaman temizliği erkeklere mi bırakalım benim eşim de dahil çoğu zaten bizim işimizden daha ağır zihin yorucu işler de çalışıyorlar bir de eve gelip yemekti temizlikti bunlarla mı uğraşsınlar.. bence hanım eşi gelmeden temizlik yemek ve kişisel bakımını bitirip onun bütün yorgunluğunu almalı ki eve gelmek için can atabilsin adam da ... eğer biz eşitlik kavgasına girersek bu kavga bitmeden bi bakmışız seneler geçip gitmiş ve geriye sadece can sıkıntılı günler... huzurlu bi ömür için eşler görevlerini bilerek dayanışma içinde olursa hayat tadından yenmez... zaten biz görevimiz olduğunu bilince inanın onlar daha da yardımcı oluyorlar aksi yönde inatlaşırsak elimize hiçbir şey geçmediği gibi huzursuluk da cabası..
+1sevdiceğim' Alıntı:gerçekten aile hayatında karşılıklı hoşgörü olmazsa sen ben davasına girilip inatlaşılırsa malesef olaylar istenmeyen yerlere gidebiliyor. eşim çok ev işi yapmasa da kızımızla ilgileniyor ve çoğu zaman çağır birisini yapsın sen de kendini yorma diyor sonuç olarak anlayış herşeyi çözüyor
seldabal' Alıntı:merhabalar
tupper ürünlerinden özellikle dondurucuya girenleri çok kullanıyorum. plastikte dondurmak istemiyorum.
temizlik işini de kendim yapıyıorum ama 2 ayda bir halı-koltuk vs gibi daha zor işler için aldığım bir bayan var, onun dışında elim sürekli evin üzerinde olduğu için idare ediyoruz
glimmer' Alıntı:elbette temizliğe devam ...
benim evimde neyin nasıl yürüdüğünü nerden bilebilirsinb. konuyu kişiselleştirme arkadasım bak ben ne güzel demişim istemeyn girmesin...,
benim evimde ben eşime ya da komsuma bişeyler ıspatlamama gerek yok yeri gelir ben yatarım eşim benden cok iş yapar..
neyse yaa haydi yoluna arkadasımm
çalışmaya devammm uhaha:
hocam cam dondurulmaz ki keşke dondurulsa , patlar cam kaplaregitimci34' Alıntı:plastik ürünlerin dondurulduğun da da gıdaya geçtiğini okumuştum. dondurulmuş suyun çok sağlıklı olduğunu ama plastik kapda değil, cam kapda dondurulmuş su
fgur' Alıntı:Bu şekilde düşündüğünü o veya bu şekilde ifade eden arkadaşlara çemkirmekle ezilmişliğimizi ve mutsuzluğumuzu yok sayamayız, Böyle olmasın diyoruz, siz öyle değilseniz ne ala, kimseye agresif çıkışlar yapmanıza gerek yok.
technic_f' Alıntı:temizliği ailece hallediyoruz. herkes bi şeyin ucundan tutuyor. yalnız yazın halıları yıkamaya veriyorum. bir de bu sene koltuk yıkatacağım.
sakaryadayım hocam. ben de daha önce hiç yıkatmadım. ama birkaç yerle görüştüm. 70-80 diyorlar.azimekapucu' Alıntı:technic_f' Alıntı:temizliği ailece hallediyoruz. herkes bi şeyin ucundan tutuyor. yalnız yazın halıları yıkamaya veriyorum. bir de bu sene koltuk yıkatacağım.
Nerede oturuyorsunuz hocam? Ben de koltuklarımı yıkatmak istiyorum ilk defa ama hiç araştırmadım, ücreti hakkında hiç fikriniz var mı?