EynelMefer' Alıntı:
gebelikte (8.hafta şuan) alınan her hangibir ilacın (hap) (gebelerin kullanabilir dediği, doktorun önerdiği) bebeğe zararı dokunur mu( yüzde bir olsa da) ? (folik asit, bulantı önleyici vs)
24 saat bulantı oluyor, istifra oluyor ise,(gıda alınamıyorsa) serum kullanmak yararlı mıdır, yoksa yararından çok yüzde bir de olsa zararı var mıdır?
tam olarak ifade edememiş olabilirim ama hassasiyeti hissedip, bildiklerinizi paylaşırsanız seviniriz.neyin şehir efsanesi neyin gerçekten doğru olduğunu ve kime inanacığımız konusunda kararsız kaldık...
teşekkürler..
herkese günaydınlar
hocam ben inanılmaz bir bulantı yaşadım 6. haftadan 20. haftaya kadar ama bu sağlıklı bir gebelik geçirdiğinizin belirtisiymiş, istifra yoktu. belki olsa daha iyi olurdu açılırdım, bilmiyorum. bütün gün yarım dilim tost, azıcık şehriye çorbası. zorla bir bardak suyu yudum yudum içebiliyordum, üstelik yaz aylarındaydık. ilk 20 hafta bebek bizim önceki depolarımızdan beslendiği için bebeğimin gelişimi için sorun olmadı ben 3 kilo verdim
sonra bulantı geçiyor ama bu seferde bebek büyüdüğpü için mide yanması başlıyor ama en azından iyi beslenebiliyorsunuz. ben dayanabildim ama dayanamıyorsanız sizin tansiyonunuz bebeği daha çok etkileyecektir unutmayın serum gerekiyorsa serum alın bence