glimmer' Alıntı:
hocam tabiki paylaşırım
söylemem luzum yok doktorunuzvsiyesi olmadan kullanmayın sakın kime neyin iyi neyin zararlı geleceğini bizler bilemeyiz..
multi-tabs tablet. 3. aydan sonra başlamıştım kullanmay. son ay kullanmamaıştım
aynen bende aynı ilacı kullandım, bir kez de nac miydi neydi suda eritilen bir ilaç kullanmıştım çok öksürüyordum. onun dışında bir ilaç kullanmadım ama çok zor günler geçirdim
hayırlısıyla geçiyor hocam hepsi geçip gidiyor, birde ben normalde kırmızı eti çok sevmem ama o dönemde et çok yemiştim.
benimde detaylı ultrasonumda böbreğin biri olması gereken sınırın üstünde demişti, kordon boynuna dolanmış demişti, sonra ne oldu ben Allahım san sığınıyorum ne olursa olsun o benim çocuğum dedim hep içimi rahat tuttum, son derece sağlıklı bir bebişim oldu.
evet hocama katılıyorum 2li ve 3lü testler olasılıkları veriyor sonuçta yaş, kilo, sigara kullanımı daha önce düşük yapıp yapmadığı gibi şeyler göz önünde bulundurularak sonuçlar çıkıyor. ama belki ortaya çıkan rahatsızlığın tedavisi olabilir.
geçenlerde bir forumda okudum, gebeliği sırasında şimdi unuttum ama çocuğunun rahatsızlığını öğrenmiş, doğumdan sonraki tedavisi için doktorunu araştırmış bulmuş ve doğum gerçekleşir gerçekleşmez tedaviye başlamışlar.
glimmer hocam bebeğiniz küvöze girdi mi, benim ki 36 haftalık doğdu 3 gün küvözde kaldı, çok hızlı nefes alıp veriyordu.