Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
kesinlikle doğru hocam;bizde almış olduğumuz eğitime istinaden; BTS alanı bulunan bilişim teknolojileri bölümlerin de pekala rahatlıkla ve hakkını vererek derslere girebiliriz..Ben 4 sene elektronik okudum meslek lisesinde ;üstüne 4 yıl üniversitede elektornik-bilgisayar dersleri aldım;eğer devlet beni ilköğretim de düz lisede paint-klavye-mouse yada ofis anlatmaya mecbur bırakacaksa uzun vadede kendileri kaybedecek;eğitimin kalitesi düşzecek;benim motivasyonum düşecek;devlete olan güvenim temelinden sarsılacak ve daha bir sürü şey...Bunun yanı sıra ;10.sınıfta okutulan tüm ortak dersleri de çok rahatlıkla verebiliriz..kaldı ki içimizde kendini gerek web de gerek yazılımda;çok çok üst düzeyde geliştirmiş-yetiştirmiş arkadaşlarımız var..Ben TEF bilgisayar çıkışlı;hiç bişeyden haberi olmayan hatta projeksiyondan aynı anda monitöre ve perdeye görüntü bile veremeyen bilişim öğretmeniyle de çalıştım..veya 20 yıl önce tEF bilgisayardan mezun olmuş ama pascaldan ötesini görmemiş öğretmen meslektaşlarımız var;kendilerini geliştirdikleri yeni düzenlemelere uyum sağladıkları sürece bi zorlukla karşılaştıklarını düşnümüyorum...Yani kısaca nedir bu devletin bizimle alıp veremediği anlamak mümkün değil!!!!!!!ayrıca hocam bu dediğnize benze branşlara ayırma olayını şu an TEKSTİl bölümlerin deki öğretmenlere uyguluyolar..aynı uygulamayı bizim içinde çıkarsınlar o halde...

spider23' Alıntı:
Yani kısaca nedir bu devletin bizimle alıp veremediği anlamak mümkün değil
Değerli hocam devlet zaten biziz. Burada devletin içindeki bazı şahsiyetlerin kişisel egoları yüzünden bu işler bu hale geliyor diyorum ben.Bunu yaptıklarını biliyorum. Bu mebbis sisteminde daha önceden de atamalarda böyle bir uygulama yapmışlardı ki ben yazılı olarak itiraz etmiştim. Telefonla Personel Dairesi başkanlığını defalarca aramıştım. Benim yüzümden, ve bazı işgüzarların yüzünden atama başvurularının tarihi 2 defa uzatılmıştı. İtirazlarımın sonucunda Halk Eğitimden meslek lisesine atandım. O zaman yapılan yasal değildi şimdide yasal değil.

arkadaşlar ben etrafımda tanıdığım bildiğim tuzu kuru olan yaş olan herkezi harekete geçirdim sizde aynısını yapın...

Arkadaşlar bende mümkün olduğu kadar kişiyi uyardım ama bu işin hangi gerekçe ile olduğu konusunda tahminler dışında herhangi bir bilgi alabilen var mı? Eğer dilekçeleri böyle bir bilgi varsa ona göre vermek daha mantıklı görünüyor çünkü yönetmeliğin hiç bir yerinde meslek liselerine atanıp atanamamız ile ilgili bir madde yok. Farklı bir kararname veya yönetmelik benzeri bir yazı varda bu uygulamayı ona göremi yapıyorlar.

Aldığımız eğitim hakkında konuşmak boşuna.. dilekçelerimizin cevabını ve yapacaklarımızı konuşalım.. 2 hafta içinde atamalar başlayacak.. herkese haber verin dilkçeler verilsin atama döneminde 10 gün sonra.. telefonlada arayacağız her yeri.. şimdi herkese haber verin bence.. birlik olarak kolayca çözeceğiz..

* Must@f [ ]
* spider23 [ ]

* carni
* 64hakan35 [ ]
* abacus [ ]
* agazi [ ]
* alikim83 [ ]
* alperrtegas [ ]
* alpertegas [ ]
* ares0106 [ ]
* ataaka [ ]
* barka [ ]
* birkan24 [ ]
* cigdemyildirim [ ]
* compuman [ ]
* cubido [ ]
* cylavux [ ]
* dikmen1907 [ ]
* egunay [ ]
* erciyes38 [ ]
* erdcan [ ]
* esesim26 [ ]
* ferdi [ ]
* filatros [ ]
* flame81 [ ]
* gauldoth [ ]
* geantes [ ]
* irembilisim [ ]
* ismail [ ]
* kartal4545 [ ]
* kumruli [ ]
* kursad [ ]
* m_koksal53 [ ]
* mam [ ]
* mehmetgunay [ ]
* mevcut [ ]
* muraxz [ ]
* mygold [ ]
* neo_in [ ]
* oarapoglu [ ]
* omegafi [ ]
* osmandasdemir [ ]
* ozilogic [ ]
* pasha34 [ ]
* phantasos [ ]
* ratko [ ]
* runalone [ ]
* sahnahan44 [ ]
* sedatcan63 [ ]
* sekocam [ ]
* semacik [ ]
* serhatdemir [ ]
* tekniks [ ]
* tolgabaysal [ ]
* Tuna54 [ ]
* ulutas55 [ ]
* Yesil26 [ ]
* yuzuakyener [ ]

Arkadaşalar bu konunun daha etkin gündeme gelebilmesi için haber yapılmasıda iyi olur. cevresinde basından tanıdıkları olan varsa oradan da bir haber yapılması için girişimde bulunulması iyi olur. En azından bir gazete veya tv de bu konu gündeme gelirse birileri resmi olarak cevap vermek zorunda kalabilir.

Bu soruyu daha öncede sormuştuk , galiba herkes yerinde kaldı ve bekliyor mayıs dönemini.

Yahu hiçbirimizin meb den bu işlere yakın bir tanıdığı yok mudur, benim yok. Olmaz olsun.Beni bu işten çok soğuttular güvenim temelli sarsıldı.

carni' Alıntı:
Arkadaşalar bu konunun daha etkin gündeme gelebilmesi için haber yapılmasıda iyi olur. cevresinde basından tanıdıkları olan varsa oradan da bir haber yapılması için girişimde bulunulması iyi olur. En azından bir gazete veya tv de bu konu gündeme gelirse birileri resmi olarak cevap vermek zorunda kalabilir.
hocam abbas güçlüyü mail yağmuruna tutsak;sanıyorum bu konu ilgisini çekebilir..Ben daha önce attım bir kez mail ama karşılık falan gelmedi tabi ki..Şayet ilgisini çekerse bu konu;bakanlıktan yetkililere de çok kolay ulaşabileceğini düşünüyorum..http://www.abbasguclu.com.tr/sikayetimvar.aspx

Tuzu kuru arkadaşlara bir defa daha seslenmek istiyorum, şundan emin olun ki bugün eğer yerdeğiştirmek isterseniz meslek lisesinde çalışamazsınız diyebilenlerin , yarın şunu dememesi ne mümkün acaba, hadi sizde ilkokula. Bu kanunsuzluğa sesinizi çıkartın.

Abbas Güçlüye yakın zaman içinde köşesinde bir yazı yazdırabilirsek bizim için iyi olur. Bunun için lütfen mail atın arkadaşlar.

bende şikayet var bölümüne yazdım ama burada 50 kişiyiz.. daha önceden tayin alıp gidenler kılını kıpırdatmıyor..

carni' Alıntı:
http://www.abbasguclu.com.tr/sikayetimvar.aspx mail atmak yerine sorunumuzu güzel açıklamış bir şikayeti oylayalım daha etkili olur . tüm konulara bakmaktansa en fazla oy alana dikkat ediyorlardır.
:+1:

aşırı yogunluk nedeniyle acılmıyor eğer bu yoğunluğun sebebi bizim konumuzsa dikkatlerini çekmişizdir.

hiç açıklayıcı yazmamışsınız arkadaşlar. Ayrıca lütfen burada çizelgeye göre şuraya atanırız buraya atanız shbeti yapmaytalım zaten içimiz dışımız çizelgeye göre oldu

arkadaşlar bende bu forum hata vermeye başladı.. forum uçarsa ne yapacağız.. olmaz olmazda... bizde bu şans varken nolur nolmaz yani.. :)

Re: İMZANIZI DÜZENLEYİN

mr_ogretmen' Alıntı:
Kod:
[b][size=160][color=#BF0000]ELEKTRONİK MEZUNLARININ TEKNİK ÖĞRETMENLİK HAKLARI ALINDI[/color][/size][/b]
[url]http://www.bilgisayarbilisim.net/meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/elektronik-ile-elektronik-ve-hab-ogretmenligi-mezunlari-t43451.html[/url]

Merhaba,
Bu forumda 500'den fazla elektronik-bilgisayar öğretmeni olduğunu tahmin ediyorum. Onlara ulaşabilmemiz için bu imza değişikliğinin önemli olduğunu düşünüyorum. Profiliniz-profilim-imza yoluyla imza bölümünüze ulaşabilirsiniz.

Yukarıdaki kodu kopyalayıp imzanıza yapıştırdığınız taktirde imzanız aşağıdaki gibi gözükecektir.

saol.hemen yaptım

spider23' Alıntı:
elimizdeki verilere bakacak olursak ;ne ilköğretimde ki;ne lisede ki;ne anadolu lisesinde ki;ne kız meslekte ki;ne de endüstri meslekte ki ,hiç bir elektronik çıkışlı bilişim öğretmeni;mesleki ve teknik liselere tayin isteyemiyor...Hemde 2 atamadır üstüste...benim anlayamadığım bu atama dönemlerin de hiç mağdur olan yok mu bizden??? veya dava açan bu yüzden??????belki var bizim haberimiz olmadı??fikri olan varsa yazsın lütfen...

arkadaşlar bu atama döneminden önce(özür gurubundan) atanamayanlar hiç mi hakkını savunmadı?
hiç mi dilekçe vermedi? hiç mi avukata başvurmadı :S
nasıl bu kadar basit kabullenir olduk...!

Arkadaşlar bilgi edinmeden gelen cevap

bilgiedinme@meb.gov.tr
to me

show details May 3 (1 day ago)

Kurum Adı : Milli Eğitim Bakanlığı

Başvuru No : 507959

Kurum dışı bilgi gerektiğinden dolayı başvurunuzun cevap süresi
15 iş gününden, 30 iş gününe uzatılmıştır.

flame81' Alıntı:
spider23' Alıntı:
elimizdeki verilere bakacak olursak ;ne ilköğretimde ki;ne lisede ki;ne anadolu lisesinde ki;ne kız meslekte ki;ne de endüstri meslekte ki ,hiç bir elektronik çıkışlı bilişim öğretmeni;mesleki ve teknik liselere tayin isteyemiyor...Hemde 2 atamadır üstüste...benim anlayamadığım bu atama dönemlerin de hiç mağdur olan yok mu bizden??? veya dava açan bu yüzden??????belki var bizim haberimiz olmadı??fikri olan varsa yazsın lütfen...

arkadaşlar bu atama döneminden önce(özür gurubundan) atanamayanlar hiç mi hakkını savunmadı?
hiç mi dilekçe vermedi? hiç mi avukata başvurmadı :S
nasıl bu kadar basit kabullenir olduk...!

evet arkadaşlar özür grubunda böyle sıkıntı yaşayan kimse yok mu?
eğer hak kaybı olduysa ve mağdur oldularsa bu aradaşlardan hiç kimse
dava açmadımı dilekçe vermedi mi?

erciyes38' Alıntı:
carni' Alıntı:
http://www.abbasguclu.com.tr/sikayetimvar.aspx mail atmak yerine sorunumuzu güzel açıklamış bir şikayeti oylayalım daha etkili olur . tüm konulara bakmaktansa en fazla oy alana dikkat ediyorlardır.

ya o şikayeti ben yazdım.. oylandığını bilmiyordum öylesine yazdım... bilseydim güzel yazardım..

Geri