kesinlikle doğru hocam;bizde almış olduğumuz eğitime istinaden; BTS alanı bulunan bilişim teknolojileri bölümlerin de pekala rahatlıkla ve hakkını vererek derslere girebiliriz..Ben 4 sene elektronik okudum meslek lisesinde ;üstüne 4 yıl üniversitede elektornik-bilgisayar dersleri aldım;eğer devlet beni ilköğretim de düz lisede paint-klavye-mouse yada ofis anlatmaya mecbur bırakacaksa uzun vadede kendileri kaybedecek;eğitimin kalitesi düşzecek;benim motivasyonum düşecek;devlete olan güvenim temelinden sarsılacak ve daha bir sürü şey...Bunun yanı sıra ;10.sınıfta okutulan tüm ortak dersleri de çok rahatlıkla verebiliriz..kaldı ki içimizde kendini gerek web de gerek yazılımda;çok çok üst düzeyde geliştirmiş-yetiştirmiş arkadaşlarımız var..Ben TEF bilgisayar çıkışlı;hiç bişeyden haberi olmayan hatta projeksiyondan aynı anda monitöre ve perdeye görüntü bile veremeyen bilişim öğretmeniyle de çalıştım..veya 20 yıl önce tEF bilgisayardan mezun olmuş ama pascaldan ötesini görmemiş öğretmen meslektaşlarımız var;kendilerini geliştirdikleri yeni düzenlemelere uyum sağladıkları sürece bi zorlukla karşılaştıklarını düşnümüyorum...Yani kısaca nedir bu devletin bizimle alıp veremediği anlamak mümkün değil!!!!!!!ayrıca hocam bu dediğnize benze branşlara ayırma olayını şu an TEKSTİl bölümlerin deki öğretmenlere uyguluyolar..aynı uygulamayı bizim içinde çıkarsınlar o halde...