Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
arkadaşlar bugün okul müdürümden tüm daha önceki atama kararlarımı aldım... orada söyle yazıyor..

Aşağıdaki bilgileri yazılı personelin alan değişikliğine bağlı olarak belirtilen göreve atanması, makam onayı ile uygun görülmüştür..

Lütfi ORAK
Bakan Adına
Daire Başkanı

atandığı görevin;
alanı --> bilişim teknolojileri
Görev Yeri --> Kız Meslek Lisesi

tarih:27.03.2008

yani bu ne demek? böyle bir saçmalığı nasıl yapıyorlar..
LEYLA ORAL denen kadının nolur birisi telefonunu versin...
arkadaşlar yarın itibariyle aramaya başlayalım önce LEYLAYI sonra TALİM TERBİYESİZİ arayıp çokluğumuzu gösterelim... eski arkadaşlara ulaşın dilekçe versinler..

arkadaşlar af geçici bir şey.. bakın ben 2004 den beri doğudayım.. bu konuya biraz ilgi gösterelim..

ömür boyu ilköğretimde ne yapacağız..

ben çok soğudum artık okulda hiçbirşeyin anlamı kalmadı benim için. Ders bile işleyemiyorum. Bide bu zorunlu hizmett affı çıktı. Batıdakilere çıktı. Adalet hak hukuk devletiyiz çok şükür ki

affın çıktığına hala inanamıyorum..

arkadaşlar af vurduysa beni fena vurdu..

2004 den beri neler çektim ENAYİ GİBİ hissediyorum..

evet haklısınız ama bu konuya ağırlık verelim..

aftan mağdur olanlar benle irtibata geçsin arkadaşlar bu ayrı konu.. mağdur olduğumuz konularde her zaman dava açılabilir ve gerçektende mağdursanız bu giderilir..

şimdi mayısta biz tayin isteyeceğiz 2. kez mağdur olmadan tayin alabilelim..

zaten açıkca bilişim teknolojileri teknik öğretmenliği hakkımız alınmışsa ben tayin alsamda dava açacağım..

yani tayin aldım kurtuldum anlayışında hiç olmayacağım..

ama şimdi sizin desteğinizede ihtiyacımız var..
acacağımız davalar sizlerede yol gösterecektir..

bakın ben şimdi bilgi edinme değerlendirme kuruluna itiraz ediyorum..
bugün gönderiyorum.. milli eğitim müdürünün sözlerine karnım tok.. devlet dili yazılı olan...

bu meb den son 1.5 ayda yediğim 2. büyük kazıkta bu af oldu...Yemin ederim öğretmenlikten soğudum...Varsa ortak iş falan yapmayı düşünen sağlam bi projesi olan...Sermaye koyayım ortak olalım...Nedir bu çektiğimiz...Hep 2. sınıf adam yerine konmayan öğretmen muamelesi..!!psikolojim bozuldu;zaten doğudayım;tayin hakkı vermemişler...verselre açacakları okullar ilköğretim olacak...neyse dilekçeme gelen yanıtı paylaşayım..;

ilgi: 21/04/2010 gün ve 173 sayılı yazınız ve eki dilekçe.
Okulunuz bilişim teknolojileri öğretmeni ......a ait ilgi sayılı yazınız ve eki dilekçe incelenmiş olup;il içi iller arası yer değiştirme kılavuzu yayımlandığında adı geçene bilgi verilecektir..
bilgilerini ve ilgiliye tebliğini rica ederim..

spider23' Alıntı:
bu meb den son 1.5 ayda yediğim 2. büyük kazıkta bu af oldu...Yemin ederim öğretmenlikten soğudum...Varsa ortak iş falan yapmayı düşünen sağlam bi projesi olan...Sermaye koyayım ortak olalım...Nedir bu çektiğimiz...Hep 2. sınıf adam yerine konmayan öğretmen muamelesi..!!psikolojim bozuldu;zaten doğudayım;tayin hakkı vermemişler...verselre açacakları okullar ilköğretim olacak...neyse dilekçeme gelen yanıtı paylaşayım..;

ilgi: 21/04/2010 gün ve 173 sayılı yazınız ve eki dilekçe.
Okulunuz bilişim teknolojileri öğretmeni ......a ait ilgi sayılı yazınız ve eki dilekçe incelenmiş olup;il içi iller arası yer değiştirme kılavuzu yayımlandığında adı geçene bilgi verilecektir..
bilgilerini ve ilgiliye tebliğini rica ederim..
Böyle bir cevabı nasıl verirler anlamadım. Klavuzla bizim dilekçemizin ne alakası var. Herhalde klavuza "elektonik mezunları meslek liselerine tayin isteyemez" yazacaklar. O zamanda yönetmeliğe aykırı klavuz yayınlamış olurlar. Bu iş kesin mahkemeye gidecek. Ben dilekçeme bir cevap geldiğinde dava açacam. Birlikte hareket edersek hepimiz için iyi olur.

bende öyle yapacağım dilekçenin cevabının bekliyorum. Bu afta çıktı tayin isteyemeyeceğim ama olsun

Arkadaşlar hep dava diyoruz ama MEB dava açtığımızda sonuçlarına uymada süreci geciktirme gibi bi çabaya girebilir mi. Daha açıkçası dava sonucu beni bağlamaz diyebilir mi? Hani hukuk devletiyiz ya :?:

yemin ederim öğretmenlikten soğudum...salla başı al maaşı düzenine geçip;ek iş yapacam..bu mebin ipiyle kuyuya İNİLMEZ arkadaşlar...neresinden tutarsan tut elinde kalıyo...şimdi de AF rezaleti çıktı...bunların bu aldıkları ahlar;bu dünyada da yeter öteki dünyada da...utanıyorum bu camianın bir çalışanı olmaktan.... :x

Evet bende aynı şeyleri duyunca açıkçası iyice tedirgin oldum. Sonuçta mahkemeden başka tutar dalımızda yok. Yaşarken öldürecek bu MEB bizi. Yazık, çok ama çok yazık :verymad:

erciyes38' Alıntı:
Arkadaşlar hep dava diyoruz ama MEB dava açtığımızda sonuçlarına uymada süreci geciktirme gibi bi çabaya girebilir mi. Daha açıkçası dava sonucu beni bağlamaz diyebilir mi? Hani hukuk devletiyiz ya :?:

arkadaşlar böyle bişey olamaz.. dava kararına uymassa tazminat öder.. ben 10 gün sonra mecburen ilkokula tayin alacağım.. ama davayıda açacağım.. beni eşdeğer göstereceksiniz siz.. moralinizi bozmayın bakın ben her türlü pisliğin içinde 2004 den beri ve hala doğudayım.. çok çektik ama bitecek.. eğer meslek lisesine tayinde alsasam bir kılıfını bulursam yine dava açarım.. o çizelgeye bir şekilde elektronik ve elektronik haberleşme öğretmenliği diye yazdırmalıyım.. yada herhangi bir maddede bize hak tanımaları gerekir.. yada dava sonucuna göre şahsi hak edinirim sizde eşdeğer gösterirsiniz. 1-2 yıl sürer..

biraz önce adminin biri mesaj atmış daha düzenli yazı yazacakmışım, imzamı düzeltecekmişim vb.. allahım nedir bu bir şakamı..

* erciyes38
* kursad
* omegafi
* pasha34
* timsah
* yuzuakyener

* 64hakan35
* abacus
* agazi
* alikim83
* alperrtegas
* alpertegas
* ares0106
* asoydaner
* ataaka
* barka
* bas_kan
* birkan24
* carni
* cigdemyildirim
* compuman
* cubido
* cylavux
* dikmen1907
* egunay
* erdcan
* esesim26
* ferdi
* filatros
* flame81
* gauldoth
* geantes
* irembilisim
* ismail
* kartal4545
* kumruli
* lastmohikan
* m_koksal53
* mam
* mehmetgunay
* mevcut
* muraxz
* Must@f
* mygold
* neo_in
* oarapoglu
* osmandasdemir
* ozilogic
* phantasos
* ratko
* runalone
* sahnahan44
* sedatcan63
* sekocam
* semacik
* serhatdemir
* spider23
* tefac
* tekniks
* tolgabaysal
* Tuna54
* ulutas55
* Yesil26

işte yukardakiler elektronikçi baş-kan hariç.. kaçı dilekçe verdi? sanırım 10 kişi kadar.. 3 kişi bu mayısta tayin isteyecek.. biri benim zaten..

Resmen bizimle oynuyor bu pgm. Bilgi edinme cevaplarını kelime oyunlarıyla süslemişler. Alakasız yorumlarla yaptıklarına kılıf bulmaya çalışmışlar. Sanki kafa bulandırarak vakit kazanmak için yapıyolarmış hissine kapıldım. Arkadaşımızın dilekçesine ise yine kurnazca bi cevap yazmışlar. Daha doğrusu sonra cevap vereceğiz diyerek cevap vermemişler. Mahkemede hakkımızı arayacağımızı onlarda biliyor tabi. Şu an dava açabilmek için o cevap dilekçesine sanırım ihtiyacımız var. Bunlar belliki işlerin pis yönlerini aslında iyi biliyorlar. Kılavuzda cevap vereceğiz demek benim aklıma sadece şunu getiriyor, oraya bi madde ekleyip bizlerin meslekle atanmasına engel olacaklar. Resmi yoldan 80 sayılı karara göre savunma yapamadıklarından bu klavuzu yaptıkları uygulamaya dayanak göstermeyi planlıyorlar beklide. Peki biz ne talep edicez bu durumda. 80 nolu karara uymadığı için klavuzun iptalini mi? Mahkeme buna nasıl değerlendirir bilemem. Bunlar ne planlıyor tam olarak kestirmek zor. Ama bu artniyetli hırslarını adam gibi bir iş yapmaya harcasalardı şu an bunları yazıyor olmazdık. Yada yapacak işleri yok, bunlarla uğraşıyorlar. Belkide kendilerini kral gibi görüp bir her şeyi yaparız demeyemi getiriyorlar. Ben oradaki birkaç kişiye dava açabilmeyi ve cezalarını çekmelerini daha çok istiyorum aslında. Fanatik savunuculuğunu yap, cevap veremeyince kıvır, yada biz karar veremeyiz de kaç, sonra nasıl kılıfına uydururuz diye plan yap. Gece gece yine sinirlerim bozuldu :x
Bu arada spider23 hocam ben dilekçeyi vereli 3 hafta oldu ama dönüşü henüz olmadı, siz dilekçeyi ne zaman vermiştiniz.

benim dilekçe cevabım gelmedi.. bilgi edinme cevabı anlaşılamadı diye gelmişti onu başbakanlık bilgi edinme değerlendirme kuruluna yolladım..

Sayımız az arkadaşlar diğer elektronik mezunu bilgisayarcılar yerlerini bulmuşlar seslerini çıkarmıyolar. Bizim en büyük sıkıntımız bence bu .

bende sizlerden bir kaç gün sonra verdim dilekçemi cevap bekliyorum. Ama gelsede bu af meselesi yüzünden mayısta tayin isteyemeyeceğim. Dilekçeme olumsuz cevp gelsede nasıl dava acıcağım ki hangi gerekçe ile atama durumum söz konusu değil. Umarım bu atamalarda mağdur olmaz arkadaşlar

Anlaşıldı biz bu sene mağdur olacaz...Hiç bişey yapmayıp yerinde oturan meslek liseli öğretmenler bu sorun sizide mağdur ettiğinde her şey için geç olabilir...Bence çok rahat olmayın
Bu arada Türk eğitim sendikasının verdiği dilekçeye bakanlığın cevap vermemesi yada dikkate almaması gibi bişey olabilir mi? Ordan da ses çıkmadı bi türlü...

Türk Eğitim-Sen Genel Merkez © 2009
Bayındır 2. Sokak No:46 Kızılay/ANKARA
Telefon : 0 312 4240960 (8 Hat) Belgegeçer : 0 312 4240968
Site İlgili Görüş ve Önerileriniz İçin
Genel Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri
ile irtibata geçebilirsiniz.

bu telefonlardan avukat dilek hanımla görüşebilirsiniz.. sendikanın üyesi olmanızda gerekmez ilgileniyor yardım ediyor..

Geri