eski okuluma BÖTE ci atamışlar?21.tercihten .. http://okulweb.meb.gov.tr/22/01/143102/oggal1.html linkte görebilirsiniz..Bu nasıl iş anlamadım ben????bize açılmayan okul da bötecinin işi nedir??varmıdır bakanlığın böyle bi hakkı??
pc_shic' Alıntı:vay arkadaş neler olmuş, oluyor da haberimiz yok !? bu meb iyice sapıtmaya, azıtmaya başladı.. önce af ile canımızı sıktı şimdi de bununla.. dün haberim oldu ve dünden beri ders anlatasasım gelmiyor, sinirim dinmek bilmiyor, çatık kaşlarla dolaşıp bir yerlere birilerine dalasım geliyor.. bunlar ne yapmak etmek istiyorlar anlamış değilim, önce edebiyatçılar, matematikçile, okul gelişimciler sonra sıra bizde bilişimciler.. madem zamanında 2.öncelikli olarak da almasaydın, kaç senedir bu bölümde çalışıyoruz, biz benimsedik, onlar bir türlü benimseyemedi.. üniversitede gördüğümüz dersler de çok farklı olsa bari gam yemiyeceğim.. lanet ettim artık.. nolcak şimdi kararnamelerimizi mi değiştirecekler? bizim gibi olup da meslek lisesinde çalışan o kadar bilgisayarcı var, hangi birimize elektronik bölümünde boş kadro bulacaklar yada hangimize ilköğretimde bilgiyar kadrosu bulacaklar anlamış değilim.. lanet olsun böyle bakana da bakanlığı da..
omegafi' Alıntı:Hocam aslolan bizim birlikte hareket etmemizdir, durumu umarsamazsak eğer düzeltemeyiz bun yanlışlığı. Yerinde şimdilik rahat olan arkadaşlara sesleniyorum , eğer mayıs döneminde mağdur edilirsek herkes dilekçesini vermeli ve ardından davasını açmalıdır.
kursad' Alıntı:Elimizden geleni yapıp Allahtan hayırlısını isteyelim