Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
allahın adaleti bu dünyada yok hepsi öteki dünyaya saklı şu tv lerde çıkıyor ya hani filmler.. hani adamın hakkını biri yerse hemen çarpılıyor filan.. samanyolunda bir çok tipi mevcut. eğer böyle bişey olsa dünyanın %90 dan fazlası çarpık gezerdi şimdi.. :)

mazlumbiri, hemşerim azmine hayranım. :++: :++: gidip gidip geliyorsun. bu kaçıncı nickin oldu ben sayamadım :D :D senin gibi 2 kişi daha olsa şu memlekette yapılmayacak iş yok... Allah yardımcımız olsun...

Bilişim Teknolojileri alanında; Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği,
Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar Mühendisliği,
Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü dışındaki mezunlar mesleki
ve teknik ortaöğretim kurumlarını tercih edemeyeceklerdir.

Yani meslek lisesini isteyebiliyoruz arkadaşlar:) Çalışmalar sonuç buldu sanırım.

Elektronik Öğretmenliği,
Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği,
programları yok arkadaşlar. Yanlış yorumluyorsunuz. Meslek liseleri bize açılmayacak ne yazık ki. Mahkemeye gideceği kesinleşti bu işin. Ayrıca dilekçelerimize de klavuzu kaynak göstererek cevap verecekler.

egunay' Alıntı:
Elektronik Öğretmenliği,
Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği,
programları yok arkadaşlar. Yanlış yorumluyorsunuz. Meslek liseleri bize açılmayacak ne yazık ki. Mahkemeye gideceği kesinleşti bu işin. Ayrıca dilekçelerimize de klavuzu kaynak göstererek cevap verecekler.

:verymad: :verymad: :verymad: :verymad:

Matematik-Bilgisayar bölümü, İstatistik-Bilgisayar bölümü, Bilgisayar Teknolojisi/Bilgisayar
Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği mezunları;
-İlköğretim okullarını,
-Mesleki ve teknik liseler hariç diğer liseleri tercih edeceklerdir.
YUKARIDA ELEKTRONİK YAZMIYOR :) YANİİİ İSTİYORUZ

Bilişim Teknolojileri alanında; Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği,
Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar Mühendisliği,
Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü dışındaki mezunlar mesleki
YUKARIDA ELEKTRONİK YAZMIYOR :) YANİİİ İSTEYEMİYORUZ :)

SANIRIM OKULALR AÇILINCA GÖRECEĞİZ DURUMU

bu kadar haksızlık bir arada ancak böyle olur. hem affa uğramamıza rağmen yer değiştirme hakkımız yok, hem de meslek liselerine gitme hakkımız elimizden alındı. daha ne olbilir ki?

adebrum' Alıntı:
Matematik-Bilgisayar bölümü, İstatistik-Bilgisayar bölümü, Bilgisayar Teknolojisi/Bilgisayar
Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği mezunları;
-İlköğretim okullarını,
-Mesleki ve teknik liseler hariç diğer liseleri tercih edeceklerdir.
YUKARIDA ELEKTRONİK YAZMIYOR :) YANİİİ İSTİYORUZ

YUKARIDA ELEKTRONİK YAZMIYOR :) YANİİİ İSTEYEMİYORUZ :)

SANIRIM OKULALR AÇILINCA GÖRECEĞİZ DURUMU

arkadaşım elektronik ve haberleşme öğretmenliği yok hiçbirinde..bizi adamdan saymıyorlar :cry: :cry:

Arkadaşlar bu adamlar "elektronik" mezunlarına kafayı takmışlar. 8 yıldır meslek lisesinde çalışanımız var, illaki sizi ilköğretime göndereceğiz diyorlar. Bizde bu adamlara günlerini gösterelim. Klavuz; yönetmelik, kanun, vb. kararlara aykırı olamaz. Yani 80 sayılı ttkb'de "elektronik mezunları meslek liselerine tayin isteyemez" diye bişey yokken, klavuza böyle birşey yazmaları hukuğa aykırıdır. Derhal toplanıp davamızı açalım. Belki uzun sürer ancak öğretmenlik hayatımızın sonuna kadar elimizde bir karar olur meslek lisesinde çalışabilir diye.

egunay' Alıntı:
Arkadaşlar bu adamlar "elektronik" mezunlarına kafayı takmışlar. 8 yıldır meslek lisesinde çalışanımız var, illaki sizi ilköğretime göndereceğiz diyorlar. Bizde bu adamlara günlerini gösterelim. Klavuz; yönetmelik, kanun, vb. kararlara aykırı olamaz. Yani 80 sayılı ttkb'de "elektronik mezunları meslek liselerine tayin isteyemez" diye bişey yokken, klavuza böyle birşey yazmaları hukuğa aykırıdır. Derhal toplanıp davamızı açalım. Belki uzun sürer ancak öğretmenlik hayatımızın sonuna kadar elimizde bir karar olur meslek lisesinde çalışabilir diye.

arkadaşım eğer vermezlerse birlikte hareket edip hakkımızı alalım.en azından birlikte olmasa ben bireysel olarak davamı açacağım..hakkımıda alacağım bundan hiç şüphem yok...
beni meslek lisesine atamıyorlarsa insan hakları mahkemesine iki yıllık mezunlarıda orada çalıştırmasınlar diye dava açarım.demekki onlarda yeterli değil..o zaman görsün bu devlet...

Mesele gene eskisi gibi devam eder..Ne isteyemeyenlere koymmuşlar ne isteyenlere saçmalık yava...Türkeğitimsen acıklama istemişti ondanda cevap yok...Böle saçma iş olurmu yav kanunen hakkın var şöle böle götürüyolar...Dava açcaz artık..Her dönem bu sorunla uğraşmaktan bıktım...

Pazartesiyi beklemeyin kesinlikle isteyemiyeceğiz...

Boşuna alta
ve teknik ortaöğretim kurumlarını tercih edemeyeceklerdir

diye yazmamışlar bu madde daha önceki klavuzlarda yoktu bizim için konduruvermiişler....

Uyduran uydurana memleketimin hali bu. Bir yanda Uydurululanlar öte yanda Uyduranlar. Uydurulurduk arkadaşlar bilginize...

Arkadaşlar hiç üzülmeyin. Olayı kime anlatsak haklısınız diyorlar. Kanunlarda bizim haklı olduğumuz yönünde. Ayrıca yer değiştirme klavuzunun hiçbir hukuki kimliği yoktur. Açacağımız dava sonucu bizim lehimize olacaktır. Umarım herkes istediği şehire gider. Bu sürede atanamayan arkadaşlarda iliçi olarak meslek lisesine önümüzdeki dönem geçerler.

Hep açıyoruz be hocam da ..Bize fena açtılar...Haklıyız velakin gel gör ki ne iş bilmez adalar var..Bunlar hep o talim terbiyedeki iş bilmezlerin suçu...

gazi üniversitesi -ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ -
arkadaşlar kılavuzu okuyunca hemen atladım foruma meslek lisesini isteyebiliyoruz diye yazdım.
Mebsiste baktım tekrardan benim ekranımda yukarıda yazdığım şekilde yazıyor.
Pazartesi görecez sanırım sonuç ne olacak

Geri