hocam ben tam tersini anladım acaba yanılıyormuyum bölümler arasında elektronik öğrt. yok ki?erdcan' Alıntı:Yani meslek lisesini isteyebiliyoruz arkadaşlar Çalışmalar sonuç buldu sanırım.
bence de öylewixland' Alıntı:hocam ben tam tersini anladım acaba yanılıyormuyum bölümler arasında elektronik öğrt. yok ki?erdcan' Alıntı:Yani meslek lisesini isteyebiliyoruz arkadaşlar Çalışmalar sonuç buldu sanırım.
egunay' Alıntı:Elektronik Öğretmenliği,
Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği,
programları yok arkadaşlar. Yanlış yorumluyorsunuz. Meslek liseleri bize açılmayacak ne yazık ki. Mahkemeye gideceği kesinleşti bu işin. Ayrıca dilekçelerimize de klavuzu kaynak göstererek cevap verecekler.
adebrum' Alıntı:Matematik-Bilgisayar bölümü, İstatistik-Bilgisayar bölümü, Bilgisayar Teknolojisi/Bilgisayar
Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri bölümü, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği mezunları;
-İlköğretim okullarını,
-Mesleki ve teknik liseler hariç diğer liseleri tercih edeceklerdir.
YUKARIDA ELEKTRONİK YAZMIYOR YANİİİ İSTİYORUZ
Bilişim Teknolojileri alanında; Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği,
Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği, Bilgisayar Mühendisliği,
Bilgisayar Bilimleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği bölümü dışındaki mezunlar mesleki
ve teknik ortaöğretim kurumlarını tercih edemeyeceklerdir.
YUKARIDA ELEKTRONİK YAZMIYOR YANİİİ İSTEYEMİYORUZ
SANIRIM OKULALR AÇILINCA GÖRECEĞİZ DURUMU
uhaha: uhaha: uhaha: uhaha: uhaha:omegafi' Alıntı:ya kaynayacaz araya, ya da kaynatacaklar araya !
egunay' Alıntı:Arkadaşlar bu adamlar "elektronik" mezunlarına kafayı takmışlar. 8 yıldır meslek lisesinde çalışanımız var, illaki sizi ilköğretime göndereceğiz diyorlar. Bizde bu adamlara günlerini gösterelim. Klavuz; yönetmelik, kanun, vb. kararlara aykırı olamaz. Yani 80 sayılı ttkb'de "elektronik mezunları meslek liselerine tayin isteyemez" diye bişey yokken, klavuza böyle birşey yazmaları hukuğa aykırıdır. Derhal toplanıp davamızı açalım. Belki uzun sürer ancak öğretmenlik hayatımızın sonuna kadar elimizde bir karar olur meslek lisesinde çalışabilir diye.
omegafi' Alıntı:Kendi kendine ööle türkü çığıran var mı aranızda..