Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam telefon mail dilekçe şimdiye kadar uğraştık bizim için olumlu bir cümle beklerken nerdeyse sizi artık çalıştırmayacagız demedikleri kalmış. Pazartesi herkez arasın bence olur. fakat cevresinde bu işlerden anlayan biri olan varsa artık resmi prosedürne onu öğrensin herkez işlemlere başlasın davasa dava sendikallarda burda yardımçı olmayacaksa ne iş yarar pazartesi sendikalara hucum bence.
Bakılırsa sadece biz işlemlere başlamayalım bu sürede işler oldu bittiye gelsin dediler cuma öğleden sonra klavuz yayınladılar yoksa şu klavuz 2 hafta yazılacak bir klavuz değil gecen haftadan zaten hazırdır bu klavuz.

arkadaşlar geçenlerde bir yazı okumuştum meb degil möb diye hakikatten öyle öğretmene düşman bakanlıgı hiç bir bakanlık personeliyle bu kadar ugraşmıyordur. öğretmenleri rahatlatıp derslerine rahat girsinler demiyorlarda sanki biz bunların kafalarını nasıl meşgul edip derse girdiklerinde anlatacakları konudan başka şeyler düşünsünler istiyorlar. klavuzda dikkat ederseniz biz madem meslek liselerine atanmıyoruz ilk paragrafın içine neden koymuyorlar. kendileride biliyorlar kafalarına göre iş yaptıklarını biz yaptık oldu. otomatik plot ta devreden çıktı herhalde ki herkes kafasına göre işlem yapıyor.

ra-tim' Alıntı:
arkadaşlar geçenlerde bir yazı okumuştum meb degil möb diye hakikatten öyle öğretmene düşman bakanlıgı hiç bir bakanlık personeliyle bu kadar ugraşmıyordur. öğretmenleri rahatlatıp derslerine rahat girsinler demiyorlarda sanki biz bunların kafalarını nasıl meşgul edip derse girdiklerinde anlatacakları konudan başka şeyler düşünsünler istiyorlar. klavuzda dikkat ederseniz biz madem meslek liselerine atanmıyoruz ilk paragrafın içine neden koymuyorlar. kendileride biliyorlar kafalarına göre iş yaptıklarını biz yaptık oldu. otomatik plot ta devreden çıktı herhalde ki herkes kafasına göre işlem yapıyor.

evet.. neden koymuyorlar.. çünkü ellerinde herhangi bir kanun yok bunla ilgili.. pazartesi meslek liseleri açılmayınca herkes personel genel müdürlüğü atama bölümünü arasın..

atama ve yer değiştirme dairesi..

Şube Müdürü : Ramazan AKSOY
Şube Müdürü : Erdal KARAKAPICI
Şube Müdürü : Remzi KESİCİ

Bilg. İşletmeni: Ayla AKYÖN 0 (312) 413 15 62
Şef: Aysun YILDIRIM 0 (312) 413 15 56

Tüm telefonlar aşağıdaki linkte..
http://atama.meb.gov.tr/daireler/ogretmen_atama/Ogretmen Atama/iletisim.html

DEĞERLENDİRME, DENETLEME VE PLANLAMA ŞUBESİ İLETİŞİM
Şube Müdürü : Leyla ORAL
Şube Müdürü Telefon : 0312 413 13 37
Email : loral@meb.gov.tr
Şube Telefonları:
0312 413 13 80
0312 413 13 81
0312 413 13 62

denetlemenin tüm telefonları burada
http://atama.meb.gov.tr/daireler/ogretmen_atama/Denetleme/iletisim.html

Artık söyleyeceklerim buraya sığmıyo , ama sizler tahmin edersiniz neler neler söylediğimi !

Her konuyu siyasete bağlamayı sevmem ama bu ülkede hergün başka haklarımızın gasp edildiğini düşünüyorum. Bi kaç yıl sonra kalkıp siz artık öğretmenlikte yapamazsınız derlerse yapacak bişeyimiz kalmaz....

tayinci' Alıntı:
ra-tim' Alıntı:

evet.. neden koymuyorlar.. çünkü ellerinde herhangi bir kanun yok bunla ilgili.. pazartesi meslek liseleri açılmayınca herkes personel genel müdürlüğü atama bölümünü arasın..

Şube Telefonları:
0312 413 13 80
0312 413 13 81
0312 413 13 62

Daha önce bunu yapmamız için defalarca rica ettim herkesten ama kimseden ses cıkmadı herkes başkalarının bişey yapmasını bekliyor...Yumurta kapıya dayandı hadi bakalım...

alperrtegas' Alıntı:
tayinci' Alıntı:
ra-tim' Alıntı:

Şube Telefonları:
0312 413 13 80
0312 413 13 81
0312 413 13 62

Daha önce bunu yapmamız için defalarca rica ettim herkesten ama kimseden ses cıkmadı herkes başkalarının bişey yapmasını bekliyor...Yumurta kapıya dayandı hadi bakalım...

evet hocam.. hadi hep bareber gıdaklata gıdaklata yumurtlatalım şunları :)

ama belli bir günde anlaşmamıştık.. pazartesi gününde anlaşabiliriz.. pazartesi meslek gerçekten açılmassa arayalım beraberce.. kaç kişiyiz kaç kişi arayacak bilemiyorumki.. ben 3 arkadaşımı ikna ederim diye düşünüyorum.. belki dört sınıf arkadaşlarımdan.. hani kimse yokmu başka bende ararım diyen.. ??

arkadaslar bence bu kişileri aramakla hiç birşey elde edilmez.niye derseniz zaten bu saçmalığı yapanlar bu insanlar.aradığımızda ne diyecekler afedersiniz bi yanlışlık olmuş hemen değiştiriyoruz mu?
bence bu iş dava ile çözülür.başka bir şekilde değil. ben şuan sendika üyesi değilim amaşu işe el gidip durumu bi sendikalara soracağım hangisi bu işe el atarsa gidip ona üye olacağım bir daha ayrılmamak üzere.

erdcan' Alıntı:
arkadaşlar zaten aradılar...sonuç bu oldu. en temizi mahkeme

kim aradı? 1-2 kişi aramıştır.. ben bundan bahsetmiyorum.. topluca arayıp yanlışlık yaptıklarını söyleyelim.. eğer bu sefer tayin hakkı vermezlerse bundan sonra kim ararsa arasın vermezler zaten.. ben yarın tayin isticem.. ama herkes bir gün tayin isteyecektir.. mutlaka yarın topluca aramayız.. herkes birbirine güveniyor.. ya birkaç kişinin aramasıyla çözülecek bişey değilki bu.. sınıf arkadaşlarınıza vb haber vererek arattıracaksınız.. bazıları sendika vb demiş.. sendikaların tümü bir halta yaramaz.. boşuna paranızı yedirmeyin derim..

tayinci' Alıntı:
hocam klavuzda yazanlara bakacak olursak bizim asla bilişim teknolojileri alanında olmamamız gerekir.. bizim bölüm veya program ismi yok orada.. yani neye göre ilkokula gideceksiniz diyecekler.. ben kararnameme baktım okuldan müdürden istedim.. alan kodu 1119 bilişim teknolojileri.. ya bizi kanunen atamaları gerekir.. biz daha önce atandık ve atanamıyacağımıza dair bir ibare yok. ben 900 tl maaşı bırakıp 600 tl maaşla meb'e girdim 7 yıldırda doğuda çalışıyorum yaşım 30 u geçti böyle iş olurmu hiç.. özele gitsem beceremem gibi hissediyorum elektroniğe geçsem çok şey unuttum 7 yıldır.. ilkokula gitmek zorunda bırakılsam yazık olacak bana..

bir fikrim var.. yardımınız gerekli..

burada ortak karar almalıyız..
ilk önce arkadaşlar sizde kabul ederseniz.. eğer pazartesi günü meslek liseleri açılmassa meb atama bölümünü arayalım.. O gün gün boyu herkes en az 1 defa arasın tayin istemese bile isteyeceğim desin.. bu önemli çünkü.. yoksa ilgilenmiyorlar.. sonra eğer isteyemeyecek bir durumunuz varsa.. aaa. tüh bilmiyordum dersiniz.. ama sonuç olarak mutlaka tayin isteyeceğim neden gözükmüyor diye sorun.. "alanınız çizelgede yok diyecekler" sizde "ilkokul öğretmeni diye atanacak diyede bişey yok atanamaz diye herhangi bir ibarede yok 80 sayılı ttkk madde 10 ve geçici madde 1'den bahsedeceksiniz ve daha önceden ve halende çalışmakta olduğunuzu türkiyede binlerce kişinin çalıştığını vb..." işte ikna etmeye çalışacaksınız.. arkadaşlar amacımız için birlikte olmamız birlikte hateket etmemiz çok önemli.. bunu ben yapacağım.. sizde yapabilirmisiniz.. ayrıca samimi arkadaşlarımızada söyleyelim mutlaka verdiğimiz numaradan arayıp konuşsun herkes.. pazartesi günü yüzlerce telefon açılmasını sağlamalıyız.. lütfen bunu yapalım.. bakın bunu şimdi hemen bir arkadaşınıza söyleyin iyice tembihleyin hatta pazartesi tekrardan aradınmı diye hatırlatın bence... onlarında yardımı olmadan olmaz.. ben pazartesi tayin isteyeceğim.. benim için çok önemli lütfen yardımlaşalım.. bunu kabullenmiyelim.. birgün sizede yansır bu değişiklik.. şimdi kabullenirsek kaybederiz..

ben varım.benimle birlikte iki arkadaşımı da arattırabilirim...

tayinci' Alıntı:
alperrtegas' Alıntı:
tayinci' Alıntı:
ra-tim' Alıntı:

Şube Telefonları:
0312 413 13 80
0312 413 13 81
0312 413 13 62

evet hocam.. hadi hep bareber gıdaklata gıdaklata yumurtlatalım şunları :)

ama belli bir günde anlaşmamıştık.. pazartesi gününde anlaşabiliriz.. pazartesi meslek gerçekten açılmassa arayalım beraberce.. kaç kişiyiz kaç kişi arayacak bilemiyorumki.. ben 3 arkadaşımı ikna ederim diye düşünüyorum.. belki dört sınıf arkadaşlarımdan.. hani kimse yokmu başka bende ararım diyen.. ??

ben 3 kişinin aramasını sağlarım

7 kişi olduk arayacak tahmin etmediğimiz 5-6 kişi daha vardır hepsi topusu 20 kişi etmez.. arkadaşlar lütfen ama hadi destek biraz daha.. karşınızdakilerde sıradan memurlar işte.. arayıp durumu izah edin.. adamlar internet üzerinden haksız bir şekilde engelliyor.. hepsi bu..

eğer bu tayinde hak verilmesse ilk defa tayin hakkı verilmemiş olacak ve bundan sonra anca kişisel davalar bu işi çözer.. yarın aramayan eninde sonunda dava açmak zorunda kalacak..

Geri