antonyo81' Alıntı:evet arkadaşlar öyle bir ülkede yaşıyoruz ki uzak geleceği bırakın bir dakika sonrasında bile ne olacağını kestiremiyorsunuz.gelen gideni aratır derler ya Hüseyin Çelik'i nenredeyse her alanda arar olduk...ttk nun 80 sayılı maddesine baktım da artık lisedeki çalıştığım günlerinde sayılı olduğuna karar verdim.bundan bir sonraki adım bizi norm fazlası yapıp elimize kararnameyi tutuşturmak olacak gibi gözüküyor ki buna engel GEÇİCİ MADDE 1
ama adı üzerinde geçici madde ... kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.resmen kullanıldık ve artık ihtiyaç kalmayınca ne haliniz varsa görün olayına maruz kaldık... yazık ki gerçekten çok yazık ...
omegafi' Alıntı:antonyo81' Alıntı:evet arkadaşlar öyle bir ülkede yaşıyoruz ki uzak geleceği bırakın bir dakika sonrasında bile ne olacağını kestiremiyorsunuz.gelen gideni aratır derler ya Hüseyin Çelik'i nenredeyse her alanda arar olduk...ttk nun 80 sayılı maddesine baktım da artık lisedeki çalıştığım günlerinde sayılı olduğuna karar verdim.bundan bir sonraki adım bizi norm fazlası yapıp elimize kararnameyi tutuşturmak olacak gibi gözüküyor ki buna engel GEÇİCİ MADDE 1
ama adı üzerinde geçici madde ... kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim.resmen kullanıldık ve artık ihtiyaç kalmayınca ne haliniz varsa görün olayına maruz kaldık... yazık ki gerçekten çok yazık ...
80 sayılı kararda ; Alan Dışına Atananlarla ile ilgili madde 10’da “Daha önceki Talim ve Terbiye Kurulu kararları kapsamında öğretmenliğe atanan, ancak bu Esaslar eki Çizelgede mezun oldukları yükseköğretim programlarına ve alanlarına yer verilmeyen öğretmenlerin yer değiştirme suretiyle atamaları, aynı türdeki eğitim kurumlarına yapılır."
Geçici maddeyi hadi boşverelim yukarıyı okuyun hakkımız yeniyo...
doctor_cmptr' Alıntı:Ortak Alanlar
Madde 10- Yabancı Dil, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Bilgisayar, Resimİş/
Resim, Müzik, Beden Eğitimi ve Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi alanları, ilköğretim ve orta
öğretimde ortak alanlardır.
İlköğretim Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenliği bölümü mezunları hariç olmak
üzere bu alanların öğretmenleri, bu derslerin okutulduğu eğitim kurumlarının tür ve
dereceleri yönünden her hangi bir ayrım yapılmaksızın eğitim kurumlarının tamamına
atanabilirler.
tayinci' Alıntı:doctor_cmptr' Alıntı:Ortak Alanlar
Madde 10- Yabancı Dil, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Bilgisayar, Resimİş/
Resim, Müzik, Beden Eğitimi ve Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi alanları, ilköğretim ve orta
öğretimde ortak alanlardır.
İlköğretim Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmenliği bölümü mezunları hariç olmak
üzere bu alanların öğretmenleri, bu derslerin okutulduğu eğitim kurumlarının tür ve
dereceleri yönünden her hangi bir ayrım yapılmaksızın eğitim kurumlarının tamamına
atanabilirler.
bu neyin madde 10'u peki hocam.. nedir bu?