Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
az önce bakanlıktan arkadaşı aradım. Tayinler için tercihler haziran ortasında alınacakmış. Teknik problemler varmış

compuman' Alıntı:
az önce bakanlıktan arkadaşı aradım. Tayinler için tercihler haziran ortasında alınacakmış. Teknik problemler varmış

arkadşım madem tanıdığıın var bakanlıkta, söyleyiversene bizim durumu,, bizim aramamıız da fayda etmiyecek gibi..

Malesef sadece ilköğretimler ve düz liseler gözüküyor..Zaten klavuz çıktığında bunu belirtmiştik...Böyle olacağı belliydi...Artık yargı yolundan başka çaremiz kalmamıştır..Sendika yoluyla su yoluyla bu yoluyla umarım hakkımızı geri alabiliriz....

ya biz 4 aydır ne diyoruz.. ilkokullar gözüküyor elbette.. dilekçeme cevap gelmiş bakanlıktan memden öyle dediler ama okula gönderildi galiba yarın alırsam sonucu sizede söylerim.. yarın telefonla aşağıdaki kişileri arayı durumu belirtiyoruz.

ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME ŞUBESİ İLETİŞİM

Şube Müdürü : Ramazan AKSOY
Şube Müdürü : Erdal KARAKAPICI
Şube Müdürü : Remzi KESİCİ

Bilg. İşletmeni: Ayla AKYÖN 0 (312) 413 15 62
Şef: Aysun YILDIRIM 0 (312) 413 15 56

DEĞERLENDİRME, DENETLEME VE PLANLAMA ŞUBESİ İLETİŞİM

Şube Müdürü : Leyla ORAL
Şube Müdürü Telefon : 0312 413 13 37
Email : loral@meb.gov.tr
Şube Telefonları:
0312 413 13 80
0312 413 13 81
0312 413 13 62

DİĞER PERSONEL BİRİMLERİ
http://personel.meb.gov.tr/links/iletisim.html

TALİM TERBİYE KURULU
http://ttkb.meb.gov.tr/iletisim.htm

PERSONEL GENNEL MÜDÜRLÜĞÜ SANTRAL: 0 312 419 14 10

TALİM TERBİYENİN BAŞKANINIMI ARASAK ACABA?

Merdan TUFAN
212 65 30/4344

ben dava açacağım.. zeka yoksunları ya... hem af getiriyorlar hem bizi engelliyorlar hemde tayin için adamgibi okul açmıyorlar..

derhal dava için harekete geçelim...ne yapabilriz???bu durumu noterden tasdik falan ettirmelimiyiz???ne yapmalıyız??nasıl bir yol izlemeliyiz??_?

noterden onaylatabiliriz... bende onları eşekle aynı kefeye koyarımda.. o kefenin içinde eşek onlara ne yapar bilmem.. ne isterse yapsın..

Nasıl bir anlayış bu,bu vebalin altından nasıl kalkacak bu insanlar, 5 yaşındaki çocuğa anlatsak bizlere hak verir..Çok agır cümleler geçiyor içimden ama " Bismillahirrahmanirrahim ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billahil aliyyil azîm" yarın ilk iş telefon, sonrada mahkeme...yazık çok yazık nelerle uğraşıyoruz ....yıl 2010...Korkarım bu insanların sonları pek iyi olmayacak ...

ya bunu ne zaman değiştirdiler Allah belalarını versin nedir benim bu bakanlıktan çektiğim eğer bunlarda müslüman sa ben de ....
töbe töbe yaaa.çıldıracam arkadaş.artık yeter yaaa..........

Arkadaşlar dava konusundada birbirimize yardımcı olalım, Hemen organize olalım,Nasıl bir yol izlicez , davayı toplu halde mi yoksa tekil mi açacaz.Hangi mahkemeye başvuracaz? Avrupa insan hakları mahkemesine kadar yolu var..Bunları sürüm sürüm süründürmek lazım... :verymad:

MEB dir ne yapsa yeridir... :x şu son zamanlarda öğretmenlerin lehine hangi uygulama yapılmış ki???hep aleyhimize çalışıyolar ...

Özelikle tayin isteyecek arkadaşlara Allah kolaylık versin..Talim terbiye ve Meb ortak yapımı bomba patlamıştır....Katsayı maduru olduk yetmedi birde alan maduru olalım..Delirtecekler sonunda...Tepeden inme bir gecede çıkan kanunlarla yönetmeliklerle devamlı hakkımız gasp oluyor....Bunu kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapalım sendikası olanlar sendikaya avukatı şusu busu olanlar avukata, siyasetçi,bürokrat,vekil şuncu buncu tanıdığı olan onlara artık ne gerekiyorsa.....

Allah bunları nasıl biliyorsa öyle yapsın. Bir yaş yaşlandım sabahtan beri. Ne mantıktır, ne saçmalıktır bu. Eşim de ilahiyat mezunu ama imam hatipler açılmıyor. Kimi atayacaklar acaba imam hatiplere? Dava yolu göründü kardeşlerim. Ben ilköğretimde öğretmenlik yapmak üzere eğitilmedim :@

VALLA HAKKATEN AR TIK KALDIRMAIYORUM BU KADARINI.ÇOK FAZLA.BU SEFER GERÇEKTEN HADDİNNİ AŞTILAR VE ÇOK ZORLUYRLAR. ZÜLÜME ATIK D A Y A N M I YO RUM.SAKİNDE OLAMIYORUM OLMAKDA İSTEMİYORUM.ARTIK YETER.LANET OLSUN

hocam sakin , bizlerde çok sinirliyiz kendi adıma söyleyim hayallerime kurşun sıktılar ! ama sakin olalım, haklıyız haklı iken haksız hale düşmeyelim.

Arkadaşlar bu konuda tam bir dava dilekçesi yazdıra bilen varsa burda yayınlasın herkez davasını açsın biran önce toplu halde yapmaya kalkışırsak gene birileri nede olsa yapıyor diyen cıkacak ve sayımız yeteri kadar artmayacak. Ayrıca ben yarın gidip sendikadan dava açtırmayı deniyecem herkez sendikalara yüklenirse ordanda ses gelirse daha çabuk cözülür bu iş.

hocam sakin , bizlerde çok sinirliyiz kendi adıma söyleyim hayallerime kurşun sıktılar ! ama sakin olalım, haklıyız haklı iken haksız hale düşmeyelim.
haklısınız inanın elimden bi kaza çıkacak kadar sinirliyim 20 yıldır bu eğitim sisiteminde o kadar aleyhime şeyler olduki artık bu kadarı da fazla bile değil direk cinayet sebebi taammüden adam öldürmek bu bilerek ve isteyerek.ben bilirim ve ne dersem o mantıgı bir çok yerde oldugu gibi bu.sakinfelan olamıyorum inanın.
2 yıl öncede böle bişi yapmışlardı ama son anda değiştirmişlerdi belki yine değişir ama mahkeme nasıl oalcak bu tayin dönemine kadar düzeltilebilecekmi.

bu ne ya ayıp ya..söyleyecek söz bulamıyorum...!yarın nasıl dava açarım nasıl çaldıkları hakkımı geri alırım.onu araştıracağım..arkadaşlar birlikte hareket edelim diyeceğim.ben facebook dan en az 15 kişiye bu linki gönderdim.biride dönüp saol bilgilendirdin demedi...onun için ben elimden geleni yapacağım.hatta başarabilirsem bu atamayı durdurmayı deneyeceğim.yapamazlar bu atamaları...

16 nisan da yolladığım maile Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı Prensipler Dairesi Başkanlığından bugün yanıt gelmiş "Bu konuda MEB Personel Genel Müdürlüğüne başvurmanız gerekmektedir.
Bilgilerinizi rica ederiz" topu personele atmışlar..dilekçeleri oraya ulaştıralım...bakalım ne yumurtlayacaklar????

Birlik olmaya, beraber bişeyler yapmaya hazırım ben. Ama nasıl dava açacağız. Direk üzerimizi çizmişler. 80 sayılı kararda elektronik öğretmenliği yok bile.

Dilekçelere cevap gelmeden dava açamıyoruz diye biliyorum arkadaşlar... Farklı bir bilgisi olan arkadaş var mı? Bu sene tayin isteyecek arkadaşlar için kötü bi durum farkındayım ama normal davanın yanında birde maddi manevi tazminat davası açılabilir....

Saçmalığa bakın, mebbiste branşımız Bilişim Teknolojileri yazıyor, Mezun oldugumuz fakülte bölümünde teknik eğitim fakültesi yazıyor, okuduğum bölümde elektronik- bilgisayar eğitimi bölümü yazıyor, meslek lisesi bilgisayar bölümünde 4 sene çalıştım, bölüm şfliği yaptım, il dışından şu an çalıştığım ile gelmek için mecburen ilköğretime atandım. şimdi meslek liselerine tayin isteyemezsin deniyor. Nedeni de MEZUNİYETİMDE ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR EĞİTİMİ BÖLÜMÜ yazdığı için...., ELEKTRONİK VE BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLİĞİ OLSAYDI OLURDU. BUNU BÖYLE LAYIK GÖRENLER NE DİYELİM SİZE, NE DEMELİYİZ. EMİNİM BENİMLE AYNI DURUMDA OLAN BİR ÇOK ARKADAŞIM VE MESLEKTAŞIM BUNUN BÖYLE OLMASI GEREKTİĞİNE KARAR VERENLERE ÇOK GÜZEL ŞEYLER SÖYLÜYORDUR BENİM GİBİ. SAĞOLUN!!!!!!!!!!!!!!AMA BU İŞ BURDA KALMAZ... ENİNDE SONUNDA ADALET YERİNİ BULUR...

Geri