R
Rüzgara Karşı'
Misafir
uhaha:badstate' Alıntı:yeter artık aynı yumurtayı ısıtıp ısıtıp çıkarıyorsunuz.. bıktım iyice.. iyi atananın hadi bakalım atanıyorsanız kolay gelsin..
uhaha:badstate' Alıntı:yeter artık aynı yumurtayı ısıtıp ısıtıp çıkarıyorsunuz.. bıktım iyice.. iyi atananın hadi bakalım atanıyorsanız kolay gelsin..
yok tuna54 hocam ben değil başka bir yerde gördüm de kopyaladım. ben de elektronik mezunu BT öğretmeniyim 6. senem bitti doğuda bu sene tayin isteyecem ama meslek liseleri açılır inşallah. dilekçemi verdim ama ses seda yok.Tuna54' Alıntı:kursad meslek derslerine sokmuyorlar sizleri eğer okulda yeterli öğretmen yoksa girebiliyorsunuz ihtiyaçtan. Benim eski okulumda bütün derslere girebiliyordu arkdaşım ama öğretmen atanmadığı için. Ayrıca eskiden bilgi ve iletişim teknolojisi dersi vardı meslek liselerinde o ders için böte mezunu arkadaşlar atanabiliyorlardı ama artık oda yok atanırsan sıkıntı yaşayabilirsin. Bence önceliği ilköğretim yada liselere ver. ilk atama olacaksın sanırım hayırlısı olur umarım.
:lol:badstate' Alıntı:arkadaşlar 24 mayıs geldiğinde ne meslek liselerini görebileceğiz nede tayin isteyebilecek doğru düzgün bir ilk okul.. ilkokulların puanları yüksek hem böteciler puanı oldukça yükseltiyor... bu sebeple köy ilkokuluna filan gideceğiz herhalde..
mazlumbiri' Alıntı:ya siz elektroniğe bakın ne işiniz var bilgisayarla.. alnınız değil ne uğraşıyorsunuz.. sizi yanlışlıkla atamışlardır.. yıllarca bötelileri meslek liselerine atadı bunlar.. sizide yanlışlıkla atamışlardır emin olun.. siz ilkokula lütfen ama.. meslek liseleri bizim için.. yada elektroniğe geçin napalım..
Lütfen konuyu sabote etme arkadaşım!!!Varsa bir sıkıntın bu bizimle olmaması gerekir!!!mazlumbiri' Alıntı:ya siz elektroniğe bakın ne işiniz var bilgisayarla.. alnınız değil ne uğraşıyorsunuz.. sizi yanlışlıkla atamışlardır.. yıllarca bötelileri meslek liselerine atadı bunlar.. sizide yanlışlıkla atamışlardır emin olun.. siz ilkokula lütfen ama.. meslek liseleri bizim için.. yada elektroniğe geçin napalım..
mazlumbiri' Alıntı:ya siz elektroniğe bakın ne işiniz var bilgisayarla.. alnınız değil ne uğraşıyorsunuz.. sizi yanlışlıkla atamışlardır.. yıllarca bötelileri meslek liselerine atadı bunlar.. sizide yanlışlıkla atamışlardır emin olun.. siz ilkokula lütfen ama.. meslek liseleri bizim için.. yada elektroniğe geçin napalım..
pc_shic' Alıntı:mazlumbiri' Alıntı:ya siz elektroniğe bakın ne işiniz var bilgisayarla.. alnınız değil ne uğraşıyorsunuz.. sizi yanlışlıkla atamışlardır.. yıllarca bötelileri meslek liselerine atadı bunlar.. sizide yanlışlıkla atamışlardır emin olun.. siz ilkokula lütfen ama.. meslek liseleri bizim için.. yada elektroniğe geçin napalım..
lüzumsuzbiri, ne demek "alnınız değil ne uğraşıyorsunuz.. sizi yanlışlıkla atamışlardır.. ".. zamanında devletin ihtiyacı vardı, siz öncelikli olarak atandınız bizlerde kıyıda köşede doğuda köyde kalmış olan kurumlara 2. öncelikli olarak atandık.. hepimiz de vatanın her bir köşesinde en az sizler kadar çalıştık, şahsen benim vicdanım rahat öğrencilerime ne biliyorsam öğrettim, bilmediklerimi önce öğrendim sonra öğrettim.. bilgisayar mezunu arkadaşlar da dört dörtlük mezun oldular sanki, hepimiz biliyoruz, devlet de biliyor çoğu üniversitedeki eğitimi.. bizi kullanıp kullanıp bir köşeye atamazlar, atmamaları da gerekir onca sene çalışmışlığımız,emeğimiz var harcadığımız zaman var, boşa mı gidecek bunlar şimdi??
her konuya da yorum yapmak zorunda değilsin, burda bize yapılan bir haksızlık var ve duyduğumuz rahatsızlığı paylaşıyoruz.. lüzumsuz konusup insanları sıkmanın bir anlamı yok!!