Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
"MRB ARKADAŞLAR BÖTE MEZUNUYUM HAZİRAN 2010 ATAMASI İÇİN MESLEK LİSELERİ AÇIK GÖRÜNÜYOR YANİ SEÇEBİLİYORUM FAKAT 1. ÖNCELİK DİYE BİR DURUM VAR LABORATUVAR VE ATÖLYE ÖĞRETMENİ OLAMAZ DİYE PEKİ LİSELERDE HANGİ DERSLERİ VEREBİLİYORUZ"
buyur burdan yak

kursad meslek derslerine sokmuyorlar sizleri eğer okulda yeterli öğretmen yoksa girebiliyorsunuz ihtiyaçtan. Benim eski okulumda bütün derslere girebiliyordu arkdaşım ama öğretmen atanmadığı için. Ayrıca eskiden bilgi ve iletişim teknolojisi dersi vardı meslek liselerinde o ders için böte mezunu arkadaşlar atanabiliyorlardı ama artık oda yok atanırsan sıkıntı yaşayabilirsin. Bence önceliği ilköğretim yada liselere ver. ilk atama olacaksın sanırım hayırlısı olur umarım.

Tuna54' Alıntı:
kursad meslek derslerine sokmuyorlar sizleri eğer okulda yeterli öğretmen yoksa girebiliyorsunuz ihtiyaçtan. Benim eski okulumda bütün derslere girebiliyordu arkdaşım ama öğretmen atanmadığı için. Ayrıca eskiden bilgi ve iletişim teknolojisi dersi vardı meslek liselerinde o ders için böte mezunu arkadaşlar atanabiliyorlardı ama artık oda yok atanırsan sıkıntı yaşayabilirsin. Bence önceliği ilköğretim yada liselere ver. ilk atama olacaksın sanırım hayırlısı olur umarım.
yok tuna54 hocam ben değil başka bir yerde gördüm de kopyaladım. ben de elektronik mezunu BT öğretmeniyim 6. senem bitti doğuda bu sene tayin isteyecem ama meslek liseleri açılır inşallah. dilekçemi verdim ama ses seda yok.

hayırlısı hocam. Yapacağımız herşeyi yaptık zaten. İlköğretimede atansanız davamızı açacağız sonuçta. İnş. ilköğretimede atansanız hakkınızda hayırlı olur. Bugün size yarın bize.

badstate' Alıntı:
arkadaşlar 24 mayıs geldiğinde ne meslek liselerini görebileceğiz nede tayin isteyebilecek doğru düzgün bir ilk okul.. ilkokulların puanları yüksek hem böteciler puanı oldukça yükseltiyor... bu sebeple köy ilkokuluna filan gideceğiz herhalde..
:lol:

ben halen meslek lisesinde çalışmaktayım. Yerdeğiştirme istemediğim sürece beni etkileyen bir durum yok. 119 çıktığından beri yani 2007 den beri 2 kez yer değiştirdim ikiside meslek lisesine tercihlerimde ilköğretim bile yoktu. bu uygulama 2010 şubat döneminde aniden çıktı

hatta o zaman il içinde meslek liseleri görünüyordu ildışında gözükmüyordu bir sonraki atama döneminde ikisinde de kapandı. Nasıl bir uygulamaysa artık.

meb-atama-ve-yer-degistirme-f133/bote-mezunlari-meslek-liselerini-tercih-edebiliyor-t45051.html

Alın bide burdan yorum yapın bize açıklacak mı açılmayacak mı ? cevap bulamıyoruz 2010 haziranlarda bötelere meslek liseleri acılıyor. İhtiyaç duyulduğunda da atölye derslerine girecekleri söylentisi var. Yanlış anlaşılmasın böte nin mesleğe atanmasına karşı değilim ama 80 . kararnamede bize meslek liselerine atanamazı cıkaranlar burda nasıl bir yorum yapmış merak ettim sadece.

Arkadaşlar bizi Yüksekokula Bilgisayar Programcılığı programına Elektronik ve Bilgisayar Eğitimi Bölümünü okuduğumuz için öğretim görevlisi olarak alıyorlar. Fakat meslek liselerine atamamızı yapmıyorlar. Bu tezatlığı anlamak mümkün değil gerçekten.

arkadaşlar yaptığımız yorumlara dikkat edelim. Yetkili kişilerle konuşmak bile bize bir yarar sağlamadı. buradan esip gürlemek hiç faydalı olmaz.

ya siz elektroniğe bakın ne işiniz var bilgisayarla.. alnınız değil ne uğraşıyorsunuz.. sizi yanlışlıkla atamışlardır.. yıllarca bötelileri meslek liselerine atadı bunlar.. sizide yanlışlıkla atamışlardır emin olun.. siz ilkokula lütfen ama.. meslek liseleri bizim için.. yada elektroniğe geçin napalım..

hocam siz kendi alanınızla ilgili forumlara yorum yapın lütfen. Kendi alanımıza geçiş verseler anında geçeriz. Hepimiz iş güç sahibi olmak için çalışıyoruz çabalıyoruz. Burada bi sıkıntımızı paylaşıyoruz çözüm arıyoruz. Hakkımızı mahkeme yoluyla da arayacağız. Zaten gerçekten haksız bi durum varsa oradan da döner. Sizde gerçekten rahatsızsanız bizim karşıtımız düşüncelere sahipseniz sizin düşüncenizle bir olan kişilerle bizim yaptığımız gibi ortak bi konu açın. Bizim gibi hukuksal olarak hakkınızı arayın bizim gbi mahkemelere başvurun. Hiçbirşey yapmayıpta bizim paylaşım ortamlarımızda rahatsız edici yorumlarda bulunmayın. Ne zevk alıyorsunuz başkalarının sıkıntıları körüklemekten. Başkasının üzüntüsünden zevk almaktan. Nickinizi de "mazlum biri" yapmışsınız. Zulüm görmüş, haksızlığa uğramış demek değil mi anlamı ?. Madem siz haksızlığa uğramaktan bu kadar rahatsız olan birisiniz. Kendi rahatsızlığınız konusunda girişimlerde bulunun. Bizim sıkıntılarımıza yorumlarda bulunmayın. Burada biz paylaşımda bulunarak pekçok hukuki yoluda öğrenmiş olduk. Varsa sıkıntınızda bizimle paylaşmak istediğiniz yazın bizde yardımlarımızı sunalım varsa. Sonuçta hepimiz öğretmeniz birlik içinde olmamız gerekir. Bötecisi, Tefcisi ne farkeder.
BURAYA YORUM YAPAN BÖTECİ ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR YADA BİZİM MESLEK LİSELERİNDE ÇALIŞMAMIZDAN RAHATSIZ OLAN DİĞER ÖĞRETMEN ARKADAŞLAR. RAHATSIZLIKLARINIZI BURADA BİZİ SİNİRLENDİRECEK YORUMLAR YAPARAK GİDERMEYE ÇALIŞMAYIN. BİZ Bİ HUKUKİ HAKSIZLIĞIN GİDERİLMESİ İÇİN uğraşıyoruz. Bu konuda haksızsak zaten mahkemeden de sizin mutlu mesut olacağınız bir sonuç çıkacaktır.

mazlumbiri' Alıntı:
ya siz elektroniğe bakın ne işiniz var bilgisayarla.. alnınız değil ne uğraşıyorsunuz.. sizi yanlışlıkla atamışlardır.. yıllarca bötelileri meslek liselerine atadı bunlar.. sizide yanlışlıkla atamışlardır emin olun.. siz ilkokula lütfen ama.. meslek liseleri bizim için.. yada elektroniğe geçin napalım..

:!: :x :!:

mazlumbiri' Alıntı:
Lütfen konuyu sabote etme arkadaşım!!!Varsa bir sıkıntın bu bizimle olmaması gerekir!!!
Bize bu hakkı verenlerle olmalı!!!!

mazlumbiri' Alıntı:

lüzumsuzbiri, ne demek "alnınız değil ne uğraşıyorsunuz.. sizi yanlışlıkla atamışlardır.. ".. zamanında devletin ihtiyacı vardı, siz öncelikli olarak atandınız bizlerde kıyıda köşede doğuda köyde kalmış olan kurumlara 2. öncelikli olarak atandık.. hepimiz de vatanın her bir köşesinde en az sizler kadar çalıştık, şahsen benim vicdanım rahat öğrencilerime ne biliyorsam öğrettim, bilmediklerimi önce öğrendim sonra öğrettim.. bilgisayar mezunu arkadaşlar da dört dörtlük mezun oldular sanki, hepimiz biliyoruz, devlet de biliyor çoğu üniversitedeki eğitimi.. bizi kullanıp kullanıp bir köşeye atamazlar, atmamaları da gerekir onca sene çalışmışlığımız,emeğimiz var harcadığımız zaman var, boşa mı gidecek bunlar şimdi??

her konuya da yorum yapmak zorunda değilsin, burda bize yapılan bir haksızlık var ve duyduğumuz rahatsızlığı paylaşıyoruz.. lüzumsuz konusup insanları sıkmanın bir anlamı yok!!

pc_shic' Alıntı:
mazlumbiri' Alıntı:

lüzumsuzbiri, ne demek "alnınız değil ne uğraşıyorsunuz.. sizi yanlışlıkla atamışlardır.. ".. zamanında devletin ihtiyacı vardı, siz öncelikli olarak atandınız bizlerde kıyıda köşede doğuda köyde kalmış olan kurumlara 2. öncelikli olarak atandık.. hepimiz de vatanın her bir köşesinde en az sizler kadar çalıştık, şahsen benim vicdanım rahat öğrencilerime ne biliyorsam öğrettim, bilmediklerimi önce öğrendim sonra öğrettim.. bilgisayar mezunu arkadaşlar da dört dörtlük mezun oldular sanki, hepimiz biliyoruz, devlet de biliyor çoğu üniversitedeki eğitimi.. bizi kullanıp kullanıp bir köşeye atamazlar, atmamaları da gerekir onca sene çalışmışlığımız,emeğimiz var harcadığımız zaman var, boşa mı gidecek bunlar şimdi??

her konuya da yorum yapmak zorunda değilsin, burda bize yapılan bir haksızlık var ve duyduğumuz rahatsızlığı paylaşıyoruz.. lüzumsuz konusup insanları sıkmanın bir anlamı yok!!

arkadaşlar ağzınıza sağlık... ne demek ya :verymad: :verymad: :verymad: ben de iki yıllık mezunları atadılar diye kızayım..yanlışlıkla diyor.resmen aşağılama..administor bu arkadaş ile ilgili yazdıklarını incelermisin? bizi küçük düşürmek için yazılmış yazı..!

:puhaha:

tamam arkadaşlar tamam sakin olun :) bende sizdenim.. bakıyım dedim yaşıyonuzmu öldünüzmü.. 24 mayısa az kaldı ben biraz önce

http://www.bedk.gov.tr/default.aspx?NewsId=20e24892-2646-420f-8c12-483e5af19231

burayı aradım 696 no ile kayıt olmuş itirazım mayısın 10'u tatihli ama şuan 3.aydaki itirazlara başlamışlar. bu hesapla bana net cevap cevap verilmesi ağustos eylülü bulabilir.. bu arada muhtemelen ilk okula giderim..

Geri