Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
tayinci arkadaşa destek!!!! 3000 tl fiyat uygun bile verilmiş;işini bilen sağlam bi avukatsa derhal davayı açalım...

bende bugün dilekçemi verdim okula inşallah yaptıkları yanlışı kabullenebilen biri olur şu bakanlıkta

Burada yazan tüm arkadaşların destek vereceğine eminim. Bende sağlam bir avukatla davanın açılması taraftarıyım. Ayrıca sendika avukatları ve diğer avukatlardan önce arkadaşlarımızın bahsettiği gibi bu konularda MEBle davalar yürüten bir avukatla ilk davanın açılması taraftarıyım. Benden tam destek.

gauldoth' Alıntı:
ilköğretimde çalışıp dilekçe veren varsa paylaşırsa sevinirim

BÜYÜK HALKALI İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne gönderilmek üzere.

Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektronik-Bilgisayar Eğitimi, Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği mezunuyum. 2006 Şubat atamaların da TTKB 119 sayılı kararına göre 2. öncelikli olarak “Bilişim Teknolojileri” (Bilgisayar) öğretmeni olarak ve teknik öğretmen statüsün de nokta tayin ile Uzunköprü Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesine eski adıyla Bilgisayar Öğretmeni yeni adıyla Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Atölye ve Laboratuar öğretmeni olarak atandım.24 Mayıs-04 Haziran 2010 tarihleri arasında öğretmenlerin İller arası ve il içi yer değiştirme başvuruları elektronik ortamda alınmaya başlanmıştır. Fakat bazı Bilişim Teknolojileri Öğretmenlerinin başvuru ekranlarında MEGEP kapsamında yer alan Meslek Liseleri yer alırken bazı bilişim teknolojileri öğretmenlerinin başvuru ekranlarında MEGEP kapsamındaki Meslek Liseleri listelenmemektedir. Teknik Eğitim Fakültesi mezunu olduğum için Lisans eğitimimi de Atölye ve Laboratuar öğretmeni olarak aldığımdan 1.5 yıl Uzunköprü Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesinde, 2.5 yıldır da Büyük Halkalı İlköğretim okulunda çalışıyorum.Ayrıca Lisans öğrenimimi meslek liselerine öğretmen yetiştirmede kaynak gösterilen Teknik Eğitim Fakültesinde tamamlamama rağmen, elektronik tercih ekranında meslek liselerinin yer almamasına bir anlam veremiyorum. Şu anda yürürlükte olan mevzuatlarda da Meslek Liselerine yer değiştirme isteğinde bulunabilmem için aksi yönde bir ifadenin veya ifadelerin olmadığını düşünüyorum. Milli Eğitim Bakanlığı birimleri tarafından da bu konuda resmi bir açıklama yer almamaktadır.

Elektronik başvuru ekranımda açık görünmesi gereken okulların listede yer almamasından dolayı 2010 yılı Öğretmenlerin Yer Değiştirme Başvuruların'da elektronik ortamda tercihlerimi yapamıyorum. Bundan dolayı bu atama ve yer değiştirme döneminde hakkımı kaybetmek istemediğimden ve ileriki süreçte mağdur olmamak için, yazılı dilekçemde yer alan tercihlerime göre yer değiştirme başvurumun değerlendirilmesini istiyorum. 2010 yılı Öğretmenlerin yer değiştirme döneminde atanmak istediğim okul tercihlerim sırasıyla;

1.Tercih: İSTANBUL- KÜÇÜKÇEKMECE- Halkalı Ticaret Meslek Lisesi
2.Tercih: İSTANBUL- KÜÇÜKÇEKMECE- Halkalı IMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi
3.Tercih: İSTANBUL- KÜÇÜKÇEKMECE- Nahit Menteşe Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
4.Tercih: İSTANBUL- KÜÇÜKÇEKMECE- K.Çekmece Z. Mustafa Dalgıç Ticaret Meslek Lisesi
5.Tercih: İSTANBUL- KÜÇÜKÇEKMECE- Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi
6.Tercih: İSTANBUL- BAHÇELİEVLER- Erkan Avcı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
7.Tercih: İSTANBUL- BAHÇELİEVLER - Bahçelievler Ticaret Meslek Lisesi
8.Tercih İSTANBUL- AVCILAR- Avcılar Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
9.Tercih: İSTANBUL- BAKIRKÖY- Bakırköy Ticaret Meslek Lisesi
10.Tercih: İSTANBUL- BAŞAKŞEHİR- Bahçeşehir İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi şeklindedir. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

Özen GENÇ
Bilişim Tek. Öğretmeni

dün akşam saatlerinde sendikayla görüştüm izleneck sürec arkadaşların dediği gibi.
dilekçe - olumsuz cevap - .........
bu gün dilekçe örneğini nasip olursa sayfaya atacam ..

ayrıca gecen yazdığımda eğitim tekno. arkadaşın bu işten pek bir şey çıkmayacağı benziyor yorumununn nedeni elemanlar her şeyi kılıfına göre ayarlamışlar. her nerede açık varsa bir şekilde (yuvarlak kelimelerlede olsa) işi bağlamaya çalışmışlar. tabiiki bu onun yorumu.
memurlar.nette bir haber vardı belki görmüşünüzdür. ( http://www.memurlar.net/haber/168008/ )Personel Genel Müdürü Necmettin YALÇIN ntv de programa katılmış sorulan sorulara da yuvarlak cevaplar verip savuşturmaya çalışmış.....

flame81 dilekçeme cevap gelmedi ama cumartesi avukatla görüşeceğim zaten kendisi daha sonradan hak kaybına uğramamamız için kazanabilecek durumda davayı açmaktan yana. Cumartesi günü burdaki diğer arkadaşlrın durumlarından da bahsedeceğim. Önemli gördüğüm yazıların çıktılarını alıp dosyalıyorum zaten. Bize verilen telefon cevaplarını vb. tayinci arkdaşın dediği gibi salıya kadar edindiklerimi sizlere ulaştıracağım inş.

Tuna54' Alıntı:
flame81 dilekçeme cevap gelmedi ama cumartesi avukatla görüşeceğim zaten kendisi daha sonradan hak kaybına uğramamamız için kazanabilecek durumda davayı açmaktan yana. Cumartesi günü burdaki diğer arkadaşlrın durumlarından da bahsedeceğim. Önemli gördüğüm yazıların çıktılarını alıp dosyalıyorum zaten. Bize verilen telefon cevaplarını vb. tayinci arkdaşın dediği gibi salıya kadar edindiklerimi sizlere ulaştıracağım inş.

hocam size de bana söylenilenleri söyleyecekler.tabiki gidip görüşmenize çok seviniyorum.çünkü bunun sizin içinde önemli olduğunu gösteriyor.Nihat bet, görüştüğüm avukat sizin anlattıklarınıza göre ve gösterdiğiniz evraklara göre dava ortada dedi.bu sevindirici bir gelişme.onun için bu imkanımız varken ilk davamızı(dikkat edin davamızı) diyorum, kazanmamız lazım...

Tuna54' Alıntı:
ben dava acamasamda dava acacak arkadaşlara maddimanevi destekte bulanacağım.

evet teşekkür ederim.. arkadaşlar bu nokta önemli eğer davayı kesin kazanabilecekseniz durumunuz kazanmaya müsaitse açın.. ama kaybederseniz bu kötü örneklik teşkil edecektir.. bundan sonra açılacak davalardada aynı konuda daha önce açılan davaların durumuna bakılacak.. bunlar haksız kaybetmiş fikri hakimlerin kafasında oluşacaktır.. şuan tayin isteyeceğim bu noktada ne yapılacağıyla ve sonrasında nasıl yol izleneceğiyle ilgili öncelikle danışmanlık alacağım.. avukat bir rapor sunarsa yada bilgi verirse bunu paylaşırım.. dava sonucundada onaylı örneğinizi size gönderirim.. bu süreçte hep beraber olmalıyız.. bu konuda rasgele dava açmamak önemli.. açarsanız lütfen kaybetmemeye çalışın..

benim açacağım dava 1-1,5 tıl içinde bitecek ben sizlere dava örneklerini isterseniz onaylı olarak gönderirim.. daha sonrasında yapacağınız iş basittir.. dava sonucunu örnek göstererek hak talep edeceksiniz yok yinede vermiyorlarsa sendikanız yoluyla bile açabileceğiniz bir davayı kolaylıkla kazanabileceksiniz..

sendika avukatlarıda iyidir ama ne kadar para kazanırsa o kadar hizmet ederler.. bize yapılanın bir benzeri kimya ve edebiyat ve çocuk gelişimi alanında yaşandı.. hepimiz gördük.. kimyacılar dava ettiler ve şimdi dilerlerse meslek liselerinede geçiyorlar isteklerine bağlı kimse zorlamıyor.. çocuk gelişimciler siyasileri iyi kullandılar.. ama net sonuç alamadılar diye biliyorum.. şimdi bize oynanan pis bir oyun var alan isimleri aynı kimse bu sebeplen anlamadı olayı.. bende anlamadım.. taki ocakta tayinler açılıncaya kadar.. dava açacaklar öylesine dava açmayın mutlaka bir dilekçeyle başvurup sonucu resmen bakanlık üzerinden red olumsuz cevap alında açın.. rasgele dava açmayın..

şuana kadar doğrudan miktar belirterek destek olurum diyen arkadaş özendir 500-600 tl verebilirim dedi.. hatta ben istemesemde ama gerçekten bunun için beni zorladıda diyebiliriz.. bende kendisini haklı buluyorum aksi taktirde kendi başıma bir dava açmayı planlıyordum.. destek olacak arkadaşlar 10-50-100-200 neyse artık destek olurlarsa davayı özel avukatla yürütmek bu esnadada birbirimizin telefonlarını alıp sürekli haberleşmek önemli olacak.. özellikle batıda ve güzel bir okulda rahat olan arkadaşlardan destek lütfen..

ŞUAN İÇİN:
maraştan server hocam 750 tl
istanbuldan özen hocam 600 tl
ben gümüşhaneden 1000-1500 tl

verebileceklerini beyan ettiler.. şimdi geriye kalıyor küçük bir mebla.. lütfen destek olun.. şu avukatı tutalım.. 100-200 neyse gönderebilirseniz bu iş olur..

şuan sadık arkadaşım aradı yürütmeyi durdurabileceğimizden bahsetti.. şuan tayin isteyecek arkadaşlarda mağdur olmayabilir.. bu haber sevindirici.. bu arada ankara olan varsa mulaka bana ulaşsın.. konuya hakim ankarada ikamet eden biri lazım.. ceyne hocam.. bu konuda müsaitse yardım istiyorum.. kendisi ankarada davanın sürecini takip edebilir.. konuylada alakalı.. avukla şahsen görüşüp bir sonuca ulaşılabilir.. ilk etapta danışmanlık olarak sorulacak sorular şunlar olmalı..

1.dava kazanılabilirmi?
2.kazanılırsa meslek lisesinde yada ilkokulda görev yapanlara etkisi ne olur..
3.şuan yürütmeyi durdurabilirmiyiz..
4.tayin isterken nasıl bir yol izlemeliyiz..
5.dava açmayacak olsakta uyugun dava dilekçesi talep edilmeli.. diğer şekilde dava açacaklar örnek olarak kullanmalı..
6.toplu dava açılırmı mesela 10-20 yada 100 kişiye maliyeti ne olur bunu sorulmalı.. en iyi yol hangisi.. şuan meslekte çalışanlarda ilk etapta sorun yok.. bu dava gelecek atama dönemine kadar sonuçlanırsa sonrasındaki tayinlerde birdaha sıkıntı çekmeyiz böyle..

ben her türlü bilgiyi paylaşmaya açığım bu noktada bu konuda her ayrıntı benim için önemli.. arkadaşlar bu birlikteliğide sonradan bozmayalım.. bir dernek kurmayı plşanlıyorum.. internet üzerinde çalışacak bir dernek.. bu sonraki aşama.. bu bakanlığın kafasına ineceğiz.. böyle saçma iş olmaz.. ben doğudayım ve bazen atama karar namemi bile almak için milli eğitim müdürlüğünde tartışıyorum müdürlerle falan.. yanı öyle böyle değil 28 şubatla başlayan ve hala süren saçma sapan işler.. eğitim sisteminin çarkı çıkmış..

geçen sene beden eğitimcilerin ders satleri düşürdüler.. adamlar helal olsun ankarada yürüş yaptı.. haklarını aldılar.. şimdi biz yürüyüş yapalım vb demiyorum.. uzunda sürse hukuk kuralları dahilinde ilerleyelim..

telefon numaram 0505 573 5253 avea öğretmen

ARKADAŞALAR BEN PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMEN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRMESİ DAİRE BAŞKANLIĞI DENETLEME DEĞERLENDİRME PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRÜ LEYLA ORAL İL EGÖRÜŞTÜM. 0 312 413 13 37 TELEFON ONA AİTTİR. KENDİSİNE DURUMUMUZU ANLATTIM.KENDİSİ BİZE 80.SAYILI DURAMDAN BAHSETTİ. FAKAT BU KONU İLE İLGİLİ BENDEN ZİYADE ERKEK TEKNİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARAMAK GEREKTİĞİ BAHSETTİ. BİZE ERKEK TEKNİKTEN BİZE BÖYLE BİR TALEP GELMEDİĞİ SÖYLEDİ.ERKEK TEKNİĞİ ARAYIN VE DURUMUNUZU FAKS İLE BELİRTİN. EREKEK TEKNİKTE BİZE YAZI YAZSIN DEDİ. EREKEK TEKNİK SİZİN DURUMUNUZUN DÜZELTİLMESİ İÇİN SICAK BAKIYOR. AMA ORAYA TALEP GELMEDİĞİNİ SÖYLÜYOR. ERKEK TEKNİK OLARAK 0 312 413 12 46 NOLU TELEFONU ARAMAMIŞ SÖYLENDİ.BİR AN ÖNCE ARAYIN VE DURUMUNUZU İLETİN. AYŞE İYİGÜN İLE GÖRÜŞÜN DEDİ. FAKS ÇEKİN TELEFON AÇIN.ACELE EDİN.TAYİNLER BİTMEDEN HALLEDİN.....

deep' Alıntı:
ARKADAŞALAR BEN PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMEN ATAMA VE YER DEĞİŞTİRMESİ DAİRE BAŞKANLIĞI DENETLEME DEĞERLENDİRME PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRÜ LEYLA ORAL İL EGÖRÜŞTÜM. 0 312 413 13 37 TELEFON ONA AİTTİR. KENDİSİNE DURUMUMUZU ANLATTIM.KENDİSİ BİZE 80.SAYILI DURAMDAN BAHSETTİ. FAKAT BU KONU İLE İLGİLİ BENDEN ZİYADE ERKEK TEKNİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ARAMAK GEREKTİĞİ BAHSETTİ. BİZE ERKEK TEKNİKTEN BİZE BÖYLE BİR TALEP GELMEDİĞİ SÖYLEDİ.ERKEK TEKNİĞİ ARAYIN VE DURUMUNUZU FAKS İLE BELİRTİN. EREKEK TEKNİKTE BİZE YAZI YAZSIN DEDİ. EREKEK TEKNİK SİZİN DURUMUNUZUN DÜZELTİLMESİ İÇİN SICAK BAKIYOR. AMA ORAYA TALEP GELMEDİĞİNİ SÖYLÜYOR. ERKEK TEKNİK OLARAK 0 312 413 12 46 NOLU TELEFONU ARAMAMIŞ SÖYLENDİ.BİR AN ÖNCE ARAYIN VE DURUMUNUZU İLETİN. AYŞE İYİGÜN İLE GÖRÜŞÜN DEDİ. FAKS ÇEKİN TELEFON AÇIN.ACELE EDİN.TAYİNLER BİTMEDEN HALLEDİN.....
herkes arasın arkadaşlar belki tutar...
HEMEN ARIYORUM...

Haydin arkadaşlar çevremizde kim varsa haber verelim...

HERKES ERKEK TEKNİĞE TELEFON AÇSIN.FAKS YAĞMURUNA TUTUN.ACELE EDİN.
0 312 41312 46 ARAYIN.DURMAYIN.

etogm@meb.gov.tr erkek teknik öğretim genel müdürlüğü
aysei@meb.gov.tr erkek teknik öğretim Personel Şubesi Müdürlüğü Ayşe İYİGÜN

Arkadaşlar erkek teknik eğitim g.m. den türkan hanımla görüştüm.Bu konu hakkında yavaş yavaş bilgilerinin olmaya başladığını amirlerinin sabahtan itibaren personel genel müdürlüğü ile iletişime gectiklerini söyledi yanlız son durumu bilmediğini söyledi.Saat 5 gibi arayıp tekrar bilgi alacam.Kibar kibar konusunca sonuna kadar dinlediler.web sitemize mail atın İHSAN SAVAŞ VE AYŞE İYİGÜN DİKKATİNE dedi .Mailleriniz hemen amirlere iletiliyor dedi.Lütfen herkes düzgün bi şekilde mail atsın.Bende hemen bir mail yazıp gönderecem.

bende arıyorum inanın telefonla konuşmaktan kulağım acımaya başladı.. bende arıyorum.. olmassa pazartesi yada salı yürütmeyi durdurmak üzere ve hakkımızı almak üzere dava açacağım.. maddi desteğinizi bekliyorum. beni arayın konuşalım ama şuan şarzım bitmek üzere saatlerdir konuşuyorum.. 05055735253 ibrahim karakaya

HERKES ERKEK TEKNİĞE TELEFON AÇSIN.FAKS YAĞMURUNA TUTUN.ACELE EDİN.
0 312 41312 46 ARAYIN.DURMAYIN.

dıııt.. dıııt.. diyor ses yok..

benmi yanlış arıyorum yok.. çok meşkul etmeyin bende konuşayım.. kibar kibar.. :)

Konu: Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

tarikdeniz80' Alıntı:
dava için tam destek üstüme ne düşüyorsa maddi manevi yapmaya hazırım.

hocam konuyla ilgili yukarı yazılara yazdım.. pazartesi salı dava nasıl ilerleyecek açacakmıyım yoksa kendi başımamı ilerlicem belli olur.. maddi desteğiniz olursa siz ne kadar yardımda bulunabilirsiniz? beni ararsanız konuşalım hocam kız meslek gümüşhaneden ibrahim karakaya 05055735253 zaten bu özel avukat benim fikrim değildi ama arkadşlar destek olunca bende onlarla hemfikir oldum.. hemde bakanlık avukatı tevafuk etti şansa.. bakanlık avukatlarından birini tutacağım inşallah.. görüşmek üzere.. hocam bu konuyu tüm sınıf arkadaşlarınıza yayın lütfen.. şuan bize bir hak verseler bile dava ile karar metinlerine alan isimlerimizi yazdırtamalıyız.. daha önceden elektronik bilgisayar öğretmenliği bu şekilde eklenmiş sanırım.. hocam desteğinizi esirgemeyin... bu dava sonucu hepimizin olsun.. örnek göstererek dilekçeyle gerekirse haklılık oluştururuz.. kaybetmemek gerek.. bunusonucunda size dava sonucunu gerekirse onaylatıp kargoyla göndereceğim.. ama şuan 3000 tlden fazla bir mebla fazla.. bunu dava sonuclarının tam metinlerine göre sonradan gerekirse dava kazanmanız oldukça kolay ve çok daha ucuz veya sendika yoluyla bile güvenli olacaktır.. şuan sendikaların özel avukatlar gibi detaylı bunla uğraşacağını sanmıyorum..

ARKADAŞLAR MÜJDE...
ERKEK TEKNİK EĞİTİMDEN 0 312 413 12 44 NOLU TELEFONDAN TÜRKAN ŞİRİN İLE GÖRÜŞTÜM. 0312 425 19 67 NOLU TELEFONA FAKS ÇEKİN DİYOR. ACEL EDİN. FAKSA DİPLOMA FOTOKOPİNİZİ KİMLİK BİLGİLERİNİZ TELEFONUNUZU DURMUNUZU BUNDAN ÖNCE VE ŞUAN GÖREV YAPTINIZ YERLERİ YAZIN. YOLLANIZ PERSONEL GENEL NÜDÜRLÜĞÜNE YOLLAYALIM.DURUMUNUZU DÜZELTELİM DİYORLAR. ACELE EDİN.
0312 425 19 67 NOLU TELEFONA FAKS ÇEKİN ACELE EDİN.DURMAYIN.

deep' Alıntı:
ARKADAŞLAR MÜJDE...
ERKEK TEKNİK EĞİTİMDEN 0 312 413 12 44 NOLU TELEFONDAN TÜRKAN ŞİRİN İLE GÖRÜŞTÜM. 0312 425 19 67 NOLU TELEFONA FAKS ÇEKİN DİYOR. ACEL EDİN. FAKSA DİPLOMA FOTOKOPİNİZİ KİMLİK BİLGİLERİNİZ TELEFONUNUZU DURMUNUZU BUNDAN ÖNCE VE ŞUAN GÖREV YAPTINIZ YERLERİ YAZIN. YOLLANIZ PERSONEL GENEL NÜDÜRLÜĞÜNE YOLLAYALIM.DURUMUNUZU DÜZELTELİM DİYORLAR. ACELE EDİN.

tamamen katılıyorum.. ama biz insanlar rahatken sorun duymuyoruz bu tür işleri her zaman biri vardır halledecek.. ama adım adım tüm haklarımız elimizden gidiyor.. ben eğer açacağım davayı kaybedersem doğrudan ben etkileneceğim ama sonucunda üst mahkeme gitmek gerekecek iptal yada yeniden yargılama için.. MEB kaybettiğim davayı her dava açan için ortaya sürecek bundan emin olun.. şahsi olarak devletten çokta beklentim kalmadı aslında.. yapılan yanlışlıkların hepsini düzelteceğim yoksa sıkıntı iyice perçinlenecek ben hem kendim hemde genel durum içi iyi bir avukat tutmak istiyorum.. isterseniz bu sizin bulduğunuz bir başka avukatta olabilir.. ama süreç işliyor ve zaman kısıtlı.. ülkenin her bir köşesindeki arkadaşlarınızı arayın.. şuana kadar 7 arkadaş bizzati arayıp manevi destek verdiler gerekirse maddi destek verebileceklerini söylediler.. bilgi paylaşımı yaptık.. çokta iyi oldu.. şuan benim gibi mağdurolan varsa dava açmalı ama şuan rahat olanlarda bizlere destek vermeli.. isterse avukat akrabası olsun isterse millet vekili arkadaşı olsun farketmez bir destek.. bu durumun en azından bizleri birleştireceğini düşünüyorum.. yazın boşta vakit bulursam konuyla ilgili web sitesi hazırlayıp burada tüm elektronikçilerin toplanmasını sağlamalıyız.. ama böyle rasgele bir forum gibi olması şahsen birbirimizi tanıyalım ve sadece bu durumla ilgili bir kulis oluşturalım herbirimizin dünya görüşü maddi manevi ve siyasi farklı olabilir.. ama bu konuda birleşmeliyiz..

şuan ALLAH ALLAH ALLAH.. hucum gaza geldim.. şimdi nere olsa arar, kime olsa dava açar, her yere her türlü faksı çekerim.. hemen hazırlıyorum bir word belgesi atıyorum faksı tün ya şarzım bitmek üzere.. allah kerim.. bunu elinden tutmayan kalmasın..

ARKADAŞLAR MÜJDE...
yaw arkadaşlar okulda özlük dosyamda mezuniyet belgem yok.şansa ve şu ie bak yaaa napcam ben şimdi...

Arkadaşlar 0312413 12 44 ü aradım telefona çıkan hanfendinin zaten durumdan haberi var ben söylemeden bilişim öğretmeni ...... mi dedi evet dedim ve bana hemen ardından Personel Genel Müdürlüğüne durumunuzu anlatan bir dilekçe ile birlikte mezuniyet belgenizi faxlayın dedi (0312 425 19 67 NOLU)... aynı şeyleri banada söyldi yani

HEMEN YAZIN DİLEKÇELERİİİİİ

okula dilekçe vermiştim. 0312 425 19 67 NOLU telefona mail durumumu bildiren dilekçe yazdım ama diploma yanımda olmadığı için göndermedim bir sorun çıkarmı acaba.

Geri