Elektronik ile Elektronik ve Hab. Öğretmenliği mezunları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ceyne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Arakadaşlar dilekce ve faks için müdür baş yardımcısının yanına gittiğimde bana bunu böyle yapamazsınız müdürlük araçılığı ile anca meb deki bir kuruma dilekçe verebilirsin aksi takdirde usulsüz başvuru olur dedi. Bu duruma ne diyordunuz.

arkadaşlar dilekçelerimizde kurumsal dil kullanalım lütfen kendi yorumlarımızı eklemeyelim. Halimizden de yakınır beyanlar yazmayalım. Dilekçe gibi dilekçe yazın arkadaşlar.

iyi de biz okul müdürlüğüne verirsek dilekçeyi onlar ilçeye,oradan ile oradan da bakanlığı,bunun için 1 hafta yetecek mi?en az 15 gün bu da başvuru süresinin dolması demek oluyor.zaten sonuç çıkmadığı taktirde pazartesi salı dava için dilekçelerimizi verecez okula.

arkadaşım usulü falan kalmadı bu işin ben de müdür yardımcısıyım kendim de gönderdim.onların yaptığı bu ususüzlüğün yanında bizimki çok hafif kalır.kendileri demiş şuraya fakslayın diye ona takılcaklarını zannetmiyorum.ortada acilen çözülmesi gereken bi sorun var.rahat ol...

Bilgi edinme dilekçesi verirseniz, herhangi bir sorun olmaz. Dilekçenizi bilgi edinme kanunu kapsamında hazırlayıp faks çekin. Aksi takdirde, makam atlamaktan, soruşturma açılacaktır.

Bir Personel Genel Müdürlüğüne, birde Erkek Teknik Eğitim Genel müdürlüğüne bilgi edinme başvurusunda bulunun, bu başvuruda durumdaki mahrumiyeti anlatın.

Başbakanlık danışma kuruluna Devlet Memurlarına Bilgi Edinme Kanunu kapsamında direkt bilginin olduğu yere başvuruda bulunmak gerekiyor. Bu konuda Devlet Memurları için görüş bildirilmiş.

Arakadaşlar dilekce ve faks için müdür baş yardımcısının yanına gittiğimde bana bunu böyle yapamazsınız müdürlük araçılığı ile anca meb deki bir kuruma dilekçe verebilirsin aksi takdirde usulsüz başvuru olur dedi. Bu duruma ne diyordunuz.
arkadaşlar diploma fotokapisi, durumumuzu özetleyen kısaca bilgi vs. bilgi olarak mı yolluyoruz yoksa dilekçe şeklinde mi yolluyoruz. dilekçe ise arkadaş haklı. Ama telefonda anladığım kadarıyla direk yollayın demiş.

Gönderdim çok şükür. Makam atlamadan dolayı soruşturma yersem de yerim çok da umrumda. Burada ömür boyu ilköğretimlere mahkum olma durumu söz konusuyken yemişim soruşturmasını.

ARKADAŞLAR BENZER BİR DURUMDAKİ ARKADŞIMA TÜM MESLEK LŞİSELEİR AÇILDI......MÜJDEEEEE:)
ARKADŞIM SORUNUNU ÇÖZÜLDÜ DİLEKÇE VE DİPLOMA FOTOKOPİSİ FASKLAYARAK....

Aynı şekilde talim terbiyeyide fakslamalıyız arkadaşlar..adamlar 2 günde tekstil teknolojisi alnına dokuma örmeye atanma hakkı vardiler...
Talim terbiyeye kurumuna ve 80 nolu kararı veren üyelere faks ve mail yağmuru çalışması yapmalıyız...Bakın tekstil taknolojisi/tekstil alanını bu atamada 2 günde dokuma alanına kaynak yaptılar..

Bilgi Edinme Yasası Kapsamında ve Bilgi Edinme Kurulu İlke Kararları Gereği bilgi edinme formu ile durumunuzu soracak olursanız Silsile takip etmek zorunda değilsiniz arkadaşlar. Aksi takdirde makam atlama cezası alacaksınız. Yani genel olarak Sözlü Uyarı cezasıveriliyor.

Bununla ilgili Milli Eğitim Bakanlığının Görüş Yazısı: http://www.memurlar.net/haber/19855/
Memurlar.net forumunda: http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=78285
Bilgi Edinme Kurulu İlke Kararları: http://www.memurlar.net/haber/20605/

doctor_cmptr' Alıntı:
ARKADAŞLAR BENZER BİR DURUMDAKİ ARKADŞIMA TÜM MESLEK LŞİSELEİR AÇILDI......MÜJDEEEEE:)

Hocam alakası yok Hala görünmüyor..

doctor_cmptr' Alıntı:
dilekçeyi nereye faxlamış forumda verilen numaraya mı. bu durumda yollayan herkesinki düzelmesi lazım. siz yolladınız mı ve sizinki düzeldi mi

bende baktım düzelmemiş:( arkadaşlar son kes fax nosunu ve kimin adına nereye yollayacağımızı yazarmısınız??derhal yolluyorum bende...ama dilekçe uzun biraz;diplomamın ve okula verdiğim dilekçenin fotokopileri var elimde...bi terslik olmasın sonra?????????

mygold' Alıntı:
doctor_cmptr' Alıntı:
dilekçeyi nereye faxlamış forumda verilen numaraya mı. bu durumda yollayan herkesinki düzelmesi lazım. siz yolladınız mı ve sizinki düzeldi mi

Şu duruma açıklık getirsek

doctor_cmptr' Alıntı:
arkadaşınız hangi üniversite ve hangi anabilim dalı mezunu

erkek teknik eğitim müdürlüğüne yollmış hocam aynı faks noları
marmara eelktronik ve kontrol sistemleri
onun bölümüde kaynak alanlar litesinde yoktu...

doctor_cmptr benim lisanstan sınıf arkadaşım. Buraya yazmadan yarım saat önce telefondan bana da söylemişti aynısını. Balon haber değildir. Kendisi de çok sevinçliydi çünkü.

cevap gelmiş pardon :oops:

hocam marmara elektronik ve kontrol sistemleri diye bölüm yok tam bölümü söyleyebilirmisin

bende marmara mezunuyum elektronik-haberleşme var kontrol yok bizde...bilgisayar - kontrol var bide onlar zaten bilgisayarcı...

doctor_cmptr benim lisanstan sınıf arkadaşım. Buraya yazmadan yarım saat önce telefondan bana da söylemişti aynısını. Balon haber değildir. Kendisi de çok sevinçliydi çünkü.
evet yener hocam arkadaşım vanda düz lisede çalışıyodu şu an yine aradım sordum tüm il ve il dışı teknik öğretim okulları açılmış ona.hatta bben faksı çektim yarım saat sonra bu gün öğleden sonra açıldı diyor bana.
hocam bölümü söledide aklımda kalmadı öle bişli di işte
kontrol isstemleri vardı içinnde.kaynak alanda yokmuş onun bölümüde.

doctor_cmptr' Alıntı:

erkek teknik eğitim müdürlüğüne yollmış hocam aynı faks noları
marmara eelktronik ve kontrol sistemleri
onun bölümüde kaynak alanlar litesinde yoktu...
marmarada elektronik haberleşme ve bilgisayar kontrol var hocam tam bölümünü bir öğrenip söyleyebilir misin

saat 5 e geliyo bugün yetişmez fakslar sanırım??? tekrar bi noyu ;kime yollanacağını ve başlığı yolllarmısınız arakadaşlar..!!yarın yollayayım dilekçe ve diplomanın fotokopisini faksa olarak..!!!

Elektronik Öğretmenliği ya da Elektronik ve Haberleşme öğretmenliği olupta açılan var mı ? Ulan şu halimize bak

elektronik ve haberleşme
bilgisayar ve kontrol var marmarada
şöle ki
arkadşaımın bölümü:
Bilgisayar ve Kontrol teknolojisi eğitimi imiş...
bu bölümde kaynak alanda yokmuş.....
ama sonrada arkadaşın mebsis deki alnını değiştirmişler bilgisayar ve kontrol isstemleri diye...ve açılmış teknik okullar.
acaba bize bir dayanak (emsal) oalbilirmi bu durum

Geri