omegafi' Alıntı:Arkadaşlar kaç kişi fax gönderdi
arkadaşlar diploma fotokapisi, durumumuzu özetleyen kısaca bilgi vs. bilgi olarak mı yolluyoruz yoksa dilekçe şeklinde mi yolluyoruz. dilekçe ise arkadaş haklı. Ama telefonda anladığım kadarıyla direk yollayın demiş.Arakadaşlar dilekce ve faks için müdür baş yardımcısının yanına gittiğimde bana bunu böyle yapamazsınız müdürlük araçılığı ile anca meb deki bir kuruma dilekçe verebilirsin aksi takdirde usulsüz başvuru olur dedi. Bu duruma ne diyordunuz.
doctor_cmptr' Alıntı:ARKADAŞLAR BENZER BİR DURUMDAKİ ARKADŞIMA TÜM MESLEK LŞİSELEİR AÇILDI......MÜJDEEEEE
ARKADŞIM SORUNUNU ÇÖZÜLDÜ DİLEKÇE VE DİPLOMA FOTOKOPİSİ FASKLAYARAK....
dilekçeyi nereye faxlamış forumda verilen numaraya mı. bu durumda yollayan herkesinki düzelmesi lazım. siz yolladınız mı ve sizinki düzeldi midoctor_cmptr' Alıntı:ARKADAŞLAR BENZER BİR DURUMDAKİ ARKADŞIMA TÜM MESLEK LŞİSELEİR AÇILDI......MÜJDEEEEE
mygold' Alıntı:dilekçeyi nereye faxlamış forumda verilen numaraya mı. bu durumda yollayan herkesinki düzelmesi lazım. siz yolladınız mı ve sizinki düzeldi midoctor_cmptr' Alıntı:ARKADAŞLAR BENZER BİR DURUMDAKİ ARKADŞIMA TÜM MESLEK LŞİSELEİR AÇILDI......MÜJDEEEEE
arkadaşınız hangi üniversite ve hangi anabilim dalı mezunudoctor_cmptr' Alıntı:ARKADAŞLAR BENZER BİR DURUMDAKİ ARKADŞIMA TÜM MESLEK LŞİSELEİR AÇILDI......MÜJDEEEEE
erkek teknik eğitim müdürlüğüne yollmış hocam aynı faks nolarıARKADAŞLAR BENZER BİR DURUMDAKİ ARKADŞIMA TÜM MESLEK LŞİSELEİR AÇILDI......MÜJDEEEEE
dilekçeyi nereye faxlamış forumda verilen numaraya mı. bu durumda yollayan herkesinki düzelmesi lazım. siz yolladınız mı ve sizinki düzeldi mi
Şu duruma açıklık getirsek
evet yener hocam arkadaşım vanda düz lisede çalışıyodu şu an yine aradım sordum tüm il ve il dışı teknik öğretim okulları açılmış ona.hatta bben faksı çektim yarım saat sonra bu gün öğleden sonra açıldı diyor bana.doctor_cmptr benim lisanstan sınıf arkadaşım. Buraya yazmadan yarım saat önce telefondan bana da söylemişti aynısını. Balon haber değildir. Kendisi de çok sevinçliydi çünkü.
marmarada elektronik haberleşme ve bilgisayar kontrol var hocam tam bölümünü bir öğrenip söyleyebilir misindoctor_cmptr' Alıntı:erkek teknik eğitim müdürlüğüne yollmış hocam aynı faks nolarıARKADAŞLAR BENZER BİR DURUMDAKİ ARKADŞIMA TÜM MESLEK LŞİSELEİR AÇILDI......MÜJDEEEEE
dilekçeyi nereye faxlamış forumda verilen numaraya mı. bu durumda yollayan herkesinki düzelmesi lazım. siz yolladınız mı ve sizinki düzeldi mi
Şu duruma açıklık getirsek
marmara eelktronik ve kontrol sistemleri
onun bölümüde kaynak alanlar litesinde yoktu...
şöle kielektronik ve haberleşme
bilgisayar ve kontrol var marmarada